- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yok kız ben yormam, eşim yapsın zaten. Ben perşembe gününü bakım günü ilan edicem.Insallah canimBen taksit taksit yaparak hepsini bitirdim darisi başına dogumdan once yorma kendini
Sağlık olsun, sıkma canını var demek ki vakti zamanıAçılma yok kızlar
Nst bakılıyor
Eve giderim büyük ihtimal
çiş yapmadıysa biraz takviye et istersen canim. kendi sütünü de sağıp verebilirsin mama da. aç kalmasın kuzucuk.Kızlar benim kız ilk 2 gün güzel çiş yapti kakasini da yaptı ama bugün nerdeyse hiç yapmadı çişini bile ne yapmam lazım mama verdim şimdi belki sütum yeterli gelmiyordur diye ama çekici ile baktım fena değil miktarı kıvamı da yardımcı olur musunuz
kaka değil de çiş doyup doymadigini anlamada daha önemli. anne sütü alan bebeklerde kaka seyrek de olabiliyormus.Kızlar benim kız ilk 2 gün güzel çiş yapti kakasini da yaptı ama bugün nerdeyse hiç yapmadı çişini bile ne yapmam lazım mama verdim şimdi belki sütum yeterli gelmiyordur diye ama çekici ile baktım fena değil miktarı kıvamı da yardımcı olur musunuz
Düzensiz sancı var kuzmTüh ya. Nst nasıl çıkacak acaba.
İnşallah canım hayırlı vakitte gelsn inşaAllahYok kız ben yormam, eşim yapsın zaten. Ben perşembe gününü bakım günü ilan edicem.
Sağlık olsun, sıkma canını var demek ki vakti zamanı
Kuzum ben sezeryan oldum haliyle bağırmadım sancim vardi ama hastaneyede gayet sakin gittimDoğumu anlatsana biraz nasıldı çok bağırdın Mı
Çişini az yapio derdim o günde 10 kere falan olur yaziyo benimki 2 3 kere az az yaptı doymuyor demekki mama takviyesi yapayım bende göğüslerim taş gibi değil az geliyor demekkikaka değil de çiş doyup doymadigini anlamada daha önemli. anne sütü alan bebeklerde kaka seyrek de olabiliyormus.
Hadi ya normal sanıyordum öyle kalmış aklımda 39+5 oldum hiç sancım yok yaa strese girdim bendeKuzum ben sezeryan oldum haliyle bağırmadım sancim vardi ama hastaneyede gayet sakin gittimaaa bi baktım beni doğuma aldılar şaşırdım sadece ben geri gönderirler diye dusunmustum bağırmalı bir şancı bekledigim için ama siz siz olun az da olsa sanciniz gidin benim bebek aşağı makattan inmis bacağında ödem olmuş zorlamadan biraz
Ne yapacaklar canım peki suni falan mi deneyecekler eve mi yollayacaklarDüzensiz sancı var kuzm
İnşallah canım hayırlı vakitte gelsn inşaAllah
10 nisan cuma canım.agacsizkoalaa Canım doğumun hangi gün ?
Canım bebeğin çişi ne kadar olabilir kiÇişini az yapio derdim o günde 10 kere falan olur yaziyo benimki 2 3 kere az az yaptı doymuyor demekki mama takviyesi yapayım bende göğüslerim taş gibi değil az geliyor demekki
Canım yumurtlaman şimdi olmuş bu 3 günü iyi degerlendir umarım Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu☺29 gunde bir adet oluyorum takvime göre adetin 16 günü yumurtlama ben ise adetin 10 gununden başladım ovulasyon fakat hep slik çıktı suan adetin 21 günündeyim adetime 9 gun kaldı lütfen yardımcı olun bu yumurtlamami ilk defa koyu yakaladım geç mi yumurtluyorum kaç gun degerlendirmeliyim
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin10 nisan cuma canım.
Eve giderim canm kabul etmem suniNe yapacaklar canım peki suni falan mi deneyecekler eve mi yollayacaklar
Bendede heyecan var korku var hepsi karisik benim belimde sinir sıkışmasi var o yuzden ben genel anestezi olucam mecburen yarin gece sana bana uyku yok haberleselim ama kendimize gelinceÇorba içmek yarın iyi olur sanırımheyecan korku çok fena şimdiden titriyor elim ayağım ne olacak die spinal olacam bir problem olmazsa
Şuan emmiyor canim. Sütüm çok az zaten çekemiyor kusmadan sonra sagip verdim bugün 15 er cc. 2 saatte 1 30cc ye düşürdüm ama baya saga sola aranıyor, ağlıyor. Çok teşekkür ederim.
Valla cok sagolun içimi rahatlattiniz korktum bir an hastalandı mi diyeoturup 3 kez ağladım.. Annem eşim yanımda onlarlada atışıp duruyorum. Bebegin fotosunu bikac kişiye attim eşim nazar değecek diye sabahtan beri bana söyleniyor, annem 68 yaşında artik her şeyi unutmuş ben korkuyorum o benden daha çok korkuyor strese giriyorum. Bir yandanda yapamıyor yaşlandı artik üzülüyorum benide azalıyor sürekli bebeğe kötü kıyafetler almışım..
Ameliyatıyım bir yandan ayaklarım sisti, dışarıda virüs konusu flan iyice kafayı yemek üzereyim umarım şu süreci çabucak geçiririz..
Çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah seninki deRabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinBenimkide 9 nisan inşallah
Canım mama veriyorum diye gögsünü vermemezlık yapma. Ne kadar çok emerse sütün o kadar çabuk gelir. Kaç günlük oldunuz?Çişini az yapio derdim o günde 10 kere falan olur yaziyo benimki 2 3 kere az az yaptı doymuyor demekki mama takviyesi yapayım bende göğüslerim taş gibi değil az geliyor demekki
Eşin gitmeden bebeyi doyurursan gece rahat olursun belki ama hemen sütün gelmeyebilir. Rabbim yardımcın olsun canım. Hemşireler de yardım eder belki yaa.Selam arkadaşlar, bir sorum olacak tecrübeli annelere. Benim ailem il dışında ve artık büyük şehirlere giriş çıkış yasak. Doğumum sezeryan olacak. Ikinci çocuğum olacak inşallah. Eşim gün boyu yanımda olacak ama gece onu kızımın yanına eve göndersem hastanede tek başıma bebekle yapabilir miyim acaba? Başka kimse yok ve arkadaştan, komşudan da salgından dolayı yardım isteyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?