- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Yazık rahatsız olmuş kuzucuk,inşallah hemen atlatırsınız canım.şu kritik zamanda hastanelerde sürünmek çok zorYok canım sütum iyi. Ya ağlamasa dursa geçecek ama durmuyor ki
3400 doğdu kanka. Yok mama vermedim. Vereninki de yükseliyor kaçınılmaz gibi tamam ama dursa da tek tedavi olsak. Durmuyor sıpa
Deneyimim yok ama dediğin şeye katılıyorum. Mamaya karşı değilim, ikiz kardeşlerim sadece mama içerek büyüdüler mesela.. Başlarda takviye olarak kullanmanın zararı olmaz bence..Sarılık bircok bebekte kaçınılmaz canim o yuzden kendini üzüp sütünü etkileme cok surmez insallah . Sende bol bol sag sütünü gerekirse mama ver . Arkadaslar ben hic değilse 1,2 haftalik surecte mamanin ilave verilmesinden yanayim bence düşünün aklinizda bulunsun derim .
öyle iyi anliyorum ki seni. çok zor geliyor insana. ama geçecek annesi. senin yüzünden degil olacağı vardi oldu. doktor bile dogum kilosunu korumuş beslenmesi yeterli demisti. sarilikla ilgili hiç bir belirti yasamadan sarılık yukseldi benim iki bebegimde de. ne uyku hali oldu, ne beslenmeleri azaldi. ama oldu. nasip böyleymiş.Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
işine karışmak gibi olmasin ama durmasini istiyorsan mama ver canim. anne sütü çabuk hazmediliyor. hemen acıkıyor yattigi yer de rahatsiz .o yüzden durmuyorlar. 30cc ya da 45 cc lik mama işini görür. mama geç sindirildigi için daha cok uyuyorlar.Yok canım sütum iyi. Ya ağlamasa dursa geçecek ama durmuyor ki
3400 doğdu kanka. Yok mama vermedim. Vereninki de yükseliyor kaçınılmaz gibi tamam ama dursa da tek tedavi olsak. Durmuyor sıpa
Gözünüz aydın canım ohh mis gibi kokla öp bizim yerimize deKızlar bende yazamadım baya yorgun geçiyor gunlerim sürekli bebeği emzirmeye falan çalışıyorum uyumaya vaktim yok☺ çok şükür sarılık değerimiz düşmüş biraz böyle beslenmeye devam dedi gönderdi doktor nasıl mutlu oldum anlatamam eve geldik ilk banyomuzu yaptık hatta şimdi uyudu mis kokulum
Ay inşallah yaaAy hadi gel sen debeklemedeyiz
Yaa çok geçmiş olsun dediklerini aklımda tutucam. Bu mastit de çok kötü oluyormuş gerçekten inşallah hiçbirimiz yaşamayız.kizlar biz bugun 21 gunluk olduk bu gune kadar iki kez mastit oldum 38-39 larda atesim dusmedi antibiyotik verdi doktor serumdu igneydi cok sukur bu hafta iyiyim sizede onerilerim olacak belki okuyan annelerimiz olur mastit olmamak icin mutlaka gun icinde iki kez sagin sütünüzü makinenizin olmasina gerekvyok ellerinizle masaj yaparak sagabilirsiniz cunku bebekler tam bosaltamiyor oda birikip iltahap yapabiliyor ikihaftadir cok kötüydüm sizinde basiniza gelmesin.bebeklerinizin sarilik olmamasi icinde kesinlikle bebekleri dogar dogmaz ac koymayin annelerim emzirin ama emdikten sonra yinede mama verin ben ilk hafta valla bol bol emzirdimde mamada verdim cok sukue sarilik baslar gibi oldu ama bol idrarla attik biz sarılığı hani bazilari aman emzir mama verme diyorya cocuk ac kalıyor ac koymayin verin mamayi
Canım süt çabuk emiliyor hemen acıkıyor bu arada doktor ne tavsiye etti mama verin falan dedi mi? Bir de gözü kapalı çıplak oldugu için durmuyor titizleniyor Ay inşallah 1 en fazla 2 güne çıkarYok canım sütum iyi. Ya ağlamasa dursa geçecek ama durmuyor ki
Gözün aydın canımKızlar ben geldimmmDoktorla randevum vardı bugün. Her şey yolunda çok şükür. Nst normal. Kilosu normal. Ayın 20sine gün verdi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Sonraki pazartesi doğum olacak allahın izniyle
Kızlar ben geldimmmDoktorla randevum vardı bugün. Her şey yolunda çok şükür. Nst normal. Kilosu normal. Ayın 20sine gün verdi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Sonraki pazartesi doğum olacak allahın izniyle
Maflor damla da çok güzel canım kullandın mı bilmiyorumKızlaaaarrr yaka iğneliğim oldu bu bebe yaa. Çok gazı var yapmadığım kalmadı.. Damlayı değiştirdik buğün. Hepsiburadada yorumlardan yola çıkarak Nurse Harveys adında bir damla aldırdım. Sanırım fayda etmeye başladı.öğlen 12 gibi verdim bide akşam verdim. Baya bi rahatladı çok şükür. Buğün 2. Banyomuzun ardından bidaha verirsem inş. Rahat uyur.
