SAT a göre hesaplayınca benim beklenen doğum tarihi 5 mayıs ama benim içimden hep 20 nisan geçiyordu bizim de yarın görüş günümüz ve sezeryan için gün belirleyeceğiz herşey normal bi sıkıntı yoksa beklemesinde ben de 20 nişanı isteyeceğimKızlar ben geldimmmDoktorla randevum vardı bugün. Her şey yolunda çok şükür. Nst normal. Kilosu normal. Ayın 20sine gün verdi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Sonraki pazartesi doğum olacak allahın izniyle
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş...ne güzel mutlu bir doğum olmuş herşey güzel geçmiş darısı bizlerin başınaKızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Hastaneye el dezenfektani götürdük elimizi sürekli yıkadık dezenfekte ettik
Yok artik bacim eridin mi noldu sana hic mi kilo almadın senŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Kızzz ne ütüsü ilk geceAfagaffsgafadasböyle mi kandırmışlardı yavrum seni ilk gece için kıyamisu ben sana ben ilk gecemde ütü yapıp yatmıştım. Çok yorgundum napıyım
Olmuyor bu buraya mıYok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodummeğerse ben kasmışım o da kasma kendini diyodu kandırdı beni
Bi daha ki kontrolde çatı muayenesi yapıcam diyince hemen bi ellerini kontrol ettimKiz Allah seni napmasin basina gelecegi bilip parmağına bile bakmisdogum zamani zaten habire ✌ o yuzden akisina birak kendini biz anneyiz canim acıda neymis saglikli olsunlarda
Ben çatı muayenesini duyunca hemen bakmıştım kendimi hazırladım yarın bak sendeAy ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağım
Anam maşallah bişi kalmamış ki..
Biz 2 yılı aşkın uğraştık valla, üstüne bir de 5000 lira bayıldık 3 seansta hallettik o işi..Yok anam eşim kandırmıştı ilk denemede yapamadım ben hatta bi ay ugraştım olmuyo bu buraya falan diyodummeğerse ben kasmışım o da kasma kendini diyodu kandırdı beni
Vayy resmen gobek yok ya ben ne edeyim 40 kiloya yakin kilo aldim 1 seneye anca gider 1 aya kalmaz toparlanirsin canimŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Benim denyo kocam 'aşkım bir gömleğim var balayına götüreceğim ütüler misin?' demişti.Kızzz ne ütüsü ilk gece
Harbi orayı atladım ne ütüledi ki acepKızzz ne ütüsü ilk gece
Evet olmuyo sen anlamazsınOlmuyor bu buraya mıtakım uymadı bey mi dedin yani benim arkadaşımda 3 ay yapamadı. En son sarhoşken yapmış. Onu da hatırlamadı
Kız eşin için çok zor olmuştur sen ağlarkenBiz 2 yılı aşkın uğraştık valla, üstüne bir de 5000 lira bayıldık 3 seansta hallettik o işi..İlk seferinde salya sümük ağladım iş üzerindeyken
Şu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Mutluluk gözyaşlarıydı amaKız eşin için çok zor olmuştur sen ağlarken
Merhaba 1 yada 2 gece kaliniyorMerhaba kızlardogum yapan annelere sormak istiyorum epidural sezeryan dogum da hastane de kac gece kalıyorsunz?
3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kızBiz 2 yılı aşkın uğraştık valla, üstüne bir de 5000 lira bayıldık 3 seansta hallettik o işi..İlk seferinde salya sümük ağladım iş üzerindeyken
Bende zorlanmıştım ilk seferde kastığımdan değil ama çok dar demişti doktor evlenmeden önce muayeneye gittiğimde. Ondan zor oldu. Ter içinde kalmıştımHarbi orayı atladım ne ütüledi ki acep
Evet olmuyo sen anlamazsıno psikolojik bişi olduramıyosun kafanda düşünüyosun ediyorsun yok ben alkolde almıyorum eşimde almıyo hiç doğru yolu bulamazdık ki
Kız korse var aldanmayınO ne dümdüz olmuş yaaaaayy nasıl özledim bende su halimi
Amin amin de korse var hacı bak beni moda soktunuz zayıf sanicam kendimiKız hiç birşey kalmamış ne güzelinşallah bizde böyle oluruz allahım çok amin.
Bence de
İstesem de istemesem de artık bir şempanzeyimAman ol kız maymun. Beben için olmayacanda kimin için olucan
Sorma kız kaşık kadar suratini görünce her şeyi unutuyor insanAyyy çok sevesim geldi suan onu öyle anlatınca
Korse var korse kız gaza getirmeyin beniAy ben hiç dikkat etmedim kız parmaklarına, yarın özellikle bakacağım
Anam maşallah bişi kalmamış ki..
Totosunu çıkardı uyuyo sıpa. Ay Allah'ım bugün bol uyku versin ona amiiinAhaa füze gitmiş tabi dümdüz karın gelmişminik füzecik uyuyordur şimdi
20 kilo aldımYok artik bacim eridin mi noldu sana hic mi kilo almadın sen
Ben de 20 aldım yok göbek var hala da inşallah veririm onu daVayy resmen gobek yok ya ben ne edeyim 40 kiloya yakin kilo aldim 1 seneye anca gider 1 aya kalmaz toparlanirsin canim
Helal olsun o 20 kilo hani yok bileKız korse var aldanmayın
Amin amin de korse var hacı bak beni moda soktunuz zayıf sanicam kendimi
İstesem de istemesem de artık bir şempanzeyim
Sorma kız kaşık kadar suratini görünce her şeyi unutuyor insan
Korse var korse kız gaza getirmeyin beni
Totosunu çıkardı uyuyo sıpa. Ay Allah'ım bugün bol uyku versin ona amiiin
20 kilo aldımburada biri benimle kafa bile bulduydu. Aman nolucak veririm takmiyorum dedim de takmasan yazmazsin buraya falan demişti ama korse var bak onu yazayım yine
Ben de 20 aldım yok göbek var hala da inşallah veririm onu da
Ay evet gördüm o mesajını ama arada kaynadı sanırım. Sevk alacağım diyordun. Sevk alırken gitmek istediğin hastaneyi belirtsen ona göre vermiyor mu? Tabi çol acil bir durum olursa ve istediğin hastane daha uzaksa vermeyebilir ama. Ne bileyim ne desem bilemedim canım.Her gün moralim bir şeye bozuluyor ya. Gitmek istediğim hastaneye gidemeyeceğim. Şuan ne doktorum var ne hastanem sancı gelince Allah a emanet gideceğim. Küçük yerde yaşamak ne zormuş. Birde virüslü ortamın olması tabii. O yüzden pek yazamadım ya.
Oy maşallah tam olmak istediğim görüntü.
Hangi korseyi almıştın memnun musun kuzum?
Kız bizim bu koca göbüşlerden sonra sen şu an gözümüzde 0 beden falansınKız korse var aldanmayın
Amin amin de korse var hacı bak beni moda soktunuz zayıf sanicam kendimi
İstesem de istemesem de artık bir şempanzeyim
Sorma kız kaşık kadar suratini görünce her şeyi unutuyor insan
Korse var korse kız gaza getirmeyin beni
Totosunu çıkardı uyuyo sıpa. Ay Allah'ım bugün bol uyku versin ona amiiin
20 kilo aldımburada biri benimle kafa bile bulduydu. Aman nolucak veririm takmiyorum dedim de takmasan yazmazsin buraya falan demişti ama korse var bak onu yazayım yine
Ben de 20 aldım yok göbek var hala da inşallah veririm onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?