Aynen valla yarısı pert oldu bebeklerle ugraşırken uyudular bileHamiş cok az kaldik kızlar yaa herkes bebisine sarildi gelin bizde birbirimize sarılalım
Hos gelsin saglikli dogumlar bebekler olsun insallahAynen valla yarısı pert oldu bebeklerle ugraşırken uyudular bileçok değil 2-3 hafta içinde bizim için gelen kaçınılmaz son
Kız ben salak gibi kocamın doğum gününü unutmuşum. Güya bugün pasta yapacaktım ona.Nerde bu kızlar bu aksam çok sessiz buralar
Gel sarılalım arkadaşımHamiş cok az kaldik kızlar yaa herkes bebisine sarildi gelin bizde birbirimize sarılalım
Seninde ne kaldi surda canısı ya yarindan sonra kuzucugun seninde uğraşın olacakKız ben salak gibi kocamın doğum gününü unutmuşum. Güya bugün pasta yapacaktım ona.Hediye almadım bari pasta yaparım diye düşünüyordum.
Gel sarılalım arkadaşım
A selam canim40+1 le selamlar
Sarılalım kardaşlar siz bile benden önce doğurursunuz bu gidişleHamiş cok az kaldik kızlar yaa herkes bebisine sarildi gelin bizde birbirimize sarılalım
Gözün Aydın canım ohh ne güzel darısı biz kalanlara inşKızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Hastaneye el dezenfektani götürdük elimizi sürekli yıkadık dezenfekte ettik
Gözün aydin canim guzel dogumlar bizede olsun insallahKızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Kuzum öncelikle hayırlı sonrasında geçmiş olsun inşallah geçmiştir geriden geldiğim için okuyacak merakla umarım iyisinizdirKızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Hiç yok yaa yürüyüş merdiven tık yok bebiş de oynuyor içimde yeri iyi galibaA selam canimyok mu sanci kırpırtiları
Ben demedimay çok özleniyor ya doğumdan iki saat sonra bidaha mı yapsam demeye başlıyorsun
Kız bende bu çene olduktan sonra ben hepinize yeterim merak etme. Boş bırakmam buralarıSeninde ne kaldi surda canısı ya yarindan sonra kuzucugun seninde uğraşın olacak
Heyecandan stresten unuttum dersin cuma günü de hediyesini verirsin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt.Kızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Muhtemel ben de böyle olabilirimBebekle ne yapacağımı bilemezken ben
Ay amin sağlıkla gelsinlerdeHos gelsin saglikli dogumlar bebekler olsun insallah
Ay sonundan itibaren buralarda yeller eser tek tük herkes ayy kizlar herkes nerde ses yok diyip kacar
Oooo koala hanım daha cocuk doğmadan aklımız bi karış havada geziyoruzKız ben salak gibi kocamın doğum gününü unutmuşum. Güya bugün pasta yapacaktım ona.Hediye almadım bari pasta yaparım diye düşünüyordum.
Gel sarılalım arkadaşım
Gözün aydın canımKızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Ayyy çok normal ben normalde sevem hep kola içerim ama hamileliğimde 3 kez Yedigün aşerdim hatta bir ara gece 1 de büfeye yollayıp aldırdımKızlar çok saçma fanta aşeriyorum sanırım şuan fantanın kokusu var mı acaba burnuma fanta kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?