2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kilo durumu noldu kuzum hemen veriliyor mu gerçekten doğumda.
Tartim yok yarın tartilcam inan kilo en son düşündüğüm şey şuan kendi agrım sızım bebege adaptasyon onun sana adaptasyonu derken hooop günler geciyor gelip gidip izliyorum falan bir an evvel yaşayın da sizinde dertlerinize derman olsun burdaki tecrübeli annelr☺☺ ama karnım baya gitti onu soyleyevlbilirim

Amin sagol saatler kaldi heyecandan kalbim kut kut atiyor cok karmasik duygular icindeyim, iki yil once evlenmeden birgun onve bu karmasik duygular icindeydim şimdide bebegim dunyaya gelmeden birgun once karmasik duygular icindeyim
Hadi hayırlısı ile.git gel heyecanın o kadar normal ve güzel ki sağlıkla dönün ikinizd3

Aynen şuan kimse onu düşünmüyordur ama hep anlatırlar ya merak işte. İnşallah bizde yaşarız en kısa zamanda.

Kızlar belki görmüşsünüzdür ama e-pttavm ücretsiz maske dağıtıyor internetten girip formu dolduruyosunuz evdeki kişileride ekliyosunuz kişi başı 5 maske ücretsiz olarak getiriliyor

Canım bende denedim ama en son sipariş ver kısmında onaylamıyor sanki. Sonra tekrar deneyeceğim.

Hanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Eğer ihtiyaç duyarsam hipp alacağım. Araştırdığım kadarıyla en çok önerilen o.

Hanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Sma aldim ben canım hipp ve sma arasında kaldım içerik olarak neredeyse aynı kullanıcı yorumlarına göre hareket ettim inşallah gerek kalmaz bol bol süt veririz ❤

Doktora gittiniz mi bende 1.5 yıllık evliyim ve en başından beri hiç korunmadık sonra 1 yıl olunca doktora gittim pcos tanısı koydu doktorum yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve psikolojik olarak da pek önemsemedim 1 hafta önce hamile oldugumu ögrendim daha çok yeni böyle durumlarda geç kalmadan doktora başvurmak çok önemli ayrıca çok kafanıza da takmayın etkiliyor çünkü ben her ay kendimi dinleyerek neredeyse kafayı bozuyordum bu ay sınava hazırlanıyorum diye hiç önemsemedim hatta yumurtlama falan bile takip etmedik keyfimize göre yaşadık herşeyi normalde her ay mümkün oldukça fazla ilişki yaşamaya çalışıyorduk ihtimal daha yüksek olsun diye ama hiç olmadı nasip bu zamanaymış sizde rahat olun inanın hiç beklemediğiniz anda gelicek meleginiz ben hiç inanmazdım buna ama dogruymuş umarım en kısa zamanda gönlünüzden geçen olur

Evet bugün düzelttim durumları biraz kalp kirmaya gerek yok..Tesekur ederim

Kızlar benim bebek mama yedikten sonra uyumuyor gaz flan derken birde ağlıyor zar zor sakınmıyor normal mi bu durum ya hepte aranıyor doymuyor gibi bugün fazla verdim yine aranıyor anlamadim gitti ya..

Canm hipp ben kullandim ama icerik konusunda bazi haberler duyup vazgeçmiştim.
Yaaa aptamil çok şekerli diyor herkes o yüzden onu istemiyorum. Hipp çok önerilmişti. Bir de sma var aklımda ama ona tam bakmadım. İnşallah ihtiyacımız olmaz. Sen ne kullandın peki?

Valla bu gece uyuyabilecegimi hic sanmiuorum epey bir heyecanliyim insallah yarin kendime gelip toparlayinca yazarim canim
İnşallah canım aslında uyusan bu gece dinlensen iyi olur da heyecandan uyuyamazsın kesin
İstedik umarım gelir. Çokta güven vermedi ama denedik bakalım
Valla bizde verdik sipariş inşallah gelir.
Canım bende denedim ama en son sipariş ver kısmında onaylamıyor sanki. Sonra tekrar deneyeceğim.
Canım bende oraya cok tıkladım sürekli tıkla yığılma çok sanırım.

misskokulumm gözün Aydın eve getirmişsin kuzunu . Bende de göbek , avuç içi ve çok az da ayak tabanında kaşınma var . Ama dayanılmayacak gibi değil . Kaşısam zorlar beni ama . Cuma ya gideceğim zaten doktora . En son 5 martta normal çıkmış alt ,ast değerleri . Bebek hareketleri takip ediyorum şimdilik .
Bu arada Normal doğum yapacak anneler için dün gerçekten güzel bir Canlı yayın yapmış Banu çiftçi . Kayıtlı ise eğer hala , normal doğum yapacaklar izlemeli kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…