2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah vallahi çok asortik olmuş seninki ben kafamdaki tel tokaları çıkartana kadar ömrümden ömür gitti 1 yıl tel toka ihtiyacım olmadı. O görümce olacak kişi gelinliğimin arkasındaki ipin anasını bellemiş. Kaç düğüm atmış bilmiyorum. Açılmıyor anasını satayım kocam zavallım bu açılmaz diyor. Bana daral geldi. Çişim var işemek istiyorum koca gelinlikle kaldım. Verdim makası kes şunu dedim

Iyyyy o tel tokalar benim de arkadaşlarım açtı işte 2 saat sen işi bilememişsin canım ya düğmeli yaptırıcaktın ya fermuarlı

Paris konsoloslugunda evlenip İstanbula irtica etmişsiniz ya neden ütü yaptın nedennnn
İstanbul olsa yine iyi bence Lübnan falan ya yazdım ya kız görmedin herhalde kocamın balayına götürceği bir gömlek varmış ütülencek

O tel tokalar yokmuuuu basımda saç kalmadı valla neydi o yaa onları cıkarırken hevesimiz gitmişti zaten

Kız ne bileyim aklıma gelmedi böyle birşey makas halletti neyseki. Oh be dedim
Benim gelinlikçi bizim komşumuzdu. Aynı apartmanda provaya iniyordum ben. Bana sordu sırtını nasıl yapalım ipli mi diye. Aman dedim kim uğraşacak onu çözmekle iki saat şöyle kolay açılan birşey olsun. Cümlemi bitirince annemle göz göze geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…