- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bence de sıvı tutmaz tabiYok canim ben normal hastane yemkleri verdiler ama iştahım yoktu pek yiyemedim katida beslendim anlayacagin zaten sütun çok olursa emzirirsen çok acıkıyorsun öyle sadece sıvı tutmaz mideni☺
Ayyy ben bile heyecan yaptım senin adınaKızlar Doğuma saatler kaldi heyecan bastiyarin sabah 10 da doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin darisi doguramayanlarin basina
Kiskandim valla kendim dogum yapacak gibi bende heyecanlanim cunku tarihlerimiz ayniKızlar Doğuma saatler kaldi heyecan bastiyarin sabah 10 da doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin darisi doguramayanlarin basina
Çkk güzel olacağı belli. Ellerine sağlıkSıkıntıdan el işlerine sardım oturduğum yerden büyük kızıma geç kalmış bir doğum panosu yapıyorum.altında ismi doğum tarihi kilosu ve boyu yazacak...sonrada minik kelebeğime yapıcam abla kıskanmasın diye önce ona.bişeylerle uğraşmasam kafayı yiyeceğim yoksa çok bunaldım çok
Ne için gideceksiniz topuk kanı için mi?Koca koca eşim annem ben bunaldık evde bebekle o kadar uğraşırken bile.o gariplere ne diyelim tabiAllah kurtarsın hepimizi en kısa sürede bu illetten ya yarın hastane günü ben yine diken sütünde giderim
Bende bugün biraz kasılma var ama düzensiz ve çok hafif. Yine gerçek değil yani, bekliyorum ben deNe sancı ne bişesenin gibi oldu
Evdeyim bi belirti bekliyorum
Sen ne durumdasın
Canım sağımı makinayla mı yapıyorsun, yoksa elle masaj yaparak mı?
Elektrikli makinam var canım ilk kızımda almıştım medela. 12 yıldır çok işimize yaradı sağolsun. İlk bebeği olacaklara tavsiye ederim elektrikli bir makina almalarını.kurtarıcı oluyor baya. Şimdi olmasaydı işim zordu. Minik uyandı az önce gözleri kapalı ama ağız açık bekliyor yarım saat uğraştım geri uykuya dalıyor biberonla sütümü verdim 60 cc içti kakasını yaptı uyudu geri. Makina olmasa muhtemelen mama verecektik.
Bana da sezeryan sonrası bu doğumda verdi kan sulandırıcı 10 gündüDoğumda yırtığı oluşan anneler, bu dikişler ne zaman kaynıyor tam olarak? Bir de doktor bana kan sulandırıcı verdi, normal doğum yapanlar size de verdi mi? Çok yakiyo kullanmak istemiyorum
Ay yırtılırken çok acımadı mı korkuyomAynılarını verdi kuzum ama bir de kan sulandırıcı verdi niye anlamadim. Kanama çabuk bitsin ya da pıhtı oluşmasın diye herhalde ama çok yakiyo ilaç. Kız keşke 4 tane olsa, sayısını söylemediler ama yarım saatten fazla diktiler benimkini. Bayağı olmuş sanırımben bebek nefessiz kalır korkusuna birden ikindim sanırım o yüzden Ayşe teyzenin ACE kullanilmamis çamaşırları gibi cart diye gitti
Antibiyotiğin adı ne bu arada? Bi de hametan bebek için ki benim.icin mi niçin
Of o bende de çok olıyor bu ara süt biraz rahatlatıyormidem çooooook yaniyor..alev aldı..
oyyy oyyy....itfaiye aricam az kaldi
Gözün aydın canim ya çok sevindimEvett kızlarr geldi minikimsabah 10 da gittik aldık binlerce şükür kanda enfeksiyon çıkmamış. 2500 kg yu da geçmiş canım gidince banyo yaptırın dedi hemşire banyosunu yaptırdık besledik uyudu
Yatamıyorum ki uyuyayım günde 3 saatim ya var ya yok☺Kızlar ben hiç uyumadım ölüyrum yorgunluktan ya siz uyuyabiliyomusunz
Geçmiş olsun kuzum ilaç falan vermedi mi doktorunBen çok kaşınıyorum hanımlar ya gebelik kurdeşeni oldum sanırım bi ayı geçti. Hiç geçmedi kaşıntısı. Geceler de haram oldu bu yüzdendoğumdan sonra geçiyormuş ama doğuracağımda yok
Evet bende var da kolestaz değilim aynen. Kan değerlerim falan normal. Gebelik Ürtikeri kurdeşeni gibi birşey varmış ondanım sanırımKızlar bir de kaşıntıdan bahsetmişsiniz kolestaz kaşıntısı öyle yara bere edecek bir kaşıntı olmuyor. Biliyorsunuz o mereti dibine kadar yaşadımbçyle tatlı bir kaşıntı ama sürekli aynı zamanda. Avuç içlerim ayak bileklerim ve özellikle baldırlarımın yanları çok kaşınırdı.ciltte herhangi bir kızarıklık, döküntü vs olmuyor zaten.
İstedik umarım gelir. Çokta güven vermedi ama denedik bakalımKızlar belki görmüşsünüzdür ama e-pttavm ücretsiz maske dağıtıyor internetten girip formu dolduruyosunuz evdeki kişileride ekliyosunuz kişi başı 5 maske ücretsiz olarak getiriliyor
Yani idare ediyordum ama son zaman çok arttı randevumda da sadece kan değerime bakıldı. Bişey vermedi malesefGeçmiş olsun kuzum ilaç falan vermedi mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?