Seni uyuttuk biz devam ettikAa demek carsambalari atiyor ucumuzunde . Bizde bugun tam 36+0 olduk ☺☺
Ben dün uyuyakalmışım sohbetin bir yerinde
Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Çok şükür bebek iyi ama doktor açıklık muayenesi yaptı. Yaşadığım en kötü anlardı belki de.. Hastane ayağa kalktı çığlık çığlığa bağırdım, boğazım pert şu an.. Öyle bir acı yaşamamıştım hiç.. Eve geldik ama ben hala olayın şokundayım. Yaptıracakları korkutmak değil amacım, sorun bende çünkü, vajinismus geçmişim var demiştim. Kontrol bende olmadıkça oraya bir şey girmesine müsaade etmiyor beynim ve vücudum.. Yay gibi kaskatı kesildim ama doktor muayeneye devam etti, adam da haklı çünkü eline yapıştım falan epey mücadele ettim öncesinde.. Sonuç olarak birkaç santim açılmam varmış. Cumartesi sabahına çağırdı, tekrar bakıp açıklık arttıysa o gün alacak bebeği ya da sonraya gün verecek.
Kafam çok karışık, erken değil mi sizce sezaryen için? 36+2 olacağım o gün.. Bebeğin kilosu 2700 çıktı. Boyu 50 cm civarı.. Hem erken diye düşünüyorum hem de cumartesi ben bu açıklık muayenesini nasıl olacağım tekrar, aşırı derecede gerginim
Siz neler kpnusmussunuz nelerSeni uyuttuk biz devam ettikilk doğuran ben mi olucam 3müz arasından acaba yoksa bi süpriz yapan olur mu
Ben de çok anlamadım kafam karıştı. Zaten o an konuşacak durumda da değildim. Her şey ani oldu. Şaşkınım hala.. Sezaryense neden açıklığa bakıyor ki.. Sancım gelse zaten o zaman da sezaryen yapabilir. Kafam bi milyon..Ya kıyamam sana neler olmuş öyle. Siz sezeryanda kesin karar kıldınız mı? Neden tekrar açıklığa bakacak? Bana da biraz erken geldi 36+lar acaba açıklık var diye mi acele edecek. Hiçbir sorun yoksa bebekle ilgili erken bence, inan benim bile kafam karıştı.
Ay çok üzüldüm ya dün aksamda konusmuştuk hatta bu konuları. Madem sezeryan olacak neden açıklık baktı bir de vajinusmus oldugunu biliyor keske seni hazırlasaydı haftaya bakacağım kendini buna hazırla falan diye. Kaldı ki sezeryan yapılacaksa hiç gereği yok çatı muayenesi yapmanın. Bir de erken sezeryan için 36lar en az 38 olmalı ki normalde suan 39da alıyor doktorlar. Benim doktorun tutumu pek hosuma gitmedi bilemiyorum özellikle sezeryan için bebekte bi sorun yoksa çok erken. Yine de kararı sen vereceksin ayrıca cumartesi tekrar muayene etmesinin bi anlamı da yok. Bak koalanında bi parmak açıklığı vardı ama bebek hala yukarda.Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Çok şükür bebek iyi ama doktor açıklık muayenesi yaptı. Yaşadığım en kötü anlardı belki de.. Hastane ayağa kalktı çığlık çığlığa bağırdım, boğazım pert şu an.. Öyle bir acı yaşamamıştım hiç.. Eve geldik ama ben hala olayın şokundayım. Yaptıracakları korkutmak değil amacım, sorun bende çünkü, vajinismus geçmişim var demiştim. Kontrol bende olmadıkça oraya bir şey girmesine müsaade etmiyor beynim ve vücudum.. Yay gibi kaskatı kesildim ama doktor muayeneye devam etti, adam da haklı çünkü eline yapıştım falan epey mücadele ettim öncesinde.. Sonuç olarak birkaç santim açılmam varmış. Cumartesi sabahına çağırdı, tekrar bakıp açıklık arttıysa o gün alacak bebeği ya da sonraya gün verecek.
