2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim denyo kocam 'aşkım bir gömleğim var balayına götüreceğim ütüler misin?' demişti.
Bak kendi ilk gecem aklıma geldi şimdi Eve geldik kapı çaldı saat 1 gibi gece. Kaynana toplanan altınları paraları getirmiş. Onda kalmasınmış, uyuyamazmış toplananlar bim poşetinde geldi Allahım dedim ne hoş bir sunum neyse poşeti koyduk kenara yattık. Ama aklımız poşette. Eşim dedi kalk şunları sayalım battık mı çıktık mı sonra naparsak yaparız borca girince evlenirken böyle oluyor oturduk yatak odasının halısının üstüne gecenin 3ünde saydık

Sıkma canını Allah sana inşallah o gün öyle yardımcı olsun ki şükrederek çık hastaneden

Ablam aliexpressten almıştı iki yıl kadar önce canım. Klasik balenli bir korse. Bugün ilk kez taktım vallahi süper durdu
3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kız bende ağladım ağlicaktım sus bacaklar beton dökülmüş gibi kaldı daha ne açılıyı ne kapanıyo
Ben kontrolü elime almıştım seyime de olabilir

Yok kuzum ya biz şimdi gidecektik kontrole önden sevk aldık ama 1 gün sürdü almamız. Şimdi doğum gece başlasa doktor sevk yazsa bile kaymakamın imzası lazım çünkü gideceğimiz yer büyükşehir giriş çıkış yasak.
Yani kısaca daha yakın olan yere gönderecekler benim istemediğim yere.
Vala diyecek bir şey yok ki şans işte

Sıkma canını benimde gittiğim hastanede ürologda korona cıkmıs yogun bakımdaymıs doktor. İlk duyduğumda baya stres oldum sonra dedim zaten Allaha emanetiz napim üzül üzül bir yere kadar. Hersey hallolur stres bize iyi gelmiyor
Ya bence benimde senin gibiydi ondan zorlandım sonra uyum sağladık demek
Korse var da yanların falan yok zayıf gözüküyorsun baya maşallah kız

İnşallah canım benim ya ilk baya üzülüyorum sonra toparlıyorum her şeyi kabullendim yeter ki sağlıkla gelsin artık minik cadım.

Helal olsun o 20 kilo hani yok bile peki kaci gitti
Tartilmaya fırsatım olmadı henüz bilmiyore valla ben de çok merak ediyorum aslında. Bi çıksam tartiya 60'i görsem ooh kala kala 5 kilom kalmış diye göbek atsam, çok amin
Kız bizim bu koca göbüşlerden sonra sen şu an gözümüzde 0 beden falansın
Şu anki halini de atıp hayal kırıklığına ugratayim mi sizi

3 seanslık sey için 2 yıl beklemek ayy valla zor kız bende ağladım ağlicaktım sus bacaklar beton dökülmüş gibi kaldı daha ne açılıyı ne kapanıyo
Sorma.. Evde 2 yıl uğraştık durduk olmadı, parmak vs oluyordu ama iş ona gelince yok. Sonunda tedavi olduk, 3 seans cinsel terapi aldık. Öyle egzersizmiş vs yok, sadece cinselliği sıfırdan anlattı doktor.. Ve tedavi bitene kadar birbirimize yaklaşmak da yasaktı, denemek de.. Dedim yine olmayacak bu böyle ama 3.seans sonundaki ilk denemede oldu ve biz şok.. Çok şüküt geride kaldı artık.. Tabi yine öyle sizler gibi değiliz de.. Başta bir tedirginliğim oluyor her zaman.. :/

Sonraaaaa
Kızzz ahahahha çok güldüm bunaa

Ayyy sağlık çalışanlarına da ayrı üzülüyorum.
Yazık gerçekten adamlar sürekli bunun içinde. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
Bizde bir an önce sağ salim alıp gelsek yavrularımızı bitecek hepsi.

Uçuyorum şu an
İnşallah canım benim ya ilk baya üzülüyorum sonra toparlıyorum her şeyi kabullendim yeter ki sağlıkla gelsin artık minik cadım.
Amin kuzum inşallah. Ben de hastanede bazı şeylerden çok rahatsız oldum ama cidden minigin sağlığından ve senin sağlığından başkası yalan.

Canım neden 2 yıl beklediniz keske o kadar beklemeseydiniz cok yıpratıcı bi süreç ya ben 1 ayda bile yıprandım ki eşim çok yardımcı oldu. Bu işin tamamen beyinde olduguna ikna oldum kendi kendini telkin ettim ve ilk yaptığım da şok oldum senin gibi. Bu muydu demiştim acıkcası benim bazı zamanlar canım acıyo ilk girişte zaman zaman

Hahaha. Baya iyi bir anı bu ya. Hatırlar hatırlar güler insan.

İşte evlenmeden önce mutlaka doktora gitmek lazım. Mesela doktor bana kızlık zarımın çok esnek olduğunu asla kanamayacağını normal doğum yaparsam yırtılacağını söylemişti. Belki bilmesem dert ederdim niye kanamadı diye. Şimdi sezeryanda olucam. Ooo artık ölümüne kankayık kızlık zarımla

Evet ya bnde üzüldüm onlar hep risk altında biz bi gece yatıp cıkıcaz en azından. İnşallah sağ salim doğurup alıp geliriz evlerimize
Sonrası işte nolsun yani şey ımm
Tamam anladım sonrası tamamlanmış

Ya kayınvalideye ne demeli o saatte ben nikah biter bitmez saydım not aldım, kayınvalideme teslim ettim. Balayından dönünce alırız dedim
Sıkma canını kuzum, her şerde bir hayır vardır demişler. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
Ya ne kadar hayal kırıklığına uğrayabiliriz ki

Benim de ilkinden sonra hatta ikinci de bile az az kanamıştı ne kız almışsın bee diye dalga geçiyordum eşimle seninki de neymiş kız öle maşallah ama var evet zar yapısı öyle olanlar ben olmasa da dert etmezdim eşime bak kanadı diyorum ne kanadı diyo adam onun aklına bile gelmemiş sen onu mı takip ediyorsun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…