2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın canımcım bakımları başladı desene üff gece kim yatıp deliksiz uyuyo ki cok heves ediyorum uyuyanlara
Evet son km bakımlarını yapalım bakalım bebekten sonra bizi ne kadar idare edecek bende aynen öyle. Birde en kötüsü uykun var ama dalamıyorsun uykuya geçmiyorsun. Film izliyorum, kitap okuyorum yok bana mısın demiyor.

Günaydın canım, ben de belki 1 saat uyumadım toplamda.. Dün gece sabaha dek sanki bir inşaatta devamlı duvara bir şey çakıyorlarmış gibi bir ses vardı dışarıda.. Hatta eşim de fırladı gece bu ne ya diye ki normalde kolay kolay duymaz öyle şeyleri.. Sinirim bozuldu gece o ses hala kafamda dan dan sürüyor , başım ağrıyor valla..

30bin bakımına girmem lazım benimde kuaförler kapanınca baya kötü oldu durumlar

agacsizkoalaa D dilzar Cherrygum eggplantlover kızlar dün gece yazdıklarınızı okudum çok saolun hepiniz haklısınz ama hormonlar mi neyden anlamadım biraz ağlayıp rahatladım bugün 10 da gittim randevuya nts de yine sancı çıkmadı açılmaya bakmadı bebek kanalda dedi suyu gayet iyi dedi sancı olursa doğurursun dedi cumartesi kontrole çağırdı paArtesi suni olmazsa sezeryan dedi ama ben cuma gitçem en geç. pazartesi çok geç olur herhalde grupta 41 de doğuracak ilk kişi belki de son kişi olacam allahtan pek kilo almadım 9 -10 kilo bile şuan o kadar zorluyor ki

alt iki kaburgam ın çevresi çoook aciyor.normal mi? doktor olur o dedi ama

Rüzgardan olabilir mi canım? Çok rüzgar vardı gece çünkü. Bende baya ses duydum inşaat var yakınımızda rüzgardan çok ses çıktı baya.
30bin bakımına girmem lazım benimde kuaförler kapanınca baya kötü oldu durumlar
Aynen ya kaşlarımı bile kendim toparlamaya çalışıyorum ama hiç beceremiyorum. Bozmasam bari
Canım inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkınızda. En sağlıklı nasıl kavuşacaksınız öyle gelsin bebişin.

Olsun canım bazen aglamak iyi gelir açılırsın. Stres yapma sen gerildikçr bebek hiç gelmeyecek bak merdiven in çık squata devam inşallah pazartesiye kalmaz doğurursun canım çok kilonda yok rahat rahat gelir.
Aynen bende cıkanları aldım ama bozucam diye korkuyorum dün bıyıklarımı alıyorum bizi ki hemen gelmiş görmüş beni gel bi sakal tıraşı yapim seni diyo salak yaa 3 tane bıyığım var sarı zaten diyorum olsun sinek kaydı yaparız diyo dalga geçmeye yer arıyo

Aslinda şişlik vs de yok demek ki normal sende de olduguna göre dogum surecine yaklaştık ondan da olabilir demek ki

Baya oldu canm 32 haftalikken olmustu bi antibiyotik verdiler gecmisti düzeldim smdi bu dedigim sey oldu. O kadr da enfeksiyon sorunum oldu hic biri de boyle olmadi ama

Benimki de gel ben alayım kaşlarını diyor ama güvenemiyorum

Evet rüzgar da çoktu ama bunu canlı biri yapıyordu bence, ritimden o şekilde anlaşılıyordu. Ama gece gece de kim ne yapar bilemedim. Belki de rüzgarla bağlantılı bir şeydi dediğin gibi..

Hayırlı kandiller arkadaşlar bol bol dua edelim bugün şifa için af ve mağfiret için ülkemiz ve dünyanın bu virüs illetinden kurtulması ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız,kavuşan arkadaşlarında sağlıkla büyütmesi için

Evet rüzgar da çoktu ama bunu canlı biri yapıyordu bence, ritimden o şekilde anlaşılıyordu. Ama gece gece de kim ne yapar bilemedim. Belki de rüzgarla bağlantılı bir şeydi dediğin gibi..
Bilemedm canım bakalım bu gece de duyacak mısınız?
Yoook o kadar da yapmaz yapamaz
Yapabilirde ben güvenmiyorum bugün saçlarını kesicem onun. O da bana güvenmiyor ama gerçi bende kendime güvenmiyorum inşallah kesebilirim

Yapabilirde ben güvenmiyorum bugün saçlarını kesicem onun. O da bana güvenmiyor ama gerçi bende kendime güvenmiyorum inşallah kesebilirim
Kaşlarını tek sıra halinde alırsa görürüm seni bende teklif ediyorum saç kesmeyi ama korkuyo 3 tülek saçı oldugu için

Ay ben geçen gün kestim zorlaaa.. Ben yapamam diyorum, ya yap evden çıkmıyoruz ne kadar kötü olabilir ki dedi. Sonra kestim ama tüm banyo ve üzerim saç oldu arındırana dek anam ağladı valla.. Asker tıraşı oldu bu arada son hali 2 gün evde kapşonuyla dolandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…