2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Amiin cnm inşallah
Ya bir de birşey soracağım sana ve bilen herkese; benim çatı muayenesinin hemen ardından kanama oldu doktor normal bir kaç gün böyle gelir dedi eve geldik devam etti ama biraz önce sanki biraz parça gibi kanlı bişey geldi; bu pıhtılaşmış kan mı yoksa nişan falan olabilir mi bir kafam karıştı
Var mı başına gelen?

Bakalım 5 kilo olacak heralde benim oğlan 2 gün öncesine kadar çatlağım yoktu şuan göbeğimin altında bir sürü var birden nasıl oldu bunlar anlamadım sabretseydi keşke azcık daha ama bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar da çatlayalım napalım

Ay bende doğurmak istiyorum ya inan yerimde de durmuyorum squat da yapıyorum çok fazla yapamasam da. Ay inatçı oğlan gelmem diyo bu sefer de
Bende yapıyordum hiç bir işe yaramamış hanımefendi yukarılarda geziyor. Bundan sonra yiyip içip yatıcam
Hangi hastanede doğum yapıcan canım sen? Benim hastanede çok sakin zaten doktor zorunlu olmayan ameliyatları yapmıyoruz, sezeryandan başka bir şey yapılmıyor doğru düzgün dedi.
amin canım benim sağolasın

Ayy beni de bi taraftan korku bi taraftan heyecan bastı.Allahın izmşy
Beni de öyle. İlk defa ameliyat olucam, 5 yaşındayken olmuştum ama onu hatırlamıyorum
Canım bana da kanama olabilir korkma dedi ama bende gelen giden birşey yok. Lekelenme şeklindeyse normaldir. Nişan jöle gibi kıvamlı birşey oluyormuş. Yaşamadığım için tam net cevap veremiyorum.

Kanka nasıl ameliyat olucaz ameliyattan sonra nasıl emziricez nasıl oturabilicez rabbim yardım etsin

Amin inşaAllah canım
Şiddeti az evet ama belden geliyor

Kızımda kendi sancımı bilmiyorım suni almıştım belki beklesem ondanda hafif olcktı
Özele mi gidiyorsun devlete mi,olmadı çok yorarsa bi gider baktırırsın duruma göre,gece daha düzenli olursa.Allah kolaylık versin benim hiç sancım yok,nişanda doktor muayene etti diye geldi sanırım bi gelişme yok.

agacsizkoalaa Ben Nisa hastanesinde yapicam Dogum, hastane normalde yogun bir hastane ama son zamanlarda virus nedeniyle daha sakin, doktorum dogumhaneler dolu dedi stresten herkesin suyu geliyormus oyle soyledi, sen hangi hastanede dogum yapicaksin?

Ben de dün muayene oldum, doktor akşam nişan gelir biraz korkma dedi. Aynı şekilde kanama pıhtı,parça geldi. Nişanı tam değil ama birazını attım.

Yarın ne yiyelim bir gün önce sıvı beslenin diyordu bir arkadaş bilgin var mı senin canım? F Fulyaa82
Agir yemekler yemeyin diyorlar hafif gaz yapmayacak mideyi yormayacak yemekler yiyin diyorlar sık ve azar azar yiyin bol su icin diyorlar, yani az yagli hafif biseyler yememiz lazim gece 12 den sonra hicbirsey yemeyeceksin dedi doktorum, valla heyecandan zaten ben fazlada bisey yiyebilecigimi sanmiyorum sende heyecan durumu nasil anestesi genelmi spinalmi olucaksin? cns01

Kanka nasıl ameliyat olucaz ameliyattan sonra nasıl emziricez nasıl oturabilicez rabbim yardım etsin
Hiç bilmiyorum valla. Beni tek girmek geriyor o ameliyat odasına. Eşiminde gelebilceğini bilsem gerilmem. Ameliyattan sonrası allah kerim artık. Epiduralin kalacak ağrın olmaz kolay kolay dedi bana doktorum. Ona güveniyorum
Biliyorum o hastaneyi evet yoğun bir yer. Bende acıbadem kozyatağı hastanesinde yapıcam. Biz muayenedeyken bir hastası aradı doktorumun suyum geldi diye

Ya benimde catlagim yoktu son zamanlarda biranda bebek kilo aldikca cogaldi ben sasirrim oysaki catlak kremlerinede birsuru kiyip para verdim ama demekki onune gecilmiuor bizim bebeklerde iri ondan bir anda gerildi karnimiz catladi saglik olsun iyi olsunlarda bebeklerimiz

Devlete gidiyorum canm brşazdan giidp baktrcm inşaAllah açılma yoksa gelcm geri

Evet muayeneden sonra gelebiliyor leke

Ay bizde hastanedeyken eşimin ortaginin ablasiyla karsilastik 36.haftada suyu bitmis doguma alicaklardi sonra haber aldik dogurmus bebek mosmor dogmus,stres cok yapmis kizcagiz oyle soyledi dedim hepimiz ayni durumdayiz,benim kadindogumcim Acibadem atakent hastanesindeydik sonra tavsiye uzerine nisadaki doktora geldik kadin docent yardimcisi ve epey taninan bilinen bir doktor cok arkadasimds ona dogum yaptirdi,sadece hastaneyi cok sevmiuorum hep asiri yogundu o beni sinir etti hep

Neyse zaten artık orayla işin kalmıyor doğumdan sonra

Canım gazını çıkartmadan altını değiştirme,sırt üstü yatırma. Benim yarım saat uğraştığım da oluyor bazen çok zor çıkarıyor. Mamayı da doğru 30cc anca içebilir. Bi 10 güne kadar alışırsın merak etme annesi. Soruların olursa yaz burdan yardımcı oluruz.

Kız benim ki aşağıda da noluyo ya yok anam onarlar şimdiden perişan etmeye başladılar büyüyünce napacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…