2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım sütum iyi. Ya ağlamasa dursa geçecek ama durmuyor ki

3400 doğdu kanka. Yok mama vermedim. Vereninki de yükseliyor kaçınılmaz gibi tamam ama dursa da tek tedavi olsak. Durmuyor sıpa
Yazık rahatsız olmuş kuzucuk,inşallah hemen atlatırsınız canım.şu kritik zamanda hastanelerde sürünmek çok zor

Reactions: Kuf
Deneyimim yok ama dediğin şeye katılıyorum. Mamaya karşı değilim, ikiz kardeşlerim sadece mama içerek büyüdüler mesela.. Başlarda takviye olarak kullanmanın zararı olmaz bence..

Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
öyle iyi anliyorum ki seni. çok zor geliyor insana. ama geçecek annesi. senin yüzünden degil olacağı vardi oldu. doktor bile dogum kilosunu korumuş beslenmesi yeterli demisti. sarilikla ilgili hiç bir belirti yasamadan sarılık yukseldi benim iki bebegimde de. ne uyku hali oldu, ne beslenmeleri azaldi. ama oldu. nasip böyleymiş.

hemen toparlayacak minigin gor bak. bizim bicirik da ayni tip makinede yatmisti

K Kuf canımm geçmiş olsun minik paşama. Üzülme canom ne var onda Rabbim başka hastalık vermesin. Bi kaç gün yatar çıkar Allahın izniyle.. Sen kendine sütüne iyi bak.. Bol bol enerji yükle ki sütün de bol olsun..

3400 doğdu kanka. Yok mama vermedim. Vereninki de yükseliyor kaçınılmaz gibi tamam ama dursa da tek tedavi olsak. Durmuyor sıpa
işine karışmak gibi olmasin ama durmasini istiyorsan mama ver canim. anne sütü çabuk hazmediliyor. hemen acıkıyor yattigi yer de rahatsiz .o yüzden durmuyorlar. 30cc ya da 45 cc lik mama işini görür. mama geç sindirildigi için daha cok uyuyorlar.

Gözünüz aydın canım ohh mis gibi kokla öp bizim yerimize de
Ay hadi gel sen de beklemedeyiz
Ay inşallah yaa
Yaa çok geçmiş olsun dediklerini aklımda tutucam. Bu mastit de çok kötü oluyormuş gerçekten inşallah hiçbirimiz yaşamayız.

Canım süt çabuk emiliyor hemen acıkıyor bu arada doktor ne tavsiye etti mama verin falan dedi mi? Bir de gözü kapalı çıplak oldugu için durmuyor titizleniyor Ay inşallah 1 en fazla 2 güne çıkar

Herkese selam bende spinal sezeryan doğum yaptım bebeğim ufacık 1 haftalık olduk çok şükür ultrason yanılttı 2600 gr küvez girmedi çok şükür sarılık sınırda sütüm az daha hastanede mama takviyesi verdiler 30 cc bizimki hem meme hem mama istiyor sütümü sağıyorum yeni yeni az olsa da yavaştan bırakacağım mamayı sizler e durum nedir nasılsınız ha bu arada göbeğimiz de düştü

Kızlaaaarrr yaka iğneliğim oldu bu bebe yaa. Çok gazı var yapmadığım kalmadı.. Damlayı değiştirdik buğün. Hepsiburadada yorumlardan yola çıkarak Nurse Harveys adında bir damla aldırdım. Sanırım fayda etmeye başladı.öğlen 12 gibi verdim bide akşam verdim. Baya bi rahatladı çok şükür. Buğün 2. Banyomuzun ardından bidaha verirsem inş. Rahat uyur.

Kızlar ben geldimmm Doktorla randevum vardı bugün. Her şey yolunda çok şükür. Nst normal. Kilosu normal. Ayın 20sine gün verdi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Sonraki pazartesi doğum olacak allahın izniyle

Hadi bakalım canım sende katıl artık aramıza.. Hayırlı sağlıklı gelsin minnoş.

Kizlar benimkindede sarilik var egeri 10 cikti ama bugun gözleri daha sarı gibi doktor dikkat edin dedi.. sağıp vermeye calisiyorum emmiyor benimkide göğsünü dayadığım an kafasını çevirip bagirarak agliyor oturup aglayasim geliyor o an. mamada yeterli geliyor mu anlamıyorum, surekli araniyor mamayı 40cc kadar verdim az önce. Öncesinde 60cc verdiğim oldu cocuk fışkırtarak kustu 2 -3 saatte 1 besleyin diyorlar yatincada 4 saat uyuyor zorla uyandiriyorum.
Valla nasıl yapicam bilemiyorum ya

Maflor damla da çok güzel canım kullandın mı bilmiyorum

Temiz bir tülbente bir ç.k kimyon içine sütümü sağıp vermeyi düşünüyorum son çağre inşaallah iyi gelir.

Maflor damla da çok güzel canım kullandın mı bilmiyorum

Yok canım onu kullanmadık içeriği nasıl acaba bu hakiki zeytinyağından yapıl ıyormuş.

Canım mamayı neyle veriyorsun biberonla mı? Sakın biberonla verme meme reddi yapar uğraşır durursun.benim ağzım yandı kızımda o konuda.ya enjektörle yada çay kaşığıyla ver.biraz zaman alır ama meme reddinden iyidir.bebekler verdikçe emer diye biliyorum ben.yani kızım tıka basa doysa da emerdi mesela biberonu da memeyi de.fazlasını kusardı.tok olsa bile uzatsam yine emerdi.ya içtiği miktar fazla ki kusuyor,yada yenidoğan reflüsü olabilir bi çocuk doktoruna götürmen iyi olur sanki

Doktora görürdüm kusma konusunda fazla vermişsin dedi, çünkü sürekli olmadi 2 sefer yasadim 2 sindede fazla vermiştim ınsallah öyle birşey yoktur. Mamayı biberonla veriyorum iyice alıştı zaten beni direk itiyor

Maflor probiyotikli bi damla ben 2 sene önce 70 e falan alıyordum çok iyi geliyordu çok memnun kaldık,fiyatı biraz pahalıdır şuan ama çok iyi bi damla değer yani

Evet canım verdiğin miktar çok fazla biraz düşür cc yi yazık bebişe.İşte o yanlışa ben düştüm zamanında beni uyaran olmadı,40 gün boyunca memeye döndürmeye çalıştım canım çıktı kan ter içinde kaldım,sonunda kazanan ben oldum sorunsuz emiyorduk ki birden alerji illeti çıktı yine meme reddi Bebişin daha çok küçük birdaha biberon vermezsen unutur zamanla emmeye başlar tekrar.ama asla biberon vermemelisin.sütün bebek emdikçe çoğalacak Arz talep meselesi,her fırsatta dene reddetse bile

Canım çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla büyüt inşallah
Hay Allah şansa bak canım ya. Ne durumdasın geldi mi elektrik?
Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede toparlar miniğin
Doğum yaklaştıkça hareketleri azalıyor değil mi bebeğin. Sanki öyle hissediyorum azaldı gibi de.
Bugün doktorum aynı şeyi söyledi canım. Hareketlerinin azalması seni korkutmasın. Artık azalmaya başlar endişelenme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…