16yla yatış vermisti bizim doktor.Çok sagol kuzum benim kaç çıkmıştı sarılık değeri senin kuzunun
geçmiş olsun canim. gözün aydın, hayırlı olsun bebeğin. sabaha kucağına gelir insallah annesi. Rabbim kolaylik versinKızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Sağol canım inşallah sen ve diğer doğurmamş arkadaşlarım da sağlıkla,vakti zamanı gelince doğurursunuzGözün aydın kuzum sende kavuştun evladına ne güzel inşallah hemen yanına gelir.
Darısı bana diğer bekleyenlere.
Amin canım Allah razı olsunCanım en kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin minigin inşallah
Sağol canım amin inşallah bekliyorum sabırsızlıklageçmiş olsun canim. gözün aydın, hayırlı olsun bebeğin. sabaha kucağına gelir insallah annesi. Rabbim kolaylik versin
Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı benim başımaKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm
Hayırlı olsun canım tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah kolay geçmiştir doğumunKızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Sağsalim kavuşun inşallah canımKızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Az kaldı kuzum kavusacaksin inşallah sağlıklaOyy ya bende istiyorum artık emişme saatleri,minnak eller suratlar off offf
Ayy çok heyecanlıKızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Kızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Sağol canm Allah razı olsun . Spinal sezeryan oldum herşeye şahit oldumHayırlı olsun canım tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah kolay geçmiştir doğumun
Oy maşallah Rabbim anali babalı büyütmek nasip etsin inşallahKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
Ay canım seninle günümüz aynı. Seninki erkenci bebişKızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Vajinal enfeksiyon da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. İdrarda yanma olması şart değil. Benim hiç yanmaz ama her daim pozitif idrar tahlilim..Kızlar utanarak yazıyorum ama belki bi çözüm bulurum. Sizinde alt bölgeniz de yanma var mı idrar yaparken vs değil içi sanki yara olmuş gibi bi ağrı var ne yapabilirim bilmiyorum geçmesi için. Eşimde yanaşmazdı hiç çok afedersiniz valla utanıyorum da deneyelim dedik bana hep ilişki yasaktı çünkü son aylar iyi olur dedik ama çok ağrım olduğu için yapamadık. Bu herkeste mi oluyor acaba son haftalarında yada neden olur ne yapabilirim .?
canim saglicakla al bebegini kucagina sende biran once toparlanirsin insallah bol bol sutlerin olur dualarimiz seninle seninde kandilin mubarek olsunKızlar herkese iyi geceler yarın hayatımın en anlamlı en özel günü olucak kızıma kavuşacağım .doktor spinal aneztesi olucak dedi bşraz heyecan var ama inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim tabi evde bir telaş bir heyecan günlerdir kendimi ev işini verdim .şimdi şu saatleri beklemek daha da zormuş .. Allah hepimizin gönüne göre versin. Yarın saat 8.30 alırım dedi ama hoca bakalım ne olucak hepinizden dua bekliyorum . Yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun . Sağlıkla yavruma kavuşayım. .
Sanırım o doktor haklıymış, uzamış sarılıkta değil mi?şükür canım iyiyiz. sen nasılsın? 10 iken vücudunda vardi. bacaklarinda yoktu sadece. 16yla yatış yaptıklarında hem vücudunda hem bacaklarında vardı. ve daha sariydi. şimdi yüzünde var hala. bu hafta içi tekrar doktora gideceğiz tsh yüksek çıkmıştı tekrar bakilacak. o zaman doktora sorarim ama normal sanirim.
benim küçük kızımda uzamış sarılık vardi iki aya kadar yüzü sari gezdi cocugum. buradaki doktor bilirubin değeri kendiliğinden düşmeye başlayınca değerin yavaş düşmesine takılmamıştı. değer kendiliğinden düşmeye başlayınca artık yükselmez demişti. 20 günden sonra değer düşmeye basladi. o zamana kadar ara ara hep ışık almıştı. özellikle basından sarılığın geçmesi çok uzun sürmüştü. eğer gittikçe yükselmiyorsa bir sıkıntı yoktur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?