2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi bari kızlar ya nedense erkenden pırtlamak isteyecek gibi geliyor. Bu sıralar barsaklarım fazla çalışmaya başladı karın ağrım falan oluyor tırsıyorum. Daha erken benimki için çünkü
Kız bence senin barsaklar salatadan fazka çalışıyor, o kadar sağlıklı besleniyorsun ki normal
agacsizkoalaa koalammm @CocoChanelmademoiselle @Fulyaa82 kızlar gunleriniz belli mi simdi yaa saglicakla gelsin kuzular heyecanli hafta bizi beklesin
Ayyy evet haftaya patır patır dökülüyor olacağız sağol kuzum, hepimizinki inşallah

Mutfak dolaplarimi sildim duzenledim örtülerini yıkayıp tekrar yerlestirdim epey bir yoruldum bugün
Bizde hala camları silip perdeleri yıkayamadık her gün hava bozuk. Şimdi baktım perşembe açıyormuş. Eşime onları yaptırıcam, birde koltukları sildiricem. Ertesi gün doğum zaten. Tertemiz eve getiririz yavrumu inşallah

Kızlar severek takip ediyorum sizleri muhabbetiniz çok güzel maşallah sizlere sorum olucak bu karın sertlesmesi normalmi kasılması bu aylarda bu aralar çok olmaya başladı birde suyumda fazlaydı 1 ay önce, randevu aldım ama gidip gitmemekle kararsız kaldım virüsten dolayı sizce ne yapayım

Şuan emmiyor canim. Sütüm çok az zaten çekemiyor kusmadan sonra sagip verdim bugün 15 er cc. 2 saatte 1 30cc ye düşürdüm ama baya saga sola aranıyor, ağlıyor. Çok teşekkür ederim.

Valla cok sagolun içimi rahatlattiniz korktum bir an hastalandı mi diye oturup 3 kez ağladım.. Annem eşim yanımda onlarlada atışıp duruyorum. Bebegin fotosunu bikac kişiye attim eşim nazar değecek diye sabahtan beri bana söyleniyor, annem 68 yaşında artik her şeyi unutmuş ben korkuyorum o benden daha çok korkuyor strese giriyorum. Bir yandanda yapamıyor yaşlandı artik üzülüyorum benide azalıyor sürekli bebeğe kötü kıyafetler almışım..
Ameliyatıyım bir yandan ayaklarım sisti, dışarıda virüs konusu flan iyice kafayı yemek üzereyim umarım şu süreci çabucak geçiririz..
Çok teşekkür ederim

Bende izledim canim 30 dk yakin yavas yavas gostrrdigi egzersizleri yaptim bile ❤❤❤

Çok faydalı egzersizler gösterdiler gerçekten. Yarından itibaren bende düzenli yapacağım geç bile kalmışım.
Doğumu başlatan şeyleri de güzel anlattılar onlarıda yapacağım. Artık yavaş yavaş gelmeye hazırlansın cadı.

karin sertlesmeleri belli bir sayıda normal ama ben kontrole gitmenizi öneriririm. 30. haftada benim de suyum fazlaydı ve kasılmalarim fazlaydi, nst de sancilar yoğun çıkınca erken doğum riskinden hem yattim hem de bir ara ilaç aldim. 35. haftada biraktim. 2 hafta sonra 37. haftada da doğum yaptim.

Evet bencedeler cadilar nazlilar gelseler bi evet guzel egzersuzler gosterdiler iyi hissettiriyor resmen vucudum hamlamis rahatladim biraz sanada iyi gelecektir eminim

Insallah canim Ben taksit taksit yaparak hepsini bitirdim darisi başına dogumdan once yorma kendini

Çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sıklaştı bu aralar belimede ağrı vuruyor gitmek mantıklı gerçekten ayın 8 ne aldım randevu inşallah yatırmazlar

canim aranmasi hep açlıktan değil. yenidoğan sürekli emmek ister. 13 günlük oldu benim kuzu kaka yapmak isteyince de emmek istiyor.

yavaş yavaş alışacaksınız birbirinize. sen onu anlayacaksin, o seni. yeter ki sen sakin ol., şimdi o mis gibi gidiyi kokla keyfini çıkar. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sıklaştı bu aralar belimede ağrı vuruyor gitmek mantıklı gerçekten ayın 8 ne aldım randevu inşallah yatırmazlar
insallah yatirmazlar. ben hastanede hiç yatmadim. iki çocuğum daha var. evde dikkat edeceğim diye çıkmıştım. serum aldim ve iğne vuruldum. ve gerçekten sürekli yattim. şükür ki vaktinde doğdu minnosum.

Bebeğim çok sagol aaa geç olur mu son dönem hep zor dogurunca daha yoğun olunuyor tabi hele ki bebek zorluysa ama duygunun tarifi var mı yok kesinlikle

bakalim allahin izniyle o guzel duyguyu tekrar tadacagiz

Kalppare canım bak benim de haftaya 38+3 oluyor artık zaten miad doğum. Niye endişe ediyorsun ki

çünkü 38 dolmadan alıyor bebişim
ama olsun Rabbime bıraktım.esim olumsuz haberler duymuş bugun.geciktirmek anlamsiz dedi.
simdi de yerini heyacana bıraktı stres..
❣❣

Sende iyiki varsın canım. O kadar iyi anlıyorum ki. Hepimiz aynıyız inan.
Bazen bilirsin ama duymak iyi gelir.
Her şey yolunda gidecek inşallah
aynen oyle
hamilelik bambaşka bir algı veriyor insana

daha iyiyim şimdi.sagolun sizlerin güzel motivasyonlarıyla

Kızlar benim kız ilk 2 gün güzel çiş yapti kakasini da yaptı ama bugün nerdeyse hiç yapmadı çişini bile ne yapmam lazım mama verdim şimdi belki sütum yeterli gelmiyordur diye ama çekici ile baktım fena değil miktarı kıvamı da yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…