- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Çarşamba günü randevum çatı muayenesi yapacak bakalım doğuma elverişlimiyimGelsin gelsin minnoşlar artık vakti zamanıbir sonraki kontrolün ne zaman belki söyler çatı muayenesi yaparsa rahim yumuşamış, doğum yakındır falan
İnşallah canım.Çarşamba günü randevum çatı muayenesi yapacak bakalım doğuma elverişlimiyimçok heycanlıyım yaa inşallah doğum yakındır
Bu benim 7 aylık göbeğim falan herhaldeGöbek güncellemesi yapıyorum37+6 olduk var mı artıran
Teşekkür ederizHey gidi zaman geçen sene bu zamanlar bende aynı heyecanla beklerken 1.5 ay erken gelen bebiş sayesinde nisan annesi olmuştum :) bir yaşına girdik bile. hamileyken çakılı kalmış gibi oluyor zaman ama doğunca tutamıyorsunuzAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin kızlar
Kız seninki de yukarda baya hiç inmemiş. Benimki de aynen böyle.40 haftayı da geçtik bir de eski doktorum erken doğurursun dediydi. Doğmaya hiiiç niyetimiz yok. Göbek göbek geziyoruz bebe içimde oldu 4 kilo.
Kız seninki de yukarda baya hiç inmemiş. Benimki de aynen böyle.
Beni beklemedin zaten hain koalaİnşallah canım.Kız sezeryan derse cumaya al randevuyu beraber doğuralım
Kibar bir hamileyim benBu benim 7 aylık göbeğim falan herhalde
Kız ahahaha iyi fikir aslında sjsjsjsjKızlar oratalığın durumu malum bu gidişle kimse çocuğumu göremeyecek. Ne kadar sürecek bilmiyoruz da. Ben iban paylaşmaya karar verdim yakınlarımla altın parasını göndericem dicemşaka bir yana yapsam çok komik olmaz mı ya
Bana bunu ciddi anlamda teklif edenler oldu biliyor musun :)))Kızlar oratalığın durumu malum bu gidişle kimse çocuğumu göremeyecek. Ne kadar sürecek bilmiyoruz da. Ben iban paylaşmaya karar verdim yakınlarımla altın parasını göndericem dicemşaka bir yana yapsam çok komik olmaz mı ya
Az daha beklese yürüyerek çıkar o ordanDiyorum ya hiç niyeti yokbıraksak okul çağında çıkacak herhalde bu kız 41 oldum doktor cuma suni sancı verecek bakalım inş doğururum.
Ya ben herkesin kendine özel bir günü olması taraftarıyım. Bak eşimin doğum günü 8 nisan. Alsam o zamana da alırdım sezeryanı ama almadım. Kızımın kendine özel bir günü olsun istedim. Evlilik tarihide size özel. Ne bileyim kesin romantik bulanlar olur bunu ama ben böyle düşünüyorumBeni beklemedin zaten hain koalakız acaba bi çılgınlık yapıp alsam mı o güne 15 nisan da doğarsa evlilik yıldönümümüz belki o vakte alırım ya da kendi gelir
Kibar bir hamileyim ben
Kız ahahaha iyi fikir aslında sjsjsjsj
Ben olsam tabi hemen iban atıyorum derdimBana bunu ciddi anlamda teklif edenler oldu biliyor musun :)))
Annemin çok yakın arkadaşı teyze derim kendisine. Kızım ihtiyacınız olur bunda ayıp mı olur 3 ay sonra mı vericez hediyeni dedi ama utandım ben yaa olmaz öyle şey teyze Mevlüt geç de olsa yaparız Allah’ın izniyle o zaman yaparsın hediyeni dedim ☺
Aslında evet doğru diyosun herkesin kendine özel bi günü olmalı hem kaynamasın arada o gün karışıpYa ben herkesin kendine özel bir günü olması taraftarıyım. Bak eşimin doğum günü 8 nisan. Alsam o zamana da alırdım sezeryanı ama almadım. Kızımın kendine özel bir günü olsun istedim. Evlilik tarihide size özel. Ne bileyim kesin romantik bulanlar olur bunu ama ben böyle düşünüyorum
Bence de iyi fikir de eşim ayıp olur diyor
KeşkeeeeeAslında evet doğru diyosun herkesin kendine özel bi günü olmalı hem kaynamasın arada o gün karışıpkendi seçtiği tarihte doğsa keşke kendi doğum gününü belirlese ne güzel olur
Evet ilk kez denedim bende sıkıntı neler yaptırıyor insanaAy ne güzel yapmışsınbayılıyorum böyle elişi yapılan seylere hem cok güzel hemde cok değerli
Ne güzel olmuş, emeğine ve ellerine sağlık
[/QUOT
Saol canm
Hay maşallah ya ne kibar bir 9 aylık göbek o öyleGöbek güncellemesi yapıyorum37+6 olduk var mı artıran
Ay zaten tek yapcam doğumu normal olsun hemen ayaga kalkayımKeşkeeeeeama bazen olmuyor işte doktor hadi tarih seç deyince eşinle göz göze kalıyorsun öyle
Çok güzel olmuşEvet ilk kez denedim bende sıkıntı neler yaptırıyor insana
Teşekkür ederim :) çok güzel heyecanlar tekrar mı doğursam acabaTeşekkür ederizsizde sağlıkla büyütün çocuğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?