2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bende de kanama falan olmadı. Benim zar var mı yok mu bilmiyorum Bir kere kadın doğumcunun biri alttan ultrason muayenesi yapmıştı. Anammm kol böreği gibi cihazı ben gak guk diyemeden sokuverdi. Regldim bir de ulan dedim içimden 1 yıllık evliyim böyle şey görmedim adamda acıma yok o sırada esnek bile olsa ruhunu teslim etmiş olabilir benim zavallı zar

Kızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.

Kadıncağızın evinde yatılı misafir kalınca panik yapmış. Ben düğünden sonra nasıl eve geldim bilmiyorum zaten. Kocam yazık eve girerken dayak yedi adet gereği ben de dövenleri kovaladım üzerimde gelinlik saçma sapan haller birbirini kovaladı komedi filmi çekiyoruz sanki anasını satayım. Millet romantik film çeker düğün günü biz komedi

Canım gözün aydın inşallah yarın sabah cıkarsınız bolca sütleri olsun dinlen eve geçince süt için en iyi şey dinlenmek ve mutlu olmak Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun gelir o süt nasılsa

Canım gözün aydın. Analı babalı büyütsün Allah inşallah. Bir an önce sütün gelsin gerçekten güzel bir günde oldu doğumun. Bugün herkes için bol bol dua ettim inşallah kabul olsun bütün dualarımız.

Siz sahilde Türk filmi çekmiş çiftsiniz düğün gecesi komedi filmi çekmişiniz çok mu

İyi geceler herkese birşey soracağım bu 40 gün lohusayı tek bırakmayacaksın demelerinin nedeni nr olabilir acaba bilen var mı

O dövme adeti benim eşimin tarafında da var nasıl gıcık olmuştum bende. Daha sarıp sarmalayamadan adamı haşat ettiler.

Hahahahhshs Benimkine söylemiştim ben muayeneden sonra. Kanamazsa kanamasın kaç yıldır beraberiz zaten bilmiyor muyum ben seni demişti. Zaten bilmese bile o darlıktan sonra öff bu neymiş böyle ya deyip durmuştu buralara giriş zor aslanım demiştim bende
Kol böreği mi bazı doktorlar çok haşin davranıyor evet.
Hahahaha hakketten kız o ne öyle komedi filmi ben geldim eve çıktım arkadaşlarım saçımı açtı. Hemen bir elbise ve topuklu giydim. Arkadaşlarla yemeğe gittik. Mübarek muasır medeniyetler seviyesi

Canım gözün aydın Bol bol sütün olsun sağlıkla büyüt inşallah

Sonraaaaa

Kızzz ahahahha çok güldüm bunaa
Ama öyle napiyim
Dur geliyo
İyi geceler herkese birşey soracağım bu 40 gün lohusayı tek bırakmayacaksın demelerinin nedeni nr olabilir acaba bilen var mı
Canım korkuturlar derler. İnançla alakalı bir şey.

Ayy sen daha yazma nolur sus altıma edicem gülmekten yaaa muasır medeniyetler seviyesi nedir yaaa ahahahha eşim uyandı gülme sesime yorgan basıyorum agzıma

Ayy sen daha yazma nolur sus altıma edicem gülmekten yaaa muasır medeniyetler seviyesi nedir yaaa ahahahha eşim uyandı gülme sesime yorgan basıyorum agzıma
Ama öyle şimdii düşününce. Yemek yiyip, kırmızı şarapla kadeh tokuşturmacalar falan. Yemekten sonrası ütü ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…