2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaşlarını tek sıra halinde alırsa görürüm seni bende teklif ediyorum saç kesmeyi ama korkuyo 3 tülek saçı oldugu için
Benimki de korkuyor ama şimdi son iş gününe gitti doğumdan sonra 10 gün evde o yüzden ne kadar kötü olabilir ki diyor
Muhtemelen bizimki de öyle olacak haberi yok biz ne anlarız erkek saçı kesmekten ya

Benimki de korkuyor ama şimdi son iş gününe gitti doğumdan sonra 10 gün evde o yüzden ne kadar kötü olabilir ki diyor

Muhtemelen bizimki de öyle olacak haberi yok biz ne anlarız erkek saçı kesmekten ya
En kötü 3e vurursun baktın yamuk yumuk oldu ben olsam koyun gibi kırkardım başını sjajajajja

Kız onlarınki 2 günde uzuyor zaten, kes gitsin.
Ben kesimden sonra söylene söylene etrafı temizliyorum, benimki diyor ki sen de zevk aldın itiraf et

agacsizkoalaa gül sen güüüüüüllll senide böyle saç baş dağınık görecüüüüzz
Cumadan sonra konuşalım bakalım ne durumda olucam
Kız onlarınki 2 günde uzuyor zaten, kes gitsin.
Ben kesimden sonra söylene söylene etrafı temizliyorum, benimki diyor ki sen de zevk aldın itiraf et
Kız tüm hıncını çıkardıysan zevk almışsındır tabi
Ay sus benimki de öle düz baş diye dalga geçiyorum ahahahaha anan seni yataga yatırmış gitmiş hiç çevirmemiş diyorum ayy krize girdim bunları söyleyince çok sinirleniyo
Hahahhaha aynen bende anasının yanında yamuk kafa diye seviyorum tuhaf tuhaf bakıyor
Saç kesmeyi yine kayınvalidelere bağladınız ya helal sizeee
Ama ne yapayım şimdi düzgün yatırsaymış o da ona göre dünyanın en güzel çocuğu ya böyle kusurlarını söylemek çok hoşuna gidiyor yanında

Benimki de hiç anlamıyor boş gözlerle bakıyo ama eşim sinir oluyo askere giderken kestirdi de gelişte 1 ay şapkayla gezdi Ümraniye sapığı gibi çok takıntılı Ay bunları yazdığımı bi bilse

Hahahaha aynen benimki de hemen başlar millete ne benim kafamdan saçımdan ne anlatıyorsun diye

Doğuran herkes için gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün..

Lepistesb evet 1 numara kullanılıyor hatta benim bebeğime 3300 doğmasına rağmen sanki o da büyük geldi prizma pampers premium care olan..

Arada bişiler paylaşayım diye uğradım benim bebeğimin ağzı küçük ve benim meme ucum olmadığı için emzirmek yerine sağarak veriyordum. Kızlar korkmayın sağarak da süt artıyormuş test ettim su an günlük bebeğe verdiğim dışında 300cc kadar da buzluğa koyuyorum.. bu ihtimal için buzlular yer bırakın.. bebeğe de 400 sen fazla veriyoruz... elimde lansinoh el pompası ve medela elektrikli pompa var el pompası acıtmıyor ama arttırmıyor da uzun da sürüyor... elektrikli olan biraz acıtsa da dayanılmaz değil süt artıyor..

Gümüş göğüs kapakları benim için üZgünüm ki çok işe yaramadı haşa bebeğim ağzına aldığında sanki canım kopuyor.. doğum öncesi de takmama rağmen tek avantajı kıyagete vs asla temas etmiyor çünkü her temas memeyi acıtıyor.. lansinoh göğüs ucu kremini gümüş kapak aldım diye almamıştım onu aldım..

Süt arttırıcı çay humana ve yine kimyon rezene çayı kesinlikle tavsiye ediyorum..

Süt arttırıcı mucize damla diye daha önce forumda da görmüştüm doktor tavsiyesi ile bestlak süt arttıcı damla aldım işe yarıyor... bunu kesinlikle alın ben eczanelerde bulamadım bir tanesine getirttim..

En son olarak da ben bebek ememeyince eşimi eczaneye yolladım silikon göğüs ucu alsın diye ama sadece wee marka bulmuştu onu kabul etmedi.. forumlarda okudum Philips avrnt silikon uç iyiymiş onu aldım din geldi böylece dün ve buhün toplamda 6 kere emzirebildim.. aralarda hazırdaki sütüm ziyan olmasın diye onu verdim..

Philips avent kolik karşıtı emziği de bebeğim rahatlıkla tuttu.. kızıma çeşit çeşit alıp tutturamamıstım bu ise fiyatını haketti..

Toparlarsak kullanıp tavsiye edeceklerim

Medela elektrikli pompa
Philips avrnt kolik karşıtı biberon
Philips avent kolik karşıtı emzik
Budizz uyku arkadaşı (beyaz gürültü)
Philips avent silikon göğüs ucu
Lansinoh göğüs kremi
Bestlak süt arttıcı damla
Humana çayları
Metsil gaz damlası
Medicalden alınan lohusa pedi özel bir markası yok (hala kullanıyorum kanamam yoğun)

Canim gozun aydin, benimde agir gecti sezeryan sonrasi bugun daha iyiyim sukur bebek emiyor simdi ama memeyi zorla kapiyor dun mama verdiler basta emmedi suan daha iyiyiz sukur ama ameliyat yerim cok aciyor dun oglenden sonra yurutmeye basladilar ilk cok zorlamdim simdi biraz daha iyiyim ama acim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…