Bende kizimda yasadim canim tam 3 kere sariliktan dolayi hastaneye yatmisti emziriyordum megersem emmiyormus cok gec anlafim etrafimdaki cahil insanlardan da kaynakli emzir emzir diye tutturdular goguslerim doluydu agriyordu belliydu emmedigi ama kimseye dinletemedim gogus uclarim yara oldu gogus pompasi al durumunuz musaitse elektrikli olanindan sagarak vermeyi dene ben o sekilde rahatlafimKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Heh iyi canım ısındıysan sıkıntı yokHallettim canım çok şükür geldi sıcak suya attım kendimi iyice ısıttım
Elektrik gelince sıcak suyla ısıttım kendimi çok şükür
Ayy demek sende artık şafak sayacaksın he
Geldi kuzum sıcak suyla keyif yaptım iyice ısınana kadar
Bende lansinoh aldım ve doğum çantama da koydum. Hatta şu an okuduğum bir kitap var tracy diye bir kadının duymuşsundur mutlaka. O emzik verilmesini özellikle öneriyor ve mama, anne sütünün dönüşümlü gitmesi gerektiğini söylüyor. Ben her bebeğin meme reddini yaşayacağını düşünmüyorum.
Ya kıyamam nasıl da savunmasız hissediyor yavrucaklar. Ne kadar masumlar içim fena oluyor valla.
Doğurdum çok şükür canımCanım dogurdun muu
Çok sağol kuzmAy sonundamasallah kuzuma sağlıkla büyüsün insallah çok mutlu oldum gözün aydın kuzummmm
Hm anladım cnm ben de demin internetten sipariş ettim küçük boy olanından bakalım uyacak mıİnternette de eczanede de boyut sormadılar ben hepsiburadadan aldım standart diye düşündüm
Evet canım günler yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Şu an benim gerginliğim biraz azaldı ama cuma sabah muhtemelen ağlayarak gidicem ameliyathaneyeHeh iyi canım ısındıysan sıkıntı yok
Aynen şafak saymaya başlamak ayrı bir heyecan İl yaa. Çok değişik bir heyecan hissediyorum
İnşallah bol bol sütümüz olur bebişimiz de güzel güzel emer de ihtiyaç kalmaz. Şimdi biz hastaneye mama götürmeli miyiz peki acaba ya? Hangi marka iyidir bilmiyorum hiç
Canım kendini suçlama ablam sezeryan oldugu için sütü yoktu doktor mama verin dedi. Sen normal doğurdun sütün var emzir bol bol kilo alımı olmuştur ordan anlamıştır doktor yoksa takviye ver derdi sonucta bizden daha iyi biliyor doktorlar. Kucagında uyut uyuyunca koy ışığın altına canım uyuyana kadar kalsın kucagında temas halinde olursan sakinler senin kokunu alsınİnşallah ya
Sağ ol kuzum. Ah bi dursa da yatsa ah
Bilmiyorum ki ise yarar mı acaba? Yarın deneyeyim bari.
Yok canım doktor mama falan demedi. Nefret ediyor zaten çıplak olmaktan. Delircem az kaldı.
Demek ki.mama da sarılığı.engellemiyor herkes yazınca kendimi suclamistim. Olacağı varsa oluyor demek ki. Çok yoruldum canım seni çok iyi anlıyorum.
inşallah canım.insalah
Yok canım.sagip vermedim.hic. bazen içtiğini bile çıkarıyor demek ki doyuyor diyorum. Ama çıplak kalmayı ve gözüne bisey gelmesini asla istemiyor. Elim kolum bağlı kaldım yatirdigim.an basıyor yaygarayi ya ne yapicam bilmiyorum ağlıyorum sinirden.
Tabiki canım annesi sensin sen en iyisini bilirsin stres yapmaZamanla birbirimize alisacagiz insallah
Canım kendini suçlama ablam sezeryan oldugu için sütü yoktu doktor mama verin dedi. Sen normal doğurdun sütün var emzir bol bol kilo alımı olmuştur ordan anlamıştır doktor yoksa takviye ver derdi sonucta bizden daha iyi biliyor doktorlar. Kucagında uyut uyuyunca koy ışığın altına canım uyuyana kadar kalsın kucagında temas halinde olursan sakinler senin kokunu alsınİnşallah ya
Yok canım doktor mama falan demedi. Nefret ediyor zaten çıplak olmaktan. Delircem az kaldı.
Demek ki.mama da sarılığı.engellemiyor herkes yazınca kendimi suclamistim. Olacağı varsa oluyor demek ki. Çok yoruldum canım seni çok iyi anlıyorum.
inşallah canım.insalah
Yok canım.sagip vermedim.hic. bazen içtiğini bile çıkarıyor demek ki doyuyor diyorum. Ama çıplak kalmayı ve gözüne bisey gelmesini asla istemiyor. Elim kolum bağlı kaldım yatirdigim.an basıyor yaygarayi ya ne yapicam bilmiyorum ağlıyorum sinirden.
Tabiki canım annesi sensin sen en iyisini bilirsin stres yapmaZamanla birbirimize alisacagiz insallah
inşallah canım.insalah
Ayy evet niye böyle olmus yaa
En iyi çıkış yapan hamile üye olarak alırım bi dal likeHızını alamamışsın bacım
Oooo kupam da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?