Canım dualarım seninleMerhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
Canım benimki de emmiyordu. Hala da zor tutuyo. Pes etme yarım saat uğraştığımi bilirim. Kazanan sen olacaksın.Bugün 7. Gunumuz referans aralığı 0-15 yazıyor doktor az sarılığı var dikkat edin demis. Benim kiz emmiyorji sağıp sagip vermeye calisiyorum. Pompa da kötü manüel
0-15 arası yazıyordu. Ahh keşke ensede rahatlasam..
Kız kocan bisey demiyo ne güzel ondan diyosun ben malisef diyemiyormBenim eşimle aynı telefonum, birini bavula koydum o yüzden. Unutmama imkan yok.
Valla benim doktora göre bıraksak 20 günü daha var ama bırakmıyoruz
Aynen benimki desürekli birşeyler yazıyorsun oraya diyor
Benim hastanede almıyormuş canım zaten.
Evet maksat konuşmak olsun işte.
Aynen boş konuşuyor bende he he diyorum. Sonra bakıyorum uzatıyorsa cevap veriyorum.
Tamam canım ona da bakayım.
Sıkıysa desin paralarım onuKız kocan bisey demiyo ne güzel ondan diyosun ben malisef diyemiyorm
Oyy maşallah
Ama bu çok tatlı yaaa
Maşallah yaa yerim ben onun ağzını burnunu
Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsüneveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Aklına geliyor ama ilk gece pek halin olmuyor ama herkes tabiki yazsın buraya merak ederizKız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter.Bende kendimi toparladığım ilk fırsatta yazıcam. Ben merak ediyorum çünkü doğuran arkadaşları, onlar da bizi merak ederler diye düşünüyorum.
Bebeğe ıslak mendil yine bana eksik var givi gelmedi ben 2 gece kaldım yetti bunlarKızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
Müslin örtü,1 tane penye battaniye,1 tane kalın
10 tane bebek bezi
Kendime 2 pijama ve depend külot
Terlik
Enjektör (sütüm inmezse mama vereyim diye)
Tek kullanımlık alt açma bezi 4 tane.
bunları koydum aklıma başka bişey gelmiyo eksiğim var mı yardım edin nolur.1 gün kalıyormuşuz
Kıyamam ben onaCanlarım duanizi hissettim inanin
çok daha iyiyim
bebis de iyi ama çok kustu birden.amniyon yutmuş.tikandi.hortumla aspire ettiler.korktuk biraz.sagolun varolun iyi ki varsiniz..Allah kalan arkadaslarımızin yardımcısı olsun.hepiniz bebeklerinize sağ salim kavuşn inşAllah..
Ağrı kesiciler olmasa ne yaparizKızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
Rahimde kan pıhtılaşmasın, kalmasın diye doğumdan sonra bastırıyorlarmış. Öyle okudum ben çoğu yerde. Belki sana anestezi altındayken yapmışlardır canım.
Ya denmez mi masallah diye
gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin RabbimCanlarım duanizi hissettim inanin
çok daha iyiyim
bebis de iyi ama çok kustu birden.amniyon yutmuş.tikandi.hortumla aspire ettiler.korktuk biraz.sagolun varolun iyi ki varsiniz..Allah kalan arkadaslarımızin yardımcısı olsun.hepiniz bebeklerinize sağ salim kavuşn inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?