- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Heh iyi o zaman.Ameliyat sırasında yaptılar aynen sonrasında zaten kimse dayanamaz ki acın sana yetiyor o sırada biri bastırsa duramazsın ameliyatta da hissetmiyordum korkmana gerek yok yani
Oy kuzum benim, inşallah hemencecik toparlar annesi. Yatışa gerek kalmaz.Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
İnşaallah toparlar canım. Sen emzirmeye devam et mamadan çok memeye öncelik ver.Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
Ay inşallah kuzum çok sagolHeh iyi o zaman.
Oy kuzum benim, inşallah hemencecik toparlar annesi. Yatışa gerek kalmaz.
Ya sutum geldi ama az geldi once yetmedi demekki kuzuma ya aglamayinca falan viz fark edemedikİnşaallah toparlar canım. Sen emzirmeye devam et mamadan çok memeye öncelik ver.
Geçmiş olsun.
canim çok geçmiş olsun. ben gece iki saate gündüz 1 saate kurmuştum alarmı. meme sonra mama beslemiştim. inşallah geçer kuzunun sarılığıBizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
Oyyy oyy maşallah pamuk prensese
Geçmiş olsun canım mama vermekten korkma bolca besle önce emzir sonra 30cc mama yap içebildiğini içsin sarılığı ancak bu şekilde atlatır. Biz ablamın bebegini zorla uyandırıyoduk içim acıyordu uyandırırken ama 2 saati geçirmemek lazım mutlaka o saat aralıklarında emzir mama ver çabucak toparlar. Gece de saat kur aksatmadan bi hafta bunu yapsan düzelme yaşayacak biz o şekilde 16dan 10a düşürmüştük sonra zaten kendiliğinden düştü.Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
Canım dualarımız bebişinle.Bizde bugün kontrolümüz gittik kızlar benim kızım sarılığı yükselmiş iyice kilo vermisüzüldüm biraz ama yılmak yok mama ve meme arasında geçişler yaptirip duruyorum bugün yarın tekrar bi gidicez eğer düşerse yatmayacak ama yükselirse yatis vercekler kizlar dua edin olur mu hemen toparlasın kuzum kilosu falan yerine gelsin
Maşallah valla pek yok öyleleri ne güzel. Eşim de aslında bana çok düşkündür hani ama ailesinden dolayı sürekli gösteremez tek başımızayken de öyle asla yormaz bişeyleri yanıma getirir dedigimi yapar. Ama işte gel gör ki kendi evimize bi türlü çıkamıyoruz. Ailesiyle yaşadığımız için de bisey diyemiyo onlar haksız olsalar bile. Bisey deseler kovarlar hemen git derler çünkü. E şimdi bi de ogluş olacak mecbur boyun büküyoruzSıkıysa desin paralarım onubenim eşim her zaman önce ikimizin geldiğini savunur canım. İlk evlendiğimizde bana 'ikimizinde ailesi var, tabi ki çok önemliler ama artık bizde bir aileyiz birbirimizi en ön planda tutmamız lazım. benim için önce sen, senin için önce ben gelmeliyim.' demişti. Çok hoşuma gitti. Hep öyle yapar herşeyde beni önde tutar. O yüzden çok şanslıyım eş konusunda.
C cecenn
Maşaallah paşama oda tutmuş hemen emziği severimmm.. Kokla yerimize annesi.. Güle güle büyüt bol sütleriniz olsun. Dolsun dolsun taşsın inşaallah ...C cecennLepistesb Umudum- agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
Evet bende alıyorum belli değil normal mi sezeryan mı olacağım ama yine de bulunsun istiyorum.Bu sarılık neymiş ya gözümü korkuttu benimde, mama almayacaktım normalde ama aldıracağım eşime yanımızda bulunsun.
Bundan sonra inş. Bol bol sütün olur.Ya sutum geldi ama az geldi once yetmedi demekki kuzuma ya aglamayinca falan viz fark edemedik
Canım evet çok acıyor hatta kanım çekiliyor resmen benim de. Ama benim seçeneğim yok ikisi de yara oldu. Lanolin, zeytinyağı, ayva çekirdeği jeli, hametan hepsini kullandım yok. İse yaramadı. Aynisefa kremi sürdüm dün ve o kadar güzel nemlendirdi ki. İyilesmeye bile başladı şükürler olsun. Tam geçmedi hala acıyor ama geçecek bu gidişle inşallah. Bulursan bi dene derim.Kızlar sağ meme ucum yara oldu 4 gündür ordan emziremiyorum sadece sağıp buzluğa atıyorum kuzumu tek memeden besliyorumçok mutsuzum umutsuzum kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor yara bugün piskolojimi hazırlayıp sağdan bir deneyeyim diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum çocuğu sağa yatırıp vazgeçip tekrar sol memeyi veriyorum nolacak bu halim ya
C cecennLepistesb Umudum- agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
MOyyy oyy maşallah pamuk prensese
Geçmiş olsun canım mama vermekten korkma bolca besle önce emzir sonra 30cc mama yap içebildiğini içsin sarılığı ancak bu şekilde atlatır. Biz ablamın bebegini zorla uyandırıyoduk içim acıyordu uyandırırken ama 2 saati geçirmemek lazım mutlaka o saat aralıklarında emzir mama ver çabucak toparlar. Gece de saat kur aksatmadan bi hafta bunu yapsan düzelme yaşayacak biz o şekilde 16dan 10a düşürmüştük sonra zaten kendiliğinden düştü.
biberoMaşallah canım benim çok güzel bir bebek nazar değmesin.
İnşallah bir an önce toparlanır çıkarsınız hemen.
Biberonda mamada veriliyor. Eger sütun yetmezse veya gelmezse, aptamilin hazır tek kullanimlik şiselerinden veriyorlar.bu özelde devlette aynıKızlar mamayı biz almasak hastaneden temin ediyorlar mı orada kaldığımız süre boyunca? Nasıl oluyor? Yok yere almayayım şimdi, belki kullanmayız.
Alayım hemen bi yerlerden bulupCanım evet çok acıyor hatta kanım çekiliyor resmen benim de. Ama benim seçeneğim yok ikisi de yara oldu. Lanolin, zeytinyağı, ayva çekirdeği jeli, hametan hepsini kullandım yok. İse yaramadı. Aynisefa kremi sürdüm dün ve o kadar güzel nemlendirdi ki. İyilesmeye bile başladı şükürler olsun. Tam geçmedi hala acıyor ama geçecek bu gidişle inşallah. Bulursan bi dene derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?