Bak kendi ilk gecem aklıma geldi şimdiBenim denyo kocam 'aşkım bir gömleğim var balayına götüreceğim ütüler misin?' demişti.
Sıkma canını Allah sana inşallah o gün öyle yardımcı olsun ki şükrederek çık hastanedenHer gün moralim bir şeye bozuluyor ya. Gitmek istediğim hastaneye gidemeyeceğim. Şuan ne doktorum var ne hastanem sancı gelince Allah a emanet gideceğim. Küçük yerde yaşamak ne zormuş. Birde virüslü ortamın olması tabii. O yüzden pek yazamadım ya.
Oy maşallah tam olmak istediğim görüntü.
Hangi korseyi almıştın memnun musun kuzum?
Ben kontrolü elime almıştım3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kızbende ağladım ağlicaktım sus bacaklar beton dökülmüş gibi kaldı daha ne açılıyı ne kapanıyo
Ay evet gördüm o mesajını ama arada kaynadı sanırım. Sevk alacağım diyordun. Sevk alırken gitmek istediğin hastaneyi belirtsen ona göre vermiyor mu? Tabi çol acil bir durum olursa ve istediğin hastane daha uzaksa vermeyebilir ama. Ne bileyim ne desem bilemedim canım.
Sıkma canını benimde gittiğim hastanede ürologda korona cıkmıs yogun bakımdaymıs doktor. İlk duyduğumda baya stres oldum sonra dedim zaten Allaha emanetiz napim üzül üzül bir yere kadar. Hersey hallolur stres bize iyi gelmiyorHer gün moralim bir şeye bozuluyor ya. Gitmek istediğim hastaneye gidemeyeceğim. Şuan ne doktorum var ne hastanem sancı gelince Allah a emanet gideceğim. Küçük yerde yaşamak ne zormuş. Birde virüslü ortamın olması tabii. O yüzden pek yazamadım ya.
Oy maşallah tam olmak istediğim görüntü.
Hangi korseyi almıştın memnun musun kuzum?
Ya bence benimde senin gibiydi ondan zorlandımBende zorlanmıştım ilk seferde kastığımdan değil ama çok dar demişti doktor evlenmeden önce muayeneye gittiğimde. Ondan zor oldu. Ter içinde kalmıştımsonra alıştıl tabi vur patlasın çal oynasın
Korse var da yanların falan yok zayıf gözüküyorsun baya maşallah kızKız korse var aldanmayın
Amin amin de korse var hacı bak beni moda soktunuz zayıf sanicam kendimi
İstesem de istemesem de artık bir şempanzeyim
Sorma kız kaşık kadar suratini görünce her şeyi unutuyor insan
Korse var korse kız gaza getirmeyin beni
Totosunu çıkardı uyuyo sıpa. Ay Allah'ım bugün bol uyku versin ona amiiin
20 kilo aldımburada biri benimle kafa bile bulduydu. Aman nolucak veririm takmiyorum dedim de takmasan yazmazsin buraya falan demişti ama korse var bak onu yazayım yine
Ben de 20 aldım yok göbek var hala da inşallah veririm onu da
Sıkma canını Allah sana inşallah o gün öyle yardımcı olsun ki şükrederek çık hastaneden
Ablam aliexpressten almıştı iki yıl kadar önce canım. Klasik balenli bir korse. Bugün ilk kez taktım vallahi süper durdu
Ben kontrolü elime almıştımseyime de olabilir
