2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doğumda yırtığı oluşan anneler, bu dikişler ne zaman kaynıyor tam olarak? Bir de doktor bana kan sulandırıcı verdi, normal doğum yapanlar size de verdi mi? Çok yakiyo kullanmak istemiyorum

Ev temizlendi pazar alışverişi sirkeli suyla yıkandı yerleştirildi fırına kek sürüldü çay koyuldu.
Asya hanım da sabah erken uyandı bir saattir uyuyo bakalım kesin ben çay içerken uyanır. Sofra gediğim benim
Ay ben bu sıpayı iyiki doğurmuşum Rabbim nasip etmiş tee

Doğumda yırtığı oluşan anneler, bu dikişler ne zaman kaynıyor tam olarak? Bir de doktor bana kan sulandırıcı verdi, normal doğum yapanlar size de verdi mi? Çok yakiyo kullanmak istemiyorum
Canımm Allahtan kesi dikişi değil o daha zor benim diğer 3nde krsi atıldıydı bu sefer atmadılar genişlemiş heraldaki ama bendede var dikiş 4 tane de geçti gibi bişey çok şükür. Kan sulandırıcı değil de kan hapı, antibiyotik, hametan, ağrı kesici verdiydi.

Aynılarını verdi kuzum ama bir de kan sulandırıcı verdi niye anlamadim. Kanama çabuk bitsin ya da pıhtı oluşmasın diye herhalde ama çok yakiyo ilaç. Kız keşke 4 tane olsa, sayısını söylemediler ama yarım saatten fazla diktiler benimkini. Bayağı olmuş sanırım ben bebek nefessiz kalır korkusuna birden ikindim sanırım o yüzden Ayşe teyzenin ACE kullanilmamis çamaşırları gibi cart diye gitti

Antibiyotiğin adı ne bu arada? Bi de hametan bebek için ki benim.icin mi niçin

Kanka kaç kez ıkındın hatırlıyor musun?ıkınma hissi geldi mi? Çok mu ıkındın

İnşallah benim doktorda böyle söyler
Alıcam canım en azından tekli olarak götürürüm. Sağolasın
Yanımda kayısı kompostosı götürdüm gaz için birebir ve kan şekeri mi düzenledi fikir olsun
Onu duydum bende canım ama hastanede ilk komposto vermiyor mu zaten.
Hahahhah kız bu nasıl sevmek ya maşallah annesi sana da ona da

Çok teşekkür ederim deniycem

Kanka kaç kez ıkındın hatırlıyor musun?ıkınma hissi geldi mi? Çok mu ıkındın
Ikınma hissi geldi kanka ama ben epidural yaptirdiim için çok yoğun değildi. Bana sancı gelince ve makatinda baskı hissedince ikin dediler. Aynı anda karnım da sertlesiyordu zaten anlamak zor olmadı o yüzden. Kaç kez ikindim bilmiyorum çünkü bebek kanala girsin diye de doğumdan önce ikindim ben hemsirenin demesiyle. Doğum esnasında arkadaşımın dediğine göre bir ikinmada basının ucu görünmüş. İkincide çıkmış. Yani öncesi hep bebeği doğum.kanalina sokma ikinmasiymis bende anladığım. Buna göre üç ikinmadi çıkarmış olmaliyim, ilkinde basının ucu göründü, ikincide baş çıktı, üçüncüde gövde. Kendine güvenip var gücünle ıkınmak lazım yani. Kız senin ilki normal değil miydi? Bilirsin aslinda.

Enfexia yazmış canım.
Hametanı bence vajinaya sürülsün diye yazdı. Prospektüs te kesik yaralarına emziren annelerin gögüs çatlaklarına diye okudum. Emzirirken yıkamak gerekir diye kullanmadım ben.

