2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam tamam merak etme en kötü ben söylerim eşim yazar zaten ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor
Benimki de çok merak ediyor neler yazıyorsun ya söyle falan diyo bazen çok gülünce
Benimde son 15 gün ayy çok heycanlı

zefiran’dır muhtemelen

İnşallah o telaşla şarj aletini unutmayız. Bende girip haber vermek isterim çünkü. En azından iyim yazıp ayrıntıları da eve geçince yazarım.
Canım ben evden çıkarken alınacakları da tele kaydettim. Şarj aleti de yazıyor orada.. Misal ben gözlük kullanıyorum bazen, onu da ekledim listeye.. Şimdiden çantaya koyamayacağım için.. Evden çıkarken o listeye bakacağım.

İnş canım 40 çok zorluyor psikolojik olarak ben hep son 20yi sayma derdim eşime şimdi cimcime ekstra bekletecek gibi

İnş canım 40 çok zorluyor psikolojik olarak ben hep son 20yi sayma derdim eşime şimdi cimcime ekstra bekletecek gibi
Ay ben de hep öyle diyordum. Sen 7 mayıs olduğuna bakma nisan 24 gibi falan gelir diyordum ama hiç de gelecek gibi bir durumu yok o zamana kadar.. Bence benimki de bekleyecek.

Ay ben de hep öyle diyordum. Sen 7 mayıs olduğuna bakma nisan 24 gibi falan gelir diyordum ama hiç de gelecek gibi bir durumu yok o zamana kadar.. Bence benimki de bekleyecek.
Benim çok zordu hamilelik hep riskle ilerledi ona rağmen bekletti düşün sen kendini mayısa hazırla ben hep Mart sonu dedim herkese hergün arıyorlar Mart demiştin diyorlar yalancı gibi hissediyorum

Söyleyin kuzum o zaman nolacak sabırla 1 saat beklerler toplamı o kadar zaten bebeği 10 dk da çıkarıyorlar icinden

Benim çok zordu hamilelik hep riskle ilerledi ona rağmen bekletti düşün sen kendini mayısa hazırla ben hep Mart sonu dedim herkese hergün arıyorlar Mart demiştin diyorlar yalancı gibi hissediyorum
Bazi riskli hamilelikler dışında erken gelir diye dikkat ediyorum diyenlere hic merak etmeyin kızlar vaktinde geçirmeden gelsinler diye dua edecegiz derdim çünkü nitekim öyle oluyor sanci gelsin diye artil neler yapiliyor yediklerimiz havalar sular hersey vücudun normal akışını değiştirdi. Hamilelik zorlasti dogumlar zorlasti

Bende öyle yapayım en iyisi canım en mantıklısı o.

Aynn sorma yaa ben hep ağlayıp zırladım erken gelecek bir şey olacak diye yedim kendimi bugğn 40 olacak hiç sancı yok merdiven çık in bacaklarım sızlıyor artık

Bana da ilk 3 ay düşük riski yüksek, sonrasında da erken doğum riskim fazla demişti doktorum.. O moddan çıkamadım hala.. O zaman perde ihtimali vardı, rahim şeklinde anormallik vardı. Sonradan perde varsa da aşmış dedi doktor ama hep erkene odaklanmışım..

Aynen valla gelecekse durmaz zaten bende öyle inan dizlerim ağrıyor squat yapiyim diyorum da olmuyor iki yürüyüş yapım dedim acayip esiyo hava ondan da oluyorum

Birde doğum yapan arkadaşlar eşinizi aldılar mı doğuma? Normalde zaten girmek isteyenleri alıyorlar ama bu virüs muhabbetinden ötürü emin olamadım. Sormayı da unuttum doktora.
Canım benim eşimi almadılar virüs olmasada almıyorlardı sezeryana normal olsa alınıyor ama sezeryan da alınmıyor pek☺

Ama çok haklisin ya çok karismasi da can sıkar yani ne olursa olsun acta gezseniz orası sizin eviniz yani

Yalnız değilmişim demk ki bende tüm olumsuzluklar beni bulmuş derdim Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil 38 hafta taşımışız 40da tamamlarız

Aa çok mantıklı bu. Ben de bazı şeyleri son anda koyarım diye düşünmüştm ama telefona not almak çok daha garanti saol cnm valla iyi ki söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…