- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Tartim yok yarın tartilcamKilo durumu noldu kuzum hemen veriliyor mu gerçekten doğumda.
Hadi hayırlısı ile.git gel heyecanın o kadar normal ve güzel kiAmin sagol saatler kaldi heyecandan kalbim kut kut atiyor cok karmasik duygular icindeyim, iki yil once evlenmeden birgun onve bu karmasik duygular icindeydim şimdide bebegim dunyaya gelmeden birgun once karmasik duygular icindeyim
Sma aldım ben canım yarısını bitirmiş benim minik hastanedeHanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Ya cherrym çok çok sağol öyle tatlısın kiJademm gözün aydınnnnseni tekrar tebrik etmek istedim
Tartim yok yarın tartilcaminan kilo en son düşündüğüm şey şuan kendi agrım sızım bebege adaptasyon onun sana adaptasyonu derken hooop günler geciyor gelip gidip izliyorum falan bir an evvel yaşayın da sizinde dertlerinize derman olsun burdaki tecrübeli annelr☺☺ ama karnım baya gitti onu soyleyevlbilirim
Kızlar belki görmüşsünüzdür ama e-pttavm ücretsiz maske dağıtıyor internetten girip formu dolduruyosunuz evdeki kişileride ekliyosunuz kişi başı 5 maske ücretsiz olarak getiriliyor
Eğer ihtiyaç duyarsam hipp alacağım. Araştırdığım kadarıyla en çok önerilen o.Hanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Canim en iyisi evolvia . Ben oglumda epey araştırmıştımHanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Canm hipp ben kullandim ama icerik konusunda bazi haberler duyup vazgeçmiştim.Eğer ihtiyaç duyarsam hipp alacağım. Araştırdığım kadarıyla en çok önerilen o.
Hayırlı vakitte gelsinler inşaAllahBende bugün biraz kasılma var ama düzensiz ve çok hafif. Yine gerçek değil yani, bekliyorum ben de
Sma aldim ben canım hipp ve sma arasında kaldım içerik olarak neredeyse aynı kullanıcı yorumlarına göre hareket ettim inşallah gerek kalmaz bol bol süt veririz ❤Hanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Doktora gittiniz mi bende 1.5 yıllık evliyim ve en başından beri hiç korunmadık sonra 1 yıl olunca doktora gittim pcos tanısı koydu doktorum yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve psikolojik olarak da pek önemsemedim 1 hafta önce hamile oldugumu ögrendim daha çok yeni böyle durumlarda geç kalmadan doktora başvurmak çok önemli ayrıca çok kafanıza da takmayın etkiliyor çünkü ben her ay kendimi dinleyerek neredeyse kafayı bozuyordum bu ay sınava hazırlanıyorum diye hiç önemsemedim hatta yumurtlama falan bile takip etmedik keyfimize göre yaşadık herşeyi normalde her ay mümkün oldukça fazla ilişki yaşamaya çalışıyorduk ihtimal daha yüksek olsun diye ama hiç olmadı nasip bu zamanaymış sizde rahat olun inanın hiç beklemediğiniz anda gelicek meleginiz ben hiç inanmazdım buna ama dogruymuş umarım en kısa zamanda gönlünüzden geçen olurHayırlı sabahlar hanımlar RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde çok istiyoruz 1.5 sene oldu her ay bir umutla bekleyip sonra hayal kırıklığı tabiki her işte bir hayır vardır bunu bilincinde olmama rağmen artık canımı çok acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur
Evet bugün düzelttim durumları biraz kalp kirmaya gerek yok..Tesekur ederimDoğum sonrası depresyon eğiliminde oluyor insan. İlk doğumumdan sonra ben de çok sıkıntılar yaşamıştım. Şimdi bakıyorum çok daha güzel geçirebileceğim zamanları hep gerilerek harcamışım. Söylemeyle yapılamıyor belki ama etrafınızdaki olumsuz konuşmaları engellemeye çalışın ama siz de sert çıkarak değil. Güzellikle anlatmaya çalışın ne kadar moralinizin bozuk olduğunu size anlayışlı davranmaları gerektiğini. Bu herkes için yeni bir dönem. Siz hep kendinizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışın. Biliyorum çok zor ama siz ne kadar mutlu olursanız bebeğinize de o kadar faydanız olur.
YaaaCanm hipp ben kullandim ama icerik konusunda bazi haberler duyup vazgeçmiştim.
İnşallah canım aslında uyusan bu gece dinlensen iyi olur da heyecandan uyuyamazsın kesinValla bu gece uyuyabilecegimi hic sanmiuorum epey bir heyecanliyim insallah yarin kendime gelip toparlayinca yazarim canim
Valla bizde verdik sipariş inşallah gelir.İstedik umarım gelir. Çokta güven vermedi ama denedik bakalım
Canım bende oraya cok tıkladım sürekli tıkla yığılma çok sanırım.Canım bende denedim ama en son sipariş ver kısmında onaylamıyor sanki. Sonra tekrar deneyeceğim.
İlişki falan deniyor musun canım?Bu gündemi doğurmadk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?