2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de kensimi bildim bileli var bu hemoroid belası.. Doktorun bir şey dedi mi bu konuda sana?

Gözün aydın canım inşallah çıksın kavuşsun bir an önce annesine evine.

Anam bende bu kuku ağrısından kurtulamadım. Ah biraz dinlenebilsem geçecekte nerdeeee
Allahım virüs temizlensin okullar açılsın eğitim devam etsin. Hayat devam etsin yaa çok bunaldukk
Ay amin valla sen evde diğer cocuklarlada ilgilenmen lazim şu dönemde çok zor gelen oldu mu yanına

Bende öyle dusunmustum duşu bile zor aldım aceleci kızım yüzünden ama bi yandan da iyi oldu sabahı beklemeden girdim

Günaydınlar,
Arkadaslar sağılan sütü nasıl saklamalıyım? Oda sicakligimiz 25 derece , sagdıktan sonra ne kadar sürede vermeliyim?

Amin cidden çok yorucu annelik. Ama işte çok da güzel

Gunaydin Benim ilk bebiş olcakta göğüsteki sütün bitip bitmediğini nasıl anlıyorsunuz? Neye göre sağım yapıyorsunuz? Yani birini bitirmezse mi sağım oluyo?

Birkaç kez arka arkaya yaptı canım. Rengi altın sarısı -kahve gibi. Normal miymis ki bende de var ishal o yüzden benden ona geçti diye düşünmüştüm ben de.

Memeyi hep vereyim hiç sorun değil ama öyle bir yara oldu ki kanım çekiliyor emdikçe acidan lanolin almistim onun da tarihi geçmiş birkaç gün kullanınca fark ettim. Götürüp vericem başka alicam haftasonuna denk geldi. Emzirirken ağlar gibi oluyorum resmen

Ay kuzum çok sevindim ya inan ki insallah aksama bebeğinle dönersin evine

Ay amin valla sen evde diğer cocuklarlada ilgilenmen lazim şu dönemde çok zor gelen oldu mu yanına
Ay hiç sorma kızlar evde çok sıkılıyorlar sürekli bebekle oynamak istiyorlar. Hayırlısıyla okullar açılsa da eğitim devam etseydi. Düzen diye bişey kalmadı. Hergün makine çalıştırıyorum eşim işten bi geliyo bi makine çamaşır onun çıkıyor. Hayırlısıyla virüs mikrobu bitse de temize çıkaydık.
Sarıysa sütün yarıyordur annesi
Eşini gönder lansinoh aldır mutlaka canım benim yaralar onunla düzeldi.

Reactions: Kuf
Oy oy memeler pert
Sorma resmen uçları yaradan kapandı. Bebek önce ucunu yumusatiyo anca öyle geliyo süt. Tabii yumusayana kadar bir sinir bir sinir sanki onun canı yaniyo essek sipası
Haftasonuna denk geldi işte nöbetçi eczanede de yokmuş lansinoh yarın olaydı bi. Kanım cekiliyo emerken surmelim

Tüh ya ayva çekirdeği de iyi geliyormuş denesene bi. Çok acıyor bilirim canım yaa bende kendimi sıkıyordum. Ben hastanede doğum yapar yapmaz başlamama rağmen yara oldu da.. Geçmiş olsun inş. Hemen iyileşir.

Reactions: Kuf
Evett kızlarr geldi minikim sabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Gözünüz aydın canımcım. Bu minnaklar evin neşesi oluyorlar yaa. Benim kızlar benden meraklılar ağlayınca sanki anaları onlarmış gibi koşuyorlar.

agacsizkoalaa sezeryan öncesi en az 5 saat açlık isteniyor canım. Benim acil sezeryan olunca öğlen yemek yemiştim saat 5 de aldılar sıkıntı olmadı. Öncesinde de normal öğlen yemeğimi yedim sıvı vs beslenmedim. Sıvı beslenmeye gerek yok ameliyattan sonra ilk olarak gaz çıkarmanı sonra da büyük abdestini yapmanı bekliyorlar. Katı besleneceksin ki yapabilesin sonrasında da benim gaz sıkıntım olmadı. Tuvalete de sabah çıktım rahat bir şekilde. Tuvalet işi tamam olunca katı yiyebiliyorsun. Bana sıvı verdiler açlıktan ağlıycaktım Allahtan refakatçi yemeğni yedim bir de kıymalı pide yaptırmıştı eşim onları götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…