2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam canim cok sagol, geceden beri emdi aglaya sizlsya sukur ama ac kalirsa diye mama alin dediler.

Cati muayenesi yapmasinin bi manasi yokki o zaman zaten sezeryan onermis

Ben de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim

Canım kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi. Her ikisinde de yaşanılan sıkıntılar oluyor. Yine insan kendine 1 hafta vermeli düzelmek için bence. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Gunaydin canim bende bekliyorum belki gelir diye kizim icerde rahat hic niyeti yok gibi bide kiz cocuklari erken dogar diyorlar ablasi da 40 haftayi doldurmustu umarim bu oyle olmaz

Çok az kalmış senin de canım belli mi olur bir süpriz yapar gelir.
Kızlar o tezi çürüttü ya sağ olsunlar inşallah benim cadı da bekletmez beni.

Hepinize iyi geceler kızlar öpüldünüz

Eh napalım sporcu geçmişim yüzünden siyah kuşak tekvando geçmişim var
Şimdi damadıb arkadaşlarına acıdım
Sezeryan olacaksa bir manası yok çatı muayenesinin bence canım ki vajinusmus geçmişin falan gerek yok bence. Sezeryan için ne zaman tarih verdi?

İşte hep erteledik bilmiyorum. Eşim de hiç zorlamadı, diyorum keşke biraz zorlasaydın kötü davransaydın daha çabuk hallederdik belki Neyse geçti gitti artık..
Kötü davransa zorlasa hersey daha da sarpa sarardı bşver aman geçti gitti bile
Tamam canim cok sagol, geceden beri emdi aglaya sizlsya sukur ama ac kalirsa diye mama alin dediler.
Aç kalmasın diye demişlerdir canım ağlaya sızlaya öğrenecek emmeyi

Ben de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim
Korkma canım ben de bunda girerken çok korktum panik yaşadım. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ayağa rahat kalktım yürüdüm başım dönmüştü diğerlerinde bunda hiç olmadı.2 gece hastanede kaldım sonrasında baya toparladım. 5.kattaydı odam. Asansöre binmeyelim dedik yengem eşyaları aldı ben bebeği aldım 5 kat indik yürüyerek. Evde de çok sıkıntım olmadı kv. Vardı 10 gün kadar yemekleri yaptı. Ben bebekle ve kızlarla ilgilendim evi toparladım tpz aldım, çamaşır toplayıp astım falan. Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Sen de iyi düşün iyi olsun. Hemeroidden ameliyat olmak zorunda kaldı arkadaşım normal doğum sonrası çok sıkıntı yaşadı. Sen de sağsağlim kurtulursun inşallah

Günaydın...bugun görüş günü minik kelebeği görmeye ve gün almaya gidiyoruz dua edin herşey yolunda olsun
İyi haberlerle gel inşallah canım
Canım bence de çatı muayenesine gerek yok. Panik olma bir de. Doktorun önerdiyse bir bildiği vardır. Bu durumda normal doğum yapsan belki de daha zor iyileşeceksin. Merak etme
Şimdi damadıb arkadaşlarına acıdım

Sezeryan olacaksa bir manası yok çatı muayenesinin bence canım ki vajinusmus geçmişin falan gerek yok bence. Sezeryan için ne zaman tarih verdi?
Damadın arkadaşları da kocama acımıştı
Günaydın bugun 2de randevum var bakalım ak koyun kara koyun belli olacak
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım

Günaydınlaaar gece geç yatınca ilk defa bu saatte kalktım. Kedilerim acıkmış, bebişim acıkmış, aşkı memnu başlamış bugün tam 37+0 olduk teyzeleri
Günaydın canım akşam çok konuştuk tabi bende acıkmışım kızımda acıkmış bende bugun tam 38+0 oldum aramızda bi hafta var

Günaydınlaaar gece geç yatınca ilk defa bu saatte kalktım. Kedilerim acıkmış, bebişim acıkmış, aşkı memnu başlamış bugün tam 37+0 olduk teyzeleri
Günaydın canım akşam çok konuştuk tabi bende acıkmışım kızımda acıkmış bende bugun tam 38+0 oldum aramızda bi hafta var
Aa demek carsambalari atiyor ucumuzunde . Bizde bugun tam 36+0 olduk ☺☺
Ben dün uyuyakalmışım sohbetin bir yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…