- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Zamane bebeleri böyle sanırım yaKız benim ki aşağıda da noluyo yayok anam onarlar şimdiden perişan etmeye başladılar büyüyünce napacaksak
Az bir süre kalmıç yetişmeyebilir deseydinÇıkacak gibi valla
Bu gün ablamın doğum günü oda 12 olmadan doğur delirtme beni diyoteyzesiyle aynı gün doğmuş olck 12 olmadan doğurursam
Aynen hayirlisiyla bir dogurayim ikinci bebegi Allah nasip ederse doktorum cok iyi olsada hastanenin yogulugu yuzunden pek dusunmem sanirim gerci bunlar medicana ve medipol bunyesiyle birlestiler yeni subeleri binalari yanina yapildi yogunlugu azalir belki kismet bakalimNeyse zaten artık orayla işin kalmıyor doğumdan sonra
Vallah ya ana karnından başlıyorlar alıştırma safhası galibaZamane bebeleri böyle sanırım yaşimdiden fenalar
Ay valla pek değil canm sanki yine de anlamam da . Benimkini hemen anlıyorlar kıyas yaparsam kendime göre daha düşmemiş pek canm.Kızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Benimde aynı böyle, sonucu biliyorsunKızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Kız canım benimki, babası gibi nazlı olacak ama orası kesinVallah ya ana karnından başlıyorlar alıştırma safhası galibaseninkinin cinsiyeti neydi canm. Benimki aynı babası gibi inatçı bi oğlan olacak ama babası tabiki kabul etmiyor aslan gibi olacakmış vurdum mu oturtturacakmis
Yok canım inmemiş daha. Üstten 4 parmak aşağıda olması lazım indiğini öyle anlarsın.Kızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Ay valla pek değil canm sanki yine de anlamam da . Benimkini hemen anlıyorlar kıyas yaparsam kendime göre daha düşmemiş pek canm.
Benimde aynı böyle, sonucu biliyorsunhala yukarılarda dedi bebek için
İyi bari kızlar ya nedense erkenden pırtlamak isteyecek gibi geliyor. Bu sıralar barsaklarım fazla çalışmaya başladı karın ağrım falan oluyor tırsıyorum. Daha erken benimki için çünküYok canım inmemiş daha. Üstten 4 parmak aşağıda olması lazım indiğini öyle anlarsın.
Inmis benimde ayni senin gibiKızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Çorba içmek yarın iyi olur sanırımAgir yemekler yemeyin diyorlar hafif gaz yapmayacak mideyi yormayacak yemekler yiyin diyorlar sık ve azar azar yiyin bol su icin diyorlar, yani az yagli hafif biseyler yememiz lazim gece 12 den sonra hicbirsey yemeyeceksin dedi doktorum, valla heyecandan zaten ben fazlada bisey yiyebilecigimi sanmiyorum sende heyecan durumu nasil anestesi genelmi spinalmi olucaksin?cns01
Bence de inmemiş benim indi mesala göğüs altımdan karnıma bir karış var neredeyseKızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Nisan ise dogum yakindir canm hadi hayirlisi olsunGelmiyor ama dr u da aramadım. hastaneye gitmek istemiyorum sürekli kontrol ediyorum . Nişan ise hemen doğum süreci başlamıyormuş. Allah yardımcımız olsun
Bide benHerkes patır patır gidiyor kızlarSona kalan dona kalacak burda Yani ben
Senin sezaryen tarihin neydi canım?Bide ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?