2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim ❤
Sürekli okuyorum canim çok sagol, Allah razı olsun ❤

Kıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Tez vakitte toparlanırsınız inşallah
agacsizkoalaa Bir de rezene içmeyi unutma. Hem lohusalığını kolay atlatırsın hemede sütün bol olur. Biraz uyku yapıyor ama 1 tane bebişin idare edersin

Tez vakitte toparlanırsınız inşallah
agacsizkoalaa Bir de rezene içmeyi unutma. Hem lohusalığını kolay atlatırsın hemede sütün bol olur. Biraz uyku yapıyor ama 1 tane bebişin idare edersin
Bütün süt arttırıcılar uyku yapıyo mu
Ben zaten uykucu biriyim en büyük korkum uykusuzlukla nasıl baş edip bebeğime bakıcam (yalniz olacağımı ve sık sık emzirmem gerektiğini düşünürsek)

Benimde senelerdir kabusum hemoroid (
Açıkçası benimde korkum ama sonuçta her iki doğumda da komplikasyon riski var; o yüzden hayırlısı neyse bende hep onu diliyorum normal için uygun ise de onu tercih ediyorum öncelikli ama ısrarcı da deilim ; bakalım hayırlısı

Emişen yok mu bugün bizimki kötü rüya gördü heralde memeyle dövüşe dövüşe emiyor canım çıktı zavallı meme uçlarım
Ben varımhem de 2 saattr. Emiyo sonra gaz faslı tam yatryrum pppııırrttt kaka çiş. Temzlyrum tekrar memebir kısırdöngü içindeyiz bu gece. Pek uyuyadı da yok beyfendnn.

Rüyamda karmasik biyerdeyiz neresi olduğu belli degil yanimda birirleri var ama kim bilmiyorum bulanık yada hatırlamıyorum 30 nisanda normal doğum yapacaksın dediler cok net ve tek hatirladigim bu. Bu bi işaret mi rüya tabirlerinden anlayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…