2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doğumda yırtığı oluşan anneler, bu dikişler ne zaman kaynıyor tam olarak? Bir de doktor bana kan sulandırıcı verdi, normal doğum yapanlar size de verdi mi? Çok yakiyo kullanmak istemiyorum

Kuzum kan sulandırıcı önemlidir ya kullan bence. Ben şuan kullanıyorum zaten doğumdan sonra 10 gün daha kullanacağım. Pıhtı atma riski olduğu içinmiş. Sen öncesinde kullanmıyordun ama gerek görmese vermezdi. Zaten max5dk yakıyor geçiyor.

Böyle maharetli olmak çok güzel.
Biraz el işi bilsem bu dönemde başından kalmazdım bende.

Ya o tozu eskiden hep veriyorlarmış bana da teyzem söylemişti ama ben almadım. Az buçuk batması devam ediyor Benim hala.

Doğum sonrası depresyon eğiliminde oluyor insan. İlk doğumumdan sonra ben de çok sıkıntılar yaşamıştım. Şimdi bakıyorum çok daha güzel geçirebileceğim zamanları hep gerilerek harcamışım. Söylemeyle yapılamıyor belki ama etrafınızdaki olumsuz konuşmaları engellemeye çalışın ama siz de sert çıkarak değil. Güzellikle anlatmaya çalışın ne kadar moralinizin bozuk olduğunu size anlayışlı davranmaları gerektiğini. Bu herkes için yeni bir dönem. Siz hep kendinizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışın. Biliyorum çok zor ama siz ne kadar mutlu olursanız bebeğinize de o kadar faydanız olur.

Yok canim ben normal hastane yemkleri verdiler ama iştahım yoktu pek yiyemedim katida beslendim anlayacagin zaten sütun çok olursa emzirirsen çok acıkıyorsun öyle sadece sıvı tutmaz mideni☺

Benimki hastanede iyi yaptı kakasini bekledik hatta 4 kere falan yaptı ama eve geçince durdu bi yapması neyse ki bugün biraz daha iyi sütüm kivamliymis annem öyle diyor belki o yüzden şu orani düşükse olabilir diyorlar yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek ☺ kız benim iştahım varda noluyor deli gibi yiyorum sonra kendi tuvalete cikamamam da dert oluyor bana

Allah razı olsun senden sabırla cevap verdin evet ikimizinde birbirimize alışma surecimiz diyelim bugün bi el sağma makinasi ile denedim 2 göğüs 15 dk falan anca 20 cc doldu sabırla bekliycem

Kilo durumu noldu kuzum hemen veriliyor mu gerçekten doğumda.

Kasık ağrım var sol da vardı 2 3 gündür bugun sağda da hissediyorum. Acaba yaklaştı mı vaktim ama karnımda füze gibi hiç aşağıda değil anlamadım bu işi

Koca koca eşim annem ben bunaldık evde bebekle o kadar uğraşırken bile.o gariplere ne diyelim tabi Allah kurtarsın hepimizi en kısa sürede bu illetten ya yarın hastane günü ben yine diken sütünde giderim

Ay hadi bakalım beni tekrar sizin yerinize heyecan sardi☺ hayırlısı ile dogurup gelin insallah
Amin sagol saatler kaldi heyecandan kalbim kut kut atiyor cok karmasik duygular icindeyim, iki yil once evlenmeden birgun onve bu karmasik duygular icindeydim şimdide bebegim dunyaya gelmeden birgun once karmasik duygular icindeyim

Kızlar selam napıyosunuz bu aralar pek yazamadım. Bi sancılar bi ağrılar keyifsizim nedense

Vaveyylla gözün aydın canım sonunda kavuştun miniğine
misskokulumm evin neşesi gelmiş sonunda bundan hadi gözünüz aydın
F Fulyaa82 ayy çok heyecanlı yarın bu saatlerde kucagında olacak bunu düşünmek bile insanı mutlu etmeye yetiyor bu gece bunun hayaliyle uyu yarın senden güzel haberler alıcaz

Valla bu gece uyuyabilecegimi hic sanmiuorum epey bir heyecanliyim insallah yarin kendime gelip toparlayinca yazarim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…