Maşallah gözün aydın çok tatlı yaa bizim yerimize öp kokla@cecennLepistesb @Umudum- @agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
canim hayirli olsun bebeğin. gözün aydin. maşallah kuzuya.@cecennLepistesb @Umudum- @agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
gözün aydin canim. benim kuzuyla aynı kiloda doğmuş pamuk kiz.Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Oyyy maşallah küçük beye çok tatlı@cecennLepistesb @Umudum- @agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
Blupcugum güzel anniş Ay senin böyle seyler yazman çok hosuma gidiyo ne güzel anne oldunCanım evet çok acıyor hatta kanım çekiliyor resmen benim de. Ama benim seçeneğim yok ikisi de yara oldu. Lanolin, zeytinyağı, ayva çekirdeği jeli, hametan hepsini kullandım yok. İse yaramadı. Aynisefa kremi sürdüm dün ve o kadar güzel nemlendirdi ki. İyilesmeye bile başladı şükürler olsun. Tam geçmedi hala acıyor ama geçecek bu gidişle inşallah. Bulursan bi dene derim.
Oyyy gözün aydın canım maşallah ne güzel doğmuşKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
evet canım sezeryan oldum.ya ilaci gec baslattilar ondan agrim cok oldu ama simdi iyiyim çok sukurCanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsünağrıların da hemen geçer inşallah sezeryan mi oldun
sağol canım benimgözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin Rabbim
gözün aydin canim. saglikla büyüsün kuzucugun. zaman geçtikçe daha iyi olursun insallahKızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
amin teyzesi tesekkur ederiz ❣❣Kıyamam ben onainşallah güzel güzel uyur emer büyür sağlıkla
He iyi o zaman, biberon götürecektim zaten.. Mama boşa almayayım dedim, çok sağolasın.Mbibero
Biberonda mamada veriliyor. Eger sütun yetmezse veya gelmezse, aptamilin hazır tek kullanimlik şiselerinden veriyorlar.bu özelde devlette aynı
Ayy canım sonunda yaa gözün aydın çok sevindimKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Oyy masallah bebegine de sana da canim gözün aydin saglicakla büyüt bebegini@cecennLepistesb @Umudum- @agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
Kuzum sen sancim var demis miydin ki yaaaKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Ayyyy maşallahKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Yaninda biberonun olmasi daha iyi.Ama mamada sıkıntı yok, insallah gerek kalmaz gerekirsede doktor bebek hemşiresine verdiriyor. Ben devlette dogumdan sonra kaldigimda bile yatan hasta olmamama ragmen, dogum yapanlarin katina bebek hemsiresine gittim. Iyi beslenemiyorum bebegime mama verin dedim, biberonla birlikte verdiler. İstedigin zaman gel al dedi. Özelde dogum yaptim ben kullanmadim baska dogum yapan kadina getiriyorlardi.He iyi o zaman, biberon götürecektim zaten.. Mama boşa almayayım dedim, çok sağolasın.
Ay çok şükürsende kavuştun bebeğine
.İnşallah hemencecik geçer ağrın. İkinizde iyi misiniz? Ay doğum haberleri alınca çok mutlu oluyorum ya
sagol kuzu... hadi sira koala ile sizdeHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.
Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlı bir şekilde gelsin inşallah
Canım gözün aydın. Ağrılardan bir an önce geçer inşallah Allah sabır versin.
Tabii ki merak ederiz ilk fırsatta yazarsınız inşallah
Aynen bende bazen sadece okuyorum senin gibi nedense
Canım geçmiş olsun hayırlı zaman bu ise gelsin sağlıkla miniğin dualarımız seninle
Gözün aydın canım ilk gün ağrılar olur yarına çok daha iyi olacaksın inşallah
Ayy evet yazın valla ya ben cok merak ediyorum en azından doğurdum iyiyim gibi haber verin çatlatmayın bizi burda beee
Senin için en ideali neyse o olsun canım sezeryan normal farketmez
Ahh ahh hamarat hatunun hali baska tabibanada lazım bundan da işte
Ayağınızı sürüdünüz mü bakalım, kaç kişi takip edecek sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?