- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ne bileyim kızımın doğumuna o kadar odaklandımki babasınınkini unutmuşumMuhtemel ben de böyle olabilirim
Ay amin sağlıkla gelsinlerdekız grup iyi ya devam eder inşallah seviyorum burayı
Oooo koala hanım daha cocuk doğmadan aklımız bi karış havada geziyoruztopkekin üstüne mum dik üflet bari adama adet yerini bulsun
Gözün aydın canım❣ne güzel bizde böyle rahat bi hastane ortamında doğum yaparız inşallah
Kocayi kullan canm belki ise yarar bilemedim simdiHiç yok yaa yürüyüş merdiven tık yok bebiş de oynuyor içimde yeri iyi galiba
Helal kiz sanaaaaKız bende bu çene olduktan sonra ben hepinize yeterim merak etme. Boş bırakmam buralarıyarın şöyle kek üstüne çikolata soslu birşeyler yapayım bari.
Yarın bizim görüş günü, bakalım nasıl geçecek1 aydır yüzünü göremiyoruz cadının, neyse sağlığı yerinde olsun da.. Görüş gününden de terfi edemedik daha Millet doğum gününe, emiş saatine terfi etti
Benimde yarın randevum varYarın bizim görüş günü, bakalım nasıl geçecek1 aydır yüzünü göremiyoruz cadının, neyse sağlığı yerinde olsun da.. Görüş gününden de terfi edemedik daha Millet doğum gününe, emiş saatine terfi etti
Ya heryer kapalı yarın alıcam artık bndeAyyy çok normal ben normalde sevem hep kola içerim ama hamileliğimde 3 kez Yedigün aşerdim hatta bir ara gece 1 de büfeye yollayıp aldırdım
Vahh üzüldüm şimdik kocana daha doğmadan adamı unuttunNe bileyim kızımın doğumuna o kadar odaklandımki babasınınkini unutmuşum
Tuşelenip gelin bakalim yarinBenimde yarın randevum varçatı muayenem var bakalım doğuma elverişli miyim çok tırsıyorum ya
Ya heryer kapalı yarın alıcam artık bndeay yalnız değilmişim iyi yaaa bi ara fantanın kokusu olur mu diye düşündüm
Vahh üzüldüm şimdik kocana daha doğmadan adamı unuttun
Kız her cümlenin sonunda amin deyip durdum. Bir sonraki cümle belki başka birşeyle alakalıdır diye.Hepinize hayırlı geceler hayırlı kandillerrr
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine ülkemizden ve dünyadan bu virüs belasını bir an önce def etmeyi nasip etsin. Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapmış annelerin sütünü bol evlatlarını vatana millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahRabbim hastalarımıza şifa versin, hasta bebeklerimizinde biran önce iyileşmesini nasip etsin. Allah dualarımızı kabul eylesin. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
HiiiiççHelal kiz sanaaaahem w.. kabul etmediler hem sikayet ettiler simdi burda sohbet aranip duruyoruz
Oooo birileri yarın barnaklanacakBenimde yarın randevum varçatı muayenem var bakalım doğuma elverişli miyim çok tırsıyorum ya
Ya heryer kapalı yarın alıcam artık bndeay yalnız değilmişim iyi yaaa bi ara fantanın kokusu olur mu diye düşündüm
Vahh üzüldüm şimdik kocana daha doğmadan adamı unuttun
Amin kuzum sağ ol.
Dertleri de büyüyecek bu sipalarin. Maymun etti beni ah ah. Cücük kadar olmasa yapacağımı biliyorum da ben ona
Canım süt ağzına akiyor ondan eminim kenardan görüyorum. Hatta bazen uyuyakaliyor agzindaki dökülüyor sapsalin. Ama işte ilk iki gün yoktu pek. Ondan dolayı sarılık oldu kesin. Bilemedim ahBende kizimda yasadim canim tam 3 kere sariliktan dolayi hastaneye yatmisti emziriyordum megersem emmiyormus cok gec anlafim etrafimdaki cahil insanlardan da kaynakli emzir emzir diye tutturdular goguslerim doluydu agriyordu belliydu emmedigi ama kimseye dinletemedim gogus uclarim yara oldu gogus pompasi al durumunuz musaitse elektrikli olanindan sagarak vermeyi dene ben o sekilde rahatlafim
Altını değiştirirken Allah'ım feryat figan evi inletiyo küçük deli. Çok çekeceğim ben bu bebeden anlaşıldı. Tam koç burcu. İnadı bi görsen var yaa ooy oy.
Amin kuzum inşallah. Yüzüstü yatıyor şimdi bakalım.insallah kalkmaz da yarın sabaha değerimiz düşer evimize gideriz. Daha dün koronadan biri vefat etmiş hastanede gel de kalCanım kendini suçlama ablam sezeryan oldugu için sütü yoktu doktor mama verin dedi. Sen normal doğurdun sütün var emzir bol bol kilo alımı olmuştur ordan anlamıştır doktor yoksa takviye ver derdi sonucta bizden daha iyi biliyor doktorlar. Kucagında uyut uyuyunca koy ışığın altına canım uyuyana kadar kalsın kucagında temas halinde olursan sakinler senin kokunu alsıngeçecek bu günlerde canım ağlama üzülme annelik böyle işte inşallah en kısa sürede cıkarsınız
Tabiki canım annesi sensin sen en iyisini bilirsin stres yapmadeneye yanıla öğrenicez hepimiz ❣
Amin canım, Allah hicbirinize yaşatmasın. Biz de bir an önce kurtuluruz inşallah.Siteye giriş yapılamadı bir süre.
