2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözünüz aydın canımcım. Bu minnaklar evin neşesi oluyorlar yaa. Benim kızlar benden meraklılar ağlayınca sanki anaları onlarmış gibi koşuyorlar.
Banyoda ikisinin de görevi var canım biri havlusunu tutuyor biri şampuan döküyor koşup bezini vs getiriyorlar hemen küççük anneler

Bende öyle dusunmustum duşu bile zor aldım aceleci kızım yüzünden ama bi yandan da iyi oldu sabahı beklemeden girdim
Ne güzel strese sokmamış işte seni.
agacsizkoalaa Ben gece yatmadan içiyorum. Rahatlatsız biraz da olsa diye. Sen bilirsin canım doğumdan sonra iç istersen
Tamam canım.
Evett kızlarr geldi minikim sabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Oh çok şükür annesi

Canım bebek ishal değildir anne sütü alan bebek cıvık ve sık yapar kakayı normal yani. Kaka yanıltmasın bir de seni o önemli değil çişi önemli. Benimki de ilk hafta yapıyor diye rahat davrandım çişini. Dolu dolu 3-4 bez olması lazım dedi doktor. Bizimki çok az az yapıyordu. İdrar yolu enfeksiyonu oldu bebek bence az sıvı aldığından. Şimdi takviye yapılınca Maşşallah itfaiye hortumu gibş suluyor uzun uzun yapıyor şükür dinlenme ve moral anne sütünü çok etkiliyor. Sabah bebek çıkacak diye sevinçle uyumuştum sütüm baya çok oldu nerdeyse 2 katı kadar sağım yaptım mama öcü değil eşini ikna et hem denemiş olursunuz belkş doyuyordur istemiycektir. Benim oğlan hem günlük 200 ml gönderdiğim sütleri bitirmiş hem de 300 gr lık mama vermiştim onun yarısını bitirmiş orda

Günaydınlar,
Arkadaslar sağılan sütü nasıl saklamalıyım? Oda sicakligimiz 25 derece , sagdıktan sonra ne kadar sürede vermeliyim?
Canım oda sıcaklığında 8 saate kadar kalabiliyor. Eğer gün içinde vereceksen odada kalabilir yoksa buzdolabında 3-4 gün kalıyor.ben sağıp buz dolabına poşete koyuyorum. Hergün hastaneye götürdük o şekilde. Şimdi evde de devam edecez emerken tam bitiremiyor benim minik. Devamını sağım yapıp dolaba koyuyorum. Ordan biberonla sıcak suya oturuyorum 2-3 dk sonra veriyorum.

Evett kızlarr geldi minikim sabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Ayy gözünüz aydın olsun çok sevindim. Sağlıkla büyüsün.
Çok teşekkür ederim❤

canim ya kiyamam. inşallah çabucak geçer.

kaka normal canim. 13 gün oldu. hala kakasiz bezi yok nerdeyse. popolarinin ayarı yok galiba henüz. her pirt bir kaka olarak geliyor

gözün aydın canım... mis gibi evinde büyüsün artik minik.

Hahahah bende yanıma kaçak göçek birşeyler götürsem mi diye düşünüyordum iyi oldu bunları duyduğum

lütfen kendini hormonlara yenik düşürme..toparlan.sen bakars

canım ne olur lohusalık hormonlarına teslim olma.sen basarırsın.ben bu enerjiyi alıyorum senden
bütün anneler ayni hissi tasiyor.emin ol 2. ve 3. bebegi olanlar bile bazen bu karamsarliga kapiliyor.
hersey daha iyiye gidecek her gecen gun uzman anne ve uzman baba olacaksiniz
uzman anne blup hanim

Canim isine karışmak gibi olmasın yanlış anlama beni. Sütü oda sıcaklığında 8 saat buzdolabinda 3. 4 gün demişsin. Benim bildiğimde doktorumdan öğrendigin. 2 kuralı, oda sıcaklığı 2 saat, buzdolabı 2 gün, dondurucu 2 ay. Bana söylenen bu zaman dilimlerini aşarsan sütü çöpe atmam istendi. Sebebi bekledikçe bakteri ürettiğini ve bu sebepten bebegi hasta edecegimi enfeksiyon olur denmisti. Ve ben hep 2 saat 2 gun tutuyorum

Ben çok kaşınıyorum hanımlar ya gebelik kurdeşeni oldum sanırım bi ayı geçti. Hiç geçmedi kaşıntısı. Geceler de haram oldu bu yüzden doğumdan sonra geçiyormuş ama doğuracağımda yok

Eklentiler

• 91EDF2ED-DB60-433E-9733-91FB270639E9.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
Hahahah bende yanıma kaçak göçek birşeyler götürsem mi diye düşünüyordum iyi oldu bunları duyduğum
Benim ilk doğumda doktor sezeryan dikişi mi atarken canın ne istiyorsa ye ayaklarının uyuşukluğu geçince hiçbişey olmaz. Kocana söyle adana, iskender falan getirsin demiştikatı yedirmiyorlar ama yemeyince nasıl çıkacaksın wc ye demişti bir de. Ben de çıkınca eşimden adana kebap istemiştim onu nasıl yemiştim var ya halen unutamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…