2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooohoooo daha çatıda açamıyorsan doğumda nasıl açıcan bacakları kasma kendini herşey bir anda olup biticek

Duzelir canm insallah sanada sabir diliyorum . Cocuk buyutmek cidden cok zor ne sevgiymisss ama bidaha bidaha istiyoruz
Ay aman yok ben ikinciyi istemiyorum
Ay hadi inşallah ya. Yeter ki uyusun yatsın düzelir de kalkacak diye aklım çıkıyor. Herife bak ya 49 cm boyuyla nasıl da korku saçıyor

Benim fena acımıştı ebeye ne soktunuz icine demistim dolma gibi parmaklarini bana gosterip gülmüştü
Sağol bacım çok moral verdin doktor bakacak parmakları ince geçen gitmeme bakmıştım
Ooohoooo daha çatıda açamıyorsan doğumda nasıl açıcan bacakları kasma kendini herşey bir anda olup biticek
He ya bende diyorum daha iki parmakta korkuyorsun bi de doğum yapacaksın son cümlen bana evlendiği ilk günleri hatırlattı ahahaha

Hictee kaçmıyor senden kiz napim yooo ben burdayim hep yazarim diyemedim bende birde oglum var ikisiyle ugrasirim sonra yalan çıkarım dedim kivirdim oyleee
Tamam iki ve daha fazla çocuklu olanlara anlayış çarpı iki

Ay aman yok ben ikinciyi istemiyorum

Ay hadi inşallah ya. Yeter ki uyusun yatsın düzelir de kalkacak diye aklım çıkıyor. Herife bak ya 49 cm boyuyla nasıl da korku saçıyor
Oyyy ben onu yerim yarım metre boyunu kız simdiden hizaya getirdi sizi çocuk el kadar bebenin marifetine bak

Reactions: Kuf
Afagaffsgafadas böyle mi kandırmışlardı yavrum seni ilk gece için kıyamisu ben sana ben ilk gecemde ütü yapıp yatmıştım. Çok yorgundum napıyım

K Kuf kız küçücük şey nasıl pervane ediyor insanı dimi
Ooy oy hem de nasıl. Doğsun goruceksin bak koca koca kadını adamı maymun ediyor
Oyyy ben onu yerim yarım metre boyunu kız simdiden hizaya getirdi sizi çocuk el kadar bebenin marifetine bak
Sorma kız bi de sinirli ki essek sipası. Geçen doktor da diyor bu kasları niye catiyorsun sen devamli diye ayy babası kılıklı

Afagaffsgafadas böyle mi kandırmışlardı yavrum seni ilk gece için kıyamisu ben sana ben ilk gecemde ütü yapıp yatmıştım. Çok yorgundum napıyım
Yok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodum meğerse ben kasmışım o da kasma kendini diyodu kandırdı beni

Kiz Allah seni napmasin basina gelecegi bilip parmağına bile bakmis dogum zamani zaten habire ✌ o yuzden akisina birak kendini biz anneyiz canim acıda neymis saglikli olsunlarda

Sorma kız bi de sinirli ki essek sipası. Geçen doktor da diyor bu kasları niye catiyorsun sen devamli diye ayy babası kılıklı
Aman ol kız maymun. Beben için olmayacanda kimin için olucan

Ayyy çok sevesim geldi suan onu öyle anlatınca

Ay ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağım
Şu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktım Kendimi böyle görmeyi çok özlemişim yaEki Görüntüle 2616116
Anam maşallah bişi kalmamış ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…