Maşallah vallahi çok asortik olmuş seninkiHahahahhshsBenimkine söylemiştim ben muayeneden sonra. Kanamazsa kanamasın kaç yıldır beraberiz zaten bilmiyor muyum ben seni demişti. Zaten bilmese bile o darlıktan sonra öff bu neymiş böyle ya deyip durmuştu buralara giriş zor aslanım demiştim bende
Kol böreği mibazı doktorlar çok haşin davranıyor evet.
Hahahaha hakketten kız o ne öyle komedi filmiben geldim eve çıktım arkadaşlarım saçımı açtı. Hemen bir elbise ve topuklu giydim. Arkadaşlarla yemeğe gittik. Mübarek muasır medeniyetler seviyesi
Iyyyy o tel tokalarMaşallah vallahi çok asortik olmuş seninkiben kafamdaki tel tokaları çıkartana kadar ömrümden ömür gitti 1 yıl tel toka ihtiyacım olmadı. O görümce olacak kişi gelinliğimin arkasındaki ipin anasını bellemiş. Kaç düğüm atmış bilmiyorum. Açılmıyor anasını satayım kocam zavallım bu açılmaz diyor. Bana daral geldi. Çişim var işemek istiyorum koca gelinlikle kaldım. Verdim makası kes şunu dedim
Paris konsoloslugunda evlenip İstanbula irtica etmişsinizAma öyle şimdii düşününce.Yemek yiyip, kırmızı şarapla kadeh tokuşturmacalar falan. Yemekten sonrası ütü ama
Demez miyimİçinden lan lazım o bana dedin dimi
İstanbul olsa yine iyi bence Lübnan falanParis konsoloslugunda evlenip İstanbula irtica etmişsinizya neden ütü yaptın nedennnn
Kız ne bileyim aklıma gelmedi böyle birşeyIyyyy o tel tokalarbenim de arkadaşlarım açtı işte 2 saat sen işi bilememişsin canım ya düğmeli yaptırıcaktın ya fermuarlı
HahahahshhahaDemez miyimilk günden adamın kaporta yamulacak tazecik gelin kalacak öyle bir başına
O tel tokalar yokmuuuuMaşallah vallahi çok asortik olmuş seninkiben kafamdaki tel tokaları çıkartana kadar ömrümden ömür gitti 1 yıl tel toka ihtiyacım olmadı. O görümce olacak kişi gelinliğimin arkasındaki ipin anasını bellemiş. Kaç düğüm atmış bilmiyorum. Açılmıyor anasını satayım kocam zavallım bu açılmaz diyor. Bana daral geldi. Çişim var işemek istiyorum koca gelinlikle kaldım. Verdim makası kes şunu dedim
Hazır ve nazır bekliyorum
Benim gelinlikçi bizim komşumuzdu. Aynı apartmanda provaya iniyordum ben. Bana sordu sırtını nasıl yapalım ipli mi diye. Aman dedim kim uğraşacak onu çözmekle iki saat şöyle kolay açılan birşey olsun.Kız ne bileyim aklıma gelmedi böyle birşeymakas halletti neyseki. Oh be dedim
İtiraz etmeden ütülemene hayran kaldım hemde senin gibi libidolu bi kadınİstanbul olsa yine iyi bence Lübnan falanya yazdım ya kız görmedin herhalde kocamın balayına götürceği bir gömlek varmış ütülencek
Aaaaa minnak füzecikEki Görüntüle 2616126
Mutlu musun ha mutlu musun
Ama bak içime çekince az kaliyoEki Görüntüle 2616127
Aynen öyleEgenin komedi dizileri oluyo ya onlar gibisiniz gariii
Bende yorgundum baya ondanİtiraz etmeden ütülemene hayran kaldım hemde senin gibi libidolu bi kadınverecektin buharı odaya
Bu benim hamile kalmadan önceki yemek yemiş göbeğim sen buna göbek mi diyosun çarpılırsın sus kızEki Görüntüle 2616126
Mutlu musun ha mutlu musun
Ama bak içime çekince az kaliyoEki Görüntüle 2616127
Doğurdum hala grubun füzesi ben miyim zalımın gızıAaaaa minnak füzecikama yine gayet iyisin yani baya sağlam toparlamışsın.
O geceyi biz es geçtik duş alıp uyumuştuk valla o kadar tepinip oynadık ki pert olmuştukBende yorgundum baya ondandedim bundan sonra tüm geceler bizim
Kız cidden lohusa göbeği gibi durmuyo mu yaniBu benim hamile kalmadan önceki yemek yemiş göbeğim sen buna göbek mi diyosun çarpılırsın sus kız
Yok adamın yanlış yerine falan vuracaklar yani muradımıza eremedenHahahahshhahazopaylan kovalasaydın
Bebişim benim için sen hep füzesin,Doğurdum hala grubun füzesi ben miyim zalımın gızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?