- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Ay evet canım aynı gidiyoruz, bizimki hep yukarılarda hiç inmemiş bile aşağı. Doktor normal doğumu beklesek bile 15-20 günü var dedine güzel bekle bakalım sen, ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin,
Evet canım. Sağol amin inşallah
Boşver sağlıkla gelsinde önemli değil.
Evet canım alttan parmakla yapılan
Bakalım 5 kilo olacak heralde benim oğlanMasallah senin oğluşunabende en son 38+2 de gittim 3500 gr dedi,bakalim nekadar dogacak yanilma paylari oluyor tabi +ve -400 olarak bakalim nekadar dogacak bizim tospiklerimiz, sanki artik karnimda yer kalmadi nasil gergin normalde karnim cok buyuk degildi son iki haftada buyudu epey bebekler kilo alinca koca göbekli olduk tam dogum zamani son 2 gun heyecan korku hepsi var streste insallah saglikla kucagimiza aliriz o zorlu sureci atlatip evimize geliriz biraonce
Bende yapıyordum hiç bir işe yaramamış hanımefendi yukarılarda geziyor.Ay bende doğurmak istiyorum ya inan yerimde de durmuyorum squat da yapıyorum çok fazla yapamasam da. Ay inatçı oğlan gelmem diyo bu sefer de
Hangi hastanede doğum yapıcan canım sen? Benim hastanede çok sakin zaten doktor zorunlu olmayan ameliyatları yapmıyoruz, sezeryandan başka bir şey yapılmıyor doğru düzgün dedi.Banada sabah 8 de hastanede ol dedi, 10 da doguma alicak, hayirlisi hakkimizda istanbul epey vakada sıkıntili insan korkuyor cok kotu bir doneme denk geldik o yuzden sordum sana istanbuldamisin diye hastanenin durumu nedir az cok gittikce ortami gormussundur benimki epey bir sakinlesmis ve titizlenmisler iyice.
Beni de öyle. İlk defa ameliyat olucam, 5 yaşındayken olmuştum ama onu hatırlamıyorumamin canım benim sağolasın
Ayy beni de bi taraftan korku bi taraftan heyecan bastı.Allahın izmşy
Canım bana da kanama olabilir korkma dedi ama bende gelen giden birşey yok. Lekelenme şeklindeyse normaldir. Nişan jöle gibi kıvamlı birşey oluyormuş. Yaşamadığım için tam net cevap veremiyorum.Amiin cnm inşallah
Ya bir de birşey soracağım sana ve bilen herkese; benim çatı muayenesinin hemen ardından kanama oldu doktor normal bir kaç gün böyle gelir dedi eve geldik devam etti ama biraz önce sanki biraz parça gibi kanlı bişey geldi; bu pıhtılaşmış kan mı yoksa nişan falan olabilir mi bir kafam karıştı
Var mı başına gelen?
Kanka nasıl ameliyat olucaz ameliyattan sonra nasıl emziricez nasıl oturabilicez rabbim yardım etsinBende yapıyordum hiç bir işe yaramamış hanımefendi yukarılarda geziyor.Bundan sonra yiyip içip yatıcam
Hangi hastanede doğum yapıcan canım sen? Benim hastanede çok sakin zaten doktor zorunlu olmayan ameliyatları yapmıyoruz, sezeryandan başka bir şey yapılmıyor doğru düzgün dedi.
Beni de öyle. İlk defa ameliyat olucam, 5 yaşındayken olmuştum ama onu hatırlamıyorum
Canım bana da kanama olabilir korkma dedi ama bende gelen giden birşey yok. Lekelenme şeklindeyse normaldir. Nişan jöle gibi kıvamlı birşey oluyormuş. Yaşamadığım için tam net cevap veremiyorum.
