Benimki de çok merak ediyor neler yazıyorsun ya söyle falan diyo bazen çok gülünceTamam tamam merak etmeen kötü ben söylerim eşim yazar zaten ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor
Benimde son 15 gün ayy çok heycanlıŞuan takviminde 20 gün yazıyor ama nadir arkadaşlar dışında kimse doldurmadı gününü. O yüzden içimde bir heyecan var. Son hazırlıklarıda bugün tamamladım. Bu hafta geçince her an her şey olur gibi geliyor. İnşallah 40lara kadar bekletmez.
Kizlar ben kizimda dogum yaptigim zaman benimde dikislerim coktu oturamadim belli bir sure hep yan oturmaya calistim yada uzandim sagolsunlar hastaneden bana ne agri kesici ne krem onermediler cok agri cektim karsi komsum emekli bas hemsireydi o bana bi toz onerdi sari renkde bir toz 1 litre suya onu dokuyorsun sari bir renk aliyor tuvalete gittikte tuvalet kağıyla hafif tampon yapar gibi yapiyosun cikiyosun inanin 1 haftda kendime gelmistim tozun ismini malesef bilmiyorum ben esime dogum yapti dikisleri var sari bir tozmus dedim o da oyle aldi yine dikisim olursa yine alicam muthis rahatlamistim
Canım ben evden çıkarken alınacakları da tele kaydettim. Şarj aleti de yazıyor orada.. Misal ben gözlük kullanıyorum bazen, onu da ekledim listeye.. Şimdiden çantaya koyamayacağım için.. Evden çıkarken o listeye bakacağım.İnşallah o telaşla şarj aletini unutmayız. Bende girip haber vermek isterim çünkü. En azından iyim yazıp ayrıntıları da eve geçince yazarım.
Rivanol diyecektim kafam gitti corona dezenfektanı konuşurkenzefiran’dır muhtemelen
İnş canım 40 çok zorluyor psikolojik olarak ben hep son 20yi sayma derdim eşime şimdi cimcime ekstra bekletecek gibiŞuan takviminde 20 gün yazıyor ama nadir arkadaşlar dışında kimse doldurmadı gününü. O yüzden içimde bir heyecan var. Son hazırlıklarıda bugün tamamladım. Bu hafta geçince her an her şey olur gibi geliyor. İnşallah 40lara kadar bekletmez.
Ay ben de hep öyle diyordum. Sen 7 mayıs olduğuna bakma nisan 24 gibi falan gelir diyordum ama hiç de gelecek gibi bir durumu yok o zamana kadar.. Bence benimki de bekleyecek.İnş canım 40 çok zorluyor psikolojik olarak ben hep son 20yi sayma derdim eşime şimdi cimcime ekstra bekletecek gibi
Benim çok zordu hamilelik hep riskle ilerledi ona rağmen bekletti düşün sen kendini mayısa hazırla ben hep Mart sonu dedim herkese hergün arıyorlar Mart demiştin diyorlar yalancı gibi hissediyorumAy ben de hep öyle diyordum. Sen 7 mayıs olduğuna bakma nisan 24 gibi falan gelir diyordum ama hiç de gelecek gibi bir durumu yok o zamana kadar.. Bence benimki de bekleyecek.
Söyleyin kuzum o zaman nolacak sabırla 1 saat beklerler toplamı o kadar zaten bebeği 10 dk da çıkarıyorlar icindenİşte bizde öyle düşündük ama bilemiyorum. Bu seferde neden haber vermediniz diye gönül koymalarını istemiyorum. Benim ailem tepki vermez anlayış gösterir ama eşimin ailesi beni düşündürüyorbunun için bana laf yapmalarını istemiyorum
Bazi riskli hamilelikler dışında erken gelir diye dikkat ediyorum diyenlere hic merak etmeyin kızlar vaktinde geçirmeden gelsinler diye dua edecegiz derdim çünkü nitekim öyle oluyorBenim çok zordu hamilelik hep riskle ilerledi ona rağmen bekletti düşün sen kendini mayısa hazırla ben hep Mart sonu dedim herkese hergün arıyorlar Mart demiştin diyorlar yalancı gibi hissediyorum
Canım ben evden çıkarken alınacakları da tele kaydettim. Şarj aleti de yazıyor orada.. Misal ben gözlük kullanıyorum bazen, onu da ekledim listeye.. Şimdiden çantaya koyamayacağım için.. Evden çıkarken o listeye bakacağım.
