2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim çok geçmiş olsun. ben gece iki saate gündüz 1 saate kurmuştum alarmı. meme sonra mama beslemiştim. inşallah geçer kuzunun sarılığı
Çok sagol kuzum benim kaç çıkmıştı sarılık değeri senin kuzunun

Öyle yaptım daha hoc uyumadik evdekilerle boyuna emzirip mama vermeye çalıştım umarim ise yaramıştır

Maşallah yerim onun burnunu.

Canım tabii ki dua ederiz, etmez miyiz.
İnşallah düşer değeri hiç hastaneye girmez ya.
Âmin bebegimmm şu dönemde hiç olmasın ya normal olsa neyse hafi bi ihtimal onemli değil derim ama doğumda bile rahat edemedim hastanede ki günde 2 kere temizleniyordu oda falan ona ramen2☺

Bu sarılık neymiş ya gözümü korkuttu benimde, mama almayacaktım normalde ama aldıracağım eşime yanımızda bulunsun.
Benim sütum geldi düşün ama yeterli değilmiş sakin mama almiycam diye düşünme al bulunsun elbet ek gıdaya gececeksin kullanırsın ha gerek kalmazsa kullanmazsın insallah ama tedbir olsun al canim muhakkak hastanede benimkinden vermediler belki seninki de öyle yapar ama evinde olsun

Kızlar mamayı biz almasak hastaneden temin ediyorlar mı orada kaldığımız süre boyunca? Nasıl oluyor? Yok yere almayayım şimdi, belki kullanmayız.
Benimki temin etti canim gerçi bir kere verdi oda hiç susmamisti benim var dedim gerek yok dedi kendi verdi

Kuzum çok güzel bir bebeğin olmuş maşallah Allah analı babalı buyutsun sanada acil şifalar diliyorum umarım hemen geçer ağrın sizin

Sağolun kızlar. Uyku tutmuyor. 2.doğumum olmasına rağmen stres korku heyecan hepsi bir arada.

Bugün benim doğum günüm. Kızımla aynı olacak inşallah. Hamile kaldığımı öğrenip tahmini doğum tarihi 15 Nisan olunca o zamandan beri dedim hep kendi doğum günümde yapıcam diye. Çünkü 2. Sezeryan 39. Haftada yapılıyor. Geçen hafta kontrolde de doktor direk bugünü söyleyince olur dedim hemen. Bir de kandile denk geldi bu sene. Çok şanssız bir zamana doğacaklar ama bahtları güzel olur inşallah

Bundan sonra inş. Bol bol sütün olur.
Ben buğün bi sabah bi akşam 2 sb rezene çayı içtim. Yemekleride de bol kimyonlu yaptım. Sende içiyormusun rezene çayı?
Günde 1 bardak içiyorum bende ☺ hoşaf incir falan derkn çoğaldı şükür Asya kuzum belli etseydi ac olduğunu ben daha çok çabalardım bilemedim

ay çok özleniyor ya doğumdan iki saat sonra bidaha mı yapsam demeye başlıyorsun
Allah allah şu an bana çok uzak geliyor
Evet canım kötü zaman ama dediğin gibi bahtları güzel olsun. Senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun ailenle

Alayım hemen bi yerlerden bulup inşallh bende de işe yarar demin deniyim dedim çocuk memeye yaklaşınca ağlamaya başladım travmatik oldu bende bu sağ meme..

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ayağımı yere vura vura emziriyorum beş gündür Eşim ne yapacağını şaşırıyor, üzülüyor kaçıyor bazen Ama dediğim gibi aynisefa kremi bul ve kullan canım çok iyi geldi bana şükür.
Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Oy masallah Allah analı babalı büyütsün
Yaa canımsın emisme saatinden yazıyorum sana bak

Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..

Gözün aydın kuzum sende kavuştun evladına ne güzel inşallah hemen yanına gelir.
Darısı bana diğer bekleyenlere.

Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Canım en kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin minigin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…