Kuzummm hepimiz aynı durumdayız bak benimkinde de cıktı bir çoğumuzda var kaldı ki bebeklerin yüzde 80ind3 olurmus bu çok yüksek bir oran şimdiki doktorlar tedbiri elden bırakmamak adına fototerapiye aliyor bence çünkü benimki 15 ile almadi gorumcemin kızı 11 ile alındı değişiyor durum üzme kendiniKızlar sarılık değerimiz yüksek çıktı. Yatıyoruz. Of berbat hissediyorum emziremedim mi ben bu çocuğu yeterince acabaEki Görüntüle 2615874
Öpmem mi yaGözünüz aydın canım ohh mis gibi kokla öp bizim yerimize de
Ay inşallah yaa
Ay gazlı bebek zor kuzum valla dedigin givi omzundan düşmüyor sonra☺ kiyamam insallah bu ilaç iyi gelirde rahat edersin uykusuzluk zorKızlaaaarrr yaka iğneliğim oldu bu bebe yaa. Çok gazı var yapmadığım kalmadı.. Damlayı değiştirdik buğün. Hepsiburadada yorumlardan yola çıkarak Nurse Harveys adında bir damla aldırdım. Sanırım fayda etmeye başladı.öğlen 12 gibi verdim bide akşam verdim. Baya bi rahatladı çok şükür. Buğün 2. Banyomuzun ardından bidaha verirsem inş. Rahat uyur.
Bende o mama miktari çok fazla kuzum napiosun☺ ben benimkine 30 cc veriyorum da ayilmiyor o yüzden 20 ye düşürcem memeyi kabul etmemesi mama ile alakalı sık sık mama ve meme veriyoruz çocuk istemiyor artık bende de var o başını cevirme memedeyken meme arama o yüzden mama takviyesi sayımı azalticam sütüm gelmeye başladı iyice beni emsin sipaKizlar benimkindede sarilik var egeri 10 cikti ama bugun gözleri daha sarı gibidoktor dikkat edin dedi.. sağıp vermeye calisiyorum emmiyor benimkide göğsünü dayadığım an kafasını çevirip bagirarak agliyor oturup aglayasim geliyor o an. mamada yeterli geliyor mu anlamıyorum, surekli araniyor mamayı 40cc kadar verdim az önce. Öncesinde 60cc verdiğim oldu cocuk fışkırtarak kustu 2 -3 saatte 1 besleyin diyorlar yatincada 4 saat uyuyor zorla uyandiriyorum.
Valla nasıl yapicam bilemiyorum ya
ya benim bir alerji olayim vardi.karar veremediler hangi ilaci vereceklerine.3 saat sonunda ilac veridli.etki edene kadar epey zorlu zamanlar.tahmin edersin isteHayır niye geç baslatiolarsa anlamıyorum ağrılı bir işlem yani ver ağrı kesiciyi anca duruyoruz
Kuzummm hepimiz aynı durumdayız bak benimkinde de cıktı bir çoğumuzda var kaldı ki bebeklerin yüzde 80ind3 olurmus bu çok yüksek bir oran şimdiki doktorlar tedbiri elden bırakmamak adına fototerapiye aliyor bence çünkü benimki 15 ile almadi gorumcemin kızı 11 ile alındı değişiyor durum üzme kendinibak mama takviyesi falan bizim ki 1 günde 14 e düştü o yuzd3n aynı şekilde beslemeye devam☺ biraz mamayi azalticam bu seferde memede çok zorlaniyorum
Kuzum bizimki 17 olmuşKuzummm hepimiz aynı durumdayız bak benimkinde de cıktı bir çoğumuzda var kaldı ki bebeklerin yüzde 80ind3 olurmus bu çok yüksek bir oran şimdiki doktorlar tedbiri elden bırakmamak adına fototerapiye aliyor bence çünkü benimki 15 ile almadi gorumcemin kızı 11 ile alındı değişiyor durum üzme kendinibak mama takviyesi falan bizim ki 1 günde 14 e düştü o yuzd3n aynı şekilde beslemeye devam☺ biraz mamayi azalticam bu seferde memede çok zorlaniyorum
Amaan zaten karantinadayiz herkes sismanladi yazın kimse kimseyi catlatamaz yi gitsinlohusalar da acıkır
