2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .

Canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız bebeğinle yarın güzel haberler bekliyoruz sizden şimdi güzelce yat dinlen 9 aydır beklediğin miniğe kavuşacaksın bunu düşünerek uyu

Ohh ne güzel mis gibi kokla şimdi bütün gece
Maşallah paşaya daha ilk gün ikinizde zorlanıcaksınız tabi ama bak dün gece bu saattelerde yoktu şimdi yanında öp kokla bolca
Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün prenses

Canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız bebeğinle yarın güzel haberler bekliyoruz sizden şimdi güzelce yat dinlen 9 aydır beklediğin miniğe kavuşacaksın bunu düşünerek uyu

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim amin inşallah tabiki vericem sizlerle hep yol arkadaşlığı yaptık o kadar ❣şuan uyku nasıl gelicek hiç bilmiyorum ama bebeğimi düşünüyorum hep

Kızlar yaa habire yazıyorum yarın 10 da randevum var ama nişanım ve sancım hiç olmadığı için iyice moralim bozuldu ağlayasım var şuan mantığım olabilir diyor ama duygularım allak bullak normal doğum olsun istiyorum sezeryanda yaradan korkuyorum bu kadar bekledim ayrıca çok korkmaya. Başladım artık nasıl olacak yaa offf dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla hayırlısıyla geldin bebeğim

Eklentiler

• 20C0D7CE-E261-4304-AF22-1AF681EE139F.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 41
Canım yaklaşık aynı anda doğumda olucaz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Ay çok heyecanlı sağ salim kavuş bebeğinle inşallah haberdar et bizi de. Sağlıkla gelsin miniğin

Şimdi heyecan stres kaygı her duyguyu yaşıyosun biliyorum. Ama yarın sabah oldugunda artık hayat baska olacak 2 kişilik aile artık tamamlanacak, çok güzel bir duygu düşünmesi bile sen yarın inşallah bu hayali gerçekleştireceksin, sarıl eşine bu güzel hayali düşün

Canım stres yapma ama böyle. Bir bakacaksın bebeğin kucağında merak etme çok az kaldı. Zamanı gelince kavuşacaksınız bebişinle. Onu da üzme hem.

Kız bu kadar stres yapma içinde kalmayacak elbet doğuracaksın bu süreci sağlıkla tamamladın artık sezeryanda olsa normalde olsa ne farkeder sen elinden geleni yaptın belki yarın doğuracaksın kim bilir içeride yeri iyi demekki gelesi yok

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok özel çok güzel bir gün. Yarın iyi ve güzel haberlerinizi alırız inşallah.

yesinler o balkabağını.

hiiiiç canını sıkma canim stres de olma. ister sezeryan ister normal doğum bebeğin gelecek. doğumdan sonra da gün geçtikçe iyi olacaksin. bak ben Rabbim nasip etti üç normal doğum yaptim. doktor bu üçüncüde sezeryan deseydi gık demez olurdum inan. ne yani bunca kişi oluyor sonunda iyileşiyor ben mi iyilesmeyecegim diye düşünüyordum. normal doğum için de aynısını dedim hep, bir sürü insan bu şekilde doğuruyor ben de yapabilirim.

akışına birak, Rabbim hakkinda hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Canım sizin durumunuz başka tabi. Allah bir an önce ayrı eve çıkmayı nasip etsin size de. Ev ev üstüne olmuyor. Çok zor. İsterse kendi anne baban olsun, isterse melek gibi kayınvalide. Malesef olmuyor o iş.
Yaaa maşallah nasıl güzel Sağlıklı, huzurlu, uzun bir ömrü olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sende yarına kadar toparlarsın iyice kendini canım. Dinlenebildiğin kadar dinlen gece.
Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Ay çok şükür, sağ salim kavuştunuz. Sen sıranı savdın artık patır patır dökülecek bundan sonra grup. Yolu tıkamıştın
Ayy patır patır başladı doğumlar bende heycanlanmaya başladım bu ara eşimde bende sürekli rüyamızda bebeği görüyoruz doğmuş olarak
Kız belki sürpriz yapıp geliverir
Ay ne güzel tarihte geliyor bebiş. Sağ salim kavuşun inşallah heyecandan uyuyamazsın sen şimdi
Canım bazı bebekler geç geliyor belli ki seninki de onlardan. Sıkma canını. Sadece doktorla konuş, kontrollü git. Bakalım doktorun ne diyecek.
Canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Haberdar et bizi sende

Ayy artık bundan sonra bekliyoruz küçük hanımı buyursun gelsin keşke gelse hanimiydiiiii

Ayy artık bundan sonra bekliyoruz küçük hanımı buyursun gelsin keşke gelse hanimiydiiiii
Gelsin gelsin minnoşlar artık vakti zamanı bir sonraki kontrolün ne zaman belki söyler çatı muayenesi yaparsa rahim yumuşamış, doğum yakındır falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…