2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah gözün aydın çok tatlı yaa bizim yerimize öp kokla Ay ben doğuma yanıma fazla peçete falan alayım ya iyice sulugöz oldum bebek görünce tutamıyorum kendi bebeğime baktıkça ağlar dururum artık tekrar gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

canim hayirli olsun bebeğin. gözün aydin. maşallah kuzuya.

Oyyy maşallah küçük beye çok tatlı ilk gece hep zor olur diyorlar yarın daha iyi olacaksın inşallah gözünüz aydın canım benim
Blupcugum güzel anniş Ay senin böyle seyler yazman çok hosuma gidiyo ne güzel anne oldun
Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Oyyy gözün aydın canım maşallah ne güzel doğmuş sen nasılsın iyimisin

gözün aydin canim. saglikla büyüsün kuzucugun. zaman geçtikçe daha iyi olursun insallah

Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Ayy canım sonunda yaa gözün aydın çok sevindim Bir gün rötarlı doğmuş içime ama olsun çok yaklaşmışım pazar günü doğurursun demiştim pazartesi oldu Sağlıkla büyüt inşallah canım benim

Oyy masallah bebegine de sana da canim gözün aydin saglicakla büyüt bebegini sana da saglik diliyorum . Emziği de vermissin hemen kuzuya

He iyi o zaman, biberon götürecektim zaten.. Mama boşa almayayım dedim, çok sağolasın.
Yaninda biberonun olmasi daha iyi.Ama mamada sıkıntı yok, insallah gerek kalmaz gerekirsede doktor bebek hemşiresine verdiriyor. Ben devlette dogumdan sonra kaldigimda bile yatan hasta olmamama ragmen, dogum yapanlarin katina bebek hemsiresine gittim. Iyi beslenemiyorum bebegime mama verin dedim, biberonla birlikte verdiler. İstedigin zaman gel al dedi. Özelde dogum yaptim ben kullanmadim baska dogum yapan kadina getiriyorlardi.

Ay çok şükür sende kavuştun bebeğine
. İnşallah hemencecik geçer ağrın. İkinizde iyi misiniz? Ay doğum haberleri alınca çok mutlu oluyorum ya

iyiyiz canım.sagolasin.darisi basina savdim sirami
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
sagol kuzu... hadi sira koala ile sizde
Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.

Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.

sagol tesekkur ederim canim ❣

tesekkur ederiz canim

[QUOOTE="Lepistesb, post: 63381500, member: 944255"]
xiexie sancin varken doktor ssvd denemeye yanaşmıyor mu
F Fulyaa82 nasilsin canm doğum nasıl geçti bebeginle iyisinizdir umarim
Kalppare sessizce dogurdun kuzummm ya hadi gözün aydin ayrintiyi bekliyoruz öptüm minik kusunla seni
[/QUOTE]

evet sessiz oldu biraz
sagol kuzu

sagol canim.amin insAllah
Begonya2 ne surumdasın canım?
xiexie oyyy Rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla gelsin inş.
Kalppare güle güle büyüt canım. Çok geçmiş olsun.

tesekkur ederim canim
Begonya2 sana da hayirli ugurlu olsun canim.ayni gunde dogum oldu

@xiexiedurumun nedir canım
var mi baska bugun doguran ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…