Teşekkür ederim ❤canim aranmasi hep açlıktan değil. yenidoğan sürekli emmek ister. 13 günlük oldu benim kuzu kaka yapmak isteyince de emmek istiyor.
yavaş yavaş alışacaksınız birbirinize. sen onu anlayacaksin, o seni. yeter ki sen sakin ol., şimdi o mis gibi gidiyi kokla keyfini çıkar. Allah yardımcın olsun.
Sürekli okuyorum canim çok sagol, Allah razı olsun ❤Kıyamam ya. Lohusalık çok zor bir süreç canım bebek bakımı kolay aslında. Etrafındakilerin lafına bakma sen bebeğine odaklan. Her bebeğe en iyi anne bakar ilk çocuğun olduğu için tedirginsin emin ol bizde senin gibiydik. Anneciğinin lafına da kırılma kuzum Rabbim uzun ömür versin. Bak benim o da yok kayınvalide de. soracağın danışacağın birşey olursa çekinme. Yaz burdan yardımcı oluruz birbirimize. Bebeğin fotosunu da paylaşma bencede fotoğraflarda bebekler kilolu çıkıyor. Sen yinede ayetelkursi, felak, nas sürelerini oku. Nazar değmez inşallah.
Gözün aydın canım, bolca dinlen, burası kaçmıyor yazarsın yine..Kıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Aa hadi gözün aydin canm tamam dinlenin bebeginle merakla bekliyoruzzKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Tez vakitte toparlanırsınız inşallahKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
hayırlı uğurlu olsun canım ❣Kıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Amin canimBen doktora kaç gün kalacağımı sormadım hiç ya heyecandanAdanadayım canım Bol bol sütümüz gelir sorunsuz hastaneden çıkarız inşallah Allah yardımcımız olsun
Allah Anali Babali buyutsun darisi basimiza insallahKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Bütün süt arttırıcılar uyku yapıyo muTez vakitte toparlanırsınız inşallah
agacsizkoalaa Bir de rezene içmeyi unutma. Hem lohusalığını kolay atlatırsın hemede sütün bol olur. Biraz uyku yapıyor ama 1 tane bebişin idare edersin
Evet benim ilk doğum inşallahNormal olsa tabi daha iyi ama sezaryene de soğuk değilim. Doktor hangisini uygun bulursa ona yöneleceğim. Ama bende hemoroid memesi var ve tuvalette kanıyor devamlı, genel cerrahiye de gitmedim hep erteledim, artık gitmem de.. O yüzden normal doğum korkutuyor beni, çünkü sonrasında hemoroid sıkıntı olabiliyormuş.
Ben varımEmişen yok mu bugünbizimki kötü rüya gördü heralde memeyle dövüşe dövüşe emiyor canım çıktı zavallı meme uçlarım
Kıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Bilmiyorum ama uykusuzluk tan bayilcamAmma emişken çıktı bu bebişler de anne sütü çok mu tatlı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?