Tamam canim cok sagol, geceden beri emdi aglaya sizlsya sukur ama ac kalirsa diye mama alin dediler.Gelir canım sezeryan olunca 3-4 güne anca geliyor sütler. Bebeği aç bırakma mama ver sarılık olmasın stres yapma. Süt sağma makinası varsa onunla sağsan biraz belki daha hızlı gelir şimdi bebek küçük çok iyi ememiyo çenesi kuvvetli değil ki sen ama yinede boşda olsa ver memeni emmeyi öğrensin.
Cati muayenesi yapmasinin bi manasi yokki o zaman zaten sezeryan onermisKızlar şu an nstdeyim, doktorum sezaryen önerdi, tuhaf oldum açıkçası hep vajinal istemiştim. Aritmi ve hemoroid kaynaklı önerdi. Nstden sonra çatıya bakacakmış, eğer sezaryen olacaksa baktırmanın bir anlamı var mı sizce?
Gunaydin canim bende bekliyorum belki gelir diye kizim icerde rahat hic niyeti yok gibi bide kiz cocuklari erken dogar diyorlar ablasi da 40 haftayi doldurmustu umarim bu oyle olmazGünaydın herkese kızlar. Bugün kim doğuracak bakalım.
Ben de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirimCati muayenesi yapmasinin bi manasi yokki o zaman zaten sezeryan onermis
Bilmiyorumki canim ben normal dogum yaptigum halde zor iyileştim sezeryan nasil olur bilemiyorumBen de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim
2 hafta önce doğum yaptım 1 gece kaldımMerhaba kızlardogum yapan annelere sormak istiyorum epidural sezeryan dogum da hastane de kac gece kalıyorsunz?
Ben de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim
Gunaydin canim bende bekliyorum belki gelir diye kizim icerde rahat hic niyeti yok gibi bide kiz cocuklari erken dogar diyorlar ablasi da 40 haftayi doldurmustu umarim bu oyle olmaz
Insallah canim bakalim supriz yaparlar miÇok az kalmış senin de canım belli mi olur bir süpriz yapar gelir.
Kızlar o tezi çürüttü ya sağ olsunlar inşallah benim cadı da bekletmez beni.
Şimdi damadıb arkadaşlarına acıdımHepinize iyi geceler kızlar öpüldünüz
Eh napalım sporcu geçmişim yüzündensiyah kuşak tekvando geçmişim var
Sezeryan olacaksa bir manası yok çatı muayenesinin bence canım ki vajinusmus geçmişin falan gerek yok bence. Sezeryan için ne zaman tarih verdi?Kızlar şu an nstdeyim, doktorum sezaryen önerdi, tuhaf oldum açıkçası hep vajinal istemiştim. Aritmi ve hemoroid kaynaklı önerdi. Nstden sonra çatıya bakacakmış, eğer sezaryen olacaksa baktırmanın bir anlamı var mı sizce?
Kötü davransa zorlasa hersey daha da sarpa sarardı bşver aman geçti gitti bileİşte hep erteledik bilmiyorum. Eşim de hiç zorlamadı, diyorum keşke biraz zorlasaydın kötü davransaydın daha çabuk hallederdik belkiNeyse geçti gitti artık..
Aç kalmasın diye demişlerdir canım ağlaya sızlaya öğrenecek emmeyiTamam canim cok sagol, geceden beri emdi aglaya sizlsya sukur ama ac kalirsa diye mama alin dediler.
Gunaydin canim insallah supriz yapar arkadaslardanHerkese günaydınnnnnbakalım bugün sürpriz bebek gelecek mii
Korkma canım ben de bunda girerken çok korktum panik yaşadım. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ayağa rahat kalktım yürüdüm başım dönmüştü diğerlerinde bunda hiç olmadı.2 gece hastanede kaldım sonrasında baya toparladım. 5.kattaydı odam. Asansöre binmeyelim dedik yengem eşyaları aldı ben bebeği aldım 5 kat indik yürüyerek. Evde de çok sıkıntım olmadı kv. Vardı 10 gün kadar yemekleri yaptı. Ben bebekle ve kızlarla ilgilendim evi toparladım tpz aldım, çamaşır toplayıp astım falan. Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Sen de iyi düşün iyi olsun. Hemeroidden ameliyat olmak zorunda kaldı arkadaşım normal doğum sonrası çok sıkıntı yaşadı. Sen de sağsağlim kurtulursun inşallahBen de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim
İyi haberlerle gel inşallah canımGünaydın...bugun görüş günü minik kelebeği görmeye ve gün almaya gidiyoruz dua edin herşey yolunda olsun
Kızlar şu an nstdeyim, doktorum sezaryen önerdi, tuhaf oldum açıkçası hep vajinal istemiştim. Aritmi ve hemoroid kaynaklı önerdi. Nstden sonra çatıya bakacakmış, eğer sezaryen olacaksa baktırmanın bir anlamı var mı sizce?
Canım bence de çatı muayenesine gerek yok. Panik olma bir de. Doktorun önerdiyse bir bildiği vardır. Bu durumda normal doğum yapsan belki de daha zor iyileşeceksin. Merak etmeBen de öyle düşündüm açıkçası.. Sezaryenden de korkmuyordum ama şimdi bir panik oldum ben ya.. Zor mu iyileşirim
Damadın arkadaşları da kocama acımıştıŞimdi damadıb arkadaşlarına acıdım
Sezeryan olacaksa bir manası yok çatı muayenesinin bence canım ki vajinusmus geçmişin falan gerek yok bence. Sezeryan için ne zaman tarih verdi?
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın bugun 2de randevum var bakalım ak koyun kara koyun belli olacak
Günaydın canım akşam çok konuştuk tabiGünaydınlaaargece geç yatınca ilk defa bu saatte kalktım. Kedilerim acıkmış, bebişim acıkmış, aşkı memnu başlamış bugün tam 37+0 olduk teyzeleri
Hadi bakalım bekliyoruz meraklaGünaydın bugun 2de randevum var bakalım ak koyun kara koyun belli olacak
Gece geç yatınca tabiGünaydınlaaargece geç yatınca ilk defa bu saatte kalktım. Kedilerim acıkmış, bebişim acıkmış, aşkı memnu başlamış bugün tam 37+0 olduk teyzeleri
Günaydınlaaargece geç yatınca ilk defa bu saatte kalktım. Kedilerim acıkmış, bebişim acıkmış, aşkı memnu başlamış bugün tam 37+0 olduk teyzeleri
Aa demek carsambalari atiyor ucumuzunde . Bizde bugun tam 36+0 olduk ☺☺Günaydın canım akşam çok konuştuk tabibende acıkmışım kızımda acıkmış bende bugun tam 38+0 oldum aramızda bi hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?