Bende ama sanırım kalkamicam yerimden uykuyla bastırmayı düşünüyorumİyice acıkıyorum sanırım.
Canım napıcanı mecbur en küçük anları bile değerlendir yarım saatte uyusan kardır. Biz seni özlemeye devam ederizKız ben de çok özledim ama en ufak fırsatta uyuyorum artık
Sıcak şeylere kim karşı koyabilir kiSıcaaakkk sıcaakkk taze cıktııı böyle diye diye gezicem evde
Senden öğrenceklerimiz var bizim bak stratejilere geeeelll
Bizimkinin numarası kalmadı ama yaStratejilerimden faydalanabilirsiniz canlarım
Kız sen kahvaltıda da salata yiyosundurAnaam saat kaç olmuş ben de diyorum niye bu kadar acıktımbirkaç saat sonra kahvaltı saatim laf lafı açtı valla güzel oldu muhabbet gözümden yaş geldi uyuma vaktim gelsin artık bakayım çişe kalkana kadar
Ay evet iyi oldu bu gece çok güldük Allah gülmekten ayırmasınAnaam saat kaç olmuş ben de diyorum niye bu kadar acıktımbirkaç saat sonra kahvaltı saatim laf lafı açtı valla güzel oldu muhabbet gözümden yaş geldi uyuma vaktim gelsin artık bakayım çişe kalkana kadar
SjsjsjsjSıcak şeylere kim karşı koyabilir ki
Bizimkinin numarası kalmadı ama yaherşey meydana çıktı
Benim kahvaltı rutin. Salatalık, domates, peynir, zeytin, tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği, omlet ve çay. Omlet yapmazsam menemen. Bu menü zor değişirKız sen kahvaltıda da salata yiyosundur
Gelir canım sezeryan olunca 3-4 güne anca geliyor sütler. Bebeği aç bırakma mama ver sarılık olmasın stres yapma. Süt sağma makinası varsa onunla sağsan biraz belki daha hızlı gelir şimdi bebek küçük çok iyi ememiyo çenesi kuvvetli değil ki sen ama yinede boşda olsa ver memeni emmeyi öğrensin.Kizlar bugun ikinci gunumuz hastanede yarin Taburcu olucaz bebegim cok zorlaniuor emerken 3 defa mama verdildi memeyi kaparken cok zorlaniyor sutu sikiyorum zor cikiyor bebek hemsireside sezeryan annenin sutu katidirr sivilasir diyo ama nasil olucak yenidogan mamasi alin meme almadiginda verin diyo ya sutum cogalmazsa moralim bozuldu iyice.
Ben de valla kim bilir kaçta uyanırım. Ama aşkı memnu var artık 11 de uyanmam lazımAy evet iyi oldu bu gece çok güldük Allah gülmekten ayırmasınzıbarın bakalım simdi ben artık 12de uyanırım bu uyumaya
Ezberledim ama yine de izliyorum bendeBen de valla kim bilir kaçta uyanırım. Ama aşkı memnu var artık 11 de uyanmam lazım
Aynen ben de replikleri ezberlesem de izlemeye devamEzberledim ama yine de izliyorum bende
Yazma tut içinde kalsınSjsjsjsjyazmamalıyım yazmamalıyım aklımdan geçenleri yazmamalıyım
Abi kafayı yicem. Yine sağlıklı kilo aldırmayan şeylerHepinize iyi geceler k
Benim kahvaltı rutin. Salatalık, domates, peynir, zeytin, tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği, omlet ve çay. Omlet yapmazsam menemen. Bu menü zor değişir
İyi geceler herkeseİyi geceler şen kızlar öpüyorum sizi artık uzaklaşalım burdan kimse çakmadan
Eh napalım sporcu geçmişim yüzündenYazma tut içinde kalsınartık uyuyalım hadi. Yarın söylencekler bize ne çok konuşmuşsunuz diye
Abi kafayı yicem. Yine sağlıklı kilo aldırmayan şeylerbende bal kaymak neyse moralim bozuldu. Yatalım hadi yarında kahvaltıya pişi yapıcam bak pişi dediniz öff gelsin kilolar son 2 gün
Mesela şu an bebek uyuyor ama ben uyuyamıyorum ya acayip koyuyorCanım napıcanı mecbur en küçük anları bile değerlendir yarım saatte uyusan kardır. Biz seni özlemeye devam ederiz
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah minis kıza da masallahKızlar ben meleğime kavuştum çok şükür şuan yanımda melek gibi uyuyor çok güzel bir duygumuş tarifi yok insan hayal ederken bile olur mu derler ben şuan o hayali yaşıyorum . Agrım var agrı kesici falan yapıldı şuan şuan ayaklarımı bacaklarımı hissediyorum . Saat 8.30 da dünyaya geldi miniğim çok şükür .3.200 doğdu Allahım tez zamanda kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?