Doğumda yırtığı oluşan anneler, bu dikişler ne zaman kaynıyor tam olarak? Bir de doktor bana kan sulandırıcı verdi, normal doğum yapanlar size de verdi mi? Çok yakiyo kullanmak istemiyorum
Sıkıntıdan el işlerine sardım oturduğum yerden büyük kızıma geç kalmış bir doğum panosu yapıyorum.altında ismi doğum tarihi kilosu ve boyu yazacak...sonrada minik kelebeğime yapıcam abla kıskanmasın diye önce ona.bişeylerle uğraşmasam kafayı yiyeceğim yoksa çok bunaldım çok
Ya o tozu eskiden hep veriyorlarmış bana da teyzem söylemişti ama ben almadım. Az buçuk batması devam ediyor Benim hala.Kizlar ben kizimda dogum yaptigim zaman benimde dikislerim coktu oturamadim belli bir sure hep yan oturmaya calistim yada uzandim sagolsunlar hastaneden bana ne agri kesici ne krem onermediler cok agri cektim karsi komsum emekli bas hemsireydi o bana bi toz onerdi sari renkde bir toz 1 litre suya onu dokuyorsun sari bir renk aliyor tuvalete gittikte tuvalet kağıyla hafif tampon yapar gibi yapiyosun cikiyosun inanin 1 haftda kendime gelmistim tozun ismini malesef bilmiyorum ben esime dogum yapti dikisleri var sari bir tozmus dedim o da oyle aldi yine dikisim olursa yine alicam muthis rahatlamistim
Doğum sonrası depresyon eğiliminde oluyor insan. İlk doğumumdan sonra ben de çok sıkıntılar yaşamıştım. Şimdi bakıyorum çok daha güzel geçirebileceğim zamanları hep gerilerek harcamışım. Söylemeyle yapılamıyor belki ama etrafınızdaki olumsuz konuşmaları engellemeye çalışın ama siz de sert çıkarak değil. Güzellikle anlatmaya çalışın ne kadar moralinizin bozuk olduğunu size anlayışlı davranmaları gerektiğini. Bu herkes için yeni bir dönem. Siz hep kendinizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışın. Biliyorum çok zor ama siz ne kadar mutlu olursanız bebeğinize de o kadar faydanız olur.Şuan emmiyor canim. Sütüm çok az zaten çekemiyor kusmadan sonra sagip verdim bugün 15 er cc. 2 saatte 1 30cc ye düşürdüm ama baya saga sola aranıyor, ağlıyor. Çok teşekkür ederim.
Valla cok sagolun içimi rahatlattiniz korktum bir an hastalandı mi diyeoturup 3 kez ağladım.. Annem eşim yanımda onlarlada atışıp duruyorum. Bebegin fotosunu bikac kişiye attim eşim nazar değecek diye sabahtan beri bana söyleniyor, annem 68 yaşında artik her şeyi unutmuş ben korkuyorum o benden daha çok korkuyor strese giriyorum. Bir yandanda yapamıyor yaşlandı artik üzülüyorum benide azalıyor sürekli bebeğe kötü kıyafetler almışım..
Ameliyatıyım bir yandan ayaklarım sisti, dışarıda virüs konusu flan iyice kafayı yemek üzereyim umarım şu süreci çabucak geçiririz..
Çok teşekkür ederim
Yok canim ben normal hastane yemkleri verdiler ama iştahım yoktu pek yiyemedim katida beslendim anlayacagin zaten sütun çok olursa emzirirsen çok acıkıyorsun öyle sadece sıvı tutmaz mideni☺Sezeryandan sonra yemelik hep sıvı şeyler mi veriliyor ya? Ben ölürüm açlıktankatıya ne zaman geçiliyor. Bir de bir gün öncesinde de sıvı mı beslenmek lazım gaz olmaması için? Bilelimde öyle girelim ameliyata
Benimki hastanede iyi yaptı kakasini bekledik hatta 4 kere falan yaptı ama eve geçince durdu bi yapması neyse ki bugün biraz daha iyi sütüm kivamliymis annem öyle diyor belki o yüzden şu orani düşükse olabilir diyorlar yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek ☺ kız benim iştahım varda noluyor deli gibi yiyorum sonra kendi tuvalete cikamamam da dert oluyor banaBenimki de ilk iki gün yapmadı sonra başladı çişe. Hatta bence hâlâ az yapıyo. Kaka var ama. Takıp ediyorum hala. Doymuyo ondandi bence benimki. Sütüm azdı çünkü. Daha yeni yeni biraz arttı işte. İşin komik yani hamileyken deli gibi yerdim şimdi iştahım yok
Allah razı olsun senden sabırla cevap verdinmamayi alir aslinda aç olsa. demek doyuyor senin minik kuzu. sık sık emzir o zaman.
stres yapma canim. yeter Allah'ın izniyle sütün. bebekle alışma tanışma dönemi oluyor. inan kaç çocuğun olsa da o dönemi geçiriyor insan. Allah kolaylık versin hepimize.
Benimki hastanede iyi yaptı kakasini bekledik hatta 4 kere falan yaptı ama eve geçince durdu bi yapması neyse ki bugün biraz daha iyi sütüm kivamliymis annem öyle diyor belki o yüzden şu orani düşükse olabilir diyorlar yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek ☺ kız benim iştahım varda noluyor deli gibi yiyorum sonra kendi tuvalete cikamamam da dert oluyor bana
Koca koca eşim annem ben bunaldık evde bebekle o kadar uğraşırken bile.o gariplere ne diyelim tabiAy hiç sorma kızlar evde çok sıkılıyorlar sürekli bebekle oynamak istiyorlar. Hayırlısıyla okullar açılsa da eğitim devam etseydi. Düzen diye bişey kalmadı. Hergün makine çalıştırıyorum eşim işten bi geliyo bi makine çamaşır onun çıkıyor. Hayırlısıyla virüs mikrobu bitse de temize çıkaydık.
Amin sagol saatler kaldi heyecandan kalbim kut kut atiyor cok karmasik duygular icindeyim, iki yil once evlenmeden birgun onve bu karmasik duygular icindeydim şimdide bebegim dunyaya gelmeden birgun once karmasik duygular icindeyimAy hadi bakalım beni tekrar sizin yerinize heyecan sardi☺ hayırlısı ile dogurup gelin insallah
Insallah biranonce evine goturursunuz bebisiniGözün aydın canım inşallah çıksın kavuşsun bir an önce annesine evine.
Benimki de bazen öyle kavga edio memeyleSorma resmen uçları yaradan kapandı. Bebek önce ucunu yumusatiyo anca öyle geliyo süt. Tabii yumusayana kadar bir sinir bir sinir sanki onun canı yaniyo essek sipası
Jademm gözün aydınnnnBenimki de bazen öyle kavga edio memeyledeli mi ne zaten canim yanio ağzını yüzünü suruyo ucuna aklım gidio
Valla bu gece uyuyabilecegimi hic sanmiuorum epey bir heyecanliyim insallah yarin kendime gelip toparlayinca yazarim canimKızlar selam napıyosunuz bu aralar pek yazamadım. Bi sancılar bi ağrılar keyifsizim nedense
Vaveyylla gözün aydın canım sonunda kavuştun miniğine
misskokulumm evin neşesi gelmiş sonunda bundan hadi gözünüz aydın
F Fulyaa82 ayy çok heyecanlı yarın bu saatlerde kucagında olacakbunu düşünmek bile insanı mutlu etmeye yetiyor bu gece bunun hayaliyle uyu yarın senden güzel haberler alıcaz
Ne sancı ne bişeBegonya2 naptın canım ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?