ama yemeli mi yoksa yememeli mi iste butun mesele bu
bu gece yidim
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsünKızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Hastaneye el dezenfektani götürdük elimizi sürekli yıkadık dezenfekte ettik
İşte hep erteledik bilmiyorum. Eşim de hiç zorlamadı, diyorum keşke biraz zorlasaydın kötü davransaydın daha çabuk hallederdik belkiCanım neden 2 yıl beklediniz keske o kadar beklemeseydiniz cok yıpratıcı bi süreç yaben 1 ayda bile yıprandım ki eşim çok yardımcı oldu. Bu işin tamamen beyinde olduguna ikna oldum kendi kendini telkin ettim ve ilk yaptığım da şok oldum senin gibi. Bu muydu demiştim acıkcası benim bazı zamanlar canım acıyo ilk girişte zaman zaman
Gözün aydın canım. sağlıkla hayırla büyüsün minik oglun.Kızlar ben de dün doğum yaptım şimdi evdeyiz çok şükür yavrumu emzireceğim şimdi emerse emmesi biraz problem oluyor uykucu şirin diyorum ben...
Sezeryan doğum yaptım hastane sahaneydi tedbirler üst sınırdaydı doktorum ameliyat ekibi harikaydı e daha ne olsun çok güzel bir şekilde doğumumu yaptım evimize de geldik
Hastaneye el dezenfektani götürdük elimizi sürekli yıkadık dezenfekte ettik
Gözün aydın canım m. saglikla büyüt minigini. süt bir iki güne gelecektir. sen onu dert etme. bol bol kokla ve emzir. gelene kadar da mama takviyesi yaparsin az az. zaten ilk süt kolastrum az gelir ama doyurcudur. Allah kolaylık versin.Kızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Gözün aydın canım maşallah oğluna. Allah anali babali büyütsünKızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Canım benim gözün aydın olsun güle güle büyüt oğluşunuKızlar alıntılayamadım. Bebeğim saat 9.00 da doğdu. 2.450 gr. Çok minik. Benim ağrım çok oldu. 3 buçuk gibi yürüttüler. Tuvaletime kendim gitmeye başladım. Bebek memede uyuyor. Süt çok sıkınca gelir gibi oluyor. Moshi süt sağma uyguluyorum süt çıkmıyor. Öğleden sonra mama verdiler şırınga ile. Çok uğraşıyorum. İnşallah Rabbim bütün bebelerimizin rızkını helalinden bol verir. İyi olmak zorundayım. Evde kendi kendimizeyiz. Yanımda çocukluk arkadaşım kaldı gece. Eşimi eve gönderdik. Çünkü dün gece sabaha kadar uyumamıştık acil hastaneye yetiştik. Hastane titiz. İnşallah sabah taburcu olacağız. Sütümüz gelirse herşey daha güzel olacak. Mübarek günde geldi oğlum. Çok değişik bir duygu . Rabbim nerde isteyen dileyen varsa nasip etsin inşallah. Dua eder dua bekleriz. Herkese kolay Doğum, bol süt dilerim.
Arveles yazdı bana canım ağrı kesici olarak. Ama içmesen olmaz mı dedi doktor. Çok ağrım da olmadı şükür normal oturup yatarken oldu. Almadım ağrı kesici hiç.karaciğerden atılıyormuş parol o yüzden sakın içme zsten karaciğerin problemli şuan dedi. Arveseles böbreklerde süzülüyormuş.ya benim bir alerji olayim vardi.karar veremediler hangi ilaci vereceklerine.3 saat sonunda ilac veridli.etki edene kadar epey zorlu zamanlar.tahmin edersin iste
simdi eve parol yazmis ama parol etkilemiyor beni.bir de baska agir bir ilac yazmis.ama onu daha icmedim.hastanede dayadilar agri kesiciyi.iyiydim.eve gelince o my gotparol kesmiyor beni gardaş
sana ne reçete edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?