- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin en kısa zamandaKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Canım silikon uç 2 boymuş heralde küçük olanı mı aldın büyük olanı mı? Benim meme ucum var ama büyüğü mü alsam bebek ağzına almaz diye korkuyorum bu sefer deDoğuran herkes için gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün..
Lepistesb evet 1 numara kullanılıyor hatta benim bebeğime 3300 doğmasına rağmen sanki o da büyük geldi prizma pampers premium care olan..
Arada bişiler paylaşayım diye uğradım benim bebeğimin ağzı küçük ve benim meme ucum olmadığı için emzirmek yerine sağarak veriyordum. Kızlar korkmayın sağarak da süt artıyormuş test ettim su an günlük bebeğe verdiğim dışında 300cc kadar da buzluğa koyuyorum.. bu ihtimal için buzlular yer bırakın.. bebeğe de 400 sen fazla veriyoruz... elimde lansinoh el pompası ve medela elektrikli pompa var el pompası acıtmıyor ama arttırmıyor da uzun da sürüyor... elektrikli olan biraz acıtsa da dayanılmaz değil süt artıyor..
Gümüş göğüs kapakları benim için üZgünüm ki çok işe yaramadı haşa bebeğim ağzına aldığında sanki canım kopuyor.. doğum öncesi de takmama rağmen tek avantajı kıyagete vs asla temas etmiyor çünkü her temas memeyi acıtıyor.. lansinoh göğüs ucu kremini gümüş kapak aldım diye almamıştım onu aldım..
Süt arttırıcı çay humana ve yine kimyon rezene çayı kesinlikle tavsiye ediyorum..
Süt arttırıcı mucize damla diye daha önce forumda da görmüştüm doktor tavsiyesi ile bestlak süt arttıcı damla aldım işe yarıyor... bunu kesinlikle alın ben eczanelerde bulamadım bir tanesine getirttim..
En son olarak da ben bebek ememeyince eşimi eczaneye yolladım silikon göğüs ucu alsın diye ama sadece wee marka bulmuştu onu kabul etmedi.. forumlarda okudum Philips avrnt silikon uç iyiymiş onu aldım din geldi böylece dün ve buhün toplamda 6 kere emzirebildim.. aralarda hazırdaki sütüm ziyan olmasın diye onu verdim..
Philips avent kolik karşıtı emziği de bebeğim rahatlıkla tuttu.. kızıma çeşit çeşit alıp tutturamamıstım bu ise fiyatını haketti..
Toparlarsak kullanıp tavsiye edeceklerim
Medela elektrikli pompa
Philips avrnt kolik karşıtı biberon
Philips avent kolik karşıtı emzik
Budizz uyku arkadaşı (beyaz gürültü)
Philips avent silikon göğüs ucu
Lansinoh göğüs kremi
Bestlak süt arttıcı damla
Humana çayları
Metsil gaz damlası
Medicalden alınan lohusa pedi özel bir markası yok (hala kullanıyorum kanamam yoğun)
Şimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum.Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.
Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Geçmiş olsun canımKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Emziriyorum direkt canım yanindayim zaten.Sarılık bircok bebekte kaçınılmaz canim o yuzden kendini üzüp sütünü etkileme cok surmez insallah . Sende bol bol sag sütünü gerekirse mama ver . Arkadaslar ben hic değilse 1,2 haftalik surecte mamanin ilave verilmesinden yanayim bence düşünün aklinizda bulunsun derim .
Amin. Enfeksiyon riski başta bizde de vardı. Ondan iyidir elbette ama durmuyor ki yatmiyor sıpa. Yatsa geçecekÇok geçmiş olsun Allah şifasını versin en kısa zamanda
Öyle emziremedim diye düşünme bence o kadar çok bebekte aynı durum oluyor ki; Allah beterinden korusun enfeksiyon riski ile yoğun bakımda yatan bebekler var inan öylesi daha zor ; bu ışın tedavisi hızla çözümü sağlıyor zaten iyi düşün❤
Yok canım bakmadılar. Ya durmuyor ağlıyor illa kucağına al diyor napcam şaşırdımCanım dikkat et inşallah hasta falan olmazsın. Sıcak bir şeyler iç en azından için ısınır.
Oy kuzum benim ya. İnşallah hemen düşer değeri kıyamam ona ben. Kilosuna falan baktılar mı almış mı acaba?
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Canım dogurdun muuTek tek alıntılıyamadm kızlar çok çok sağolun
Evimize gidiyoruz inşaAllah brşazdan
Oyy canım üzülme her bebek sarılık geçiriyor 1-2 güne düzelir. Sütün az ise mama takviyesi ver korkma hiçbişi olmaz hemen toparlar üzme kendini bak sütünü daha da azaltırsın canımKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Bende kesinlikle katılıyorum mama bu kadar kötü bişey değil sonucta bende vermeyi düşünüyorum çünkü süt ilk 3-4 güne anca geliyor. O sırada bebekte ister istemez aç kalıyor sarılığı yükseliyor bu nedenle ilk bi hafta 10 gün mama da takviye edilebilir. Zaten sütte bollaşınca gerek kalmaz.Sarılık bircok bebekte kaçınılmaz canim o yuzden kendini üzüp sütünü etkileme cok surmez insallah . Sende bol bol sag sütünü gerekirse mama ver . Arkadaslar ben hic değilse 1,2 haftalik surecte mamanin ilave verilmesinden yanayim bence düşünün aklinizda bulunsun derim .
