2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O geceyi biz es geçtik duş alıp uyumuştuk valla o kadar tepinip oynadık ki pert olmuştuk
Siz yine düğün yapmışsınız, biz nikahta yamulduk milleti öpmekten gına gelmişti takı töreninde bir kişi daha öpmeyi kaldıramazdım eşim dahil
Yok adamın yanlış yerine falan vuracaklar yani muradımıza eremeden insanın aklına türlü senaryolar giliyi
Hahahahha tabi canım olur mu olur. Ben olsam bende atlardım üstlerine kovalardım

Kız ben bu göbeği eritip foto atmaz miyim burayaaa

Vayh acayip gaza geldim şu an kız amaan şu kaşık suratım iyilesse de tek derdim göbek olsa ah. Bak geldi analık hormonları
Hadi sen o göbeği eritip buraya foto atarsında Cherrygum napacak

Kız ben bu göbeği eritip foto atmaz miyim burayaaa

Vayh acayip gaza geldim şu an kız amaan şu kaşık suratım iyilesse de tek derdim göbek olsa ah. Bak geldi analık hormonları
Öyle ama iyi toparlamışsın cidden ay o iyi olur sen böyle dük eğlen sütler fışkırsın bak hele ona en iyi gelecek olan sey
Ama o kol böreği benim vücudumun bir parçası değildi ki saymam bunu kol böreğini de çok severim bak acıktım bir an
Ben bilmem sen benim için artık kol böreğisin bende acıktım smdi
Nikahı ben baska gün yapmıştım düğüne katmadım ama takı töreninde o öpme işi beni de baymıştı

Hiç unutmam benim abim kendi nikahında takı töreni çok uzun sürünce annemi yanına çağırıp anne ne zaman bitecek bu ya deyip sormuştu. Annemde tövbe tövbe deyip gitmişti.

Masallah Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…