- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Banyoda ikisinin de görevi var canım biri havlusunu tutuyor biri şampuan döküyor koşup bezini vs getiriyorlar hemen küççük annelerGözünüz aydın canımcım. Bu minnaklar evin neşesi oluyorlar yaa. Benim kızlar benden meraklılar ağlayınca sanki anaları onlarmış gibi koşuyorlar.
Ne güzel strese sokmamış işte seni.Bende öyle dusunmustum duşu bile zor aldım aceleci kızım yüzünden ama bi yandan da iyi oldu sabahı beklemeden girdim
Tamam canım.agacsizkoalaa Ben gece yatmadan içiyorum. Rahatlatsız biraz da olsa diye. Sen bilirsin canım doğumdan sonra iç istersen
Oh çok şükür annesiEvett kızlarr geldi minikimsabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Aynı bizde öyleyizBanyoda ikisinin de görevi var canım biri havlusunu tutuyor biri şampuan döküyor koşup bezini vs getiriyorlar hemen küççük anneler
Sagol canim allah ssana yardim etsin insallah en az agri sıkıntıyla atlatirsinAllah ım kolay getirsin inşallah canım
Canım bebek ishal değildir anne sütü alan bebek cıvık ve sık yapar kakayı normal yani. Kaka yanıltmasın bir de seni o önemli değil çişi önemli. Benimki de ilk hafta yapıyor diye rahat davrandım çişini. Dolu dolu 3-4 bez olması lazım dedi doktor. Bizimki çok az az yapıyordu. İdrar yolu enfeksiyonu oldu bebek bence az sıvı aldığından. Şimdi takviye yapılınca Maşşallah itfaiye hortumu gibş suluyor uzun uzun yapıyor şükürBirkaç kez arka arkaya yaptı canım. Rengi altın sarısı -kahve gibi. Normal miymis kibende de var ishal o yüzden benden ona geçti diye düşünmüştüm ben de.
Memeyi hep vereyim hiç sorun değil ama öyle bir yara oldu ki kanım çekiliyor emdikçe acidanlanolin almistim onun da tarihi geçmiş birkaç gün kullanınca fark ettim. Götürüp vericem başka alicam haftasonuna denk geldi. Emzirirken ağlar gibi oluyorum resmen ☹
Canım oda sıcaklığında 8 saate kadar kalabiliyor. Eğer gün içinde vereceksen odada kalabilir yoksa buzdolabında 3-4 gün kalıyor.ben sağıp buz dolabına poşete koyuyorum. Hergün hastaneye götürdük o şekilde. Şimdi evde de devam edecez emerken tam bitiremiyor benim minik. Devamını sağım yapıp dolaba koyuyorum. Ordan biberonla sıcak suya oturuyorum 2-3 dk sonra veriyorum.Günaydınlar,
Arkadaslar sağılan sütü nasıl saklamalıyım? Oda sicakligimiz 25 derece , sagdıktan sonra ne kadar sürede vermeliyim?
Bizde uyumadıkkk daha yeni yeni geceleri uyuyorumKızlar ben hiç uyumadım ölüyrum yorgunluktan ya siz uyuyabiliyomusunz
Ayy gözünüz aydın olsun çok sevindim. Sağlıkla büyüsün.Evett kızlarr geldi minikimsabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Çok teşekkür ederim❤Canım oda sıcaklığında 8 saate kadar kalabiliyor. Eğer gün içinde vereceksen odada kalabilir yoksa buzdolabında 3-4 gün kalıyor.ben sağıp buz dolabına poşete koyuyorum. Hergün hastaneye götürdük o şekilde. Şimdi evde de devam edecez emerken tam bitiremiyor benim minik. Devamını sağım yapıp dolaba koyuyorum. Ordan biberonla sıcak suya oturuyorum 2-3 dk sonra veriyorum.
canim ya kiyamam. inşallah çabucak geçer.Birkaç kez arka arkaya yaptı canım. Rengi altın sarısı -kahve gibi. Normal miymis kibende de var ishal o yüzden benden ona geçti diye düşünmüştüm ben de.
