2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben geldimmm Doktorla randevum vardı bugün. Her şey yolunda çok şükür. Nst normal. Kilosu normal. Ayın 20sine gün verdi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Sonraki pazartesi doğum olacak allahın izniyle
SAT a göre hesaplayınca benim beklenen doğum tarihi 5 mayıs ama benim içimden hep 20 nisan geçiyordu bizim de yarın görüş günümüz ve sezeryan için gün belirleyeceğiz herşey normal bi sıkıntı yoksa beklemesinde ben de 20 nişanı isteyeceğim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş...ne güzel mutlu bir doğum olmuş herşey güzel geçmiş darısı bizlerin başına

Yok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodum meğerse ben kasmışım o da kasma kendini diyodu kandırdı beni
Olmuyor bu buraya mı takım uymadı bey mi dedin yani benim arkadaşımda 3 ay yapamadı. En son sarhoşken yapmış. Onu da hatırlamadı

Kiz Allah seni napmasin basina gelecegi bilip parmağına bile bakmis dogum zamani zaten habire ✌ o yuzden akisina birak kendini biz anneyiz canim acıda neymis saglikli olsunlarda
Bi daha ki kontrolde çatı muayenesi yapıcam diyince hemen bi ellerini kontrol ettim zaten doğum anında daha kim gelmiş ne bakmış onları düşünmem o anın sancısı kasılmasıyla
Ay ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağım

Anam maşallah bişi kalmamış ki..
Ben çatı muayenesini duyunca hemen bakmıştım kendimi hazırladım yarın bak sende

Yok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodum meğerse ben kasmışım o da kasma kendini diyodu kandırdı beni
Biz 2 yılı aşkın uğraştık valla, üstüne bir de 5000 lira bayıldık 3 seansta hallettik o işi.. İlk seferinde salya sümük ağladım iş üzerindeyken

Merhaba kızlar dogum yapan annelere sormak istiyorum epidural sezeryan dogum da hastane de kac gece kalıyorsunz?

Kızzz ne ütüsü ilk gece
Harbi orayı atladım ne ütüledi ki acep
Olmuyor bu buraya mı takım uymadı bey mi dedin yani benim arkadaşımda 3 ay yapamadı. En son sarhoşken yapmış. Onu da hatırlamadı
Evet olmuyo sen anlamazsın o psikolojik bişi olduramıyosun kafanda düşünüyosun ediyorsun yok ben alkolde almıyorum eşimde almıyo hiç doğru yolu bulamazdık ki

Biz 2 yılı aşkın uğraştık valla, üstüne bir de 5000 lira bayıldık 3 seansta hallettik o işi.. İlk seferinde salya sümük ağladım iş üzerindeyken
Kız eşin için çok zor olmuştur sen ağlarken

C cecenn bu ara çok sessizsin kız sen. Öyle okuyup birşey yazmadan nere kaçıyorsun bakayım.

Her gün moralim bir şeye bozuluyor ya. Gitmek istediğim hastaneye gidemeyeceğim. Şuan ne doktorum var ne hastanem sancı gelince Allah a emanet gideceğim. Küçük yerde yaşamak ne zormuş. Birde virüslü ortamın olması tabii. O yüzden pek yazamadım ya.

Şu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktım Kendimi böyle görmeyi çok özlemişim yaEki Görüntüle 2616116

Oy maşallah tam olmak istediğim görüntü.
Hangi korseyi almıştın memnun musun kuzum?

3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kız bende ağladım ağlicaktım sus bacaklar beton dökülmüş gibi kaldı daha ne açılıyı ne kapanıyo

Harbi orayı atladım ne ütüledi ki acep

Evet olmuyo sen anlamazsın o psikolojik bişi olduramıyosun kafanda düşünüyosun ediyorsun yok ben alkolde almıyorum eşimde almıyo hiç doğru yolu bulamazdık ki
Bende zorlanmıştım ilk seferde kastığımdan değil ama çok dar demişti doktor evlenmeden önce muayeneye gittiğimde. Ondan zor oldu. Ter içinde kalmıştım sonra alıştıl tabi vur patlasın çal oynasın

O ne dümdüz olmuş yaaaa ayy nasıl özledim bende su halimi
Kız korse var aldanmayın
Kız hiç birşey kalmamış ne güzel inşallah bizde böyle oluruz allahım çok amin.

Bence de
Amin amin de korse var hacı bak beni moda soktunuz zayıf sanicam kendimi
Aman ol kız maymun. Beben için olmayacanda kimin için olucan
İstesem de istemesem de artık bir şempanzeyim
Ayyy çok sevesim geldi suan onu öyle anlatınca
Sorma kız kaşık kadar suratini görünce her şeyi unutuyor insan
Ay ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağım

Anam maşallah bişi kalmamış ki..
Korse var korse kız gaza getirmeyin beni
Ahaa füze gitmiş tabi dümdüz karın gelmiş minik füzecik uyuyordur şimdi
Totosunu çıkardı uyuyo sıpa. Ay Allah'ım bugün bol uyku versin ona amiiin
Yok artik bacim eridin mi noldu sana hic mi kilo almadın sen
20 kilo aldım burada biri benimle kafa bile bulduydu. Aman nolucak veririm takmiyorum dedim de takmasan yazmazsin buraya falan demişti ama korse var bak onu yazayım yine
Vayy resmen gobek yok ya ben ne edeyim 40 kiloya yakin kilo aldim 1 seneye anca gider 1 aya kalmaz toparlanirsin canim
Ben de 20 aldım yok göbek var hala da inşallah veririm onu da

Helal olsun o 20 kilo hani yok bile peki kaci gitti

Ay evet gördüm o mesajını ama arada kaynadı sanırım. Sevk alacağım diyordun. Sevk alırken gitmek istediğin hastaneyi belirtsen ona göre vermiyor mu? Tabi çol acil bir durum olursa ve istediğin hastane daha uzaksa vermeyebilir ama. Ne bileyim ne desem bilemedim canım.

Kız bizim bu koca göbüşlerden sonra sen şu an gözümüzde 0 beden falansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…