Masallah kuzumaKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Ay maşallah miniğine çok güzelKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Kızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Maşallah nasılda güzel gözün aydın sağlıkla huzurla büyüsün inşKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Oy maşallah Rabbim anali babalı büyütmek nasip etsin inşallahKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Yok canım hepsi böyle.Evet yaa kardeşler mi nedemekki erkeklerin coğunda var bu ben bi tek bizimki böle sanıyodum
Amin canım sağolasın
Çok tatlı maşallahKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Ah bu sizin ordaki elektirik benim sinirlerimi bozuyorŞimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum.Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.
Sarılık bircok bebekte kaçınılmaz canim o yuzden kendini üzüp sütünü etkileme cok surmez insallah . Sende bol bol sag sütünü gerekirse mama ver . Arkadaslar ben hic değilse 1,2 haftalik surecte mamanin ilave verilmesinden yanayim bence düşünün aklinizda bulunsun derim .Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
ocakta iki dk ısıtsaydın keşke canimm insallah olmazsin. sıhhatler olsun..Şimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum.Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.
Bilmiyorum kafasının şeklinden oraya geldikgene sevilmicek bi yanlarını bulduk halbuki bana hiç bi zararı yok kadının senede 2 kez görüyorum
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar çıkarsınız.Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Kız ısıtsam bile tektim zaten göbekten zor eğildim iki büklüm onu dökemezdim ki tek elle.Ah bu sizin ordaki elektirik benim sinirlerimi bozuyorcanim sıkı giyin üşütme bari . Keske ocakta kaynataydin suyu soguk suyla da yikamissin
Sağol canım inşallah.@
ocakta iki dk ısıtsaydın keşke canimm insallah olmazsin. sıhhatler olsun..
Maşallah canım gözünüzaydın çook tatlı; Allah analı babalı büyütsünKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Şimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum.Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?