Memeyi hep vereyim hiç sorun değil ama öyle bir yara oldu ki kanım çekiliyor emdikçe acidanlanolin almistim onun da tarihi geçmiş birkaç gün kullanınca fark ettim. Götürüp vericem başka alicam haftasonuna denk geldi. Emzirirken ağlar gibi oluyorum resmen
gözün aydın canım... mis gibi evinde büyüsün artik minik.Evett kızlarr geldi minikimsabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
doğumdan sonra oluyor bir müddet uykusuzluk. sen yine de rahatlamaya çalış canim. duş al güzelce almadiysan. hem vücudun dinlenir.Kızlar ben hiç uyumadım ölüyrum yorgunluktan ya siz uyuyabiliyomusunz
Hahahah bende yanıma kaçak göçek birşeyler götürsem mi diye düşünüyordumagacsizkoalaa sezeryan öncesi en az 5 saat açlık isteniyor canım. Benim acil sezeryan olunca öğlen yemek yemiştim saat 5 de aldılar sıkıntı olmadı. Öncesinde de normal öğlen yemeğimi yedim sıvı vs beslenmedim. Sıvı beslenmeye gerek yok ameliyattan sonra ilk olarak gaz çıkarmanı sonra da büyük abdestini yapmanı bekliyorlar. Katı besleneceksin ki yapabilesin sonrasında da benim gaz sıkıntım olmadı. Tuvalete de sabah çıktım rahat bir şekilde. Tuvalet işi tamam olunca katı yiyebiliyorsun. Bana sıvı verdiler açlıktan ağlıycaktım Allahtan refakatçi yemeğni yedim bir de kıymalı pide yaptırmıştı eşim onları götürdüm
lütfen kendini hormonlara yenik düşürme..toparlan.sen bakarsBenimki de ilk iki gün yapmadı sonra başladı çişe. Hatta bence hâlâ az yapıyo. Kaka var ama. Takıp ediyorum hala. Doymuyo ondandi bence benimki. Sütüm azdı çünkü. Daha yeni yeni biraz arttı işte. İşin komik yani hamileyken deli gibi yerdim şimdi iştahım yok
Doktor enfeksiyon dolayısıyla emme refleksi önemli dedi diye eşim ona da karşıama bugün minik gündüz uyurken ben de uyuycsm gece öyle konuştuk. Şükür yüzüne dokunamaz dediğim adam bebeğin gazını bile çıkarıyo Allah'tan
Kuzum zaten mama vermek hiç istemiyorum. Ama gece sabrım tasma durumuna geldi. Önceki geceden de uykusuzum sarhoş gibiydim. Gündüz uyuycam artık öyle konuştuk eşimle. Dediğin gibi tek meme bitmeden diğerine geçmiyorum. Ama gündüz uyuyan bebek gece doymuyo nedense. Ya da dediğin gibi benimle ten teması istiyor. Sanırım tek çare gündüz uyuyup gece bebeğe odaklanmak. İlk bebek yanımızda bi büyüğümüz de yok cidden zor oluyor dün oturdum ağladım. Bebek ishal oldu. Bende de var. Bakamıyorum ben diye oturdum ağladım. İnsan 30 yaşına da gelse annesini arıyor demek ki...
Ama gündüz emiyor uyuyor. Gece illa memede kalacak onu anlamadım ben dem
Benimki de ilk iki gün yapmadı sonra başladı çişe. Hatta bence hâlâ az yapıyo. Kaka var ama. Takıp ediyorum hala. Doymuyo ondandi bence benimki. Sütüm azdı çünkü. Daha yeni yeni biraz arttı işte. İşin komik yani hamileyken deli gibi yerdim şimdi iştahım yok
Doktor enfeksiyon dolayısıyla emme refleksi önemli dedi diye eşim ona da karşıama bugün minik gündüz uyurken ben de uyuycsm gece öyle konuştuk. Şükür yüzüne dokunamaz dediğim adam bebeğin gazını bile çıkarıyo Allah'tan
Kuzum zaten mama vermek hiç istemiyorum. Ama gece sabrım tasma durumuna geldi. Önceki geceden de uykusuzum sarhoş gibiydim. Gündüz uyuycam artık öyle konuştuk eşimle. Dediğin gibi tek meme bitmeden diğerine geçmiyorum. Ama gündüz uyuyan bebek gece doymuyo nedense. Ya da dediğin gibi benimle ten teması istiyor. Sanırım tek çare gündüz uyuyup gece bebeğe odaklanmak. İlk bebek yanımızda bi büyüğümüz de yok cidden zor oluyor dün oturdum ağladım. Bebek ishal oldu. Bende de var. Bakamıyorum ben diye oturdum ağladım. İnsan 30 yaşına da gelse annesini arıyor demek ki...
Ama gündüz emiyor uyuyor. Gece illa memede kalacak onu anlamadım ben dem
Canim isine karışmak gibi olmasın yanlış anlama beni. Sütü oda sıcaklığında 8 saat buzdolabinda 3. 4 gün demişsin. Benim bildiğimde doktorumdan öğrendigin. 2 kuralı, oda sıcaklığı 2 saat, buzdolabı 2 gün, dondurucu 2 ay. Bana söylenen bu zaman dilimlerini aşarsan sütü çöpe atmam istendi. Sebebi bekledikçe bakteri ürettiğini ve bu sebepten bebegi hasta edecegimi enfeksiyon olur denmisti. Ve ben hep 2 saat 2 gun tutuyorumCanım oda sıcaklığında 8 saate kadar kalabiliyor. Eğer gün içinde vereceksen odada kalabilir yoksa buzdolabında 3-4 gün kalıyor.ben sağıp buz dolabına poşete koyuyorum. Hergün hastaneye götürdük o şekilde. Şimdi evde de devam edecez emerken tam bitiremiyor benim minik. Devamını sağım yapıp dolaba koyuyorum. Ordan biberonla sıcak suya oturuyorum 2-3 dk sonra veriyorum.
Sağol kuzuşum ben çok heyecanlı ve paniğim şuan içimagacsizkoalaa koalammm CocoChanelmademoiselle @Fulyaa82 kızlar gunleriniz belli mi simdi yaa saglicakla gelsin kuzular heyecanli hafta bizi beklesin
Benim ilk doğumda doktor sezeryan dikişi mi atarken canın ne istiyorsa ye ayaklarının uyuşukluğu geçince hiçbişey olmaz. Kocana söyle adana, iskender falan getirsin demiştiHahahah bende yanıma kaçak göçek birşeyler götürsem mi diye düşünüyordumiyi oldu bunları duyduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?