2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
40 haftayı da geçtik bir de eski doktorum erken doğurursun dediydi. Doğmaya hiiiç niyetimiz yok. Göbek göbek geziyoruz bebe içimde oldu 4 kilo.
Aynisini bana da demisti canim benim onceden 2 kurtajim oldu o yuzden erken dogar dedi umarim 40 a kadar beklemez seviyorlar analarinin karinlarini biciriklar

Vajinal enfeksiyon da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. İdrarda yanma olması şart değil. Benim hiç yanmaz ama her daim pozitif idrar tahlilim..
Benim de enfeksiyonum oluyordu ama içi hiç böyle yanmamıştı bu sanki farklı biseymis gbi anlam veremedim. Enfeksiyon vardı antibiyotik vermişlerdi içtim rahattım böyle oldum sonra. Tekrar aynı antibiyotikten icsem mi ki

Dogum gunun sana butun guzellikle en kolay yolu ile sunsun onune canim allah buyuk bugunlerde gececek insallah ❤❤❤

Cnm gebelik boyu bizde iliskii oldu ama en son ilişkide bende.ayni şeyi yaşadım son zaman şişmemi oluyor anlamadım yada hasaslasti oraMız ondan olabilir diye düşünüyorum idrar yaparke yanma yok ama bende o yüzden kısımda bir dolgunluk ve şişlik yasiyorum

Güzel düşün canım Allah’ın izniyle kavuşacaksın bak bununda üstesinden geldin biz çok güçlüyüz unutma

Kandilimiz mübarek olsun Kızlar hayırlara vesile olsun inşallah bu kötü günler geçsin bitsin bebişlerimiz sağlıkla gelsin doğanlarda sağlıkla büyüsün inşallah Sizden ricam var eşimin yanımda olabilmesi için dua istiyorum sizden

Kandilin mubarek olsun canim insallah esinde senin yaninda olur

evet canim sonrasinda yavaş da olsa giderek azaldi ve geçti çok şükür. 6 yaşında oldu minik abla. oglumda hala sari ama giderek azaliyor. insallah senin kuzunun da çabucak geçecektir sarılığı.

Yeni mi oldu o dediğin enfeksiyon? Sakın antibiyotik içme kafana göre, belli ki işe yaramamış. Doktorunun test yapıp ona göre bir antibiyotik vermesi lazım. İçeride yanma olur, o sebeple ağladığımı biliyorum.

Kızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm ❤
evet canım sezeryan oldum.ya ilaci gec baslattilar ondan agrim cok oldu ama simdi iyiyim çok sukur
Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Hayırlı uğurlu olsun, bebeğinizi alıp sağlıcakla alıp eve getirmenizi, hepinizin sağlıklı olmasını diliyorum

Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Canım gözün aydın kısa sürede çıkar da kavuşursunuz inşallah
Emisme saati biter ve Blup yatar kaşık kadar yüzü var bu oğlanın delircem
Oyy yerim onun minik suratını
Kızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Canım dualarımız seninle sağ salim kavuşun inşallah

Gözün aydın canım benim. Sağ salim eve gidersiniz bir an önce inşallah.
Kızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Aceleci minik sağlıkla al kucağına canım.

Günaydın kızlar. Dün gecem berbat geçti toplasanız 1 saat uyuyamadım. Sebepte yok. Sürekli sağa dön, sola dön. Vücut kendini mi hazırlıyor anlamadım. Son günlerimde uyusaydım bari biraz. Şafak 3 bugünüde sayarsak bugün saçlarımı boyayıp kendime vakit ayırıcam. Bebekten sonra bir daha ne zaman boyayabilirim allah bilir. He bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum. Bugün bol bol dua edelim, şu illetten kurtulalım diye.

Günaydın canımcım bakımları başladı desene üff gece kim yatıp deliksiz uyuyo ki cok heves ediyorum uyuyanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…