2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şimdi size benim kız uyudu biraz yazayim . Bebeğim 3150 kilo doğdu daha tombik bekliyorduk orda da trolledi bizi minnos duygu kesinlikle tarifsiz ona diyecek bir şeyim yok ilk günler zorladi biraz deneyimsizlik var bebek adepte olmaya çalıştı ilk 2 gece hiç uyumadı uyutmadi da evimizi bekliyormus minnosum biraz rahatladi sukur panikle yapıyoruz bir çok şeyi ama şimdiden sütüm gelecek mi yok emecek mi diye streslenmeyin her şeyin çözümü var onu doğunca dusunursunuz göğüs ucu kremi ve gümüş kapakları almayan varsa muhakkak alsın hayat kurtarıyor inanin hepinize hayırlı doğumlar olsun

Doğumu anlatsana biraz nasıldı çok bağırdın Mı

Kacinci çocuğun peki.? Benm ablama sadece 28.nci haftada igne yapıldı. Ne gbi testler yapıldı canm.?
Benim ilk çocuk canim 28. Haftada değil de doğunca iğne yapıldı 28 e kadar test var bi tane o yapıldı sorun görmeyince 28 den sonra yapmayı bıraktı doktorum sarılık riski bi tık fazla oluyor uyuşmazlıkta ama olmayanda çok ablan çok takilmasin☺
[/QUOTE]
Ya ablamda test yapılmadı hiç de düşük pozitif cıktı kan idrar flan alıp bakmışlar galiba o da öyle olunca sıkıntı olabilir demişler.o yüzden bi soruyum sana da dedim canm

Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.
Ayyy ne güzel canm ya ben geriden geleceğim galiba sonlara doğru bu gidişle. Çatı muayenesi dediginiz şey alttan bakılan dimi canm yoksa başka birşey mi.?

Masallah senin oğluşuna bende en son 38+2 de gittim 3500 gr dedi,bakalim nekadar dogacak yanilma paylari oluyor tabi +ve -400 olarak bakalim nekadar dogacak bizim tospiklerimiz, sanki artik karnimda yer kalmadi nasil gergin normalde karnim cok buyuk degildi son iki haftada buyudu epey bebekler kilo alinca koca göbekli olduk tam dogum zamani son 2 gun heyecan korku hepsi var streste insallah saglikla kucagimiza aliriz o zorlu sureci atlatip evimize geliriz biraonce

Ay evet canım aynı gidiyoruz, bizimki hep yukarılarda hiç inmemiş bile aşağı. Doktor normal doğumu beklesek bile 15-20 günü var dedi ne güzel bekle bakalım sen, ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin,
Şükür canımmm en azından belirginlik kazanması güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Evet canım. Sağol amin inşallah
Şenle ben normal doguramadik sağlıkla gelsin de annesi bir an evvel onun için hemen toparlanmaya çalışıyorsun zaten
Boşver sağlıkla gelsinde önemli değil.
Ayyy ne güzel canm ya ben geriden geleceğim galiba sonlara doğru bu gidişle. Çatı muayenesi dediginiz şey alttan bakılan dimi canm yoksa başka birşey mi.?
Evet canım alttan parmakla yapılan

Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.
Ciddimisin hadi hayirlisi canım,sende sezeryan tayfasina bizim gibi katildin,pazartesi ben doğum yapicam insallah cumada sen aramizda 4 gun var nisan bebekleri dizildiler siraya Saglikls kucagimiza aliriz insallah, sende istanbuldamiydin özeldemi olucak dogum? Şuan en guvenli.özeller benim hastaneme epey bir önlem almis insallah saglikla cikariz bir gece kalicakmisim diger gunun aksami taburcu dedi doktorum sana bu konuda bisey dedilermi?

Sağol canımcım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza evet özelde olacak canım. Bizde konuştuk onu sabah 8 gibi alacak ertesi gün akşama doğru çıkartırım eve dedi. 1 gece kalıcam yani senin gibi.

Hadi gozun aydın canm ay ne guzel doguracagin günü bilmek yaa

BKGK gazı her seferinde çıkıyor mu canım ona dikkat et.
Direk pırtlamaya başlıyor ya çok verdim mamayı birde direk altını değiştirmeye başladık düz yatırıp ondan olabilir mi ? Bundan sonra 10 dk dik tutup sivazlicam Doktoru aradım 30 cc ver uzun uyumasın uyandır takip et bebeklerde olabiliyor dedi ama benim kızı uyandırmak yarim saat sürüyor neredeyse
Bebek çok güzel bir duygu ama ufak olduğu için bakımı insanı endişelendiriyor Allah yardımcımız olsun

benim de 37 artilarda alacak doktorum.ama igne vurmadi.37 + 5 den sonra bisey olmaz dedi.ama icim icimi yiyor.istanbula yakinim.ve istanbuldan buraya vaka yollaniyor.doktorum da telasli o yuzden.
Olmaz Allahın izniyle.. Ben önceki gittiğimde iğneyi sormuştum yapsak tedbir amaçlı diye ozaman hayır demişti Çünkü 38+3te alıcaktı. Şimdi biraz daha erken olunca kabul etti. 37+5te iyi zaman. Bence tedirgin olma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…