- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Aç olabilir canım yarım saat bir meme sonra diğeri. Bşttikten sonra halen aranıyorsa 30 cc mama yapıp verin. Şırınga yada kaşık kullanabilirsin biz biberonla veriyoruz. Ben her emme sonrası bu şekilde takviye yapıyorum sağdığım süt varsa onu yoksa mamasını veriyorum. Benimki aranmıyor gerçi uyku modunda hep şu sarılık belası yüzünden. Zorla veriyordum ben şuan 3 saate bir 90 cc içmeye başlamış. Hemşire her emmeden sonra 40-50 cc takviye ver dedi.Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyütün inşaallahKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Yaklaştı ama bir hafta mı sürer üç gün mü hiç belli olmuyor. Muayeneden sonra bende yalancı sancılar oldu ama geçti, kendi belirlediği gün dışında gelmeye niyeti yok. Hayırlısı inşallah süremiz az kaldı o kesin :)Aynen benimde öyle oldu; yani doğumumuz yaklaşıyor mu ki dersin ; artık 39 a giriyorum belkide haftaya olur birşeyler; hadi hakkımızda hayırlısı
Ay canım ya en umutsuz vaka biz çıktık, neyse hayırlısı bakalım seninkinin eli kulağında gelir yakındaBu günde doğurmadk
Ben o kadar uykuya düşkün değilim ama Ablam sadece uyuyan bir insandıBütün süt arttırıcılar uyku yapıyo mu
Ben zaten uykucu biriyim en büyük korkum uykusuzlukla nasıl baş edip bebeğime bakıcam(yalniz olacağımı ve sık sık emzirmem gerektiğini düşünürsek)
Gazlanıyormu çok acaba ?Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Ay ne güzel canm. Rabbim minigini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Yok canm ya bnmkide bekletecek gibi ne su var ne nışan sadece leke geliyoAy canım ya en umutsuz vaka biz çıktık, neyse hayırlısı bakalım seninkinin eli kulağında gelir yakında
Bence de doymuyor ama eşimi mamaya ikna edemiyorumAç olabilir canım yarım saat bir meme sonra diğeri. Bşttikten sonra halen aranıyorsa 30 cc mama yapıp verin. Şırınga yada kaşık kullanabilirsin biz biberonla veriyoruz. Ben her emme sonrası bu şekilde takviye yapıyorum sağdığım süt varsa onu yoksa mamasını veriyorum. Benimki aranmıyor gerçi uyku modunda hep şu sarılık belası yüzünden. Zorla veriyordum ben şuan 3 saate bir 90 cc içmeye başlamış. Hemşire her emmeden sonra 40-50 cc takviye ver dedi.
Valla bu gece ben de aynısını düşündüm. Ya mama ya emzik bu gidişleGazlanıyormu çok acaba ?
Böyle zamanlarda emzik kurtarıcı oluyor kim ne derse desin
Bütün süt arttırıcılar uyku yapıyo mu
Ben zaten uykucu biriyim en büyük korkum uykusuzlukla nasıl baş edip bebeğime bakıcam(yalniz olacağımı ve sık sık emzirmem gerektiğini düşünürsek)
oh çok sevindim canim.Rabbim sizi bir daha ayırmasınGünaydın kızlar kuzum bugün çıkabilirmiş küvözden kalktım süt sağdım heyecandan uyuyamadımbugün 5. Gün kanda enfeksiyona bakılacak yoksa taburcu inşallah. Akşam gittim yanına 1 saat emiştik çok özlüyoruz minik olmayınca ev bomboş hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden insanın. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın annesine babasına
Canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrunKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Rezeneyi ne zaman içmeye başlamak lazım? Doğumdan önce mi yoksa sonra mı?Tez vakitte toparlanırsınız inşallah
agacsizkoalaa Bir de rezene içmeyi unutma. Hem lohusalığını kolay atlatırsın hemede sütün bol olur. Biraz uyku yapıyor ama 1 tane bebişin idare edersin
Bende alayım yanıma her ihtimale karşı o zaman. Sağol canım.agacsizkoalaa Bende sağma makinasının en azından birini koydum (pompanın) çantaya noolur noolmaz hatta süt saklama poşetide koydum
kendi biberonu var ama şırınga da koydum her ihtimale karşı.
