2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım dualarım seninle
Canım benimki de emmiyordu. Hala da zor tutuyo. Pes etme yarım saat uğraştığımi bilirim. Kazanan sen olacaksın.

Kız kocan bisey demiyo ne güzel ondan diyosun ben malisef diyemiyorm

Kız kocan bisey demiyo ne güzel ondan diyosun ben malisef diyemiyorm
Sıkıysa desin paralarım onu benim eşim her zaman önce ikimizin geldiğini savunur canım. İlk evlendiğimizde bana 'ikimizinde ailesi var, tabi ki çok önemliler ama artık bizde bir aileyiz birbirimizi en ön planda tutmamız lazım. benim için önce sen, senin için önce ben gelmeliyim.' demişti. Çok hoşuma gitti. Hep öyle yapar herşeyde beni önde tutar. O yüzden çok şanslıyım eş konusunda.

Canlarım duanizi hissettim inanin
çok daha iyiyim
bebis de iyi ama çok kustu birden.amniyon yutmuş.tikandi.hortumla aspire ettiler.korktuk biraz.sagolun varolun iyi ki varsiniz..Allah kalan arkadaslarımızin yardımcısı olsun.hepiniz bebeklerinize sağ salim kavuşn inşAllah..

Kızlar sağ meme ucum yara oldu 4 gündür ordan emziremiyorum sadece sağıp buzluğa atıyorum kuzumu tek memeden besliyorum çok mutsuzum umutsuzum kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor yara bugün piskolojimi hazırlayıp sağdan bir deneyeyim diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum çocuğu sağa yatırıp vazgeçip tekrar sol memeyi veriyorum nolacak bu halim ya

Aklına geliyor ama ilk gece pek halin olmuyor ama herkes tabiki yazsın buraya merak ederiz

Bebeğe ıslak mendil yine bana eksik var givi gelmedi ben 2 gece kaldım yetti bunlar

Kıyamam ben ona inşallah güzel güzel uyur emer büyür sağlıkla

Ağrı kesiciler olmasa ne yapariz hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Rahimde kan pıhtılaşmasın, kalmasın diye doğumdan sonra bastırıyorlarmış. Öyle okudum ben çoğu yerde. Belki sana anestezi altındayken yapmışlardır canım.

Ameliyat sırasında yaptılar aynen sonrasında zaten kimse dayanamaz ki acın sana yetiyor o sırada biri bastırsa duramazsın ameliyatta da hissetmiyordum korkmana gerek yok yani

gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermis üzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…