- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bence çok iyi yapmışsınız canım.. Ben de söylemeyi düşünmüyorum, sezaryen veya normal fark etmez. Kendime gelince görüntülü arayıp şoka sokarızKızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
İşte bizde öyle düşündük ama bilemiyorum. Bu seferde neden haber vermediniz diye gönül koymalarını istemiyorum. Benim ailem tepki vermez anlayış gösterir ama eşimin ailesi beni düşündürüyorBence çok iyi yapmışsınız canım.. Ben de söylemeyi düşünmüyorum, sezaryen veya normal fark etmez. Kendime gelince görüntülü arayıp şoka sokarızZaten gelemeyecekler, neden evde dokuz doğursunlar ki?
Aynısını yaptık kimse bilmedi görümcem den başka çıkınca eşim arayıp söyledi herkese annem oturup ağlamışKızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
Benimki de kesin oturup ağlar canım o zaten belli birşey.Aynısını yaptık kimse bilmedi görümcem den başka çıkınca eşim arayıp söyledi herkese annem oturup ağlamışBöyle daha iyi oldu dedi sonradan yoksa uyumazdım dedi annem böbrek hastası duysa etkilenirdi
Kıyamam, inşallah gecenin bundan sonrası sakin geçerKızlaaaaarr anamdan emdiğim süt buğün burnumdan geldi. Yavrumun sancısı vardı sanırım hiç durmadı yaa sürekli ağladı neler neler yaptık daha yeni fön makinesinin sesi ile uyudu. Kolik bebeği olanlara Allah yardım etsin. Buğünki mesaim biter gece emişme saatine kadar hoş kalın hoşça kalın. Yorgun olunca ben, ben değilim
bence iyi yapmışsınız kendileri de stres olup sürekli arayıp seni de eşini de strese sokacaklar yanına gelemeyeceklerse bilmemeleri daha iyi sizi rahatlatacak olan bir iki kişi bilse ablan vs gibi daha iyi bebekle görüntülü ararsınız o anları da kaydet hatta hatıra kalır şoka girerler Bebeği görünceKızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
Aaa onları kayıt etmek hiç aklıma gelmemiştibence iyi yapmışsınız kendileri de stres olup sürekli arayıp seni de eşini de strese sokacaklar yanına gelemeyeceklerse bilmemeleri daha iyi sizi rahatlatacak olan bir iki kişi bilse ablan vs gibi daha iyi bebekle görüntülü ararsınız o anları da kaydet hatta hatıra kalır şoka girerler Bebeği görünce
EvolviaYaaaaptamil çok şekerli diyor herkes o yüzden onu istemiyorum. Hipp çok önerilmişti. Bir de sma var aklımda ama ona tam bakmadım. İnşallah ihtiyacımız olmaz. Sen ne kullandın peki?
Kavuşma zamanı geldi demek son zamanlar yaşadığımız şeyler çok etkilemişti seni umarım sağlıkla kucağına alınca kuzunu herşeyi unutursun...bende heyecandan uyuyamazmışım gibi geliyor ama bu gece dinlenmene bak yeni doğum yapan ark.bakınca ilk günler zaten uykusuz ve yorgun olacaksın enerji depola birazKızlar Doğuma saatler kaldi heyecan bastiyarin sabah 10 da doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin darisi doguramayanlarin basina
Ah o mide yanması virüse çözüm bulurlarsa ona bulamazlar işte Allah kolaylık versin gaviskon şişesiyle geziyorum bendemidem çooooook yaniyor..alev aldı..
oyyy oyyy....itfaiye aricam az kaldi
Annem tansiyon hastası ilk doğumunda bende haber vermemiştim acil sezeryan olunca çıkmama yakın abim alıp getirmişti kızım yeni çıkmış geldiğinde peşinden de ben çıkmıştım o halde bile heycan stres tavan yapmıştı ben kendi stresim yetmiyor gibi bide onu düşünecektim bence iyi yapmışsın kendine gelince sağlıkla bebişine beraber ararsınKızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
Araştırdım biraz ilk kez duydum ama öneri çok sanırım. Memnunum diyorsunuz madem sizde deneyeyim. Gerek kalmaz inşallah ama yine de bulundurmak istiyorum. Sıkışık zamanda bide mama aramak istemiyorumEvolvia
Ben smillac aldım canim onu önerdiler bana daHanımlar hangi mamayı almayı düşünüyorsunuz ben alayım diyorum internetten eczanelerde pahalı oluyor diye ama bilemedim markası ne olsa ?
Dur buna da bakayımEvolvia
Valla içimi rahatlattın. SağolasınKavuşma zamanı geldi demek son zamanlar yaşadığımız şeyler çok etkilemişti seni umarım sağlıkla kucağına alınca kuzunu herşeyi unutursun...bende heyecandan uyuyamazmışım gibi geliyor ama bu gece dinlenmene bak yeni doğum yapan ark.bakınca ilk günler zaten uykusuz ve yorgun olacaksın enerji depola biraz
Ah o mide yanması virüse çözüm bulurlarsa ona bulamazlar işte Allah kolaylık versin gaviskon şişesiyle geziyorum bende
Annem tansiyon hastası ilk doğumunda bende haber vermemiştim acil sezeryan olunca çıkmama yakın abim alıp getirmişti kızım yeni çıkmış geldiğinde peşinden de ben çıkmıştım o halde bile heycan stres tavan yapmıştı ben kendi stresim yetmiyor gibi bide onu düşünecektim bence iyi yapmışsın kendine gelince sağlıkla bebişine beraber ararsın
Benim kız baya yukarıdaydı üst karnım düştü gibi hissediyorumAynen şuan kimse onu düşünmüyordur ama hep anlatırlar ya merak işte. İnşallah bizde yaşarız en kısa zamanda.
Kızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
Merhaba forumda koru sincan için arama yaparken gördüm mesajınızı. Paket mi aldınız? Memnun musunuz? Ben şehir hastanesinde takipteydim ama bu virüs olaylarından dolayı hastane arayışına geçtim. Tam da detaylı haftasındayım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızSincan Koru Hastanesinde Dr. Hüseyin Pehlivan hocaya gidiyorum ben
Sağol canım sizler de sağlıkla evlerinize getirin inşallah bebeklerinizimisskokulumm gözün Aydın eve getirmişsin kuzunu . Bende de göbek , avuç içi ve çok az da ayak tabanında kaşınma var . Ama dayanılmayacak gibi değil . Kaşısam zorlar beni ama . Cuma ya gideceğim zaten doktora . En son 5 martta normal çıkmış alt ,ast değerleri . Bebek hareketleri takip ediyorum şimdilik .
Bu arada Normal doğum yapacak anneler için dün gerçekten güzel bir Canlı yayın yapmış Banu çiftçi . Kayıtlı ise eğer hala , normal doğum yapacaklar izlemeli kesinlikle
Ben olsam söylerdim canım dualarını isterdim ki hep söyledik eşimin ailesi uzakta olduğundan hep haber de verdik. Sezeryan zaten girip çıkması en fazla 45 dk sürüyor. Bu sürede de evden dua etsinler bol bol.Kızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?