Yok be ne göbeği ya hiçbişi yok bunda sen lohusa göbeği görmemişsin valla bakKız cidden lohusa göbeği gibi durmuyo mu yani
Valla biz o curcunaya rağmen es geçmedik şimdi ne yalan söyleyeyimO geceyi biz es geçtik duş alıp uyumuştuk valla o kadar tepinip oynadık ki pert olmuştuk
Siz yine düğün yapmışsınız, biz nikahta yamuldukO geceyi biz es geçtik duş alıp uyumuştuk valla o kadar tepinip oynadık ki pert olmuştuk
HahahahhaYok adamın yanlış yerine falan vuracaklar yani muradımıza eremedeninsanın aklına türlü senaryolar giliyi
Kız ben bu göbeği eritip foto atmaz miyim burayaaa
Vayh acayip gaza geldim şu an kızYok be ne göbeği ya hiçbişi yok bunda sen lohusa göbeği görmemişsin valla bakkorseyi taksan bi haftada dümdüz edersin sen bunu
Ama o kol böreği benim vücudumun bir parçası değildi ki saymam bunu
Hahhahaha
O sevinçle ver coşkuyu HeeValla biz o curcunaya rağmen es geçmedik şimdi ne yalan söyleyeyimparaları saydık baktık ki kurtarıyor kutladık aile arasında
Hadi sen o göbeği eritip buraya foto atarsındaKız ben bu göbeği eritip foto atmaz miyim burayaaa
Vayh acayip gaza geldim şu an kızamaan şu kaşık suratım iyilesse de tek derdim göbek olsa ah. Bak geldi analık hormonları
Mayasiz poğaça da var kız öyle deme
Hahahhahaja hiçO sevinçle ver coşkuyu HeeBi de bizi yiyorsun yok ortamı görmedi yok burama bakmadı bırak şimdi ilk geceden tırtıklamışsın adamı
Yok kız foto açısından demiştimMayasiz poğaça da var kız öyle deme
Saol cnm peki marka model nedir senin ki? Memnun musun?@yuksekokceler_2016 Yok canım.eger normal doğum yaparsan hiç rahatsız etmiyor. Ama takarken yardım gerekebilir
Öyle ama iyi toparlamışsın ciddenKız ben bu göbeği eritip foto atmaz miyim burayaaa
Vayh acayip gaza geldim şu an kızamaan şu kaşık suratım iyilesse de tek derdim göbek olsa ah. Bak geldi analık hormonları
Ben bilmem sen benim için artık kol böreğisinAma o kol böreği benim vücudumun bir parçası değildi ki saymam bunukol böreğini de çok severim bak acıktım bir an
Nikahı ben baska gün yapmıştım düğüne katmadım ama takı töreninde o öpme işi beni de baymıştıSiz yine düğün yapmışsınız, biz nikahta yamuldukmilleti öpmekten gına gelmişti takı töreninde bir kişi daha öpmeyi kaldıramazdım eşim dahil
Hahahahhatabi canım olur mu olur. Ben olsam bende atlardım üstlerine kovalardım
Eh var bizim de kendimize göre şeettiklerimiz yaniO sevinçle ver coşkuyu HeeBi de bizi yiyorsun yok ortamı görmedi yok burama bakmadı bırak şimdi ilk geceden tırtıklamışsın adamı
Eh ben de kol böreği olarak doktordan ultrason cihazını ödünç alırım artık
Hiç unutmam benim abim kendi nikahında takı töreni çok uzun sürünce annemi yanına çağırıp anne ne zaman bitecek bu ya deyip sormuştu. Annemde tövbe tövbe deyip gitmişti.Öyle ama iyi toparlamışsın ciddenay o iyi olur sen böyle dük eğlen sütler fışkırsın bak hele ona en iyi gelecek olan sey
Ben bilmem sen benim için artık kol böreğisinbende acıktım smdi
Nikahı ben baska gün yapmıştım düğüne katmadım ama takı töreninde o öpme işi beni de baymıştı
Bu anıyı hafızandan silmek için napabilirim
Hiççç kız bizim dilimizde var dilimizdeHahahhahaja hiçbak bize ağzı açık ayran delisi gibi uyumuşuz
Seni yere bakan yürek yakan seniEh var bizim de kendimize göre şeettiklerimiz yani
Masallah Allah bagislasinKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
Adamın canına tak etti napsın bekle bekle yokHiç unutmam benim abim kendi nikahında takı töreni çok uzun sürünce annemi yanına çağırıp anne ne zaman bitecek bu ya deyip sormuştu. Annemde tövbe tövbe deyip gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?