Ben dokunduğunu bile anlamadım, jelle bakıyorlar bişey anlamıyorsun.Neeee haftaya cuma mııKız bu çatı muayenesi yaparken canın yanıyor mu
Doğumu anlatsana biraz nasıldı çok bağırdın MıKızlar şimdi size benim kız uyudu biraz yazayim . Bebeğim 3150 kilo doğdu daha tombik bekliyorduk orda da trolledi bizi minnosduygu kesinlikle tarifsiz ona diyecek bir şeyim yok ilk günler zorladi biraz deneyimsizlik var bebek adepte olmaya çalıştı ilk 2 gece hiç uyumadı uyutmadi da evimizi bekliyormus minnosum biraz rahatladi sukur panikle yapıyoruz bir çok şeyi ama şimdiden sütüm gelecek mi yok emecek mi diye streslenmeyin her şeyin çözümü var onu doğunca dusunursunuz göğüs ucu kremi ve gümüş kapakları almayan varsa muhakkak alsın hayat kurtarıyor inanin hepinize hayırlı doğumlar olsun
Yakında çatı muayenesi olmuşmuydun, muayene sonrası geliyor ama doktoruna bi sor en iyisiKızlar kan gibi leke geliyor endişelenmeli miyim, Pazartesi dr günüm, Çarşamba sezaryen. Bebek için bir sıkıntı olur mu ki
Devam ediyor mu hala doktora ulaşabilirsen bence bir haberdar et canımKızlar kan gibi leke geliyor endişelenmeli miyim, Pazartesi dr günüm, Çarşamba sezaryen. Bebek için bir sıkıntı olur mu ki
Benim ilk çocuk canim 28. Haftada değil de doğunca iğne yapıldı 28 e kadar test var bi tane o yapıldı sorun görmeyince 28 den sonra yapmayı bıraktı doktorum sarılık riski bi tık fazla oluyor uyuşmazlıkta ama olmayanda çok ablan çok takilmasin☺Kacinci çocuğun peki.? Benm ablama sadece 28.nci haftada igne yapıldı. Ne gbi testler yapıldı canm.?
Ayyy ne güzel canm ya ben geriden geleceğim galiba sonlara doğru bu gidişle. Çatı muayenesi dediginiz şey alttan bakılan dimi canm yoksa başka birşey mi.?Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Nişan gelmiş olabilir canim nolur nolmaz doktoruna sorKızlar kan gibi leke geliyor endişelenmeli miyim, Pazartesi dr günüm, Çarşamba sezaryen. Bebek için bir sıkıntı olur mu ki
Masallah senin oğluşunaEvet canım erkek 37+2de gittim en son 3400 dedi önceleri çok az diyordu kilosuna son kontrollerde aldı benim oğlum çok şükür üzülmüştüm daha önce ama tabi dedikleri gibi olmuyor kilolar yanılma payları var sağlıklı olsunlarda başka bişe istemiyorum artık
Olmadım canım sezaryen diye bakılmadı hiçYakında çatı muayenesi olmuşmuydun, muayene sonrası geliyor ama doktoruna bi sor en iyisi
Ay evet canım aynı gidiyoruz, bizimki hep yukarılarda hiç inmemiş bile aşağı. Doktor normal doğumu beklesek bile 15-20 günü var dediAay canım hadi hayırlısı olsun ; bizim hemen her aşama aynı zamanlarda oldu çatı muayenemiz bile aynı gün ☺☺
tarhin belli olması güzel olmuş hazırlıklı bekleyeceksin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
benim muayenem de güsel geçti bu arada, rahimde yumuşama var çatı da gayet uygunmuş , biz artık küçük hanımın keyfini bekleyeceğiz bakalım ne zaman gelmek isterse☺☺
Evet canım. Sağol amin inşallahŞükür canımmm en azından belirginlik kazanması güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Boşver sağlıkla gelsinde önemli değil.Şenle ben normal doguramadiksağlıkla gelsin de annesi bir an evvel onun için hemen toparlanmaya çalışıyorsun zaten
Evet canım alttan parmakla yapılanAyyy ne güzel canm ya ben geriden geleceğim galiba sonlara doğru bu gidişle. Çatı muayenesi dediginiz şey alttan bakılan dimi canm yoksa başka birşey mi.?
Yok devam etmiyor normal doğum tarihine daha çok var, Çarşamba 37 dolunca alacak işte. Tabi herşey yolunda giderseDevam ediyor mu hala doktora ulaşabilirsen bence bir haberdar et canım
Ciddimisin hadi hayirlisi canım,sende sezeryan tayfasina bizim gibi katildin,pazartesi ben doğum yapicam insallah cumada sen aramizda 4 gun varKızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Ne durumdasın canm sancıların sıklaştımı?Yakında çatı muayenesi olmuşmuydun, muayene sonrası geliyor ama doktoruna bi sor en iyisi
Sağol canımcım, inşallah sağlıkla alırız kucağımızaCiddimisin hadi hayirlisi canım,sende sezeryan tayfasina bizim gibi katildin,pazartesi ben doğum yapicam insallah cumada sen aramizda 4 gun varnisan bebekleri dizildiler siraya Saglikls kucagimiza aliriz insallah, sende istanbuldamiydin özeldemi olucak dogum? Şuan en guvenli.özeller benim hastaneme epey bir önlem almis insallah saglikla cikariz bir gece kalicakmisim diger gunun aksami taburcu dedi doktorum sana bu konuda bisey dedilermi?
Hadi gozun aydın canm ay ne guzel doguracagin günü bilmek yaaAy evet canım aynı gidiyoruz, bizimki hep yukarılarda hiç inmemiş bile aşağı. Doktor normal doğumu beklesek bile 15-20 günü var dedine güzel bekle bakalım sen, ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin,
Evet canım. Sağol amin inşallah
Boşver sağlıkla gelsinde önemli değil.
Evet canım alttan parmakla yapılan
Direk pırtlamaya başlıyor ya çok verdim mamayı birde direk altını değiştirmeye başladık düz yatırıp ondan olabilir mi ? Bundan sonra 10 dk dik tutup sivazlicam Doktoru aradım 30 cc ver uzun uyumasın uyandır takip et bebeklerde olabiliyor dedi ama benim kızı uyandırmak yarim saat sürüyor neredeyseBKGK gazı her seferinde çıkıyor mu canım ona dikkat et.
Nişandır büyük ihtimal stres yapma ama doktora sorOlmadım canım sezaryen diye bakılmadı hiç
Yok canım sıfır sancı ,gece bazen başlıyor bitiyor,merdiven inip çıktım şimdi ama bişey hissetmedim.sen ne durumdasınNe durumdasın canm sancıların sıklaştımı?
Olmaz Allahın izniyle.. Ben önceki gittiğimde iğneyi sormuştum yapsak tedbir amaçlı diye ozaman hayır demişti Çünkü 38+3te alıcaktı. Şimdi biraz daha erken olunca kabul etti. 37+5te iyi zaman. Bence tedirgin olma hiçbenim de 37 artilarda alacak doktorum.ama igne vurmadi.37 + 5 den sonra bisey olmaz dedi.ama icim icimi yiyor.istanbula yakinim.ve istanbuldan buraya vaka yollaniyor.doktorum da telasli o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?