İnşallah sarılık la uğraşan bütün anneler bir an önce kurtulursunuz çok üzülüyorum okudukça sizi tahmin bile edemiyorum.
Allah ım beterinden korusun bütün yavruları.
Benimki gibi bir sabırsız dahaKızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Duzelir canm insallah sanada sabir diliyorum . Cocuk buyutmek cidden cok zor ne sevgiymisss ama bidaha bidaha istiyoruzAmin kuzum sağ ol.
Dertleri de büyüyecek bu sipalarin. Maymun etti beni ah ah. Cücük kadar olmasa yapacağımı biliyorum da ben ona
Canım süt ağzına akiyor ondan eminim kenardan görüyorum. Hatta bazen uyuyakaliyor agzindaki dökülüyor sapsalin. Ama işte ilk iki gün yoktu pek. Ondan dolayı sarılık oldu kesin. Bilemedim ah
Altını değiştirirken Allah'ım feryat figan evi inletiyo küçük deli. Çok çekeceğim ben bu bebeden anlaşıldı. Tam koç burcu. İnadı bi görsen var yaa ooy oy.
Amin kuzum inşallah. Yüzüstü yatıyor şimdi bakalım.insallah kalkmaz da yarın sabaha değerimiz düşer evimize gideriz. Daha dün koronadan biri vefat etmiş hastanede gel de kaleve gitsem değeri 17 küsur olmuş neredeyse 18. Asla emmeyle düşmez. O yarasa yiyen dingili elime verseler ah.
Amin canım, Allah hicbirinize yaşatmasın. Biz de bir an önce kurtuluruz inşallah.
36. Haftadan sonra kocayı da kullandım ama yük yok tedaviyle olmazsa adet günüm yanlış diycem ama o da yokKocayi kullan canm belki ise yarar bilemedim simdibizim gelsin diye bekleme derdimiz yok bu kez haftaya doktora gidecegim gun verecek diger haftada dogumdur muhtemel
Stres olma canm vardir herseyde bir hayir . Saglicakla alalim kucagimiza da olmadi doktorun yonlendirir seni zaten36. Haftadan sonra kocayı da kullandım ama yük yok tedaviyle olmazsa adet günüm yanlış diycem ama o da yok
Kızz acımaz dimi acımaz deeeeTuşelenip gelin bakalim yarin
Ayy kaskatı oldum smdi barnak diyinceKız her cümlenin sonunda amin deyip durdum. Bir sonraki cümle belki başka birşeyle alakalıdır diye.Allah razı olsun arkadaşım, ne güzel dua etmişsin.
Hiiiiççama ben burda tek kalmam insallah herkes doğurduktan sonra kendim sorup kendim cevaplıyormuşum
Oooo birileri yarın barnaklanacak
Ne yapayım ya hamileyim ben hormonlardandır
Ay hiç sorma pohh yese daha iyiydiAmin kuzum sağ ol.
Canım süt ağzına akiyor ondan eminim kenardan görüyorum. Hatta bazen uyuyakaliyor agzindaki dökülüyor sapsalin. Ama işte ilk iki gün yoktu pek. Ondan dolayı sarılık oldu kesin. Bilemedim ah
Amin kuzum inşallah. Yüzüstü yatıyor şimdi bakalım.insallah kalkmaz da yarın sabaha değerimiz düşer evimize gideriz. Daha dün koronadan biri vefat etmiş hastanede gel de kaleve gitsem değeri 17 küsur olmuş neredeyse 18. Asla emmeyle düşmez. O yarasa yiyen dingili elime verseler ah.
Amin canım, Allah hicbirinize yaşatmasın. Biz de bir an önce kurtuluruz inşallah.
Ben mesajini neden görmedim nasilsin canim dogum oldu mu bebeginle sen insallah iyisinizdirKızlar yarını brkleyemedi miniğim az sonra Doğuma gireceğim dualarınızı beklerim
Ooo bak hemen sende yan çizdin
Benim fena acımıştı ebeye ne soktunuz icine demistim dolma gibi parmaklarini bana gosterip gülmüştüKızz acımaz dimi acımaz deeee
Ayy kaskatı oldum smdi barnak diyincebacaklarım açılmaz yarın görürsün kalırım öyle gelip yazıcam buraya
Ay hiç sorma pohh yese daha iyiydikız bizim cücük 15di değeri doktor yatırmamıştı 17de yatırıyormuş ama sey demişti bi gecede bembeyaz ederiz korkmayın. Senin cücük de yarın sabaha bembeyaz olacak canım endişe etme bence yarın eve gidersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?