2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız ben salak gibi kocamın doğum gününü unutmuşum. Güya bugün pasta yapacaktım ona. Hediye almadım bari pasta yaparım diye düşünüyordum.

Gel sarılalım arkadaşım
Seninde ne kaldi surda canısı ya yarindan sonra kuzucugun seninde uğraşın olacak
Heyecandan stresten unuttum dersin cuma günü de hediyesini verirsin

Kızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Hastaneye el dezenfektani götürdük elimizi sürekli yıkadık dezenfekte ettik

Gözün Aydın canım ohh ne güzel darısı biz kalanlara inş

Gözün aydin canim guzel dogumlar bizede olsun insallah baslarda uykucu oluyor minikler guzelce emer ins annesini

Kızlar ben doğurdum 7 gibi . suan serviste yatıyorum. Bebeğin solunumunda braz sıkıntı çıktı yenidoğan bakımda yatıyor o. Bakalım nasip olursa sabah tekrar kavuşavağım yavruma..
Kuzum öncelikle hayırlı sonrasında geçmiş olsun inşallah geçmiştir geriden geldiğim için okuyacak merakla umarım iyisinizdir

Seninde ne kaldi surda canısı ya yarindan sonra kuzucugun seninde uğraşın olacak
Heyecandan stresten unuttum dersin cuma günü de hediyesini verirsin
Kız bende bu çene olduktan sonra ben hepinize yeterim merak etme. Boş bırakmam buraları yarın şöyle kek üstüne çikolata soslu birşeyler yapayım bari.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt. Ne güzel doğumunda güzel geçmiş, hastaneden de memnun kalmışsın. Mis gibi bir doğum olmuş.

Bebekle ne yapacağımı bilemezken ben

Muhtemel ben de böyle olabilirim
Hos gelsin saglikli dogumlar bebekler olsun insallah
Ay sonundan itibaren buralarda yeller eser tek tük herkes ayy kizlar herkes nerde ses yok diyip kacar
Ay amin sağlıkla gelsinlerde kız grup iyi ya devam eder inşallah seviyorum burayı
Kız ben salak gibi kocamın doğum gününü unutmuşum. Güya bugün pasta yapacaktım ona. Hediye almadım bari pasta yaparım diye düşünüyordum.

Gel sarılalım arkadaşım
Oooo koala hanım daha cocuk doğmadan aklımız bi karış havada geziyoruz topkekin üstüne mum dik üflet bari adama adet yerini bulsun
Gözün aydın canımne güzel bizde böyle rahat bi hastane ortamında doğum yaparız inşallah

Kızlar çok saçma fanta aşeriyorum sanırım şuan fantanın kokusu var mı acaba burnuma fanta kokuyo
Ayyy çok normal ben normalde sevem hep kola içerim ama hamileliğimde 3 kez Yedigün aşerdim hatta bir ara gece 1 de büfeye yollayıp aldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…