2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ya birinci de plansiz sezaryendi.ikinci de doktorum bise demedi.ama ben de sivi besleneyim diyorum.

ameliyat sonrasi açiiiim diye bagriyorsun ama ac kal sen ac kal diyorlar
ilk gün sadece 3 biskuviye izin vermisti doktorum.o da 3.cuyu pazarlik yaptim
sonrasinsa çorba verilmişti.eve ac geldim ama yiyemedim.insanin midesi büzülüyor ya
et yarası et ile iyilesir demisti doktorum.ameliyat sonrasi kirmizi et tuketmeye bak sık sık.hatta yogur kofte at buzluğa.dogum sonrası cikarir cikarir pisirsin

Öf ben açlığa hiç dayanamam, sinirleniyorum aç kalınca. Dün eşime dedim ki hatta doktor 12den sonra birşey yeme dediği için benim 11 buçukta sofraya oturup sağlam doyurmam lazım kendimi
Yaptım çok şükür köfte falan hepsi hazır buzlukta.

ayy ben de aclıga gelemiyorum.midem fena oluyor.surekli bisiler yiyorum.gercekten zor olmustu ac beklemek.nedensizce cok acikiyor insan.ben de diyorum gece şöölee bir guzel sofra kuralim diye.eşim gulme krizine giriyor.sanki bir sene ac kalacaksin diyor

Kız keşke komşu falan olup aynı gün sezeryana giriyor olsaydık. Sen o zaman sofrayı gör

Bence de doymuyor ama eşimi mamaya ikna edemiyorum

Valla bu gece ben de aynısını düşündüm. Ya mama ya emzik bu gidişle
Doymuyor düşüncesine girme, yenidoğan bebek anneden ayrılmak istemez, göğsü bırakmak istemez. Dünyaya adapte süresi yaşıyor ve kendini en güvende hissettiği yer anne göğsü,ilk bir ay hiç düşmez göğsünden. Emmek için değil rahatlamak için göğsünü bırakmak istemiyor. Çok normal bi süreç, doyup doymadığını anlamak için bez sayısını takip et bol emzir yeter.

çiş yapmadıysa biraz takviye et istersen canim. kendi sütünü de sağıp verebilirsin mama da. aç kalmasın kuzucuk.
Kendı sütumu de sagacagim gün içinde ki süt çoğalsın biraz gıda olarak iyi gelen her şeyi tuketiyorum ama yeterli değil sanırım bebek ac kalsa ağlamaz mi ama emmeden sonra mama denedim almadı mesela ac olsa almaz mi

Ay hadi bakalım beni tekrar sizin yerinize heyecan sardi☺ hayırlısı ile dogurup gelin insallah

Canım mama veriyorum diye gögsünü vermemezlık yapma. Ne kadar çok emerse sütün o kadar çabuk gelir. Kaç günlük
3 günlük olduk bugün 4 e girdik hastanede galan açlık şekeri hep güzel cıktı demekki yetiyor süt diye düşündüm ben yok memeyi biraktirir miyim hiç az az mama verip memeye devam

Yok kız elimi falan vuruyorum kuru bildigin herkes çok bez gider ilk zaman falan demişti bana ama benim kız da dün 3 4 kere anca degistirdik

canim bez konusu ihmale gelmez.doktorunu bilgilendir.cekinme ara.

Benimki de ilk iki gün yapmadı sonra başladı çişe. Hatta bence hâlâ az yapıyo. Kaka var ama. Takıp ediyorum hala. Doymuyo ondandi bence benimki. Sütüm azdı çünkü. Daha yeni yeni biraz arttı işte. İşin komik yani hamileyken deli gibi yerdim şimdi iştahım yok
Doktor enfeksiyon dolayısıyla emme refleksi önemli dedi diye eşim ona da karşı ama bugün minik gündüz uyurken ben de uyuycsm gece öyle konuştuk. Şükür yüzüne dokunamaz dediğim adam bebeğin gazını bile çıkarıyo Allah'tan
Kuzum zaten mama vermek hiç istemiyorum. Ama gece sabrım tasma durumuna geldi. Önceki geceden de uykusuzum sarhoş gibiydim. Gündüz uyuycam artık öyle konuştuk eşimle. Dediğin gibi tek meme bitmeden diğerine geçmiyorum. Ama gündüz uyuyan bebek gece doymuyo nedense. Ya da dediğin gibi benimle ten teması istiyor. Sanırım tek çare gündüz uyuyup gece bebeğe odaklanmak. İlk bebek yanımızda bi büyüğümüz de yok cidden zor oluyor dün oturdum ağladım. Bebek ishal oldu. Bende de var. Bakamıyorum ben diye oturdum ağladım. İnsan 30 yaşına da gelse annesini arıyor demek ki...
Ama gündüz emiyor uyuyor. Gece illa memede kalacak onu anlamadım ben dem

mamayi alir aslinda aç olsa. demek doyuyor senin minik kuzu. sık sık emzir o zaman.

stres yapma canim. yeter Allah'ın izniyle sütün. bebekle alışma tanışma dönemi oluyor. inan kaç çocuğun olsa da o dönemi geçiriyor insan. Allah kolaylık versin hepimize.

Kızlar doktor kan sulandırıcı verdi doğum sonrası. Dün yaptım gobegimden ilk kez. Çok yandı ya. Şart mı bunu kullanmak? Bende pihti hikayesi falan da yok oysa.

Yenidoğan bebek kakası sulu olur zaten, ayrıca şu an onun uyku düzeni yok iki aydan öncede olmaz. Gecesi gündüzü olmaz,anneye çok sabır düşüyor, saatlerce gece göğsümde tutardım bırakınca ağlardı, kv emzirme bitene kadar basımda nöbet tutardı, emmiyor bu doymuyor bu hiç susmazdı. Bir ay sonunda kilo takibinde gayet yeterli kiloyu almıştı ama bir ay göğsümde asılı kalmıştı emmek için değil emzik niyetine sadece tutup uyuduğu olurdu. Bir ay sonra da gaz sıkıntısı başlıyor. Yorucu bir süreç iki aya falan ancak bir düzen oturur. Şimdilik sana ancak güç ve sabır lazım, Allah kolaylık versin :)

nasil ishal oldu blup. çok mu yapti, rengi mi değişikti. bunlar hep ishal gibi ya kuzum. günde 10 kez kaka temizliyorum ben de.

memeyi keyif için istiyorlar bazen. dudak tiryakisi diye takiliyorum ben kuzuya. gündüz uyumak gibisi yok gercekten. biraz bile uyusan rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…