2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...

Eklentiler

• 20200407_154249.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 96
Masallah kuzuma gözün aydin canim saglicakla büyüt bebegini bol sütler emmeler olsun

Ay maşallah miniğine çok güzel iyi olmanıza çok sevindim gözün aydın tebrik ederim

Maşallah canım gözün aydın kavuştun güzel yavruna. Çok ama çok tatlı, çok masum annesi. Çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün

Maşallah nasılda güzel gözün aydın sağlıkla huzurla büyüsün inş

Oy maşallah Rabbim anali babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Şuana kadarr kaç kişi doğurdu kızlar?
Ben baştaki listeden saydım 20 dedim ama daha fazla sanırım. Orada adı olmayanlarda var çünkü.

Evet yaa kardeşler mi ne demekki erkeklerin coğunda var bu ben bi tek bizimki böle sanıyodum
Yok canım hepsi böyle.
agacsizkoalaa tesekkur ederim canim darisi sana insallah
Amin canım sağolasın
Çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün canım

Şimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum. Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.

Ah bu sizin ordaki elektirik benim sinirlerimi bozuyor canim sıkı giyin üşütme bari . Keske ocakta kaynataydin suyu soguk suyla da yikamissin

Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Sarılık bircok bebekte kaçınılmaz canim o yuzden kendini üzüp sütünü etkileme cok surmez insallah . Sende bol bol sag sütünü gerekirse mama ver . Arkadaslar ben hic değilse 1,2 haftalik surecte mamanin ilave verilmesinden yanayim bence düşünün aklinizda bulunsun derim .

@ ocakta iki dk ısıtsaydın keşke canimm insallah olmazsin. sıhhatler olsun..

Bilmiyorum kafasının şeklinden oraya geldik gene sevilmicek bi yanlarını bulduk halbuki bana hiç bi zararı yok kadının senede 2 kez görüyorum

Yaa aynı konudan ben de vicdan yapıyorum resmen
Kadıncağız elinden geleni yapıyor ve iyi niyetli ama ben aradan dereden bişe bulup sorguluyorum içimde ; sanki evrende farklı bişey var gelin kaynana arasında gerçek bir sevgi olamaz gibi ama kafa yorunca şunu düşünüyorum benimki en azından öyle oğluna aşırı düşkün; bu kadar üzerine düşmesi evlendikten sonra da sürmesi rahatsız ediyor sanırım ve beni bu bağlamda çok saf sevgiyle sevdiğini düşünemiyorum ; yani oğlunu elinden alan pozisyonu
Azıcık fenayız galiba

Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar çıkarsınız.
Ah bu sizin ordaki elektirik benim sinirlerimi bozuyor canim sıkı giyin üşütme bari . Keske ocakta kaynataydin suyu soguk suyla da yikamissin
Kız ısıtsam bile tektim zaten göbekten zor eğildim iki büklüm onu dökemezdim ki tek elle.
@
ocakta iki dk ısıtsaydın keşke canimm insallah olmazsin. sıhhatler olsun..
Sağol canım inşallah.

Maşallah canım gözünüzaydın çook tatlı; Allah analı babalı büyütsün

Hay Allah canım ya; havluyu sürekli değiştirip kurulamaya çalış ; Allah korusun doğum öncesi üşütme bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…