2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
geçmiş olsun canim. gözün aydın, hayırlı olsun bebeğin. sabaha kucağına gelir insallah annesi. Rabbim kolaylik versin

Gözün aydın kuzum sende kavuştun evladına ne güzel inşallah hemen yanına gelir.
Darısı bana diğer bekleyenlere.
Sağol canım inşallah sen ve diğer doğurmamş arkadaşlarım da sağlıkla,vakti zamanı gelince doğurursunuz
Canım en kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin minigin inşallah
Amin canım Allah razı olsun
geçmiş olsun canim. gözün aydın, hayırlı olsun bebeğin. sabaha kucağına gelir insallah annesi. Rabbim kolaylik versin
Sağol canım amin inşallah bekliyorum sabırsızlıkla

Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Hayırlı olsun canım tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah kolay geçmiştir doğumun

Hayırlı olsun canım tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah kolay geçmiştir doğumun
Sağol canm Allah razı olsun . Spinal sezeryan oldum herşeye şahit oldum
bebekler gibi baktılar bana devlet hastanesi olmasına rağmen. Tektim ameliyat öncesi ve sonrası. Çok şükür atlattım
bebeğime de kavuşursam herşey daha güzel olacak

Kızlar utanarak yazıyorum ama belki bi çözüm bulurum. Sizinde alt bölgeniz de yanma var mı idrar yaparken vs değil içi sanki yara olmuş gibi bi ağrı var ne yapabilirim bilmiyorum geçmesi için. Eşimde yanaşmazdı hiç çok afedersiniz valla utanıyorum da deneyelim dedik bana hep ilişki yasaktı çünkü son aylar iyi olur dedik ama çok ağrım olduğu için yapamadık. Bu herkeste mi oluyor acaba son haftalarında yada neden olur ne yapabilirim .?

Vajinal enfeksiyon da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. İdrarda yanma olması şart değil. Benim hiç yanmaz ama her daim pozitif idrar tahlilim..

canim saglicakla al bebegini kucagina sende biran once toparlanirsin insallah bol bol sutlerin olur dualarimiz seninle seninde kandilin mubarek olsun

Sanırım o doktor haklıymış, uzamış sarılıkta değil mi? Darısı benim ve aynı durumda bekleyenlerin başımıza Teşekkür ederim cevabın için Şimdi daha da umutla bekleyeceğim
Ben iyiyim. Bebeğe pasaport çıkarırken sosyal resmi kısıtlama gelmişti, onla uğraşıyoruz, Fransa vatandaşlarını topluyormuş , kısmetse yakında dönebileceğiz bahçeli evimize. Oğlum çok sıkıldı çok sosyal olduğu için. Bana farketmiyor doğal karantinadaydım zaten
Sağlık olsun da, herşey çocuklar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…