- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ooohoooo daha çatıda açamıyorsan doğumda nasıl açıcan bacaklarıKızz acımaz dimi acımaz deeee
Ayy kaskatı oldum smdi barnak diyincebacaklarım açılmaz yarın görürsün kalırım öyle gelip yazıcam buraya
Ay hiç sorma pohh yese daha iyiydikız bizim cücük 15di değeri doktor yatırmamıştı 17de yatırıyormuş ama sey demişti bi gecede bembeyaz ederiz korkmayın. Senin cücük de yarın sabaha bembeyaz olacak canım endişe etme bence yarın eve gidersin sen
Ay aman yok ben ikinciyi istemiyorumDuzelir canm insallah sanada sabir diliyorum . Cocuk buyutmek cidden cok zor ne sevgiymisss ama bidaha bidaha istiyoruz
Ay hadi inşallah ya. Yeter ki uyusun yatsın düzelir de kalkacak diye aklım çıkıyor. Herife bak ya 49 cm boyuyla nasıl da korku saçıyorKızz acımaz dimi acımaz deeee
Ayy kaskatı oldum smdi barnak diyincebacaklarım açılmaz yarın görürsün kalırım öyle gelip yazıcam buraya
Ay hiç sorma pohh yese daha iyiydikız bizim cücük 15di değeri doktor yatırmamıştı 17de yatırıyormuş ama sey demişti bi gecede bembeyaz ederiz korkmayın. Senin cücük de yarın sabaha bembeyaz olacak canım endişe etme bence yarın eve gidersin sen
Hictee kaçmıyor sendenOoo bak hemen sende yan çizdin
Yok kız deme daha var tuşelenmeye 36 yeni bitiyiiiiyarin cati kontrolü falan da olur dur bakalim ne dicek doktprun guzel haberlerle gel canm
Sağol bacım çok moral verdinBenim fena acımıştı ebeye ne soktunuz icine demistim dolma gibi parmaklarini bana gosterip gülmüştü
He ya bende diyorum daha iki parmakta korkuyorsun bi de doğum yapacaksınOoohoooo daha çatıda açamıyorsan doğumda nasıl açıcan bacaklarıkasma kendini herşey bir anda olup biticek
Tamam iki ve daha fazla çocuklu olanlara anlayış çarpı ikiHictee kaçmıyor sendenkiz napim yooo ben burdayim hep yazarim diyemedim bende birde oglum var ikisiyle ugrasirim sonra yalan çıkarım dedim kivirdim oyleee
Oyyy ben onu yerim yarım metre boyunuAy aman yok ben ikinciyi istemiyorum
Ay hadi inşallah ya. Yeter ki uyusun yatsın düzelir de kalkacak diye aklım çıkıyor. Herife bak ya 49 cm boyuyla nasıl da korku saçıyor
Ama bence teklerden aktif olurum gibime geliyoreeeTamam iki ve daha fazla çocuklu olanlara anlayış çarpı iki
AfagaffsgafadasSağol bacım çok moral verdindoktor bakacak parmakları ince geçen gitmeme bakmıştım
He ya bende diyorum daha iki parmakta korkuyorsun bi de doğum yapacaksınson cümlen bana evlendiği ilk günleri hatırlattı ahahaha
O ne dümdüz olmuş yaaaaŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Kız hiç birşey kalmamış ne güzelŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Bence deAma bence teklerden aktif olurum gibime geliyoreeekocada evde annemde gelirse rahat olurum insallah
Ooy oy hem de nasıl. Doğsun goruceksin bak koca koca kadını adamı maymun ediyor
Sorma kız bi de sinirli ki essek sipası. Geçen doktor da diyor bu kasları niye catiyorsun sen devamli diyeOyyy ben onu yerim yarım metre boyunukız simdiden hizaya getirdi sizi çocuk el kadar bebenin marifetine bak
Yok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodumAfagaffsgafadasböyle mi kandırmışlardı yavrum seni ilk gece için kıyamisu ben sana ben ilk gecemde ütü yapıp yatmıştım. Çok yorgundum napıyım
Kiz Allah seni napmasin basina gelecegi bilip parmağına bile bakmisSağol bacım çok moral verdindoktor bakacak parmakları ince geçen gitmeme bakmıştım
He ya bende diyorum daha iki parmakta korkuyorsun bi de doğum yapacaksınson cümlen bana evlendiği ilk günleri hatırlattı ahahaha
Aman ol kız maymun. Beben için olmayacanda kimin için olucanOoy oy hem de nasıl. Doğsun goruceksin bak koca koca kadını adamı maymun ediyor
Sorma kız bi de sinirli ki essek sipası. Geçen doktor da diyor bu kasları niye catiyorsun sen devamli diyeayy babası kılıklı
Ayyy çok sevesim geldi suan onu öyle anlatıncaOoy oy hem de nasıl. Doğsun goruceksin bak koca koca kadını adamı maymun ediyor
Sorma kız bi de sinirli ki essek sipası. Geçen doktor da diyor bu kasları niye catiyorsun sen devamli diyeayy babası kılıklı
Ay ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağımSağol bacım çok moral verdindoktor bakacak parmakları ince geçen gitmeme bakmıştım
Anam maşallah bişi kalmamış ki..Şu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Ahaa füze gitmiş tabi dümdüz karın gelmişŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?