MaşallahKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız bebeğinle yarın güzel haberler bekliyoruz sizdenKızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Ohh ne güzel mis gibi kokla şimdi bütün geceCanlarım duanizi hissettim inanin
çok daha iyiyim
bebis de iyi ama çok kustu birden.amniyon yutmuş.tikandi.hortumla aspire ettiler.korktuk biraz.sagolun varolun iyi ki varsiniz..Allah kalan arkadaslarımızin yardımcısı olsun.hepiniz bebeklerinize sağ salim kavuşn inşAllah..
Maşallah paşaya daha ilk gün ikinizde zorlanıcaksınız tabi ama bak dün gece bu saattelerde yoktu şimdi yanında öp kokla bolcaC cecenn @Lepistesb @Umudum-agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün prensesKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız bebeğinle yarın güzel haberler bekliyoruz sizdenşimdi güzelce yat dinlen 9 aydır beklediğin miniğe kavuşacaksın bunu düşünerek uyu
Canım yaklaşık aynı anda doğumda olucaz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...Kızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Ay çok heyecanlıKızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Şimdi heyecan stres kaygı her duyguyu yaşıyosun biliyorum. Ama yarın sabah oldugunda artık hayat baska olacak 2 kişilik aile artık tamamlanacak, çok güzel bir duygu düşünmesi bileAllah razı olsun canım benim teşekkür ederim amin inşallahtabiki vericem sizlerle hep yol arkadaşlığı yaptık o kadar ❣şuan uyku nasıl gelicek hiç bilmiyorum ama bebeğimi düşünüyorum hep
Canım stres yapma ama böyle. Bir bakacaksın bebeğin kucağındaKızlar yaa habire yazıyorum yarın 10 da randevum var ama nişanım ve sancım hiç olmadığı için iyice moralim bozuldu ağlayasım var şuan mantığım olabilir diyor ama duygularım allak bullak normal doğum olsun istiyorum sezeryanda yaradan korkuyorum bu kadar bekledim ayrıca çok korkmaya. Başladım artık nasıl olacak yaa offf dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla hayırlısıyla geldin bebeğim
Kız bu kadar stres yapma içinde kalmayacak elbet doğuracaksınKızlar yaa habire yazıyorum yarın 10 da randevum var ama nişanım ve sancım hiç olmadığı için iyice moralim bozuldu ağlayasım var şuan mantığım olabilir diyor ama duygularım allak bullak normal doğum olsun istiyorum sezeryanda yaradan korkuyorum bu kadar bekledim ayrıca çok korkmaya. Başladım artık nasıl olacak yaa offf dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla hayırlısıyla geldin bebeğim
Kızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Canım yaklaşık aynı anda doğumda olucaz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
yesinler o balkabağını.Kızlar yaa habire yazıyorum yarın 10 da randevum var ama nişanım ve sancım hiç olmadığı için iyice moralim bozuldu ağlayasım var şuan mantığım olabilir diyor ama duygularım allak bullak normal doğum olsun istiyorum sezeryanda yaradan korkuyorum bu kadar bekledim ayrıca çok korkmaya. Başladım artık nasıl olacak yaa offf dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla hayırlısıyla geldin bebeğim
Canım sizin durumunuz başka tabi. Allah bir an önce ayrı eve çıkmayı nasip etsin size de. Ev ev üstüne olmuyor. Çok zor. İsterse kendi anne baban olsun, isterse melek gibi kayınvalide. Malesef olmuyor o iş.Maşallah valla pek yok öyleleri ne güzel. Eşim de aslında bana çok düşkündür hani ama ailesinden dolayı sürekli gösteremez tek başımızayken de öyle asla yormaz bişeyleri yanıma getirir dedigimi yapar. Ama işte gel gör ki kendi evimize bi türlü çıkamıyoruz. Ailesiyle yaşadığımız için de bisey diyemiyo onlar haksız olsalar bile. Bisey deseler kovarlar hemen git derler çünkü. E şimdi bi de ogluş olacak mecbur boyun büküyoruz
Yaaa maşallah nasıl güzelC cecenn @Lepistesb @Umudum-agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
Ay çok şükür, sağ salim kavuştunuz.Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Kız belki sürpriz yapıp geliverirAyy patır patır başladı doğumlar bende heycanlanmaya başladımbu ara eşimde bende sürekli rüyamızda bebeği görüyoruz doğmuş olarak
Ay ne güzel tarihte geliyor bebiş. Sağ salim kavuşun inşallahKızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Canım bazı bebekler geç geliyor belli ki seninki de onlardan. Sıkma canını. Sadece doktorla konuş, kontrollü git. Bakalım doktorun ne diyecek.Kızlar yaa habire yazıyorum yarın 10 da randevum var ama nişanım ve sancım hiç olmadığı için iyice moralim bozuldu ağlayasım var şuan mantığım olabilir diyor ama duygularım allak bullak normal doğum olsun istiyorum sezeryanda yaradan korkuyorum bu kadar bekledim ayrıca çok korkmaya. Başladım artık nasıl olacak yaa offf dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla hayırlısıyla geldin bebeğim
Canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Haberdar et bizi sendeCanım yaklaşık aynı anda doğumda olucaz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
Ayy artık bundan sonra bekliyoruz küçük hanımı buyursun gelsinCanım sizin durumunuz başka tabi. Allah bir an önce ayrı eve çıkmayı nasip etsin size de. Ev ev üstüne olmuyor. Çok zor. İsterse kendi anne baban olsun, isterse melek gibi kayınvalide. Malesef olmuyor o iş.
Yaaa maşallah nasıl güzelSağlıklı, huzurlu, uzun bir ömrü olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sende yarına kadar toparlarsın iyice kendini canım. Dinlenebildiğin kadar dinlen gece.
Ay çok şükür, sağ salim kavuştunuz.Sen sıranı savdın artık patır patır dökülecek bundan sonra grup. Yolu tıkamıştın
Kız belki sürpriz yapıp geliverir
Ay ne güzel tarihte geliyor bebiş. Sağ salim kavuşun inşallahheyecandan uyuyamazsın sen şimdi
Canım bazı bebekler geç geliyor belli ki seninki de onlardan. Sıkma canını. Sadece doktorla konuş, kontrollü git. Bakalım doktorun ne diyecek.
Canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Haberdar et bizi sende
Ay ne güzel yapmışsınVe gecenin sonu...ablamızın ki bitti sırada minik kelebeğimin ki...sağlıkla gelsin kuzucuklar heyecandan ne yapacağımı şaşırdım
Gelsin gelsin minnoşlar artık vakti zamanıAyy artık bundan sonra bekliyoruz küçük hanımı buyursun gelsinkeşke gelse hanimiydiiiii
Ne güzel olmuş, emeğine ve ellerine sağlıkVe gecenin sonu...ablamızın ki bitti sırada minik kelebeğimin ki...sağlıkla gelsin kuzucuklar heyecandan ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?