Aynn sorma yaa ben hep ağlayıp zırladım erken gelecek bir şey olacak diye yedim kendimi bugğn 40 olacak hiç sancı yok merdiven çık in bacaklarım sızlıyor artıkBazi riskli hamilelikler dışında erken gelir diye dikkat ediyorum diyenlere hic merak etmeyin kızlar vaktinde geçirmeden gelsinler diye dua edecegiz derdim çünkü nitekim öyle oluyorsanci gelsin diye artil neler yapiliyor yediklerimiz havalar sular hersey vücudun normal akışını değiştirdi. Hamilelik zorlasti dogumlar zorlasti
Bana da ilk 3 ay düşük riski yüksek, sonrasında da erken doğum riskim fazla demişti doktorum.. O moddan çıkamadım hala..Benim çok zordu hamilelik hep riskle ilerledi ona rağmen bekletti düşün sen kendini mayısa hazırla ben hep Mart sonu dedim herkese hergün arıyorlar Mart demiştin diyorlar yalancı gibi hissediyorum
Canım benim eşimi almadılar virüs olmasada almıyorlardı sezeryana normal olsa alınıyor ama sezeryan da alınmıyor pek☺Birde doğum yapan arkadaşlar eşinizi aldılar mı doğuma? Normalde zaten girmek isteyenleri alıyorlar ama bu virüs muhabbetinden ötürü emin olamadım. Sormayı da unuttum doktora.
Ama çok haklisin ya çok karismasi da can sıkar yani ne olursa olsun acta gezseniz orası sizin eviniz yaniKız aynısı benim kayınvalide.Eşime diyor ki gel bize ekmek vereyim sana, koala yapamaz. Eşim kalkıp kadıköyden beylikdüzüne gidicekmiş ekmek için. Eşimde dedi yoo zaten koala evde yapıyor ekmeği var bizim ekmeğimiz. Sonra bir daha söyledi duydum, aldım telefonu ben niye ekmek yapamıyormuşum acaba mantı bile yapıp koydum buzluğa çok şükür var yemeğimiz aç bırakmıyorum oğlunu merak etme dedim. Yok ben onun için demedim vs diyor. Hamileyim hasta değilim sonuçta. Niye aç kalalım yani. Duyanda yatalak kaldım sanacak. Bir de şeye sinir oluyorum arıyor her gün konuşuyoruz, bebeğimi besle tamam mı aç bırakma diyor. En sonunda bebek benim bebeğim herkesten çok düşünürüm zaten merak etme, kendimi aç bırakcak değilim dedim. Çok üstüme düşülmesinden nefret ediyorum. Eşime de dedim bebek doğunca sürekli öyle yap böyle yap diye darlamasın bak beni, ya orta yolu bulursun ya da ben susmam haberin olsun dedim. Cazgır gelin diyor bana
Ben geriden geliom beni beklemeyinDoğuran kayboluyor huhuuu kizlarrrrr memisleri sütle dolup tasasicalarrr bol bol bebeleri emesiceler arada yazin yahuuu
Yalnız değilmişim demk ki bende tüm olumsuzluklar beni bulmuş derdimBana da ilk 3 ay düşük riski yüksek, sonrasında da erken doğum riskim fazla demişti doktorum.. O moddan çıkamadım hala..O zaman perde ihtimali vardı, rahim şeklinde anormallik vardı. Sonradan perde varsa da aşmış dedi doktor ama hep erkene odaklanmışım..
Canım ben evden çıkarken alınacakları da tele kaydettim. Şarj aleti de yazıyor orada.. Misal ben gözlük kullanıyorum bazen, onu da ekledim listeye.. Şimdiden çantaya koyamayacağım için.. Evden çıkarken o listeye bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?