2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anaam saat kaç olmuş ben de diyorum niye bu kadar acıktım birkaç saat sonra kahvaltı saatim laf lafı açtı valla güzel oldu muhabbet gözümden yaş geldi uyuma vaktim gelsin artık bakayım çişe kalkana kadar

Kız sen kahvaltıda da salata yiyosundur

Ay evet iyi oldu bu gece çok güldük Allah gülmekten ayırmasın zıbarın bakalım simdi ben artık 12de uyanırım bu uyumaya

Kizlar bugun ikinci gunumuz hastanede yarin Taburcu olucaz bebegim cok zorlaniuor emerken 3 defa mama verdildi memeyi kaparken cok zorlaniyor sutu sikiyorum zor cikiyor bebek hemsireside sezeryan annenin sutu katidirr sivilasir diyo ama nasil olucak yenidogan mamasi alin meme almadiginda verin diyo ya sutum cogalmazsa moralim bozuldu iyice.

Gelir canım sezeryan olunca 3-4 güne anca geliyor sütler. Bebeği aç bırakma mama ver sarılık olmasın stres yapma. Süt sağma makinası varsa onunla sağsan biraz belki daha hızlı gelir şimdi bebek küçük çok iyi ememiyo çenesi kuvvetli değil ki sen ama yinede boşda olsa ver memeni emmeyi öğrensin.

Sjsjsjsj yazmamalıyım yazmamalıyım aklımdan geçenleri yazmamalıyım
Yazma tut içinde kalsın artık uyuyalım hadi. Yarın söylencekler bize ne çok konuşmuşsunuz diye
Hepinize iyi geceler k

Benim kahvaltı rutin. Salatalık, domates, peynir, zeytin, tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği, omlet ve çay. Omlet yapmazsam menemen. Bu menü zor değişir
Abi kafayı yicem. Yine sağlıklı kilo aldırmayan şeyler bende bal kaymak neyse moralim bozuldu. Yatalım hadi yarında kahvaltıya pişi yapıcam bak pişi dediniz öff gelsin kilolar son 2 gün

Hepinize iyi geceler kızlar öpüldünüz
Eh napalım sporcu geçmişim yüzünden siyah kuşak tekvando geçmişim var

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah minis kıza da masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…