Özele mi gidiyorsun devlete mi,olmadı çok yorarsa bi gider baktırırsın duruma göre,gece daha düzenli olursa.Allah kolaylık versin benim hiç sancım yok,nişanda doktor muayene etti diye geldi sanırım bi gelişme yok.Amin inşaAllah canım
Şiddeti az evet ama belden geliyor
Kızımda kendi sancımı bilmiyorım suni almıştım belki beklesem ondanda hafif olcktı
Allah ım kolay getirsin inşallah canımBenimle aynk gun seninde sezeryan hem haftamizda ayni oluyo benim de carsamba 37 bitmis oluyo ve o gun sezeryan olmcm
Gelmiyor ama dr u da aramadım. hastaneye gitmek istemiyorum sürekli kontrol ediyorum . Nişan ise hemen doğum süreci başlamıyormuş. Allah yardımcımız olsunCanım doktoruna sordun mu? Hala geliyor mu?
Ben de dün muayene oldum, doktor akşam nişan gelir biraz korkma dedi. Aynı şekilde kanama pıhtı,parça geldi. Nişanı tam değil ama birazını attım.Amiin cnm inşallah
Ya bir de birşey soracağım sana ve bilen herkese; benim çatı muayenesinin hemen ardından kanama oldu doktor normal bir kaç gün böyle gelir dedi eve geldik devam etti ama biraz önce sanki biraz parça gibi kanlı bişey geldi; bu pıhtılaşmış kan mı yoksa nişan falan olabilir mi bir kafam karıştı
Var mı başına gelen?
Agir yemekler yemeyin diyorlar hafif gaz yapmayacak mideyi yormayacak yemekler yiyin diyorlar sık ve azar azar yiyin bol su icin diyorlar, yani az yagli hafif biseyler yememiz lazim gece 12 den sonra hicbirsey yemeyeceksin dedi doktorum, valla heyecandan zaten ben fazlada bisey yiyebilecigimi sanmiyorum sende heyecan durumu nasil anestesi genelmi spinalmi olucaksin?
Hiç bilmiyorum valla. Beni tek girmek geriyor o ameliyat odasına. Eşiminde gelebilceğini bilsem gerilmem. Ameliyattan sonrası allah kerim artık. Epiduralin kalacak ağrın olmaz kolay kolay dedi bana doktorum. Ona güveniyorumKanka nasıl ameliyat olucaz ameliyattan sonra nasıl emziricez nasıl oturabilicez rabbim yardım etsin
Biliyorum o hastaneyi evet yoğun bir yer. Bende acıbadem kozyatağı hastanesinde yapıcam. Biz muayenedeyken bir hastası aradı doktorumun suyum geldi diyeagacsizkoalaa Ben Nisa hastanesinde yapicam Dogum, hastane normalde yogun bir hastane ama son zamanlarda virus nedeniyle daha sakin, doktorum dogumhaneler dolu dedi stresten herkesin suyu geliyormus oyle soyledi, sen hangi hastanede dogum yapicaksin?
Ya benimde catlagim yoktu son zamanlarda biranda bebek kilo aldikca cogaldi ben sasirrim oysaki catlak kremlerinede birsuru kiyip para verdim ama demekki onune gecilmiuor bizim bebeklerde iri ondan bir anda gerildi karnimiz catladi saglik olsun iyi olsunlarda bebeklerimizBakalım 5 kilo olacak heralde benim oğlan2 gün öncesine kadar çatlağım yoktu şuan göbeğimin altında bir sürü var birden nasıl oldu bunlar anlamadım sabretseydi keşke azcık daha ama bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar da çatlayalım napalım
Devlete gidiyorum canm brşazdan giidp baktrcm inşaAllah açılma yoksa gelcm geriÖzele mi gidiyorsun devlete mi,olmadı çok yorarsa bi gider baktırırsın duruma göre,gece daha düzenli olursa.Allah kolaylık versin benim hiç sancım yok,nişanda doktor muayene etti diye geldi sanırım bi gelişme yok.
