2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım geceleri çok düşünmekten uyuyamıyorum. Son gün nasıl uyucam diye düşünüyorum birde
Ben son gece uyuyabilceğimi sanmıyorum artık saçımı falan düzleştiririm, el çantamı kontrol ederim. Doğum hikayeleri izlerim zaten 5,5-6 gibi hastanede olun dediler bize. Anestezi bugün görmedi beni işlemde olduğu için. Sabah erkenden gidicem anestezi görecek, kanlarım alınacak. Artık o saatten sonra nabız 180

Ben doktora kaç gün kalacağımı sormadım hiç ya heyecandan Adanadayım canımBol bol sütümüz gelir sorunsuz hastaneden çıkarız inşallah Allah yardımcımız olsun

Ben de dün muayene oldum, doktor akşam nişan gelir biraz korkma dedi. Aynı şekilde kanama pıhtı,parça geldi. Nişanı tam değil ama birazını attım.
Aynen benimde öyle oldu; yani doğumumuz yaklaşıyor mu ki dersin ; artık 39 a giriyorum belkide haftaya olur birşeyler; hadi hakkımızda hayırlısı

Kız bence senin barsaklar salatadan fazka çalışıyor, o kadar sağlıklı besleniyorsun ki normal

Ayyy evet haftaya patır patır dökülüyor olacağız sağol kuzum, hepimizinki inşallah
Hahah olabilir bak
Canım anım bence doktor kontrollerini ihmal etme. Önlemini alarak git mutlaka.
Ah küçücük benimkine göre sanki daha inmemiş gibi aşağıda gibi gelmedi bana
Ay evet benimki minnak biraz. Annemin de öyleymiş
Çatlağınız da olmamış hiç ne güzel ☺
İnşallah da olmaz ya kaç kutu Shea yağı bitirdim
Anneme sordum inmemis dedi ☺
İnmesin daha aman vakit var

Canım bebeğin çişi ne kadar olabilir ki belki bezi hemen emiyordur sen farketmemişsin telaş yapma

aslında bayağı yapıyorlar tek kerede. anne sütünün de mamanin da çoğu su olduğu için çiş de çok oluyor. farkediliyor. ihmal etmemek lazim.

ben sarilikla çok uğraştıgim için çiş işini takipteyim hala. aman kimse de olmasin da baştan önlemini almak lazim.

Ayyy yavru koalamız gelecek

Kızlar bir şey soracağım, sezeryanda süt hemen gelmeyebiliyor ya makineyle çekmek işe yarıyor mu? Makineyi götürmeme gerek var mı yani? Çünkü süt sağma makinesi ekstra ücrete giriyor hastanede. Ona göre alıcam yanıma.

Biz detayları salı günü konuşucaz inşallah . Kaçta gidiceğimi bilmiyorum. Kan tahlili alınmamıştı ilk sezaryenimde. Normalden döndüğü için belkide. Çok heycanlı ama streslide .. Çok güzel geçsin sağlıkla geçsin atlatalım kolayca

Ben yanıma alıcam. Ama sürekli aklında sütüm hemen gelicek düşüncesi olsun. Psikoloji çok etkiliyor.

Ben de sana eşlik edeceğm sanırım doktorum da 41 e kadar bekleriz dedi benim hissiyatım da 20 sinden önce gelmeyecek gibi
Takılmaya devam buralarda
Benimki 20yi geçer sanırım Biz daha hiç doğumu konuşmadık doktorumla, sanırım çatı muayenesi yaparken konuşacağız oranın durumuna göre.. 36+2de bir sonraki kontrol, o zaman yapmaz heralde çatı kontrolü dimi?

Yok canım sanmam benim ilk bugün yaptı işte; 38+0 oldum ; senin de ilk doğum muydu ?
normal istiyorsun sanırım değil mi ?
Evet senin nisan sonunu bulacak heralde. Sağlıkla gelsinler inşallah

Yok canım sanmam benim ilk bugün yaptı işte; 38+0 oldum ; senin de ilk doğum muydu ?
normal istiyorsun sanırım değil mi ?
Evet senin nisan sonunu bulacak heralde. Sağlıkla gelsinler inşallah
Evet benim ilk doğum inşallah Normal olsa tabi daha iyi ama sezaryene de soğuk değilim. Doktor hangisini uygun bulursa ona yöneleceğim. Ama bende hemoroid memesi var ve tuvalette kanıyor devamlı, genel cerrahiye de gitmedim hep erteledim, artık gitmem de.. O yüzden normal doğum korkutuyor beni, çünkü sonrasında hemoroid sıkıntı olabiliyormuş.

Biz artık direk ameliyatta görüşücez doktorumla muhtemelen sende de alırlar kan vs ama hazırlık için, git bir görüş bakalım. Amin inşallah
Ben yanıma alıcam. Ama sürekli aklında sütüm hemen gelicek düşüncesi olsun. Psikoloji çok etkiliyor.
Tamam sürekli sütüm hemen gelicek diyecem kendi kendime
Ben de yaa ben dee hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah minnak koala
Ayy inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…