2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum. Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.

Bence çok iyi yapmışsınız canım.. Ben de söylemeyi düşünmüyorum, sezaryen veya normal fark etmez. Kendime gelince görüntülü arayıp şoka sokarız Zaten gelemeyecekler, neden evde dokuz doğursunlar ki?

İşte bizde öyle düşündük ama bilemiyorum. Bu seferde neden haber vermediniz diye gönül koymalarını istemiyorum. Benim ailem tepki vermez anlayış gösterir ama eşimin ailesi beni düşündürüyor bunun için bana laf yapmalarını istemiyorum

Aynısını yaptık kimse bilmedi görümcem den başka çıkınca eşim arayıp söyledi herkese annem oturup ağlamış Böyle daha iyi oldu dedi sonradan yoksa uyumazdım dedi annem böbrek hastası duysa etkilenirdi

Kızlaaaaarr anamdan emdiğim süt buğün burnumdan geldi. Yavrumun sancısı vardı sanırım hiç durmadı yaa sürekli ağladı neler neler yaptık daha yeni fön makinesinin sesi ile uyudu. Kolik bebeği olanlara Allah yardım etsin. Buğünki mesaim biter gece emişme saatine kadar hoş kalın hoşça kalın. Yorgun olunca ben, ben değilim

Benimki de kesin oturup ağlar canım o zaten belli birşey. Bizimkilerde hep hasta. Üzülsünler, daralsınlar istemiyorum. Anlayış gösterirler herhalde ya. Yoksa bizi darlayacaklar zaten sürekli arayıp. En azından ben toparlanana kadar kimse bilmez.

Kıyamam, inşallah gecenin bundan sonrası sakin geçer yat dinlen sende hemen

[/QUOTE]
bence iyi yapmışsınız kendileri de stres olup sürekli arayıp seni de eşini de strese sokacaklar yanına gelemeyeceklerse bilmemeleri daha iyi sizi rahatlatacak olan bir iki kişi bilse ablan vs gibi daha iyi bebekle görüntülü ararsınız o anları da kaydet hatta hatıra kalır şoka girerler Bebeği görünce

Son düzenleme:
Aaa onları kayıt etmek hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikirmiş çok sağol

Kızlar Doğuma saatler kaldi heyecan basti yarin sabah 10 da doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin darisi doguramayanlarin basina
Kavuşma zamanı geldi demek son zamanlar yaşadığımız şeyler çok etkilemişti seni umarım sağlıkla kucağına alınca kuzunu herşeyi unutursun...bende heyecandan uyuyamazmışım gibi geliyor ama bu gece dinlenmene bak yeni doğum yapan ark.bakınca ilk günler zaten uykusuz ve yorgun olacaksın enerji depola biraz
midem çooooook yaniyor..alev aldı..
oyyy oyyy....itfaiye aricam az kaldi
Ah o mide yanması virüse çözüm bulurlarsa ona bulamazlar işte Allah kolaylık versin gaviskon şişesiyle geziyorum bende
Annem tansiyon hastası ilk doğumunda bende haber vermemiştim acil sezeryan olunca çıkmama yakın abim alıp getirmişti kızım yeni çıkmış geldiğinde peşinden de ben çıkmıştım o halde bile heycan stres tavan yapmıştı ben kendi stresim yetmiyor gibi bide onu düşünecektim bence iyi yapmışsın kendine gelince sağlıkla bebişine beraber ararsın

Dur buna da bakayım sağol canım.
Valla içimi rahatlattın. Sağolasın doğru karar vermişim

Kızlar en kral mama SMA dır.onun üstüne mama yok birçok doktora sordum teyit ettirdim.bence öyle yani yılların maması.benim amcalarıma kadar SMA ile büyüdü bende sma ile büyümüşüm gelişimim her zaman iyiydi hasta da olmam hiç Tabi bu biraz bünyesel bişey yapıyla alakalı da

Galiba ilk karşıt görüş benden gelecek.
Ben söylerim canım doğuma giderken dua edin derim.
Diğer türlü zaten her şeyin dışındalar iyice dışında bırakmak gibi gelir bana.
Çünkü şartlar normal olsaydı zaten yanımda olacaklardı bekleyeceklerdi o da güzel bir heyecan sonuçta. Benim görüşümde bu yönde.

Sincan Koru Hastanesinde Dr. Hüseyin Pehlivan hocaya gidiyorum ben
Merhaba forumda koru sincan için arama yaparken gördüm mesajınızı. Paket mi aldınız? Memnun musunuz? Ben şehir hastanesinde takipteydim ama bu virüs olaylarından dolayı hastane arayışına geçtim. Tam da detaylı haftasındayım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Sağol canım sizler de sağlıkla evlerinize getirin inşallah bebeklerinizi bu kolestaz 30. Haftada başlamıştı canım bende. Nette de hep 30. haftada başlar demiş. Sonradan oluyor mu bilemiyorum hiç 36 dan sonrası riskli bu hastalıkta zaten olsa sende 34.haftadaki tahlilde çıkardı diye düşünüyorum. Sen yine cuma günü söyle doktora yoktur inşallah keyifli bir doğumun olur

Ben olsam söylerdim canım dualarını isterdim ki hep söyledik eşimin ailesi uzakta olduğundan hep haber de verdik. Sezeryan zaten girip çıkması en fazla 45 dk sürüyor. Bu sürede de evden dua etsinler bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…