Canım bence git hastaneye önlemlerini alarak rahatlarsın endişen kalmaz en azındanYok devam etmiyor normal doğum tarihine daha çok var, Çarşamba 37 dolunca alacak işte. Tabi herşey yolunda giderse
Bende var ama düzensiz yaYok canım sıfır sancı ,gece bazen başlıyor bitiyor,merdiven inip çıktım şimdi ama bişey hissetmedim.sen ne durumdasın
1 gece öncesi uyuyamamak ve stresi dışında bencede güzel doğuracağın günü bilmekHadi gozun aydın canm ay ne guzel doguracagin günü bilmek yaa
Geceye düzene girer seninki belki, benim kırkı tamamlayacak bu gidişleBende var ama düzensiz ya
Ay bende doğurmak istiyorum ya inan yerimde de durmuyorum squat da yapıyorum çok fazla yapamasam da. Ay inatçı oğlan gelmem diyo bu sefer de1 gece öncesi uyuyamamak ve stresi dışında bencede güzel doğuracağın günü bilmek
İnşaAllah canm dk tutuyorum bazen 10 dk bazen 5 6 bazen değişiyoGeceye düzene girer seninki belki, benim kırkı tamamlayacak bu gidişle
Kızlar kan gibi leke geliyor endişelenmeli miyim, Pazartesi dr günüm, Çarşamba sezaryen. Bebek için bir sıkıntı olur mu ki
Banada sabah 8 de hastanede ol dedi, 10 da doguma alicak, hayirlisi hakkimizda istanbul epey vakada sıkıntili insan korkuyor cok kotu bir doneme denk geldik o yuzden sordum sana istanbuldamisin diye hastanenin durumu nedir az cok gittikce ortami gormussundur benimki epey bir sakinlesmis ve titizlenmisler iyice.Sağol canımcım, inşallah sağlıkla alırız kucağımızaevet özelde olacak canım. Bizde konuştuk onu sabah 8 gibi alacak ertesi gün akşama doğru çıkartırım eve dedi. 1 gece kalıcam yani senin gibi.
Beni pazartesi doguma cagirdi doktorum kanaman olursa suyun olursa hemen gel dedi bence doktorunla iletisime gec nişanin gelmis olabilir dogum baslamis olabilir.Canım doktoruna sordun mu? Hala geliyor mu?
Ben de bir an hafıza problemi yaşadım , diyorum vaveyylla da olacaktı sanki . Yoksa ben mi uyduruyorum kendi kendime diye yazdım sildim
Benimle aynk gun seninde sezeryan hem haftamizda ayni oluyo benim de carsamba 37 bitmis oluyo ve o gun sezeryan olmcmYok devam etmiyor normal doğum tarihine daha çok var, Çarşamba 37 dolunca alacak işte. Tabi herşey yolunda giderse
Ben de bir an hafıza problemi yaşadım , diyorum vaveyylla da olacaktı sanki . Yoksa ben mi uyduruyorum kendi kendime diye yazdım sildimherhalde o önceki günlerdi gibi hatırladım . en son 11:15 te girmiş muhtemelen doğuma gitmiştir . Vaveyylla inşallah kolay , güzel doğumların olmuştur
Gidenler sağ Salim gelsinler de beklerizİnşallah canım. Ay böyle gideni beklemek çok zor geliyor bana taki gelip yazana kadar. Neyse tek iyi olsunlarsa illaki gelir.
Değerlendirin bugünü.. Ben hamile kaldığım ay 25. güne kadar yumurtlamayı yakalayamadığımdan testi bırakmıştım. 30.gün falan yumurtlamışım ve tutturmuşuz tesadüfen29 gunde bir adet oluyorum takvime göre adetin 16 günü yumurtlama ben ise adetin 10 gununden başladım ovulasyon fakat hep slik çıktı suan adetin 21 günündeyim adetime 9 gun kaldı lütfen yardımcı olun bu yumurtlamami ilk defa koyu yakaladım geç mi yumurtluyorum kaç gun degerlendirmeliyim
amin canım benim sağolasınHayırlısı olsun yeterki sağlıkla doğsunlar o zaman cumaya sanada geri sayım başlatıyoruz
Bende ilk kızımda normali çok istiyordum ama acil sezeryan oldu bundada 24.haftada plesenta büyüklüğünden normal doğum yapamazsın sancısını bile çeksen seni yarı yolda bırakır seninde bebeğinde hayatı riske girer dedi bide tüp bebek olunca 37 dolunca alıcak inş.o kadar zor bir 9 ay geçirdim ki finalde de virüs çıktı Rabbim bugünlerimizi aramasın sağlıkla gelsin kuzularımız
Ayy beni de bi taraftan korku bi taraftan heyecan bastı.Allahın izmşy@Bercestte canım gruptaki bir çok kişi yalnız . Ben de eşimle gideceğim . İçin rahat olsun böyle bir dönemde olabileceğin en iyisi eşle gitmek bence . Artık eLlerinden geldiği kadar. Orda da yardımcı olacaklardır mutlaka .
agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle cuma günü için ben de varım
Tecrübelisin canım sen daha iyi anlarsın ama şiddeti de hafifse yalancı sancıdır belki.Allah kolaylık versin inşallahİnşaAllah canm dk tutuyorum bazen 10 dk bazen 5 6 bazen değişiyo
Amin inşaAllah canımTecrübelisin canım sen daha iyi anlarsın ama şiddeti de hafifse yalancı sancıdır belki.Allah kolaylık versin inşallah
Canım 55 cc çok fazla değil mi onun midesi ceviz kadar bişey,belki daha küçük.üstelik emziriyorsun diymi.senin şuan ona vereceğin maximum miktar 30 cc.maximum oda.normalde 20 cc yeter.o hatayı bende yapmıştım kızımda.emzirirdim,2 saat sonra mama verdim 40 cc.olduğu gibi ağzından burnundan fışkırtarak kustu çok pişman olmuştum.onun midesi kaldıramaz o kadar.sütün gelmediyse 3 saatte bir 20 cc yeter bence şuanYa kızlar biz eve geleli 3. Gün oldu bebek besleniyor mama ile bir problem yoktu fakat ben doymuyor diye cc yi arttırdım 30 içiyorken 55 cc flan içmeye başladı. Bugünde içtikten hemen sonra fışkırtarak cogunu çıkardı çok korktum. Neden olabilir sizce Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?