Kafam çok karışık, erken değil mi sizce sezaryen için? 36+2 olacağım o gün.. Bebeğin kilosu 2700 çıktı. Boyu 50 cm civarı.. Hem erken diye düşünüyorum hem de cumartesi ben bu açıklık muayenesini nasıl olacağım tekrar, aşırı derecede gerginim
Heyecanlı kısımları kaçırdın canımSiz neler kpnusmussunuz nelerBenim erken sanci falan olmazsa 2 haftaya dogum olucak kuzum dur bakalim yinede belli mi olur bebislerin isi bu ☺☺
Neden baktı ki açıklığa şimdiden bana 38 de baktı eğer sezeryan kesinde bakmasın canım bir daha psikolojik olarak çok zor bebeğin kilosu da boyu da iyi ama bence de erken sezeryan için neden öyle karar verdi virüsten dolayı moKızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Canim vajinusmus gecmisi olan bir insan icin verdiğin teki normal kendini hic germe . Açıklığını ilaclarla kontrol altina alir doktorun sende rahatca sezeryanini olursun . Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah hic stres etmeKızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Canım geçmiş olsun.doktorun açıklığına bakmasının sebebi sanırım doğum ilerlemeden bebek doğum kanalına girmeden sezeryana almak herhalde.sezeeryandan korkmanı anlıyorum çünkü bende kesinlikle sezeryan istememe rağmen bende tedirginim korkuyorum açıkçası.ama makat hastalığı çok daha kötü benden söylemesi.ben doğumdan sonra tanıştım bu illetle.çok acılar çektim.hemoroidin varsa hiç bulaşma derim ben.normal doğumda o an ağrıyı çekiyorsun sonrasında çabuk toparlıyorsun ama o makat hastalığı insanın hayatını zindana çeviriyor.sezeryan açısından bile daha kötüdür eminim ki.eğer sezeryan olursan üzülme o yüzünden.yinede normal doğurmak istiyorsan sen bilirsin tabi.hakkında hayırlısı kendin için en doğru kararı verirsiniz inşallah hem sen hem doktorunBen de çok anlamadım kafam karıştı. Zaten o an konuşacak durumda da değildim. Her şey ani oldu. Şaşkınım hala.. Sezaryense neden açıklığa bakıyor ki.. Sancım gelse zaten o zaman da sezaryen yapabilir. Kafam bi milyon..
Ay çok üzüldüm ya dün aksamda konusmuştuk hatta bu konuları. Madem sezeryan olacak neden açıklık baktı bir de vajinusmus oldugunu biliyor keske seni hazırlasaydı haftaya bakacağım kendini buna hazırla falan diye. Kaldı ki sezeryan yapılacaksa hiç gereği yok çatı muayenesi yapmanın. Bir de erken sezeryan için 36lar en az 38 olmalı ki normalde suan 39da alıyor doktorlar. Benim doktorun tutumu pek hosuma gitmedi bilemiyorum özellikle sezeryan için bebekte bi sorun yoksa çok erken. Yine de kararı sen vereceksin ayrıca cumartesi tekrar muayene etmesinin bi anlamı da yok. Bak koalanında bi parmak açıklığı vardı ama bebek hala yukarda.
Heyecanlı kısımları kaçırdın canımaa sen de mi 2 haftaya doğum yapacaksın kız patır patır dökülmeye başladık
Neden baktı ki açıklığa şimdiden bana 38 de baktı eğer sezeryan kesinde bakmasın canım bir daha psikolojik olarak çok zor bebeğin kilosu da boyu da iyi ama bence de erken sezeryan için neden öyle karar verdi virüsten dolayı mo
Kızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimCanim vajinusmus gecmisi olan bir insan icin verdiğin teki normal kendini hic germe . Açıklığını ilaclarla kontrol altina alir doktorun sende rahatca sezeryanini olursun . Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah hic stres etme
Kızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimİlk ultrasonla karnımdan bakınca haftaya kontrole gel, diğer hafta da doğumu yaparız demişti. Sonra nstye gönderdi, oradayken açıklık kontrolü yaptı işte.. Bebek aşağı inmiş, baskı hissediyordum alt kısımda zaten, birden sancı gibi bir şey oluyordu ama enfeksiyon diyordum ben.. Eşime de çıkarken demiş ki şu ara ayakta kalmasın zorlanmasın kendini.. Off off napacam ben ya?