Kanka bana ilkinde ıkınma hissi gelmemişti,o his gelmeden ıkındım durdum ben.ne güzel 3 kere de bitmiş senin,benim baya uzun sürmüştü.en son bebek oksijensiz kalıcak deyince var gücümle ıkındım bende.o ıkınmayla bende de sayısız dikiş olmuştu

Hahaha severken kız seni içime geri sokarım bak diyorum eşim de hee sok sok 9 ay yolunu gözledik diyor
Sen de doğur da sev minnoşuuu

kan sulandırıcı vermedi canim. hiç bir bilgim yok. yırtık ve epizyo dikişlerim 13 gündür iyileşmedi. ne zaman iyileşecek diye baka baka anatomisini ezberledim artik.

bana doktor değil de ebe günde iki kez kurutma makinesiyle kurut demişti. onu yapiyorum. buradan arkadaşlar ılık su kullan demişti. onu da firsat buldukça yapıyorum. süt olsun diye su ve çaya yuklendigim için dk başı tuvaletteyim. her zaman ilik su hazır edemiyorum ya günde iki kez de batikon ve gazli bezle temizliyorum.

bir de direkt üstüne oturmuyorum. yan oturuyorum. bir de blup hemen iyi oldum sanip kendini işe verme azıcık ağır hareket et. eşin yardımcı olsun. sonrasinda sıkıntı olabiliyor. doğumdan sonra dağa bile tırmanırım gibi geliyor bana da hep aklimda diyorum.

Kızlar idrarim gelmiş gibi hissettim direk lavaboya gittim istemsizce az miktar su gbi bisey geldi ama idrarim değil di ona eminim. K.babam hastahanesi aradı bi bayanla konuştum bende bez gbi bisey köy devam ederse istemsiz şekilde bekleme gel ama devam etmezse yarın polikliniğe kontrole gel kesin dedi. Bazılarında idrar tutamamazlik gbi oluyormuş bu dönemler o da istemsizce olabiliyormuş. Ayyy hadi bakalım devam ederse gideceğim

Sıkıntıdan el işlerine sardım oturduğum yerden büyük kızıma geç kalmış bir doğum panosu yapıyorum.altında ismi doğum tarihi kilosu ve boyu yazacak...sonrada minik kelebeğime yapıcam abla kıskanmasın diye önce ona.bişeylerle uğraşmasam kafayı yiyeceğim yoksa çok bunaldım çok

Eklentiler

• 20200403_154954.webp
    138,7 KB · Görüntüleme: 42

Ekledim fotolarını canım ; ben bunları kullandım krem olan iki haftadan fazla kullanma dedi şu an losyona devam ediyorum rahatlatıyor epey ama bir de saf zeytinyağı denedim bir kaç gündür sanki o da iyi geldi istersen bu kadar az zamanda hiç krem almakla uğraşma önce bir yağ olayını dene

Eklentiler

• 98F85E14-2694-4F2B-9CD3-CCF56C839A48.webp
    21 KB · Görüntüleme: 40
Benim kuzenim kullanıyordu amwayi az çok biliyorum diger kuzenin de eşi satıyordu. Piyasada ondan çok daha iyi markalar olduğu konusunda size refarans olabilirim.
Kesinlikle Nutriway derim çoğu takviye edici gıdasını kullanıyorum çok memnunum inanılmaz doğal tarlalarında hiçbir kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilen bitki özlerinden elde ediliyor araştırabilirsiniz

Kizlar ben kizimda dogum yaptigim zaman benimde dikislerim coktu oturamadim belli bir sure hep yan oturmaya calistim yada uzandim sagolsunlar hastaneden bana ne agri kesici ne krem onermediler cok agri cektim karsi komsum emekli bas hemsireydi o bana bi toz onerdi sari renkde bir toz 1 litre suya onu dokuyorsun sari bir renk aliyor tuvalete gittikte tuvalet kağıyla hafif tampon yapar gibi yapiyosun cikiyosun inanin 1 haftda kendime gelmistim tozun ismini malesef bilmiyorum ben esime dogum yapti dikisleri var sari bir tozmus dedim o da oyle aldi yine dikisim olursa yine alicam muthis rahatlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…