- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim de kensimi bildim bileli var bu hemoroid belası.. Doktorun bir şey dedi mi bu konuda sana?Benimde senelerdir kabusum hemoroid(
Açıkçası benimde korkum ama sonuçta her iki doğumda da komplikasyon riski var; o yüzden hayırlısı neyse bende hep onu diliyorum normal için uygun ise de onu tercih ediyorum öncelikli ama ısrarcı da deilim ; bakalım hayırlısı
Sen bir doktora sor o zaman canımYok kız elimi falan vuruyorum kuru bildigin herkes çok bez gider ilk zaman falan demişti bana ama benim kız da dün 3 4 kere anca degistirdik
Günaydın kızlar kuzum bugün çıkabilirmiş küvözden kalktım süt sağdım heyecandan uyuyamadımbugün 5. Gün kanda enfeksiyona bakılacak yoksa taburcu inşallah. Akşam gittim yanına 1 saat emiştik çok özlüyoruz minik olmayınca ev bomboş hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden insanın. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın annesine babasına
Ay amin valla sen evde diğer cocuklarlada ilgilenmen lazim şu dönemde çok zor gelen oldu mu yanınaAnam bende bu kuku ağrısından kurtulamadım. Ah biraz dinlenebilsem geçecekte nerdeeee
Allahım virüs temizlensin okullar açılsın eğitim devam etsin. Hayat devam etsin yaa çok bunaldukk
Bende öyle dusunmustum duşu bile zor aldım aceleci kızım yüzünden ama bi yandan da iyi oldu sabahı beklemeden girdimBen son gece uyuyabilceğimi sanmıyorumartık saçımı falan düzleştiririm, el çantamı kontrol ederim. Doğum hikayeleri izlerim zaten 5,5-6 gibi hastanede olun dediler bize. Anestezi bugün görmedi beni işlemde olduğu için. Sabah erkenden gidicem anestezi görecek, kanlarım alınacak. Artık o saatten sonra nabız 180
Ay inan merak etmiştim seni bende canim hayırlı uğurlu olsunKıxlar akşamüstü doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım çok yorgın ve uykusuzum
AminYenidoğan bebek kakası sulu olur zaten, ayrıca şu an onun uyku düzeni yok iki aydan öncede olmaz. Gecesi gündüzü olmaz,anneye çok sabır düşüyor, saatlerce gece göğsümde tutardım bırakınca ağlardı, kv emzirme bitene kadar basımda nöbet tutardı, emmiyor bu doymuyor bu hiç susmazdı. Bir ay sonunda kilo takibinde gayet yeterli kiloyu almıştı ama bir ay göğsümde asılı kalmıştı emmek için değil emzik niyetine sadece tutup uyuduğu olurdu. Bir ay sonra da gaz sıkıntısı başlıyor. Yorucu bir süreç iki aya falan ancak bir düzen oturur. Şimdilik sana ancak güç ve sabır lazım, Allah kolaylık versin :)
Birkaç kez arka arkaya yaptı canım. Rengi altın sarısı -kahve gibi. Normal miymis kinasil ishal oldu blup. çok mu yapti, rengi mi değişikti. bunlar hep ishal gibi ya kuzum. günde 10 kez kaka temizliyorum ben de.
memeyi keyif için istiyorlar bazen. dudak tiryakisi diye takiliyorum ben kuzuya. gündüz uyumak gibisi yok gercekten. biraz bile uyusan rahat edersin
Oy oy memeler pertUyumuyor kızlar paso memede kalmak istiyor çok yoruldum
Bir sürmeli iki senBu günde doğurmadk
Ay kuzum çok sevindim ya inan kiGünaydın kızlar kuzum bugün çıkabilirmiş küvözden kalktım süt sağdım heyecandan uyuyamadımbugün 5. Gün kanda enfeksiyona bakılacak yoksa taburcu inşallah. Akşam gittim yanına 1 saat emiştik çok özlüyoruz minik olmayınca ev bomboş hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden insanın. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın annesine babasına
Ay hiç sorma kızlar evde çok sıkılıyorlar sürekli bebekle oynamak istiyorlar. Hayırlısıyla okullar açılsa da eğitim devam etseydi. Düzen diye bişey kalmadı. Hergün makine çalıştırıyorum eşim işten bi geliyo bi makine çamaşır onun çıkıyor. Hayırlısıyla virüs mikrobu bitse de temize çıkaydık.Ay amin valla sen evde diğer cocuklarlada ilgilenmen lazim şu dönemde çok zor gelen oldu mu yanına
Sarıysa sütün yarıyordur annesiBirkaç kez arka arkaya yaptı canım. Rengi altın sarısı -kahve gibi. Normal miymis kibende de var ishal o yüzden benden ona geçti diye düşünmüştüm ben de.
Memeyi hep vereyim hiç sorun değil ama öyle bir yara oldu ki kanım çekiliyor emdikçe acidanlanolin almistim onun da tarihi geçmiş birkaç gün kullanınca fark ettim. Götürüp vericem başka alicam haftasonuna denk geldi. Emzirirken ağlar gibi oluyorum resmen
Sorma resmen uçları yaradan kapandı. Bebek önce ucunu yumusatiyo anca öyle geliyo süt. Tabii yumusayana kadar bir sinir bir sinir sanki onun canı yaniyo essek sipasıOy oy memeler pert
Haftasonuna denk geldi işte nöbetçi eczanede de yokmuş lansinohAy hiç sorma kızlar evde çok sıkılıyorlar sürekli bebekle oynamak istiyorlar. Hayırlısıyla okullar açılsa da eğitim devam etseydi. Düzen diye bişey kalmadı. Hergün makine çalıştırıyorum eşim işten bi geliyo bi makine çamaşır onun çıkıyor. Hayırlısıyla virüs mikrobu bitse de temize çıkaydık.
Sarıysa sütün yarıyordur annesi
Eşini gönder lansinoh aldır mutlaka canım benim yaralar onunla düzeldi.
Tüh ya ayva çekirdeği de iyi geliyormuş denesene bi. Çok acıyor bilirim canım yaa bende kendimi sıkıyordum. Ben hastanede doğum yapar yapmaz başlamama rağmen yara oldu da.. Geçmiş olsun inş. Hemen iyileşir.Sorma resmen uçları yaradan kapandı. Bebek önce ucunu yumusatiyo anca öyle geliyo süt. Tabii yumusayana kadar bir sinir bir sinir sanki onun canı yaniyo essek sipası
Haftasonuna denk geldi işte nöbetçi eczanede de yokmuş lansinohyarın olaydı bi. Kanım cekiliyo emerken surmelim
Gözünüz aydın canımcım. Bu minnaklar evin neşesi oluyorlar yaa. Benim kızlar benden meraklılar ağlayınca sanki anaları onlarmış gibi koşuyorlar.Evett kızlarr geldi minikimsabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?