Ay bizde hastanedeyken eşimin ortaginin ablasiyla karsilastik 36.haftada suyu bitmis doguma alicaklardi sonra haber aldik dogurmus bebek mosmor dogmus,stres cok yapmis kizcagiz oyle soyledi dedim hepimiz ayni durumdayiz,benim kadindogumcim Acibadem atakent hastanesindeydik sonra tavsiye uzerine nisadaki doktora geldik kadin docent yardimcisi ve epey taninan bilinen bir doktor cok arkadasimds ona dogum yaptirdi,sadece hastaneyi cok sevmiuorum hep asiri yogundu o beni sinir etti hepHiç bilmiyorum valla. Beni tek girmek geriyor o ameliyat odasına. Eşiminde gelebilceğini bilsem gerilmem. Ameliyattan sonrası allah kerim artık. Epiduralin kalacak ağrın olmaz kolay kolay dedi bana doktorum. Ona güveniyorum
Biliyorum o hastaneyi evet yoğun bir yer. Bende acıbadem kozyatağı hastanesinde yapıcam. Biz muayenedeyken bir hastası aradı doktorumun suyum geldi diye
Kız pazar günü doğuracaksın dedim yoksa içime doğan çıkacak mıAmin inşaAllah canım
Şiddeti az evet ama belden geliyor
Kızımda kendi sancımı bilmiyorım suni almıştım belki beklesem ondanda hafif olcktı
Neyse zaten artık orayla işin kalmıyor doğumdan sonraAy bizde hastanedeyken eşimin ortaginin ablasiyla karsilastik 36.haftada suyu bitmis doguma alicaklardi sonra haber aldik dogurmus bebek mosmor dogmus,stres cok yapmis kizcagiz oyle soyledi dedim hepimiz ayni durumdayiz,benim kadindogumcim Acibadem atakent hastanesindeydik sonra tavsiye uzerine nisadaki doktora geldik kadin docent yardimcisi ve epey taninan bilinen bir doktor cok arkadasimds ona dogum yaptirdi,sadece hastaneyi cok sevmiuorum hep asiri yogundu o beni sinir etti hep
Çıkacak gibi vallaKız pazar günü doğuracaksın dedim yoksa içime doğan çıkacak mı
Canım gazını çıkartmadan altını değiştirme,sırt üstü yatırma. Benim yarım saat uğraştığım da oluyor bazen çok zor çıkarıyor. Mamayı da doğru 30cc anca içebilir. Bi 10 güne kadar alışırsın merak etme annesi. Soruların olursa yaz burdan yardımcı oluruz.Direk pırtlamaya başlıyor ya çok verdim mamayı birde direk altını değiştirmeye başladık düz yatırıp ondan olabilir mi ? Bundan sonra 10 dk dik tutup sivazlicam Doktoru aradım 30 cc ver uzun uyumasın uyandır takip et bebeklerde olabiliyor dedi ama benim kızı uyandırmak yarim saat sürüyor neredeyse
Bebek çok güzel bir duygu ama ufak olduğu için bakımı insanı endişelendiriyor Allah yardımcımız olsun
Kız benim ki aşağıda da noluyo yaBende yapıyordum hiç bir işe yaramamış hanımefendi yukarılarda geziyor.Bundan sonra yiyip içip yatıcam
Hangi hastanede doğum yapıcan canım sen? Benim hastanede çok sakin zaten doktor zorunlu olmayan ameliyatları yapmıyoruz, sezeryandan başka bir şey yapılmıyor doğru düzgün dedi.
Beni de öyle. İlk defa ameliyat olucam, 5 yaşındayken olmuştum ama onu hatırlamıyorum
Canım bana da kanama olabilir korkma dedi ama bende gelen giden birşey yok. Lekelenme şeklindeyse normaldir. Nişan jöle gibi kıvamlı birşey oluyormuş. Yaşamadığım için tam net cevap veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?