Evet canımAmin canım inşallah seninki de1 güncük var aramızda
Anneme sordum inmemis dedi ☺Kızlaar benim göbeğin son hali buAşağı inme var mı sizce hiç anlamıyorum ben
Eki Görüntüle 2614460
Ben son gece uyuyabilceğimi sanmıyorumEvet canımgeceleri çok düşünmekten uyuyamıyorum. Son gün nasıl uyucam diye düşünüyorum birde
Ben doktora kaç gün kalacağımı sormadım hiç ya heyecandanBendede heyecan var korku var hepsi karisik benim belimde sinir sıkışmasi var o yuzden ben genel anestezi olucam mecburen yarin gece sana bana uyku yok haberleselim ama kendimize gelincesonra bebeklerin resimlerini atariz cok merak ediyorum nasil tipleri olucak nasil bir his dusundukce heyecan basiyor insallah emmelerindede bir sıkıntı olmaz bana doktorum 1 gece kalicaksin diger aksam cikicaksin dedi sen nekadar kalicaksin? Bu arada istanbuldamisin?
Aynen benimde öyle oldu; yani doğumumuz yaklaşıyor mu ki dersin ; artık 39 a giriyorum belkide haftaya olur birşeyler; hadi hakkımızda hayırlısıBen de dün muayene oldum, doktor akşam nişan gelir biraz korkma dedi. Aynı şekilde kanama pıhtı,parça geldi. Nişanı tam değil ama birazını attım.
Hahah olabilir bakKız bence senin barsaklar salatadan fazka çalışıyor, o kadar sağlıklı besleniyorsun ki normal
Ayyy evet haftaya patır patır dökülüyor olacağızsağol kuzum, hepimizinki inşallah ❤
Canım anım bence doktor kontrollerini ihmal etme. Önlemini alarak git mutlaka.Kızlar severek takip ediyorum sizleri muhabbetiniz çok güzel maşallah sizlere sorum olucak bu karın sertlesmesi normalmi kasılması bu aylarda bu aralar çok olmaya başladı birde suyumda fazlaydı 1 ay önce, randevu aldım ama gidip gitmemekle kararsız kaldım virüsten dolayı sizce ne yapayım
Ay evet benimki minnak biraz. Annemin de öyleymişAh küçücük benimkine göresanki daha inmemiş gibi aşağıda gibi gelmedi bana
İnşallah da olmaz ya kaç kutu Shea yağı bitirdimÇatlağınız da olmamış hiç ne güzel ☺
İnmesin daha aman vakit varAnneme sordum inmemis dedi ☺
Canım bebeğin çişi ne kadar olabilir kibelki bezi hemen emiyordur sen farketmemişsin telaş yapma
Ayyy yavru koalamız gelecekBen son gece uyuyabilceğimi sanmıyorumartık saçımı falan düzleştiririm, el çantamı kontrol ederim. Doğum hikayeleri izlerim zaten 5,5-6 gibi hastanede olun dediler bize. Anestezi bugün görmedi beni işlemde olduğu için. Sabah erkenden gidicem anestezi görecek, kanlarım alınacak. Artık o saatten sonra nabız 180
Ayyyy böyle deyince yine heyecanlandımAyyy yavru koalamız gelecek
Ben son gece uyuyabilceğimi sanmıyorumartık saçımı falan düzleştiririm, el çantamı kontrol ederim. Doğum hikayeleri izlerim zaten 5,5-6 gibi hastanede olun dediler bize. Anestezi bugün görmedi beni işlemde olduğu için. Sabah erkenden gidicem anestezi görecek, kanlarım alınacak. Artık o saatten sonra nabız 180
Ben yanıma alıcam. Ama sürekli aklında sütüm hemen gelicek düşüncesi olsun. Psikoloji çok etkiliyor.Kızlar bir şey soracağım, sezeryanda süt hemen gelmeyebiliyor ya makineyle çekmek işe yarıyor mu? Makineyi götürmeme gerek var mı yani? Çünkü süt sağma makinesi ekstra ücrete giriyor hastanede. Ona göre alıcam yanıma.
Herkes patır patır gidiyor kızlarSona kalan dona kalacak burda Yani ben
[/QUOTE]
Ben de sana eşlik edeceğm sanırım doktorum da 41 e kadar bekleriz dedi benim hissiyatım da 20 sinden önce gelmeyecek gibi
Takılmaya devam buralarda
Ben de yaa ben deeAyyyy böyle deyince yine heyecanlandım
Benimki 20yi geçer sanırımBen de sana eşlik edeceğm sanırım doktorum da 41 e kadar bekleriz dedi benim hissiyatım da 20 sinden önce gelmeyecek gibi
Takılmaya devam buralarda
Yok canım sanmam benim ilk bugün yaptı işte; 38+0 oldum ; senin de ilk doğum muydu ?Benimki 20yi geçer sanırımBiz daha hiç doğumu konuşmadık doktorumla, sanırım çatı muayenesi yaparken konuşacağız oranın durumuna göre.. 36+2de bir sonraki kontrol, o zaman yapmaz heralde çatı kontrolü dimi?
Evet benim ilk doğum inşallahYok canım sanmam benim ilk bugün yaptı işte; 38+0 oldum ; senin de ilk doğum muydu ?
normal istiyorsun sanırım değil mi ?
Evet senin nisan sonunu bulacak heralde. Sağlıkla gelsinler inşallah
Biz artık direk ameliyatta görüşücez doktorumlaBiz detayları salı günü konuşucaz inşallah . Kaçta gidiceğimi bilmiyorum. Kan tahlili alınmamıştı ilk sezaryenimde. Normalden döndüğü için belkide. Çok heycanlı ama streslide .. Çok güzel geçsin sağlıkla geçsin atlatalım kolayca
Tamam sürekli sütüm hemen gelicek diyecem kendi kendimeBen yanıma alıcam. Ama sürekli aklında sütüm hemen gelicek düşüncesi olsun. Psikoloji çok etkiliyor.
Ayy inşallah arkadaşımBen de yaa ben deehayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah minnak koala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?