Valla sanki banada gerçekten birbirini öyle içten seven gelin kaynana yok gibi geliyor. Benim ki dediğim gibi çok görüşemiyoruz Allah var bana kötü davranmıyor zaten aramızda o anı yaşayacak zaman da yok bayramdan bayrama. Bu yüzden mesafeliyiz ki bence bu iyi bişey benim için
Yaa aynı konudan ben de vicdan yapıyorum resmen
Kadıncağız elinden geleni yapıyor ve iyi niyetli ama ben aradan dereden bişe bulup sorguluyorum içimde ; sanki evrende farklı bişey var gelin kaynana arasında gerçek bir sevgi olamaz gibiama kafa yorunca şunu düşünüyorum benimki en azından öyle oğluna aşırı düşkün; bu kadar üzerine düşmesi evlendikten sonra da sürmesi rahatsız ediyor sanırım ve beni bu bağlamda çok saf sevgiyle sevdiğini düşünemiyorum ; yani oğlunu elinden alan pozisyonu
Azıcık fenayız galiba
Benim anladığım kadarıyla direkt gideceğin özel hastahane ile irtibata geç sana seyahat izin belgesi Çıkarsınlar , sonrasında da içişleri Bakanlığı alo 199 veya iç işleri Bakanlığı E-başvuru sistemi ile veya valilik , kaymakamlıklardaki seyahat izin kuruluna direkt başvuru yaparak izin alabilirsin . Gideceğin hastahaneyi arayınca onlar da yol gösterirler sanaKızlar bir şey sormam lazım belki bilen vardır. Şimdi bize yakın olan hastane doğum yapmıyor anestesici yok. Doğum başladığında oraya gidip sevk almam gerekiyor çünkü gideceğim yer büyükşehir giriş yasak sevksiz gidemem. Ben 2 saatlik mesafede olan yere gitmek istiyorum çünkü orda özel hastane var orada yapmak istiyorum. Ama buraya 1 saatlik yerde de hastane var. Şimdi doktor beni istediğim yere mi sevk eder yakın yere mi?Yakın olan yerde vakanın olduğunu da biliyorum o yüzden hiç istemiyorum çok moralim bozuldu yine. Cevabı bilen ya da doktor yakını olup sorabilecek olan var mı?
Ay sonundaKızlar çok şükür kavuştuk biz normal doğum oldu 3250 doğdu pamuk kızm
bebek bezini daha çok koy canim. mekanyumu az az yaparsa çok bez gidiyor. artarsa eve getirirsin
Sağolun canlar tamamladım çok şükür hastane çantasını,geriye bi doğurmak kaldıBebeğe ıslak mendil yine bana eksik var givi gelmedi ben 2 gece kaldım yetti bunlar
Hayır niye geç baslatiolarsa anlamıyorum ağrılı bir işlem yani ver ağrı kesiciyi anca duruyoruzevet canım sezeryan oldum.ya ilaci gec baslattilar ondan agrim cok oldu ama simdi iyiyim çok sukur
Ay hadi gel sen deAyy patır patır başladı doğumlar bende heycanlanmaya başladımbu ara eşimde bende sürekli rüyamızda bebeği görüyoruz doğmuş olarak
Yok canım sütum iyi. Ya ağlamasa dursa geçecek ama durmuyor kiOyy canım üzülme her bebek sarılık geçiriyor 1-2 güne düzelir. Sütün az ise mama takviyesi ver korkma hiçbişi olmaz hemen toparlar üzme kendini bak sütünü daha da azaltırsın canım
Bende kesinlikle katılıyorum mama bu kadar kötü bişey değil sonucta bende vermeyi düşünüyorum çünkü süt ilk 3-4 güne anca geliyor. O sırada bebekte ister istemez aç kalıyor sarılığı yükseliyor bu nedenle ilk bi hafta 10 gün mama da takviye edilebilir. Zaten sütte bollaşınca gerek kalmaz.
Valla sanki banada gerçekten birbirini öyle içten seven gelin kaynana yok gibi geliyor. Benim ki dediğim gibi çok görüşemiyoruz Allah var bana kötü davranmıyor zaten aramızda o anı yaşayacak zaman da yok bayramdan bayrama. Bu yüzden mesafeliyiz ki bence bu iyi bişey benim içinbir de oğlunu çok sevebilir ama zamanı gelince oğlu da birini çok sevecek kabul etse daha iyi olmaz mı
3400 doğdu kanka. Yok mama vermedim. Vereninki de yükseliyor kaçınılmaz gibi tamam ama dursa da tek tedavi olsak. Durmuyor sıpaK Kuf kankam geçmiş olsun,mama takviyesi yapıyor muydun? Sarılık her bebekte oluyor korkma,beslenmesi yetmemiş olabilir değerleri yükselmiştir.benim kızım sarılık olmamıştı ben sütüm inene kadar mama verdim 3 saatte bir.hatta doğduktan hemen sonra vermiştim.Lepistesb e katılıyorum.mama takviyesi yapılması lazım bi müddet.ama tavsiyem biberon kullanma.ya çay kaşığıyla yada enjektörle ver.yoksa meme reddi yapar uğraşır durursun.her emzirmeden sonra 15 cc mama ver şimdilik.bebişin kaç kilo doğmuştu bu arada?
Benim anladığım kadarıyla direkt gideceğin özel hastahane ile irtibata geç sana seyahat izin belgesi Çıkarsınlar , sonrasında da içişleri Bakanlığı alo 199 veya iç işleri Bakanlığı E-başvuru sistemi ile veya valilik , kaymakamlıklardaki seyahat izin kuruluna direkt başvuru yaparak izin alabilirsin . Gideceğin hastahaneyi arayınca onlar da yol gösterirler sana
İnternette de eczanede de boyut sormadılar ben hepsiburadadan aldım standart diye düşündümCanım silikon uç 2 boymuş heralde küçük olanı mı aldın büyük olanı mı? Benim meme ucum var ama büyüğü mü alsam bebek ağzına almaz diye korkuyorum bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?