Sezaryene aklım yattı, hele ki bugünkü açıklık muayenesi sonrası anladım ki ben normal yapamam. Zaten hali hazırda da hemoroid memesi var ve kanama oluyor devamlı, doğumdan sonra daha kötü oluyormuş aynen.. Aritmiden dolayı da korkuyordum normal doğumdan, hayırlısı.. Şu an tek çekincem erken alınması bebeğinCanım geçmiş olsun.doktorun açıklığına bakmasının sebebi sanırım doğum ilerlemeden bebek doğum kanalına girmeden sezeryana almak herhalde.sezeeryandan korkmanı anlıyorum çünkü bende kesinlikle sezeryan istememe rağmen bende tedirginim korkuyorum açıkçası.ama makat hastalığı çok daha kötü benden söylemesi.ben doğumdan sonra tanıştım bu illetle.çok acılar çektim.hemoroidin varsa hiç bulaşma derim ben.normal doğumda o an ağrıyı çekiyorsun sonrasında çabuk toparlıyorsun ama o makat hastalığı insanın hayatını zindana çeviriyor.sezeryan açısından bile daha kötüdür eminim ki.eğer sezeryan olursan üzülme o yüzünden.yinede normal doğurmak istiyorsan sen bilirsin tabi.hakkında hayırlısı kendin için en doğru kararı verirsiniz inşallah hem sen hem doktorun
Sorma aşırı stres yüklüyüm şu an.. Açık pembe akıntı gelmiş az önce, sanırım kastım diye oldu..Canım niye stres oluyorsun ya kilosu da iyiymiş minnoşun. Biraz rahatla bebeği de strese sokuyorsun. Yat dinlen kendini yorma.
Kuzum onu bilmiyorum ama geçen doktora gittiğimde nst de sancım çıkmıştı,ilk doğumum da normal olunca doktor bebek doğum kanalına girmeden ilerlemeden alalım bebeği dedi.herhalde doğum kanalına girince riskli mi oluyor bilmiyorum kiSezaryene aklım yattı, hele ki bugünkü açıklık muayenesi sonrası anladım ki ben normal yapamam. Zaten hali hazırda da hemoroid memesi var ve kanama oluyor devamlı, doğumdan sonra daha kötü oluyormuş aynen.. Aritmiden dolayı da korkuyordum normal doğumdan, hayırlısı.. Şu an tek çekincem erken alınması bebeğinKanala girince sezaryen yapılmıyor mu canım? Ondan mı acaba bakıyor doğum başladı mı diye..
Sıkma canım canını doktor bilir işini belki nts de sancın falan çıkmıştır ondan bakmıştır kafa olarak kendini rahatlatmaya çalış çok şükür bebek iyimiş önemli olan da oKızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimİlk ultrasonla karnımdan bakınca haftaya kontrole gel, diğer hafta da doğumu yaparız demişti. Sonra nstye gönderdi, oradayken açıklık kontrolü yaptı işte.. Bebek aşağı inmiş, baskı hissediyordum alt kısımda zaten, birden sancı gibi bir şey oluyordu ama enfeksiyon diyordum ben.. Eşime de çıkarken demiş ki şu ara ayakta kalmasın zorlanmasın kendini.. Off off napacam ben ya?
Canım benim bebek kanalda sancı çıkmıyor doktor suniyi deniyecez olmazsa sezeryan diyor galiba dediğin gibi kanalda riskli mi ki Bana demedi öyle bir şey amaKuzum onu bilmiyorum ama geçen doktora gittiğimde nst de sancım çıkmıştı,ilk doğumum da normal olunca doktor bebek doğum kanalına girmeden ilerlemeden alalım bebeği dedi.herhalde doğum kanalına girince riskli mi oluyor bilmiyorum ki☹ Bende ilk defa sezeryan olacağım için çok ta bilgi sahibi değilim ama doktorun vardır bi bildiği bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?