2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy su kaynanalardan varya cinnet gecircem bi gün ay senim evin de ayrı bi de. Söyledikleri boş şeyler ya konuşmak için konuşmuş resmen böyle boş laflar hep onlarda. Bi de ben aynı evdeyim bazen inan öyle sınır geliyo ki o sıralar neler yapasım geliyo

Yaaa aptamil çok şekerli diyor herkes o yüzden onu istemiyorum. Hipp çok önerilmişti. Bir de sma var aklımda ama ona tam bakmadım. İnşallah ihtiyacımız olmaz. Sen ne kullandın peki?
[/QUOTE]
Konunu
Yaaa aptamil çok şekerli diyor herkes o yüzden onu istemiyorum. Hipp çok önerilmişti. Bir de sma var aklımda ama ona tam bakmadım. İnşallah ihtiyacımız olmaz. Sen ne kullandın peki?
Mama konusunda yeni doğanda similac anne sütüne en yakını diyorlardı. Ben de eskiden beri en iyisi aptamil diye bilirdim. Bir yakınım bunu önerdi. Baya da dikkatli araştıran biridir. Aklında olsun.

SonsuzUmut al benden de o kadar , serklaj la bekliyorum bir şey oldu olacak diye hedef önce 28, sonra 32 , sonra 37 oldu . Şimdi 38 i tamamladık çok şükür 39 a geldiğime inanamıyorum akarı yok kokarı yok, ağlamıyor kalsın kalabildiği kadar diyorum nasılsa sezeryan olacak , durabildiği kadar dursa güzel olur

İnşallah o telaşla şarj aletini unutmayız. Bende girip haber vermek isterim çünkü. En azından iyim yazıp ayrıntıları da eve geçince yazarım.
Benim eşimle aynı telefonum, birini bavula koydum o yüzden. Unutmama imkan yok.
Valla benim doktora göre bıraksak 20 günü daha var ama bırakmıyoruz
Benimki de çok merak ediyor neler yazıyorsun ya söyle falan diyo bazen çok gülünce

Benimde son 15 gün ayy çok heycanlı
Aynen benimki de sürekli birşeyler yazıyorsun oraya diyor
Canım benim eşimi almadılar virüs olmasada almıyorlardı sezeryana normal olsa alınıyor ama sezeryan da alınmıyor pek☺
Benim hastanede almıyormuş canım zaten.
Ama çok haklisin ya çok karismasi da can sıkar yani ne olursa olsun acta gezseniz orası sizin eviniz yani
Evet maksat konuşmak olsun işte.
Aynen boş konuşuyor bende he he diyorum. Sonra bakıyorum uzatıyorsa cevap veriyorum.
Mama konusunda yeni doğanda similac anne sütüne en yakını diyorlardı. Ben de eskiden beri en iyisi aptamil diye bilirdim. Bir yakınım bunu önerdi. Baya da dikkatli araştıran biridir. Aklında olsun.
Tamam canım ona da bakayım.

Kızlar hepinize merhaba rabbim hepinizi kolay kurtarsin insallah amin şuan hastanede dogum yapacak kardeslerime bi soruk olcakta , hastanede yanina kimleri aliyorlar esiniz anneniz kayinvalideniz yanlarinkzdami yoksa tek basinamisiniz
Benim annem kaldı ama aksama kadar eşimde durdu odada

Bu karna bastırma ameliyat esnasında değil mi ben hiç bisey hissetmédim

Aynn canım valla sağlıkla gelsinler yeter Yalnız hafta hedeflerimiz aynıymış diye diye çok şükür bügüne 8 ay önce ilk öğrendiğimde deseydidiler inanmazdım 28-32-37 ve 40

Ay kuzum Allah yardımcın olsun okuya okuya anca geldim geç mi oldu bilemedim ama

Kızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize

Geömiş olsun canım kısa sürede toparlarsın inş endişelenme sütün gelir sürekli emzirmeye çalış

Bu karna bastırma ameliyat esnasında değil mi ben hiç bisey hissetmédim
Rahimde kan pıhtılaşmasın, kalmasın diye doğumdan sonra bastırıyorlarmış. Öyle okudum ben çoğu yerde. Belki sana anestezi altındayken yapmışlardır canım.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah ağrı kesicilerden sonra bir daha denersin, yürümek iyileşmek için önemliymiş çünkü.

Canım gözün aydın. Analı babalı büyütsün Allah. Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…