2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar kuzum bugün çıkabilirmiş küvözden kalktım süt sağdım heyecandan uyuyamadım bugün 5. Gün kanda enfeksiyona bakılacak yoksa taburcu inşallah. Akşam gittim yanına 1 saat emiştik çok özlüyoruz minik olmayınca ev bomboş hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden insanın. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın annesine babasına

Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Aç olabilir canım yarım saat bir meme sonra diğeri. Bşttikten sonra halen aranıyorsa 30 cc mama yapıp verin. Şırınga yada kaşık kullanabilirsin biz biberonla veriyoruz. Ben her emme sonrası bu şekilde takviye yapıyorum sağdığım süt varsa onu yoksa mamasını veriyorum. Benimki aranmıyor gerçi uyku modunda hep şu sarılık belası yüzünden. Zorla veriyordum ben şuan 3 saate bir 90 cc içmeye başlamış. Hemşire her emmeden sonra 40-50 cc takviye ver dedi.

Aynen benimde öyle oldu; yani doğumumuz yaklaşıyor mu ki dersin ; artık 39 a giriyorum belkide haftaya olur birşeyler; hadi hakkımızda hayırlısı
Yaklaştı ama bir hafta mı sürer üç gün mü hiç belli olmuyor. Muayeneden sonra bende yalancı sancılar oldu ama geçti, kendi belirlediği gün dışında gelmeye niyeti yok. Hayırlısı inşallah süremiz az kaldı o kesin :)

Ben o kadar uykuya düşkün değilim ama Ablam sadece uyuyan bir insandı Ama bebişi oldu. Herşeyine kalktı. Uyku 2. Plana atılıyor. Allah ona göre güç veriyor size. Alışıyorsunuz. Gündüzleri o uyuduğunda uyursanız hem sütünüzde artar hem dinlenmiş olursunuz.

Bence de doymuyor ama eşimi mamaya ikna edemiyorum
Gazlanıyormu çok acaba ?
Böyle zamanlarda emzik kurtarıcı oluyor kim ne derse desin
Valla bu gece ben de aynısını düşündüm. Ya mama ya emzik bu gidişle

hayir canim.rezene sakinlestiriyor sadece.annenin gazıni aliyor bebegin de gazini aliyor.ayrica ben rezene içince sanki kafam toplanıyordu.telas panik hali de bir nebze gidiyor.ben Mamsel kimyonlu rezene kullandim.tavsiye ederim.kimyonun artı bir etkisi var.Humana bana aşıri tatli gelmisti.mamsel oyle degil.bilmiyorum nasıl bir dogum yapacaksın ama sezaryen de dogum sonrasi gunde 2 ya da 3 fincan nescafe iciliyor.o zaten epey uykuyu alıyor.ama annelik oyle bisey ki uykudan gözun aksa uyuyamiyorsun.oyleee bakiyorsun o uyurken sen dalip dalip gidiyorsun guzelligine.ben esime biraktigim zaman bile ki ayni odada.uyuyamiyordum.ya bana ihtiyaci olursa diye.uyunmuyor yani gülüm

oh çok sevindim canim.Rabbim sizi bir daha ayırmasın

Kıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
Canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun
Tez vakitte toparlanırsınız inşallah
agacsizkoalaa Bir de rezene içmeyi unutma. Hem lohusalığını kolay atlatırsın hemede sütün bol olur. Biraz uyku yapıyor ama 1 tane bebişin idare edersin
Rezeneyi ne zaman içmeye başlamak lazım? Doğumdan önce mi yoksa sonra mı?
agacsizkoalaa Bende sağma makinasının en azından birini koydum (pompanın) çantaya noolur noolmaz hatta süt saklama poşetide koydum
kendi biberonu var ama şırınga da koydum her ihtimale karşı.
Bende alayım yanıma her ihtimale karşı o zaman. Sağol canım.
Hayır olsun inşallah çok net tarih vermiş, hadi bakalım göreceğiz tutacak mı
Uyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Kuzum sağsan sütünü eşin kaşık ya da biberonla verse sen dinlensen biraz. Uyku da süt için önemliymiş.
Günaydın canım. Ne güzel bir haber. İnşallah bugün evine getirirsin artık miniği

K Kuf sütün sonu yaglı süttür canım.önden gelen ise tatlı süt.tatli olan hafif gaz yapar.yagli olan doyurur.biri bitmeden öbürüne geçme.eeger öyle yaparsan gazı çok olur ve doymaz.iyice bitirirse diğerine gécersin.
gaz da olabilir.gaz bebeklerde açlık hissi verir demişti doktorumuz oglumda.veya senle ten teması istiyor olabilir.anne sütünü iyice verdikten sonra gazını çıkar.hala doymadığinı düşünüyorsan 10 cc mama ver bakalim.sonra 15 20 cc de denersin.ama ilk etapta az ver.birden yükleme kusmasi şiddetli olabiliyor.mama verirken de kolunda başıni yukarda tutmak şeklinde ver.bir de bir kerecik gark gurk pirt yetmez.bazn en az yarım saat gaz çıkarmak gerekiyor.
insAllah yardimci olabilmisimdir.daha taze anneler var burda ama.ben bunları yasayali 3 yil oldu

he bir de eşin hakli.mamayi kurtarici gorme.sen cok sefkatli bir annesin sütün bol olur.yalnizca biraz dinlenmeye ihtiyacin var sanirim.o da uyku esittir sut.uyuyabilmen icin bebsin biraz doyup uyumasi da lazim.yani mamayi bir gecis asamasi dusun.kendini ben oglumu mamasiz sadece anne sutuyle besleyecegim diye odakla.

rezene doğum sonrasi için canim.sen sezaryen olacagin için sana da cok faydasi olacak.cunku gaz cikarmak zorlu oluyor sezaryen sonrası.doktorun hangi gun derse baslarsin.bize oyle hersey yedirilmiyor.ilk iki gün falan cok dikkat ediliyor.

maaal
masallah canim ne guzel bi dogum olmus merdiven inip cikmanin cok faydasi oluyor hemde ikinci doğumlar kolay oluyor gerçekten de saglikla buyut bebegini

Sezeryandan sonra yemelik hep sıvı şeyler mi veriliyor ya? Ben ölürüm açlıktan katıya ne zaman geçiliyor. Bir de bir gün öncesinde de sıvı mı beslenmek lazım gaz olmaması için? Bilelimde öyle girelim ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…