Hayır olsun inşallahRüyamda karmasik biyerdeyiz neresi olduğu belli degil yanimda birirleri var ama kim bilmiyorum bulanık yada hatırlamıyorum 30 nisanda normal doğum yapacaksın dediler cok net ve tek hatirladigim bu. Bu bi işaret mirüya tabirlerinden anlayan var mı
Kuzum sağsan sütünü eşin kaşık ya da biberonla verse sen dinlensen biraz. Uyku da süt için önemliymiş.Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Günaydın canım.Günaydın kızlar kuzum bugün çıkabilirmiş küvözden kalktım süt sağdım heyecandan uyuyamadımbugün 5. Gün kanda enfeksiyona bakılacak yoksa taburcu inşallah. Akşam gittim yanına 1 saat emiştik çok özlüyoruz minik olmayınca ev bomboş hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden insanın. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın annesine babasına
rezene doğum sonrasi için canim.sen sezaryen olacagin için sana da cok faydasi olacak.cunku gaz cikarmak zorlu oluyor sezaryen sonrası.doktorun hangi gun derse baslarsin.bize oyle hersey yedirilmiyor.ilk iki gün falan cok dikkat ediliyor.Canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun
Rezeneyi ne zaman içmeye başlamak lazım? Doğumdan önce mi yoksa sonra mı?
Bende alayım yanıma her ihtimale karşı o zaman. Sağol canım.
Hayır olsun inşallahçok net tarih vermiş, hadi bakalım göreceğiz tutacak mı
Kuzum sağsan sütünü eşin kaşık ya da biberonla verse sen dinlensen biraz. Uyku da süt için önemliymiş.
Günaydın canım.Ne güzel bir haber. İnşallah bugün evine getirirsin artık miniği
masallah canim ne guzel bi dogum olmus merdiven inip cikmanin cok faydasi oluyor hemde ikinci doğumlar kolay oluyor gerçekten dePerşrmbe günü uzun bir yürüyüş ve 2 kez 10 kat merdiven çıktım yürüyüş sırasında zaten hafiften kasıklarıma sancılar giriyordu. Eve gelince biraz arttı ama düzensizdi. Akşama doğru lavaboda nişanım geldi pembemsi akıntılar şeklinde. Sancılar 5 dkya bir gelmeye başladı doğum olacağını anladım. İyice şiddetleninceye kadar hastaneye gitmek istemedim. Gece 11e doğru evden çıktık. 11de hastanedeydik açılmam 4 cmdi. Sancıları çömelip kalkarak belime sıcak duş tutarak yürüyerek karşıladım. Saat 2 de bebeğim dünyaya geldi. Hızlı ve kolay bir doğum oldu şükürler olsun. Doktorum yetişemedi bu yüzden epizyo olmadı. Kendi kendime doğurmuş oldum sadece ebeler vardı. Bi kaç yerde yırtığım oldu dikiş atıldı. İlk doğumuma göre kesinlikle daha çabuk ayağa kalktım. Acı ağrı hiç olmadı
uyuyamadim ki uyanayim...Günaydın herkese
Sezeryandan sonra yemelik hep sıvı şeyler mi veriliyor ya? Ben ölürüm açlıktanrezene doğum sonrasi için canim.sen sezaryen olacagin için sana da cok faydasi olacak.cunku gaz cikarmak zorlu oluyor sezaryen sonrası.doktorun hangi gun derse baslarsin.bize oyle hersey yedirilmiyor.ilk iki gün falan cok dikkat ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?