2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Insallah canim Ben taksit taksit yaparak hepsini bitirdim darisi başına dogumdan once yorma kendini
Yok kız ben yormam, eşim yapsın zaten. Ben perşembe gününü bakım günü ilan edicem.
Açılma yok kızlar
Nst bakılıyor
Eve giderim büyük ihtimal
Sağlık olsun, sıkma canını var demek ki vakti zamanı

çiş yapmadıysa biraz takviye et istersen canim. kendi sütünü de sağıp verebilirsin mama da. aç kalmasın kuzucuk.

kaka değil de çiş doyup doymadigini anlamada daha önemli. anne sütü alan bebeklerde kaka seyrek de olabiliyormus.

Doğumu anlatsana biraz nasıldı çok bağırdın Mı
Kuzum ben sezeryan oldum haliyle bağırmadım sancim vardi ama hastaneyede gayet sakin gittim aaa bi baktım beni doğuma aldılar şaşırdım sadece ben geri gönderirler diye dusunmustum bağırmalı bir şancı bekledigim için ama siz siz olun az da olsa sanciniz gidin benim bebek aşağı makattan inmis bacağında ödem olmuş zorlamadan biraz

kaka değil de çiş doyup doymadigini anlamada daha önemli. anne sütü alan bebeklerde kaka seyrek de olabiliyormus.
Çişini az yapio derdim o günde 10 kere falan olur yaziyo benimki 2 3 kere az az yaptı doymuyor demekki mama takviyesi yapayım bende göğüslerim taş gibi değil az geliyor demekki

Hadi ya normal sanıyordum öyle kalmış aklımda 39+5 oldum hiç sancım yok yaa strese girdim bende

Selam arkadaşlar, bir sorum olacak tecrübeli annelere. Benim ailem il dışında ve artık büyük şehirlere giriş çıkış yasak. Doğumum sezeryan olacak. Ikinci çocuğum olacak inşallah. Eşim gün boyu yanımda olacak ama gece onu kızımın yanına eve göndersem hastanede tek başıma bebekle yapabilir miyim acaba? Başka kimse yok ve arkadaştan, komşudan da salgından dolayı yardım isteyemeyiz.

Çişini az yapio derdim o günde 10 kere falan olur yaziyo benimki 2 3 kere az az yaptı doymuyor demekki mama takviyesi yapayım bende göğüslerim taş gibi değil az geliyor demekki
Canım bebeğin çişi ne kadar olabilir ki belki bezi hemen emiyordur sen farketmemişsin telaş yapma

Canım yumurtlaman şimdi olmuş bu 3 günü iyi degerlendir umarım Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu☺

Çorba içmek yarın iyi olur sanırım heyecan korku çok fena şimdiden titriyor elim ayağım ne olacak diespinal olacam bir problem olmazsa
Bendede heyecan var korku var hepsi karisik benim belimde sinir sıkışmasi var o yuzden ben genel anestezi olucam mecburen yarin gece sana bana uyku yok haberleselim ama kendimize gelince sonra bebeklerin resimlerini atariz cok merak ediyorum nasil tipleri olucak nasil bir his dusundukce heyecan basiyor insallah emmelerindede bir sıkıntı olmaz bana doktorum 1 gece kalicaksin diger aksam cikicaksin dedi sen nekadar kalicaksin? Bu arada istanbuldamisin?

Kıyamam ya. Lohusalık çok zor bir süreç canım bebek bakımı kolay aslında. Etrafındakilerin lafına bakma sen bebeğine odaklan. Her bebeğe en iyi anne bakar ilk çocuğun olduğu için tedirginsin emin ol bizde senin gibiydik. Anneciğinin lafına da kırılma kuzum Rabbim uzun ömür versin. Bak benim o da yok kayınvalide de. soracağın danışacağın birşey olursa çekinme. Yaz burdan yardımcı oluruz birbirimize. Bebeğin fotosunu da paylaşma bencede fotoğraflarda bebekler kilolu çıkıyor. Sen yinede ayetelkursi, felak, nas sürelerini oku. Nazar değmez inşallah.

[="L O L, post: 63364560, member: 935980"]
Eve giderim canm kabul etmem suni
Daha görşmedm Dr la

Suyun gelseydi suni verelim derlerdi
[/QUOTE] Begonya2
Anladım canım hayırlısı yaa demek ki daha zamanı var benim de öyle karnım sertleşiyor ama sancım yok nişanım yok suyum yok

Canım mama veriyorum diye gögsünü vermemezlık yapma. Ne kadar çok emerse sütün o kadar çabuk gelir. Kaç günlük oldunuz?
Eşin gitmeden bebeyi doyurursan gece rahat olursun belki ama hemen sütün gelmeyebilir. Rabbim yardımcın olsun canım. Hemşireler de yardım eder belki yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…