Çok sagol kuzum benim kaç çıkmıştı sarılık değeri senin kuzununcanim çok geçmiş olsun. ben gece iki saate gündüz 1 saate kurmuştum alarmı. meme sonra mama beslemiştim. inşallah geçer kuzunun sarılığı
Öyle yaptım daha hoc uyumadik evdekilerle boyuna emzirip mama vermeye çalıştım umarim ise yaramıştırOyyy oyy maşallah pamuk prensese
Geçmiş olsun canım mama vermekten korkma bolca besle önce emzir sonra 30cc mama yap içebildiğini içsin sarılığı ancak bu şekilde atlatır. Biz ablamın bebegini zorla uyandırıyoduk içim acıyordu uyandırırken ama 2 saati geçirmemek lazım mutlaka o saat aralıklarında emzir mama ver çabucak toparlar. Gece de saat kur aksatmadan bi hafta bunu yapsan düzelme yaşayacak biz o şekilde 16dan 10a düşürmüştük sonra zaten kendiliğinden düştü.
Bende öyle diyordum ama malesefAy zaten tek yapcam doğumu normal olsun hemen ayaga kalkayımsezeryan derse simdi tarihte bulamam ben
Çok güzel olmuşteşekkür ederim
Âmin bebegimmm şu dönemde hiç olmasın ya normal olsa neyse hafi bi ihtimal onemli değil derim ama doğumda bile rahat edemedim hastanede ki günde 2 kere temizleniyordu oda falan ona ramen2☺Maşallah yerim onun burnunu.
Canım tabii ki dua ederiz, etmez miyiz.
İnşallah düşer değeri hiç hastaneye girmez ya.
Bunu artık çok ağırlaşmış ve hamilelikten sıkılmış biri olarak ben cevaplamayayım en iyisiTeşekkür ederim :) çok güzel heyecanlar tekrar mı doğursam acaba
Benim sütum geldi düşün ama yeterli değilmiş sakin mama almiycam diye düşünme al bulunsun elbet ek gıdaya gececeksin kullanırsın ha gerek kalmazsa kullanmazsın insallah ama tedbir olsun al canim muhakkak hastanede benimkinden vermediler belki seninki de öyle yapar ama evinde olsunBu sarılık neymiş ya gözümü korkuttu benimde, mama almayacaktım normalde ama aldıracağım eşime yanımızda bulunsun.
Umarım hemen toparlarCanım dualarımız bebişinle.Merak etme inşallah toparlayacak kısa zamanda
Benimki temin etti canim gerçi bir kere verdi oda hiç susmamisti benim var dedim gerek yok dedi kendi verdiKızlar mamayı biz almasak hastaneden temin ediyorlar mı orada kaldığımız süre boyunca? Nasıl oluyor? Yok yere almayayım şimdi, belki kullanmayız.
Kuzum çok güzel bir bebeğin olmuş maşallah Allah analı babalı buyutsunC cecenn @Lepistesb @Umudum-agacsizkoalaa kızlar merhaba Doğum yaptım şukurler olsun, Bebekte bende saglikliyiz,genel anestezi oldum, daha yeni yeni kendime geliyorum, agrim cok fazla oldu, simdide yuruttuler yurukende kotu oldum kanamamda cok oldu ama şuan daha iyiyim sabaha nazaran, bebek 3.450 gr 50 cm boncuk gibi bir oğlum var ama emmekte zorlaniyor keyfine duskun agliyor zorlaniuor diye uyuyor devamli, emsin diye zorluyoruz ama inanin herseye degiyor cok guzel bir duygu rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlerede nasip etsin,gazim cikarsa iyi olursam yarin aksam taburcu edicekler, hepinizi cok opuyorum kendimi toparlayim yazisiriz sizde kendinizden haberdar edin lutfen
ay çok özleniyor ya doğumdan iki saat sonra bidaha mı yapsam demeye başlıyorsunBunu artık çok ağırlaşmış ve hamilelikten sıkılmış biri olarak ben cevaplamayayım en iyisi
Ya ben herkesin kendine özel bir günü olması taraftarıyım. Bak eşimin doğum günü 8 nisan. Alsam o zamana da alırdım sezeryanı ama almadım. Kızımın kendine özel bir günü olsun istedim. Evlilik tarihide size özel. Ne bileyim kesin romantik bulanlar olur bunu ama ben böyle düşünüyorum
Bence de iyi fikir de eşim ayıp olur diyor
Günde 1 bardak içiyorum bende ☺ hoşaf incir falan derkn çoğaldı şükür Asya kuzum belli etseydi ac olduğunu ben daha çok çabalardım bilemedimBundan sonra inş. Bol bol sütün olur.
Ben buğün bi sabah bi akşam 2 sb rezene çayı içtim. Yemekleride de bol kimyonlu yaptım.Sende içiyormusun rezene çayı?
Allah allah şu an bana çok uzak geliyoray çok özleniyor ya doğumdan iki saat sonra bidaha mı yapsam demeye başlıyorsun
Evet canım kötü zaman ama dediğin gibi bahtları güzel olsun.Sağolun kızlar. Uyku tutmuyor. 2.doğumum olmasına rağmen stres korku heyecan hepsi bir arada.
Bugün benim doğum günüm.Kızımla aynı olacak inşallah. Hamile kaldığımı öğrenip tahmini doğum tarihi 15 Nisan olunca o zamandan beri dedim hep kendi doğum günümde yapıcam diye. Çünkü 2. Sezeryan 39. Haftada yapılıyor. Geçen hafta kontrolde de doktor direk bugünü söyleyince olur dedim hemen. Bir de kandile denk geldi bu sene. Çok şanssız bir zamana doğacaklar ama bahtları güzel olur inşallah
Oy kuzum yaMaşallah gözün aydın çok tatlı yaa bizim yerimize öp koklaAy ben doğuma yanıma fazla peçete falan alayım ya iyice sulugöz oldum bebek görünce tutamıyorum kendi bebeğime baktıkça ağlar dururum artık tekrar gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah
Alayım hemen bi yerlerden bulupinşallh bende de işe yarar demin deniyim dedim çocuk memeye yaklaşınca ağlamaya başladım travmatik oldu bende bu sağ meme..
Oy masallahKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Yaa canımsınOyyy maşallah küçük beye çok tatlıilk gece hep zor olur diyorlar yarın daha iyi olacaksın inşallah gözünüz aydın canım benim❣
Blupcugum güzel anniş Ay senin böyle seyler yazman çok hosuma gidiyo ne güzel anne oldun
Oyyy gözün aydın canım maşallah ne güzel doğmuşsen nasılsın iyimisin
Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Canım en kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin minigin inşallahKızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Emisme saati biter ve Blup yatarkaşık kadar yüzü var bu oğlanın delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?