Tartilmaya fırsatım olmadı henüz bilmiyoreHelal olsun o 20 kilo hani yok bilepeki kaci gitti
Şu anki halini de atıp hayal kırıklığına ugratayim mi siziKız bizim bu koca göbüşlerden sonra sen şu an gözümüzde 0 beden falansın
Sorma.. Evde 2 yıl uğraştık durduk olmadı, parmak vs oluyordu ama iş ona gelince yok. Sonunda tedavi olduk, 3 seans cinsel terapi aldık. Öyle egzersizmiş vs yok, sadece cinselliği sıfırdan anlattı doktor.. Ve tedavi bitene kadar birbirimize yaklaşmak da yasaktı, denemek de.. Dedim yine olmayacak bu böyle ama 3.seans sonundaki ilk denemede oldu ve biz şok.. Çok şüküt geride kaldı artık.. Tabi yine öyle sizler gibi değiliz de.. Başta bir tedirginliğim oluyor her zaman.. :/3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kızbende ağladım ağlicaktım sus bacaklar beton dökülmüş gibi kaldı daha ne açılıyı ne kapanıyo
Şu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
[/QUOTE]
Maşallah canım ya sanki hiç doğum yapmamışsın gibi ne güzel görünüyor; ben korse falan almadım hemen doğum ardından kullanılır mı rahatsız etmez mi ki diye? Alırsam ne almalıyım? Memnunsan önerini alayım cnm
SonraaaaaBak kendi ilk gecem aklıma geldi şimdiEve geldik kapı çaldı saat 1 gibi gece. Kaynana toplanan altınları paraları getirmiş. Onda kalmasınmış, uyuyamazmış toplananlar bim poşetinde geldi Allahım dedim ne hoş bir sunum neyse poşeti koyduk kenara yattık. Ama aklımız poşette. Eşim dedi kalk şunları sayalım battık mı çıktık mı sonra naparsak yaparız borca girince evlenirken böyle oluyor oturduk yatak odasının halısının üstüne gecenin 3ünde saydık
Kızzz ahahahha çok güldüm bunaaSıkma canını Allah sana inşallah o gün öyle yardımcı olsun ki şükrederek çık hastaneden
Ablam aliexpressten almıştı iki yıl kadar önce canım. Klasik balenli bir korse. Bugün ilk kez taktım vallahi süper durdu
Ben kontrolü elime almıştımseyime de olabilir
Sıkma canını benimde gittiğim hastanede ürologda korona cıkmıs yogun bakımdaymıs doktor. İlk duyduğumda baya stres oldum sonra dedim zaten Allaha emanetiz napim üzül üzül bir yere kadar. Hersey hallolur stres bize iyi gelmiyor
Ya bence benimde senin gibiydi ondan zorlandımsonra uyum sağladık demek
Korse var da yanların falan yok zayıf gözüküyorsun baya maşallah kız
Uçuyorum şu anSıkma canını benimde gittiğim hastanede ürologda korona cıkmıs yogun bakımdaymıs doktor. İlk duyduğumda baya stres oldum sonra dedim zaten Allaha emanetiz napim üzül üzül bir yere kadar. Hersey hallolur stres bize iyi gelmiyor
Amin kuzum inşallah. Ben de hastanede bazı şeylerden çok rahatsız oldum ama cidden minigin sağlığından ve senin sağlığından başkası yalan.İnşallah canım benim ya ilk baya üzülüyorum sonra toparlıyorum her şeyi kabullendim yeter ki sağlıkla gelsin artık minik cadım.
