2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne bileyim kızımın doğumuna o kadar odaklandımki babasınınkini unutmuşum

Hepinize hayırlı geceler hayırlı kandillerrr
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine ülkemizden ve dünyadan bu virüs belasını bir an önce def etmeyi nasip etsin. Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapmış annelerin sütünü bol evlatlarını vatana millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah Rabbim hastalarımıza şifa versin, hasta bebeklerimizinde biran önce iyileşmesini nasip etsin. Allah dualarımızı kabul eylesin. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

yarin cati kontrolü falan da olur dur bakalim ne dicek doktprun guzel haberlerle gel canm

Benimde yarın randevum var çatı muayenem var bakalım doğuma elverişli miyim çok tırsıyorum ya
Ayyy çok normal ben normalde sevem hep kola içerim ama hamileliğimde 3 kez Yedigün aşerdim hatta bir ara gece 1 de büfeye yollayıp aldırdım
Ya heryer kapalı yarın alıcam artık bnde ay yalnız değilmişim iyi yaaa bi ara fantanın kokusu olur mu diye düşündüm
Ne bileyim kızımın doğumuna o kadar odaklandımki babasınınkini unutmuşum
Vahh üzüldüm şimdik kocana daha doğmadan adamı unuttun

Tuşelenip gelin bakalim yarin

Kız her cümlenin sonunda amin deyip durdum. Bir sonraki cümle belki başka birşeyle alakalıdır diye. Allah razı olsun arkadaşım, ne güzel dua etmişsin.
Helal kiz sanaaaa hem w.. kabul etmediler hem sikayet ettiler simdi burda sohbet aranip duruyoruz
Hiiiiçç ama ben burda tek kalmam insallah herkes doğurduktan sonra kendim sorup kendim cevaplıyormuşum
Oooo birileri yarın barnaklanacak
Ne yapayım ya hamileyim ben hormonlardandır

K Kuf Canım geçmiş olsun, inşallah hemen atlatır minnak..
Amin kuzum sağ ol.
Dertleri de büyüyecek bu sipalarin. Maymun etti beni ah ah. Cücük kadar olmasa yapacağımı biliyorum da ben ona
Canım süt ağzına akiyor ondan eminim kenardan görüyorum. Hatta bazen uyuyakaliyor agzindaki dökülüyor sapsalin. Ama işte ilk iki gün yoktu pek. Ondan dolayı sarılık oldu kesin. Bilemedim ah
K Kuf canımm benimkide çıplak kalmayı sevmiyor,. Ellerini tutuyoruz yoksa korkuyor.
Altını değiştirirken Allah'ım feryat figan evi inletiyo küçük deli. Çok çekeceğim ben bu bebeden anlaşıldı. Tam koç burcu. İnadı bi görsen var yaa ooy oy.
Amin kuzum inşallah. Yüzüstü yatıyor şimdi bakalım.insallah kalkmaz da yarın sabaha değerimiz düşer evimize gideriz. Daha dün koronadan biri vefat etmiş hastanede gel de kal eve gitsem değeri 17 küsur olmuş neredeyse 18. Asla emmeyle düşmez. O yarasa yiyen dingili elime verseler ah.
Amin canım, Allah hicbirinize yaşatmasın. Biz de bir an önce kurtuluruz inşallah.

Duzelir canm insallah sanada sabir diliyorum . Cocuk buyutmek cidden cok zor ne sevgiymisss ama bidaha bidaha istiyoruz

Bugun aradım doktorumu kontrole gidecektim kapatmış muayenehanesini 15 i için sezeryan dedi ama tekrar bi gitmem gerek sanırım. Belki normal olur kafa ölçüsü falan normal yapabilirsin der. Son zamanlarda duruyormuş kafa büyümesi. Sezeryanden önce yine muayene etmesi gerekiyor değil mi hanımlar ?

Kocayi kullan canm belki ise yarar bilemedim simdi bizim gelsin diye bekleme derdimiz yok bu kez haftaya doktora gidecegim gun verecek diger haftada dogumdur muhtemel
36. Haftadan sonra kocayı da kullandım ama yük yok tedaviyle olmazsa adet günüm yanlış diycem ama o da yok

Tuşelenip gelin bakalim yarin
Kızz acımaz dimi acımaz deeee
Ayy kaskatı oldum smdi barnak diyince bacaklarım açılmaz yarın görürsün kalırım öyle gelip yazıcam buraya
Ay hiç sorma pohh yese daha iyiydi kız bizim cücük 15di değeri doktor yatırmamıştı 17de yatırıyormuş ama sey demişti bi gecede bembeyaz ederiz korkmayın. Senin cücük de yarın sabaha bembeyaz olacak canım endişe etme bence yarın eve gidersin sen

Benim fena acımıştı ebeye ne soktunuz icine demistim dolma gibi parmaklarini bana gosterip gülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…