Valla bende de kanama falan olmadı. Benim zar var mı yok mu bilmiyorumİşte evlenmeden önce mutlaka doktora gitmek lazım. Mesela doktor bana kızlık zarımın çok esnek olduğunu asla kanamayacağını normal doğum yaparsam yırtılacağını söylemişti. Belki bilmesem dert ederdim niye kanamadı diye.Şimdi sezeryanda olucam. Ooo artık ölümüne kankayık kızlık zarımla
Kadıncağızın evinde yatılı misafir kalınca panik yapmış.Ya kayınvalideye ne demeli o saatteben nikah biter bitmez saydım not aldım, kayınvalideme teslim ettim. Balayından dönünce alırız dedim
Sıkma canını kuzum, her şerde bir hayır vardır demişler. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
Ya ne kadar hayal kırıklığına uğrayabiliriz ki
Canım gözün aydın inşallah yarın sabah cıkarsınız bolca sütleri olsunKızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun gelir o süt nasılsaKızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Kızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Siz sahilde Türk filmi çekmiş çiftsiniz düğün gecesi komedi filmi çekmişiniz çok muKadıncağızın evinde yatılı misafir kalınca panik yapmış.Ben düğünden sonra nasıl eve geldim bilmiyorum zaten. Kocam yazık eve girerken dayak yedi adet gereği ben de dövenleri kovaladım üzerimde gelinlik saçma sapan haller birbirini kovaladı komedi filmi çekiyoruz sanki anasını satayım. Millet romantik film çeker düğün günü biz komedi
Kadıncağızın evinde yatılı misafir kalınca panik yapmış.Ben düğünden sonra nasıl eve geldim bilmiyorum zaten. Kocam yazık eve girerken dayak yedi adet gereği ben de dövenleri kovaladım üzerimde gelinlik saçma sapan haller birbirini kovaladı komedi filmi çekiyoruz sanki anasını satayım. Millet romantik film çeker düğün günü biz komedi
Ay dimiSiz sahilde Türk filmi çekmiş çiftsiniz düğün gecesi komedi filmi çekmişiniz çok mu
Bir de kafalar güzel adamların. İnsan gibi vurmuyor camışlarO dövme adeti benim eşimin tarafında da var nasıl gıcık olmuştum bende. Daha sarıp sarmalayamadan adamı haşat ettiler.
HahahahhshsBenim de ilkinden sonra hatta ikinci de bile az az kanamıştı ne kız almışsın bee diye dalga geçiyordum eşimleseninki de neymiş kız öle maşallah ama var evet zar yapısı öyle olanlar ben olmasa da dert etmezdim eşime bak kanadı diyorum ne kanadı diyo adam onun aklına bile gelmemiş sen onu mı takip ediyorsun demişti
Kol böreği miValla bende de kanama falan olmadı. Benim zar var mı yok mu bilmiyorumBir kere kadın doğumcunun biri alttan ultrason muayenesi yapmıştı. Anammm kol böreği gibi cihazı ben gak guk diyemeden sokuverdi. Regldim bir de ulan dedim içimden 1 yıllık evliyim böyle şey görmedim adamda acıma yok o sırada esnek bile olsa ruhunu teslim etmiş olabilir benim zavallı zar
Hahahaha hakketten kız o ne öyle komedi filmiKadıncağızın evinde yatılı misafir kalınca panik yapmış.Ben düğünden sonra nasıl eve geldim bilmiyorum zaten. Kocam yazık eve girerken dayak yedi adet gereği ben de dövenleri kovaladım üzerimde gelinlik saçma sapan haller birbirini kovaladı komedi filmi çekiyoruz sanki anasını satayım. Millet romantik film çeker düğün günü biz komedi
Canım gözün aydınKızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Egenin komedi dizileri oluyo ya onlar gibisiniz gariiiAy dimiher şeyimiz anormal anacım
İçinden lan lazım o bana dedin dimiBir de kafalar güzel adamların. İnsan gibi vurmuyor camışlaraz küfretmedim
Ama öyle napiyimSonraaaaa
Kızzz ahahahha çok güldüm bunaa
Dur geliyoYa kayınvalideye ne demeli o saatteben nikah biter bitmez saydım not aldım, kayınvalideme teslim ettim. Balayından dönünce alırız dedim
Sıkma canını kuzum, her şerde bir hayır vardır demişler. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
Ya ne kadar hayal kırıklığına uğrayabiliriz ki
Canım korkuturlar derler. İnançla alakalı bir şey.İyi geceler herkese birşey soracağım bu 40 gün lohusayı tek bırakmayacaksın demelerinin nedeni nr olabilir acaba bilen var mı
Hazır ve nazır bekliyorumAma öyle napiyim
Dur geliyo
Canım korkuturlar derler. İnançla alakalı bir şey.
Ayy sen daha yazma nolur sus altıma edicem gülmekten yaaaHahahahhshsBenimkine söylemiştim ben muayeneden sonra. Kanamazsa kanamasın kaç yıldır beraberiz zaten bilmiyor muyum ben seni demişti. Zaten bilmese bile o darlıktan sonra öff bu neymiş böyle ya deyip durmuştu buralara giriş zor aslanım demiştim bende
Kol böreği mibazı doktorlar çok haşin davranıyor evet.
Hahahaha hakketten kız o ne öyle komedi filmiben geldim eve çıktım arkadaşlarım saçımı açtı. Hemen bir elbise ve topuklu giydim. Arkadaşlarla yemeğe gittik. Mübarek muasır medeniyetler seviyesi
Ama öyle şimdii düşününce.Ayy sen daha yazma nolur sus altıma edicem gülmekten yaaamuasır medeniyetler seviyesi nedir yaaa ahahahha eşim uyandı gülme sesime yorgan basıyorum agzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?