2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Bende kizimda yasadim canim tam 3 kere sariliktan dolayi hastaneye yatmisti emziriyordum megersem emmiyormus cok gec anlafim etrafimdaki cahil insanlardan da kaynakli emzir emzir diye tutturdular goguslerim doluydu agriyordu belliydu emmedigi ama kimseye dinletemedim gogus uclarim yara oldu gogus pompasi al durumunuz musaitse elektrikli olanindan sagarak vermeyi dene ben o sekilde rahatlafim

Heh iyi canım ısındıysan sıkıntı yok

Aynen şafak saymaya başlamak ayrı bir heyecan İl yaa. Çok değişik bir heyecan hissediyorum

İnşallah bol bol sütümüz olur bebişimiz de güzel güzel emer de ihtiyaç kalmaz. Şimdi biz hastaneye mama götürmeli miyiz peki acaba ya? Hangi marka iyidir bilmiyorum hiç

Evet canım günler yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Şu an benim gerginliğim biraz azaldı ama cuma sabah muhtemelen ağlayarak gidicem ameliyathaneye
Ben sadece biberon aldım yanıma, mamayı hastane verir diye düşündüm. Vermezse hemen karşısında eczane var ordan alırız sütün durumuna göre dedim.

Canım kendini suçlama ablam sezeryan oldugu için sütü yoktu doktor mama verin dedi. Sen normal doğurdun sütün var emzir bol bol kilo alımı olmuştur ordan anlamıştır doktor yoksa takviye ver derdi sonucta bizden daha iyi biliyor doktorlar. Kucagında uyut uyuyunca koy ışığın altına canım uyuyana kadar kalsın kucagında temas halinde olursan sakinler senin kokunu alsın geçecek bu günlerde canım ağlama üzülme annelik böyle işte inşallah en kısa sürede cıkarsınız
Zamanla birbirimize alisacagiz insallah
Tabiki canım annesi sensin sen en iyisini bilirsin stres yapma deneye yanıla öğrenicez hepimiz

Canım kendini suçlama ablam sezeryan oldugu için sütü yoktu doktor mama verin dedi. Sen normal doğurdun sütün var emzir bol bol kilo alımı olmuştur ordan anlamıştır doktor yoksa takviye ver derdi sonucta bizden daha iyi biliyor doktorlar. Kucagında uyut uyuyunca koy ışığın altına canım uyuyana kadar kalsın kucagında temas halinde olursan sakinler senin kokunu alsın geçecek bu günlerde canım ağlama üzülme annelik böyle işte inşallah en kısa sürede cıkarsınız
Tabiki canım annesi sensin sen en iyisini bilirsin stres yapma deneye yanıla öğrenicez hepimiz

Siteye giriş yapılamadı bir süre.
İnşallah sarılık la uğraşan bütün anneler bir an önce kurtulursunuz çok üzülüyorum okudukça sizi tahmin bile edemiyorum.
Allah ım beterinden korusun bütün yavruları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…