Canım Asya bebeğin test sonuçları ne zaman belli olacak testte belli oluyor mu albinoA Albino karnabahar canım nickin neden albino karnabahar acaba albino bebeğin falan mı var diye sormak istedim. Benim kızda albinoya benziyor da o yüzden sordum.
Kimlik, cüzdan vs diye de ekle canım, son anda unutulabilir her şeyAa çok mantıklı bu. Ben de bazı şeyleri son anda koyarım diye düşünmüştm ama telefona not almak çok daha garantisaol cnm valla iyi ki söyledin
Ayy su kaynanalardan varya cinnet gecircem bi gün ay senim evin de ayrı bi de. Söyledikleri boş şeyler ya konuşmak için konuşmuş resmen böyle boş laflar hep onlarda. Bi de ben aynı evdeyim bazen inan öyle sınır geliyo ki o sıralar neler yapasım geliyoKız aynısı benim kayınvalide.Eşime diyor ki gel bize ekmek vereyim sana, koala yapamaz. Eşim kalkıp kadıköyden beylikdüzüne gidicekmiş ekmek için. Eşimde dedi yoo zaten koala evde yapıyor ekmeği var bizim ekmeğimiz. Sonra bir daha söyledi duydum, aldım telefonu ben niye ekmek yapamıyormuşum acaba mantı bile yapıp koydum buzluğa çok şükür var yemeğimiz aç bırakmıyorum oğlunu merak etme dedim. Yok ben onun için demedim vs diyor. Hamileyim hasta değilim sonuçta. Niye aç kalalım yani. Duyanda yatalak kaldım sanacak. Bir de şeye sinir oluyorum arıyor her gün konuşuyoruz, bebeğimi besle tamam mı aç bırakma diyor. En sonunda bebek benim bebeğim herkesten çok düşünürüm zaten merak etme, kendimi aç bırakcak değilim dedim. Çok üstüme düşülmesinden nefret ediyorum. Eşime de dedim bebek doğunca sürekli öyle yap böyle yap diye darlamasın bak beni, ya orta yolu bulursun ya da ben susmam haberin olsun dedim. Cazgır gelin diyor bana
Mama konusunda yeni doğanda similac anne sütüne en yakını diyorlardı. Ben de eskiden beri en iyisi aptamil diye bilirdim. Bir yakınım bunu önerdi. Baya da dikkatli araştıran biridir. Aklında olsun.Yaaaaptamil çok şekerli diyor herkes o yüzden onu istemiyorum. Hipp çok önerilmişti. Bir de sma var aklımda ama ona tam bakmadım. İnşallah ihtiyacımız olmaz. Sen ne kullandın peki?
Mayısın 4de cnm gözden teste girecek onda belli olacakCanım Asya bebeğin test sonuçları ne zaman belli olacak testte belli oluyor mu albino
Benim eşimle aynı telefonum, birini bavula koydum o yüzden. Unutmama imkan yok.İnşallah o telaşla şarj aletini unutmayız. Bende girip haber vermek isterim çünkü. En azından iyim yazıp ayrıntıları da eve geçince yazarım.
Valla benim doktora göre bıraksak 20 günü daha var ama bırakmıyoruzŞuan takviminde 20 gün yazıyor ama nadir arkadaşlar dışında kimse doldurmadı gününü. O yüzden içimde bir heyecan var. Son hazırlıklarıda bugün tamamladım. Bu hafta geçince her an her şey olur gibi geliyor. İnşallah 40lara kadar bekletmez.
Aynen benimki deBenimki de çok merak ediyor neler yazıyorsun ya söyle falan diyo bazen çok gülünce
Benimde son 15 gün ayy çok heycanlı
Benim hastanede almıyormuş canım zaten.Canım benim eşimi almadılar virüs olmasada almıyorlardı sezeryana normal olsa alınıyor ama sezeryan da alınmıyor pek☺
Evet maksat konuşmak olsun işte.Ama çok haklisin ya çok karismasi da can sıkar yani ne olursa olsun acta gezseniz orası sizin eviniz yani
Aynen boş konuşuyor bende he he diyorum. Sonra bakıyorum uzatıyorsa cevap veriyorum.Ayy su kaynanalardan varya cinnet gecircem bi gün ay senim evin de ayrı bi de. Söyledikleri boş şeyler ya konuşmak için konuşmuş resmen böyle boş laflar hep onlarda. Bi de ben aynı evdeyim bazen inan öyle sınır geliyo ki o sıralar neler yapasım geliyo
Tamam canım ona da bakayım.Mama konusunda yeni doğanda similac anne sütüne en yakını diyorlardı. Ben de eskiden beri en iyisi aptamil diye bilirdim. Bir yakınım bunu önerdi. Baya da dikkatli araştıran biridir. Aklında olsun.
Benim annem kaldı ama aksama kadar eşimde durdu odadaKızlar hepinize merhaba rabbim hepinizi kolay kurtarsin insallah aminşuan hastanede dogum yapacak kardeslerime bi soruk olcakta , hastanede yanina kimleri aliyorlar esiniz anneniz kayinvalideniz yanlarinkzdami yoksa tek basinamisiniz
Kuzum yatak zaten dik gibi o şekilde emziriyorsun kolay değil ama bebek emerse sıkıntı da olmuyor ☺@biberiye Teşekkür ederim,kızımı normal doğurduğum halde becerememiştim doğru düzgün emzirmeyi.inşallah bunda da çuvallamam
Bu karna bastırma ameliyat esnasında değil mi ben hiç bisey hissetmédimBende 5 yaşındayken bademcik ameliyatı oldum o kadarameliyathane ortamı beni de çok geriyor, gerçi eminim doğumhanede gererdi sonrası daha çok korkutuyor gözümü, ayaklanma, emzirme vs. Bir de karnına mı ne bastırıyorlarmış herkes o çok acıyor diyor. Ondan da tırsıyorum biraz. Ay ödlek oldum çıktım
Aynn canım valla sağlıkla gelsinler yeter Yalnız hafta hedeflerimiz aynıymış diye diye çok şükür bügüne 8 ay önce ilk öğrendiğimde deseydidiler inanmazdım 28-32-37 ve 40SonsuzUmut al benden de o kadar , serklaj la bekliyorum bir şey oldu olacak diye hedef önce 28, sonra 32 , sonra 37 oldu . Şimdi 38 i tamamladık çok şükür 39 a geldiğime inanamıyorum akarı yok kokarı yok, ağlamıyor kalsın kalabildiği kadar diyorum nasılsa sezeryan olacak , durabildiği kadar dursa güzel olur
Ay kuzum Allah yardımcın olsun okuya okuya anca geldim geç mi oldu bilemedim amaMerhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
Hayırlısı olsun canım bizi de haberdar et sayfada tüm doğum süreçlerini okuyunca hepsi evladım gibi bebişlerinMayısın 4de cnm gözden teste girecek onda belli olacak
Geömiş olsun canım kısa sürede toparlarsın inş endişelenme sütün gelir sürekli emzirmeye çalışKızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
Rahimde kan pıhtılaşmasın, kalmasın diye doğumdan sonra bastırıyorlarmış. Öyle okudum ben çoğu yerde. Belki sana anestezi altındayken yapmışlardır canım.Bu karna bastırma ameliyat esnasında değil mi ben hiç bisey hissetmédim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
Kızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?