Sonrası işte nolsun yani şey ımmSonraaaaa
Kızzz ahahahha çok güldüm bunaa
Canım neden 2 yıl beklediniz keske o kadar beklemeseydiniz cok yıpratıcı bi süreç yaSorma.. Evde 2 yıl uğraştık durduk olmadı, parmak vs oluyordu ama iş ona gelince yok. Sonunda tedavi olduk, 3 seans cinsel terapi aldık. Öyle egzersizmiş vs yok, sadece cinselliği sıfırdan anlattı doktor.. Ve tedavi bitene kadar birbirimize yaklaşmak da yasaktı, denemek de.. Dedim yine olmayacak bu böyle ama 3.seans sonundaki ilk denemede oldu ve biz şok.. Çok şüküt geride kaldı artık.. Tabi yine öyle sizler gibi değiliz de.. Başta bir tedirginliğim oluyor her zaman.. :/
Bak kendi ilk gecem aklıma geldi şimdiEve geldik kapı çaldı saat 1 gibi gece. Kaynana toplanan altınları paraları getirmiş. Onda kalmasınmış, uyuyamazmış toplananlar bim poşetinde geldi Allahım dedim ne hoş bir sunum neyse poşeti koyduk kenara yattık. Ama aklımız poşette. Eşim dedi kalk şunları sayalım battık mı çıktık mı sonra naparsak yaparız borca girince evlenirken böyle oluyor oturduk yatak odasının halısının üstüne gecenin 3ünde saydık
Aynn canım Öyle yada böyle son hafta Sağlıkla doğsun seveyim biraz yeterStres olma canm vardir herseyde bir hayir . Saglicakla alalim kucagimiza da olmadi doktorun yonlendirir seni zaten
İşte evlenmeden önce mutlaka doktora gitmek lazım. Mesela doktor bana kızlık zarımın çok esnek olduğunu asla kanamayacağını normal doğum yaparsam yırtılacağını söylemişti. Belki bilmesem dert ederdim niye kanamadı diye.Sıkma canını benimde gittiğim hastanede ürologda korona cıkmıs yogun bakımdaymıs doktor. İlk duyduğumda baya stres oldum sonra dedim zaten Allaha emanetiz napim üzül üzül bir yere kadar. Hersey hallolur stres bize iyi gelmiyor
Aynen valla bayağı komiktiHahaha. Baya iyi bir anı bu ya. Hatırlar hatırlar güler insan.
Evet ya bnde üzüldüm onlar hep risk altında biz bi gece yatıp cıkıcaz en azından. İnşallah sağ salim doğurup alıp geliriz evlerimizeAyyy sağlık çalışanlarına da ayrı üzülüyorum.
Yazık gerçekten adamlar sürekli bunun içinde. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
Bizde bir an önce sağ salim alıp gelsek yavrularımızı bitecek hepsi.
Tamam anladım sonrası tamamlanmışSonrası işte nolsun yani şey ımm
Ya kayınvalideye ne demeli o saatteBak kendi ilk gecem aklıma geldi şimdiEve geldik kapı çaldı saat 1 gibi gece. Kaynana toplanan altınları paraları getirmiş. Onda kalmasınmış, uyuyamazmış toplananlar bim poşetinde geldi Allahım dedim ne hoş bir sunum neyse poşeti koyduk kenara yattık. Ama aklımız poşette. Eşim dedi kalk şunları sayalım battık mı çıktık mı sonra naparsak yaparız borca girince evlenirken böyle oluyor oturduk yatak odasının halısının üstüne gecenin 3ünde saydık
Sıkma canını kuzum, her şerde bir hayır vardır demişler. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci.Yok kuzum ya biz şimdi gidecektik kontrole önden sevk aldık ama 1 gün sürdü almamız. Şimdi doğum gece başlasa doktor sevk yazsa bile kaymakamın imzası lazım çünkü gideceğimiz yer büyükşehir giriş çıkış yasak.
Yani kısaca daha yakın olan yere gönderecekler benim istemediğim yere.
Vala diyecek bir şey yok ki şans işte
Ya ne kadar hayal kırıklığına uğrayabiliriz kiTartilmaya fırsatım olmadı henüz bilmiyorevalla ben de çok merak ediyorum aslında. Bi çıksam tartiya 60'i görsem ooh kala kala 5 kilom kalmış diye göbek atsam, çok amin
Şu anki halini de atıp hayal kırıklığına ugratayim mi sizi
Benim de ilkinden sonra hatta ikinci de bile az az kanamıştı ne kız almışsın bee diye dalga geçiyordum eşimleİşte evlenmeden önce mutlaka doktora gitmek lazım. Mesela doktor bana kızlık zarımın çok esnek olduğunu asla kanamayacağını normal doğum yaparsam yırtılacağını söylemişti. Belki bilmesem dert ederdim niye kanamadı diye.Şimdi sezeryanda olucam. Ooo artık ölümüne kankayık kızlık zarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?