- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bir fotoğraf çekincem desen doktorun bakışlarını tahmin edebiliyorumEh ben de kol böreği olarak doktordan ultrason cihazını ödünç alırım artık
Hiç bir şey. Seni sonsuza kadar öyle hatırlıcamBu anıyı hafızandan silmek için napabilirim
Hiççç kız bizim dilimizde var dilimizde
Seni yere bakan yürek yakan seni
Az değilim kız ben bak kendimden 3 yaş küçük adamı arakladım vallaBu anıyı hafızandan silmek için napabilirim
Hiççç kız bizim dilimizde var dilimizde
Seni yere bakan yürek yakan seni
HahahahhahaAdamın canına tak etti napsın bekle bekle yokmutlu sona ulaşması lazım
Ne zaman bi yerde boynu bükük bi poğaça görsem sen gelirsin aklımaBir fotoğraf çekincem desen doktorun bakışlarını tahmin edebiliyorum
Hiç bir şey. Seni sonsuza kadar öyle hatırlıcam
Aynen ses var görüntü yok bizde boşa hava civa
Oooo valla benim kayınvalide gibisin sende. O da 6 yaş küçük adam almışAz değilim kız ben bak kendimden 3 yaş küçük adamı arakladım vallaçıtırcıyım
Gözün Aydın canım ohh ne güzel darısı biz kalanlara inş
Gözün aydin canim guzel dogumlar bizede olsun insallahbaslarda uykucu oluyor minikler guzelce emer ins annesini
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt.Ne güzel doğumunda güzel geçmiş, hastaneden de memnun kalmışsın. Mis gibi bir doğum olmuş.
Muhtemel ben de böyle olabilirim
Ay amin sağlıkla gelsinlerdekız grup iyi ya devam eder inşallah seviyorum burayı
Oooo koala hanım daha cocuk doğmadan aklımız bi karış havada geziyoruztopkekin üstüne mum dik üflet bari adama adet yerini bulsun
Gözün aydın canım❣ne güzel bizde böyle rahat bi hastane ortamında doğum yaparız inşallah
SAT a göre hesaplayınca benim beklenen doğum tarihi 5 mayıs ama benim içimden hep 20 nisan geçiyordu bizim de yarın görüş günümüz ve sezeryan için gün belirleyeceğiz herşey normal bi sıkıntı yoksa beklemesinde ben de 20 nişanı isteyeceğim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş...ne güzel mutlu bir doğum olmuş herşey güzel geçmiş darısı bizlerin başına
Ooohoooo daha neler var sende nelerrrAz değilim kız ben bak kendimden 3 yaş küçük adamı arakladım vallaçıtırcıyım
Boynu bükük değil baya yeni çıkmış puf puf görünce sen gelirsin aklımaNe zaman bi yerde boynu bükük bi poğaça görsem sen gelirsin aklıma
Bizim ki kuru sıkı, ses bombası
Ama içi boş dışı puf şey gibi neyse dur baska bi yiyecege daha benzetmimBoynu bükük değil baya yeni çıkmış puf puf görünce sen gelirsin aklıma
HahahhahaAma içi boş dışı puf şey gibi neyse dur baska bi yiyecege daha benzetmimbayatladı zatı kimse yemedi
Oooo valla benim kayınvalide gibisin sende. O da 6 yaş küçük adam almışsizi gidiler işi biliyorsunuz
Ohooo ne numaralar varOoohoooo daha neler var sende nelerrrşimdi işin rengi değişti işte
Buldum pişiAma içi boş dışı puf şey gibi neyse dur baska bi yiyecege daha benzetmimbayatladı zatı kimse yemedi
Vay anasınıOhooo ne numaralar varl göstermememin de sebepleri var elbet
Sıcaaakkk sıcaakkk taze cıktııı böyle diye diye gezicem evdeHahahhahayakında atarsın yeniden fırına
Senden öğrenceklerimiz var bizim bak stratejilere geeeelllOhooo ne numaralar varl göstermememin de sebepleri var elbet
HoahahhaYok kız foto açısından demiştim
Canım aliexpressten almıştık. Güzel ben memnunumSaol cnm peki marka model nedir senin ki? Memnun musun?
Kız cidden siz olmasanız kafam nasıl dagilırdı bu gece bilmem. CansinizÖyle ama iyi toparlamışsın ciddenay o iyi olur sen böyle dük eğlen sütler fışkırsın bak hele ona en iyi gelecek olan sey
Ben bilmem sen benim için artık kol böreğisinbende acıktım smdi
Nikahı ben baska gün yapmıştım düğüne katmadım ama takı töreninde o öpme işi beni de baymıştı
Vay anasınıbiz işi bilememişiz ya açtık ayıldık, gördük bayıldık hemen herşeyi sermişiz ortaya
Stratejilerimden faydalanabilirsiniz canlarımSıcaaakkk sıcaakkk taze cıktııı böyle diye diye gezicem evde
Senden öğrenceklerimiz var bizim bak stratejilere geeeelll
İyice acıkıyorum sanırım.Yok milföy
Sen müsait oldukça gel buraya hem senle kpnusmayı özlemişim ben valaa yaaaHoahahha
Canım aliexpressten almıştık. Güzel ben memnunum
Kız cidden siz olmasanız kafam nasıl dagilırdı bu gece bilmem. Cansiniz
Hocamsın bundan sonraStratejilerimden faydalanabilirsiniz canlarım
Kız ben de çok özledim ama en ufak fırsatta uyuyorum artıkSen müsait oldukça gel buraya hem senle kpnusmayı özlemişim ben valaa yaaa
Hocamsın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?