Maflor damla da çok güzel canım kullandın mı bilmiyorum
Canım mamayı neyle veriyorsun biberonla mı? Sakın biberonla verme meme reddi yapar uğraşır durursun.benim ağzım yandı kızımda o konuda.ya enjektörle yada çay kaşığıyla ver.biraz zaman alır ama meme reddinden iyidir.bebekler verdikçe emer diye biliyorum ben.yani kızım tıka basa doysa da emerdi mesela biberonu da memeyi de.fazlasını kusardı.tok olsa bile uzatsam yine emerdi.ya içtiği miktar fazla ki kusuyor,yada yenidoğan reflüsü olabilir bi çocuk doktoruna götürmen iyi olur sankiKizlar benimkindede sarilik var egeri 10 cikti ama bugun gözleri daha sarı gibidoktor dikkat edin dedi.. sağıp vermeye calisiyorum emmiyor benimkide göğsünü dayadığım an kafasını çevirip bagirarak agliyor oturup aglayasim geliyor o an. mamada yeterli geliyor mu anlamıyorum, surekli araniyor mamayı 40cc kadar verdim az önce. Öncesinde 60cc verdiğim oldu cocuk fışkırtarak kustu 2 -3 saatte 1 besleyin diyorlar yatincada 4 saat uyuyor zorla uyandiriyorum.
Valla nasıl yapicam bilemiyorum ya
Doktora görürdüm kusma konusunda fazla vermişsin dedi, çünkü sürekli olmadi 2 sefer yasadim 2 sindede fazla vermiştimCanım mamayı neyle veriyorsun biberonla mı? Sakın biberonla verme meme reddi yapar uğraşır durursun.benim ağzım yandı kızımda o konuda.ya enjektörle yada çay kaşığıyla ver.biraz zaman alır ama meme reddinden iyidir.bebekler verdikçe emer diye biliyorum ben.yani kızım tıka basa doysa da emerdi mesela biberonu da memeyi de.fazlasını kusardı.tok olsa bile uzatsam yine emerdi.ya içtiği miktar fazla ki kusuyor,yada yenidoğan reflüsü olabilir bi çocuk doktoruna götürmen iyi olur sanki
Maflor probiyotikli bi damla ben 2 sene önce 70 e falan alıyordum çok iyi geliyordu çok memnun kaldık,fiyatı biraz pahalıdır şuan ama çok iyi bi damla değer yaniTemiz bir tülbente bir ç.k kimyon içine sütümü sağıp vermeyi düşünüyorum son çağre inşaallah iyi gelir.
Yok canım onu kullanmadık içeriği nasıl acaba bu hakiki zeytinyağından yapıl ıyormuş.
Evet canım verdiğin miktar çok fazla biraz düşür cc yi yazık bebişe.İşte o yanlışa ben düştüm zamanında beni uyaran olmadı,40 gün boyunca memeye döndürmeye çalıştım canım çıktı kan ter içinde kaldım,sonunda kazanan ben oldum sorunsuz emiyorduk ki birden alerji illeti çıktı yine meme reddiDoktora görürdüm kusma konusunda fazla vermişsin dedi, çünkü sürekli olmadi 2 sefer yasadim 2 sindede fazla vermiştimınsallah öyle birşey yoktur. Mamayı biberonla veriyorum iyice alıştı zaten beni direk itiyor
Canım çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Hay Allah şansa bak canım ya. Ne durumdasın geldi mi elektrik?Şimdi size hayattaki şansımı anlatıyorum.Saçımı boyadım, o sırada yemek işini halledeyim beklerken dedim. Tam duşa giricem ışığı yaktım ışık söndü. Allah allah dedim tekrar yaktım,yanan bir şey yok. Elektrik gitmiş. Buz gibi suyla akıttım saçımı korktum birşey falan olur diye. Başımda havlu oturuyorum şimdi öylece. Kurutamıyorumda tabi. İnşallah hasta olmam tam doğum üstü.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede toparlar miniğinKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Bugün doktorum aynı şeyi söyledi canım. Hareketlerinin azalması seni korkutmasın. Artık azalmaya başlar endişelenme dedi.Doğum yaklaştıkça hareketleri azalıyor değil mi bebeğin. Sanki öyle hissediyorum azaldı gibi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?