- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benimki de korkuyorKaşlarını tek sıra halinde alırsa görürüm senibende teklif ediyorum saç kesmeyi ama korkuyo 3 tülek saçı oldugu için
Muhtemelen bizimki de öyle olacak haberi yokAy ben geçen gün kestim zorlaaa.. Ben yapamam diyorum, ya yap evden çıkmıyoruz ne kadar kötü olabilir ki dedi. Sonra kestim ama tüm banyo ve üzerim saç oldu arındırana dek anam ağladı valla.. Asker tıraşı oldu bu arada son hali2 gün evde kapşonuyla dolandı
En kötü 3e vurursun baktın yamuk yumuk olduBenimki de korkuyorama şimdi son iş gününe gitti doğumdan sonra 10 gün evde o yüzden ne kadar kötü olabilir ki diyor
Muhtemelen bizimki de öyle olacak haberi yokbiz ne anlarız erkek saçı kesmekten ya
Kız benimkinin kafası yamukEn kötü 3e vurursun baktın yamuk yumuk olduben olsam koyun gibi kırkardım başını sjajajajja
Kız onlarınki 2 günde uzuyor zaten, kes gitsin.Benimki de korkuyorama şimdi son iş gününe gitti doğumdan sonra 10 gün evde o yüzden ne kadar kötü olabilir ki diyor
Muhtemelen bizimki de öyle olacak haberi yokbiz ne anlarız erkek saçı kesmekten ya
Ay sus benimki de öle düz baş diye dalga geçiyorum ahahahahaKız benimkinin kafası yamukçok kötü olur. Anası düzgün yatıramamış bebekken
Saç kesmeyi yine kayınvalidelere bağladınız ya helal sizeeeAy sus benimki de öle düz baş diye dalga geçiyorum ahahahahaanan seni yataga yatırmış gitmiş hiç çevirmemiş diyorum ayy krize girdim bunları söyleyince çok sinirleniyo
Bilmiyorum kafasının şeklinden oraya geldikSaç kesmeyi yine kayınvalidelere bağladınız ya helal sizeee
Cumadan sonra konuşalım bakalım ne durumda olucam
Kız tüm hıncını çıkardıysan zevk almışsındır tabiKız onlarınki 2 günde uzuyor zaten, kes gitsin.
Ben kesimden sonra söylene söylene etrafı temizliyorum, benimki diyor ki sen de zevk aldın itiraf et
Hahahhaha aynenAy sus benimki de öle düz baş diye dalga geçiyorum ahahahahaanan seni yataga yatırmış gitmiş hiç çevirmemiş diyorum ayy krize girdim bunları söyleyince çok sinirleniyo
Ama ne yapayım şimdi düzgün yatırsaymış o daSaç kesmeyi yine kayınvalidelere bağladınız ya helal sizeee
Benimki de hiç anlamıyor boş gözlerle bakıyoCumadan sonra konuşalım bakalım ne durumda olucam
Kız tüm hıncını çıkardıysan zevk almışsındır tabi
Hahahhaha aynenbende anasının yanında yamuk kafa diye seviyorum tuhaf tuhaf bakıyor
Ama ne yapayım şimdi düzgün yatırsaymış o daona göre dünyanın en güzel çocuğu ya böyle kusurlarını söylemek çok hoşuna gidiyor yanında
1 numaradan önceki prematüre değil mi? 1 aldım ben hep..Kizlar bebislere yeni doğan mi 1 numara bez mi kullaniyorsunuz
HahahahaBenimki de hiç anlamıyor boş gözlerle bakıyoama eşim sinir oluyo askere giderken kestirdi de gelişte 1 ay şapkayla gezdi Ümraniye sapığı gibi çok takıntılı Ay bunları yazdığımı bi bilse
Evet yaa kardeşler mi neHahahahaaynen benimki de hemen başlar millete ne benim kafamdan saçımdan ne anlatıyorsun diye
Saglikla gelsin insallahCanım, ikinize de sağlık diliyorum, güzel güzel bebeğini kucağına alıp evinize döneceksiniz inşallah☀
Canim gozun aydin, benimde agir gecti sezeryan sonrasi bugun daha iyiyim sukur bebek emiyor simdi ama memeyi zorla kapiyor dun mama verdiler basta emmedi suan daha iyiyiz sukur ama ameliyat yerim cok aciyor dun oglenden sonra yurutmeye basladilar ilk cok zorlamdim simdi biraz daha iyiyim ama acim var.Kızlar oğlum doğdu 11 gibi ayağa kalkana kadar hiçbişe yoktu doğumda çok kolay geçti spinal sezeryan oldum ama ayağa çok zor kalktım yürüyemeden biraz durup ayakta geri yattım ağrı kesici vurdular oğlum emdi biraz ama süt olmayınca mama verdiler az önce uyanmıyor bir türlü hep uyumak istiyor bakalım bundan sonrasını görecez dua edelim birbirimize
Amin Tesekkur ederim canimKuzum çok güzel bir bebeğin olmuş maşallah Allah analı babalı buyutsunsanada acil şifalar diliyorum umarım hemen geçer ağrın sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?