Daha tarih vermedi doktor 37 de kontrole gideceğim 2 haftam var daha kontrol için de .Senin sezaryen tarihin neydi canım?
Kız bence senin barsaklar salatadan fazka çalışıyor, o kadar sağlıklı besleniyorsun ki normalİyi bari kızlar ya nedense erkenden pırtlamak isteyecek gibi geliyor. Bu sıralar barsaklarım fazla çalışmaya başladı karın ağrım falan oluyor tırsıyorum. Daha erken benimki için çünkü
Ayyy evet haftaya patır patır dökülüyor olacağızagacsizkoalaa koalammm @CocoChanelmademoiselle @Fulyaa82 kızlar gunleriniz belli mi simdi yaa saglicakla gelsin kuzular heyecanli hafta bizi beklesin
Bizde hala camları silip perdeleri yıkayamadık her gün hava bozuk. Şimdi baktım perşembe açıyormuş. Eşime onları yaptırıcam, birde koltukları sildiricem. Ertesi gün doğum zaten. Tertemiz eve getiririz yavrumu inşallahMutfak dolaplarimi sildim duzenledim örtülerini yıkayıp tekrar yerlestirdim epey bir yoruldum bugün
Bende izledim canim 30 dk yakin yavas yavas gostrrdigi egzersizleri yaptim bile ❤❤❤Kızlar Dr. BANU Çiftçi Instagram da canlı yayın yapıyor bakmanızı tavsiye ederim
Şuan emmiyor canim. Sütüm çok az zaten çekemiyor kusmadan sonra sagip verdim bugün 15 er cc. 2 saatte 1 30cc ye düşürdüm ama baya saga sola aranıyor, ağlıyor. Çok teşekkür ederim.Canım 55 cc çok fazla değil mi onun midesi ceviz kadar bişey,belki daha küçük.üstelik emziriyorsun diymi.senin şuan ona vereceğin maximum miktar 30 cc.maximum oda.normalde 20 cc yeter.o hatayı bende yapmıştım kızımda.emzirirdim,2 saat sonra mama verdim 40 cc.olduğu gibi ağzından burnundan fışkırtarak kustu çok pişman olmuştum.onun midesi kaldıramaz o kadar.sütün gelmediyse 3 saatte bir 20 cc yeter bence şuan
Canım gazını çıkartmadan altını değiştirme,sırt üstü yatırma. Benim yarım saat uğraştığım da oluyor bazen çok zor çıkarıyor. Mamayı da doğru 30cc anca içebilir. Bi 10 güne kadar alışırsın merak etme annesi. Soruların olursa yaz burdan yardımcı oluruz.
Bende izledim canim 30 dk yakin yavas yavas gostrrdigi egzersizleri yaptim bile ❤❤❤
karin sertlesmeleri belli bir sayıda normal ama ben kontrole gitmenizi öneriririm. 30. haftada benim de suyum fazlaydı ve kasılmalarim fazlaydi, nst de sancilar yoğun çıkınca erken doğum riskinden hem yattim hem de bir ara ilaç aldim. 35. haftada biraktim. 2 hafta sonra 37. haftada da doğum yaptim.Kızlar severek takip ediyorum sizleri muhabbetiniz çok güzel maşallah sizlere sorum olucak bu karın sertlesmesi normalmi kasılması bu aylarda bu aralar çok olmaya başladı birde suyumda fazlaydı 1 ay önce, randevu aldım ama gidip gitmemekle kararsız kaldım virüsten dolayı sizce ne yapayım
Evet bencedeler cadilar nazlilar gelseler bi evet guzel egzersuzler gosterdiler iyi hissettiriyor resmen vucudum hamlamis rahatladim biraz sanada iyi gelecektir eminimÇok faydalı egzersizler gösterdiler gerçekten. Yarından itibaren bende düzenli yapacağım geç bile kalmışım.
Doğumu başlatan şeyleri de güzel anlattılar onlarıda yapacağım. Artık yavaş yavaş gelmeye hazırlansın cadı.
Insallah canimBizde hala camları silip perdeleri yıkayamadık her gün hava bozuk. Şimdi baktım perşembe açıyormuş. Eşime onları yaptırıcam, birde koltukları sildiricem. Ertesi gün doğum zaten. Tertemiz eve getiririz yavrumu inşallah
Ah küçücük benimkine göreKızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Çatlağınız da olmamış hiç ne güzelKızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sıklaştı bu aralar belimede ağrı vuruyor gitmek mantıklı gerçekten ayın 8 ne aldım randevu inşallah yatırmazlarkarin sertlesmeleri belli bir sayıda normal ama ben kontrole gitmenizi öneriririm. 30. haftada benim de suyum fazlaydı ve kasılmalarim fazlaydi, nst de sancilar yoğun çıkınca erken doğum riskinden hem yattim hem de bir ara ilaç aldim. 35. haftada biraktim. 2 hafta sonra 37. haftada da doğum yaptim.
canim aranmasi hep açlıktan değil. yenidoğan sürekli emmek ister. 13 günlük oldu benim kuzu kaka yapmak isteyince de emmek istiyor.Şuan emmiyor canim. Sütüm çok az zaten çekemiyor kusmadan sonra sagip verdim bugün 15 er cc. 2 saatte 1 30cc ye düşürdüm ama baya saga sola aranıyor, ağlıyor. Çok teşekkür ederim.
Valla cok sagolun içimi rahatlattiniz korktum bir an hastalandı mi diyeoturup 3 kez ağladım.. Annem eşim yanımda onlarlada atışıp duruyorum. Bebegin fotosunu bikac kişiye attim eşim nazar değecek diye sabahtan beri bana söyleniyor, annem 68 yaşında artik her şeyi unutmuş ben korkuyorum o benden daha çok korkuyor strese giriyorum. Bir yandanda yapamıyor yaşlandı artik üzülüyorum benide azalıyor sürekli bebeğe kötü kıyafetler almışım..
Ameliyatıyım bir yandan ayaklarım sisti, dışarıda virüs konusu flan iyice kafayı yemek üzereyim umarım şu süreci çabucak geçiririz..
Çok teşekkür ederim
insallah yatirmazlar. ben hastanede hiç yatmadim. iki çocuğum daha var. evde dikkat edeceğim diye çıkmıştım. serum aldim ve iğne vuruldum. ve gerçekten sürekli yattim. şükür ki vaktinde doğdu minnosum.Çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sıklaştı bu aralar belimede ağrı vuruyor gitmek mantıklı gerçekten ayın 8 ne aldım randevu inşallah yatırmazlar
Bebeğim çok sagol aaa geç olur mu son dönem hep zor dogurunca daha yoğun olunuyor tabihele ki bebek zorluysa ama duygunun tarifi var mı yok kesinlikle
aynen oyleSende iyiki varsın canım. O kadar iyi anlıyorum ki. Hepimiz aynıyız inan.
Bazen bilirsin ama duymak iyi gelir.
Her şey yolunda gidecek inşallah
Olmaz Allahın izniyle.. Ben önceki gittiğimde iğneyi sormuştum yapsak tedbir amaçlı diye ozaman hayır demişti Çünkü 38+3te alıcaktı. Şimdi biraz daha erken olunca kabul etti. 37+5te iyi zaman. Bence tedirgin olma hiç
Açılma yok kızlar
Nst bakılıyor
Eve giderim büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?