2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ameliyat sırasında yaptılar aynen sonrasında zaten kimse dayanamaz ki acın sana yetiyor o sırada biri bastırsa duramazsın ameliyatta da hissetmiyordum korkmana gerek yok yani
Heh iyi o zaman.
Oy kuzum benim, inşallah hemencecik toparlar annesi. Yatışa gerek kalmaz.

İnşaallah toparlar canım. Sen emzirmeye devam et mamadan çok memeye öncelik ver.
Geçmiş olsun.

canim çok geçmiş olsun. ben gece iki saate gündüz 1 saate kurmuştum alarmı. meme sonra mama beslemiştim. inşallah geçer kuzunun sarılığı

Eki Görüntüle 2615437
Grubun sarı civciviyim ben tizoşlaaarr
Maşaallah deyin emi canlarım
Oyyy oyy maşallah pamuk prensese
Geçmiş olsun canım mama vermekten korkma bolca besle önce emzir sonra 30cc mama yap içebildiğini içsin sarılığı ancak bu şekilde atlatır. Biz ablamın bebegini zorla uyandırıyoduk içim acıyordu uyandırırken ama 2 saati geçirmemek lazım mutlaka o saat aralıklarında emzir mama ver çabucak toparlar. Gece de saat kur aksatmadan bi hafta bunu yapsan düzelme yaşayacak biz o şekilde 16dan 10a düşürmüştük sonra zaten kendiliğinden düştü.

Eki Görüntüle 2615437
Grubun sarı civciviyim ben tizoşlaaarr
Maşaallah deyin emi canlarım

Maşallah yerim onun burnunu.

Canım tabii ki dua ederiz, etmez miyiz.
İnşallah düşer değeri hiç hastaneye girmez ya.

Canım dualarımız bebişinle. Merak etme inşallah toparlayacak kısa zamanda

Maşallah valla pek yok öyleleri ne güzel. Eşim de aslında bana çok düşkündür hani ama ailesinden dolayı sürekli gösteremez tek başımızayken de öyle asla yormaz bişeyleri yanıma getirir dedigimi yapar. Ama işte gel gör ki kendi evimize bi türlü çıkamıyoruz. Ailesiyle yaşadığımız için de bisey diyemiyo onlar haksız olsalar bile. Bisey deseler kovarlar hemen git derler çünkü. E şimdi bi de ogluş olacak mecbur boyun büküyoruz

Evet F Fulyaa82 da doğum yapacaktı. Bende merak ediyorum onu,yazmadı henüz.
C cecenn Lepistesb Umudum- agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen

Eklentiler

• IMG-20200406-WA0002.webp
    22 KB · Görüntüleme: 120
Maşaallah paşama oda tutmuş hemen emziği severimmm.. Kokla yerimize annesi.. Güle güle büyüt bol sütleriniz olsun. Dolsun dolsun taşsın inşaallah ...

Ya sutum geldi ama az geldi once yetmedi demekki kuzuma ya aglamayinca falan viz fark edemedik
Bundan sonra inş. Bol bol sütün olur.
Ben buğün bi sabah bi akşam 2 sb rezene çayı içtim. Yemekleride de bol kimyonlu yaptım. Sende içiyormusun rezene çayı?

Canım evet çok acıyor hatta kanım çekiliyor resmen benim de. Ama benim seçeneğim yok ikisi de yara oldu. Lanolin, zeytinyağı, ayva çekirdeği jeli, hametan hepsini kullandım yok. İse yaramadı. Aynisefa kremi sürdüm dün ve o kadar güzel nemlendirdi ki. İyilesmeye bile başladı şükürler olsun. Tam geçmedi hala acıyor ama geçecek bu gidişle inşallah. Bulursan bi dene derim.

Allahım bu bebekler ne kadar güzeller böyle maşallah , gördükçe burnumun direği sızlıyor tutamıyorum kendimi ben . Maşallah güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi F Fulyaa82 SuRMeLi66 . Doğum yapan bütün arkadaşlarımızın bebeklerine de Allah sağlık versin . Hakikaten bu sarılık benim de gözümü korkuttu . İnşallah çabucak toparlar bebeklerimiz kendini

Maşallah canım benim çok güzel bir bebek nazar değmesin.
İnşallah bir an önce toparlanır çıkarsınız hemen.

M
Maşallah canım benim çok güzel bir bebek nazar değmesin.
İnşallah bir an önce toparlanır çıkarsınız hemen.
bibero
Kızlar mamayı biz almasak hastaneden temin ediyorlar mı orada kaldığımız süre boyunca? Nasıl oluyor? Yok yere almayayım şimdi, belki kullanmayız.
Biberonda mamada veriliyor. Eger sütun yetmezse veya gelmezse, aptamilin hazır tek kullanimlik şiselerinden veriyorlar.bu özelde devlette aynı

Alayım hemen bi yerlerden bulup inşallh bende de işe yarar demin deniyim dedim çocuk memeye yaklaşınca ağlamaya başladım travmatik oldu bende bu sağ meme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…