2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Kuzummm hepimiz aynı durumdayız bak benimkinde de cıktı bir çoğumuzda var kaldı ki bebeklerin yüzde 80ind3 olurmus bu çok yüksek bir oran şimdiki doktorlar tedbiri elden bırakmamak adına fototerapiye aliyor bence çünkü benimki 15 ile almadi gorumcemin kızı 11 ile alındı değişiyor durum üzme kendini bak mama takviyesi falan bizim ki 1 günde 14 e düştü o yuzd3n aynı şekilde beslemeye devam☺ biraz mamayi azalticam bu seferde memede çok zorlaniyorum

Ay gazlı bebek zor kuzum valla dedigin givi omzundan düşmüyor sonra☺ kiyamam insallah bu ilaç iyi gelirde rahat edersin uykusuzluk zor

Bende o mama miktari çok fazla kuzum napiosun☺ ben benimkine 30 cc veriyorum da ayilmiyor o yüzden 20 ye düşürcem memeyi kabul etmemesi mama ile alakalı sık sık mama ve meme veriyoruz çocuk istemiyor artık bende de var o başını cevirme memedeyken meme arama o yüzden mama takviyesi sayımı azalticam sütüm gelmeye başladı iyice beni emsin sipa

Hayır niye geç baslatiolarsa anlamıyorum ağrılı bir işlem yani ver ağrı kesiciyi anca duruyoruz
ya benim bir alerji olayim vardi.karar veremediler hangi ilaci vereceklerine.3 saat sonunda ilac veridli.etki edene kadar epey zorlu zamanlar.tahmin edersin iste
simdi eve parol yazmis ama parol etkilemiyor beni.bir de baska agir bir ilac yazmis.ama onu daha icmedim.hastanede dayadilar agri kesiciyi.iyiydim.eve gelince o my got parol kesmiyor beni gardaş
sana ne reçete edildi?

kuzu ne kadar surede meme ve mama takviyesi onerdi doktorun.2 saat mi 1 saat mi her istediginde mi?

Kuzum bizimki 17 olmuş inşallah dün geceki ise yaramistir da bu gece kalmak zorunda kalmayiz. Benim bebek çok zor bi bebek. Yatmiyo ki sıpa aletin içinde. Allah razı olsun bi hemşire var da o yatiriyo yüzüstü falan, alıştırdı öyle böyle. Ama her an viklemeye hazir. Öyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor. Düzgün dursa kalalım iyileşsin yeter ki ama durmuyor ki. Tipik koç burcu en son dursun diye mama verdim bakalım işe yarayacak mı?
lohusalar da acıkır
ama yemeli mi yoksa yememeli mi iste butun mesele bu
bu gece yidim
Amaan zaten karantinadayiz herkes sismanladi yazın kimse kimseyi catlatamaz yi gitsin

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün

İşte hep erteledik bilmiyorum. Eşim de hiç zorlamadı, diyorum keşke biraz zorlasaydın kötü davransaydın daha çabuk hallederdik belki Neyse geçti gitti artık..

Gözün aydın canım. sağlıkla hayırla büyüsün minik oglun.

Gözün aydın canım m. saglikla büyüt minigini. süt bir iki güne gelecektir. sen onu dert etme. bol bol kokla ve emzir. gelene kadar da mama takviyesi yaparsin az az. zaten ilk süt kolastrum az gelir ama doyurcudur. Allah kolaylık versin.

Gözün aydın canım maşallah oğluna. Allah anali babali büyütsün

Canım benim gözün aydın olsun güle güle büyüt oğluşunu benim oğlumla aynı kiloda doğmuş bir minnoş daha geldi sütün gelmiştir ama ilk süt beyaz su gibi kıvamı koyu oluyor onu çekmek de doymak da zor siz yine 2 saate bir 10 cc şırıngayla yanağının içine doğru yavaş yavaş sıkarak verin. Bize hastanede öyle gösterdilerdi.evde de ilk iş sıcak bir duş al memelerine tut suyu bol bol. O zaman iner inşallah sütün. İlk duşta su geçirmez bant al demişlerdi hastanede onu alıp yapıştırıp yaptım. Somra çıkardım hergün normal duş aldım sıkıntı olmadı.
Önce emzir sonra şırıngayla mamasını ver annesi sütün gelince de önce emzir yine takviye et. Makinan varsa sütünü sağ yoksa mama ver 1 hafta devam et inşallah sarılık olmadan atlatırsınız bu süreci

Arveles yazdı bana canım ağrı kesici olarak. Ama içmesen olmaz mı dedi doktor. Çok ağrım da olmadı şükür normal oturup yatarken oldu. Almadım ağrı kesici hiç.karaciğerden atılıyormuş parol o yüzden sakın içme zsten karaciğerin problemli şuan dedi. Arveseles böbreklerde süzülüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…