Kızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimİlk ultrasonla karnımdan bakınca haftaya kontrole gel, diğer hafta da doğumu yaparız demişti. Sonra nstye gönderdi, oradayken açıklık kontrolü yaptı işte.. Bebek aşağı inmiş, baskı hissediyordum alt kısımda zaten, birden sancı gibi bir şey oluyordu ama enfeksiyon diyordum ben.. Eşime de çıkarken demiş ki şu ara ayakta kalmasın zorlanmasın kendini.. Off off napacam ben ya?
Valla benim tarih belliSeni uyuttuk biz devam ettikilk doğuran ben mi olucam 3müz arasından acaba yoksa bi süpriz yapan olur mu
Kızlar evimize geldik şükür oğluşum ellerinizden öper. Ben de hepinize duacı olurum. Ameliyat yeri ağrıyor onun dışında sıkıntı yok. Babamız bize yemek yapıyor Allah razı olsun. Ben de bebeğimizle ilgileniyorum
Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Çok şükür bebek iyi ama doktor açıklık muayenesi yaptı. Yaşadığım en kötü anlardı belki de.. Hastane ayağa kalktı çığlık çığlığa bağırdım, boğazım pert şu an.. Öyle bir acı yaşamamıştım hiç.. Eve geldik ama ben hala olayın şokundayım. Yaptıracakları korkutmak değil amacım, sorun bende çünkü, vajinismus geçmişim var demiştim. Kontrol bende olmadıkça oraya bir şey girmesine müsaade etmiyor beynim ve vücudum.. Yay gibi kaskatı kesildim ama doktor muayeneye devam etti, adam da haklı çünkü eline yapıştım falan epey mücadele ettim öncesinde.. Sonuç olarak birkaç santim açılmam varmış. Cumartesi sabahına çağırdı, tekrar bakıp açıklık arttıysa o gün alacak bebeği ya da sonraya gün verecek.
Kafam çok karışık, erken değil mi sizce sezaryen için? 36+2 olacağım o gün.. Bebeğin kilosu 2700 çıktı. Boyu 50 cm civarı.. Hem erken diye düşünüyorum hem de cumartesi ben bu açıklık muayenesini nasıl olacağım tekrar, aşırı derecede gerginim
Daha önce yaşanmışlıkların olunca zor tabi Allah kolaylık versin bu durumda normal doğum daha da zorlardı seni stres yapmamaya çalış günlerimiz yakın seninle benim doktorumda 2.5 kiloyu geçsin 37 haftayı tamamlasın yeterli dedi vardır doktorunun bildiği şu saatten sonra doktoruna güven ve dua et bolca sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza inş.Kızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimİlk ultrasonla karnımdan bakınca haftaya kontrole gel, diğer hafta da doğumu yaparız demişti. Sonra nstye gönderdi, oradayken açıklık kontrolü yaptı işte.. Bebek aşağı inmiş, baskı hissediyordum alt kısımda zaten, birden sancı gibi bir şey oluyordu ama enfeksiyon diyordum ben.. Eşime de çıkarken demiş ki şu ara ayakta kalmasın zorlanmasın kendini.. Off off napacam ben ya?
Senin de mi sezaryendi?Daha önce yaşanmışlıkların olunca zor tabi Allah kolaylık versin bu durumda normal doğum daha da zorlardı seni stres yapmamaya çalış günlerimiz yakın seninle benim doktorumda 2.5 kiloyu geçsin 37 haftayı tamamlasın yeterli dedi vardır doktorunun bildiği şu saatten sonra doktoruna güven ve dua et bolca sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza inş.
Bilmiom ki kuzum ya bende bilemedim ki doktorun kanal dediği doğum yolu mu bilemedim valla bendeCanım benim bebek kanalda sancı çıkmıyor doktor suniyi deniyecez olmazsa sezeryan diyor galiba dediğin gibi kanalda riskli mi ki Bana demedi öyle bir şey ama
geçmiş olsun. bayağı kötü bir tecrübe olmuş. bebek için erken ama açıklık artınca enfeksiyon riski oluyormus. ben doktora eve gideyim dedigimde bu açıklıkla eve gidemezsin, artik bebegin enfeksiyon kapma riski var demisti. gerçi benim açıklık 6 cm di o zaman.Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Çok şükür bebek iyi ama doktor açıklık muayenesi yaptı. Yaşadığım en kötü anlardı belki de.. Hastane ayağa kalktı çığlık çığlığa bağırdım, boğazım pert şu an.. Öyle bir acı yaşamamıştım hiç.. Eve geldik ama ben hala olayın şokundayım. Yaptıracakları korkutmak değil amacım, sorun bende çünkü, vajinismus geçmişim var demiştim. Kontrol bende olmadıkça oraya bir şey girmesine müsaade etmiyor beynim ve vücudum.. Yay gibi kaskatı kesildim ama doktor muayeneye devam etti, adam da haklı çünkü eline yapıştım falan epey mücadele ettim öncesinde.. Sonuç olarak birkaç santim açılmam varmış. Cumartesi sabahına çağırdı, tekrar bakıp açıklık arttıysa o gün alacak bebeği ya da sonraya gün verecek.
Kafam çok karışık, erken değil mi sizce sezaryen için? 36+2 olacağım o gün.. Bebeğin kilosu 2700 çıktı. Boyu 50 cm civarı.. Hem erken diye düşünüyorum hem de cumartesi ben bu açıklık muayenesini nasıl olacağım tekrar, aşırı derecede gerginim
Canım benim çok üzüldüm böyle geçmesine randevunun.Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
Ayyy şu Mayıs gelsin hepimiz doğurmuş oalalımda sayfada rahat edelim artıkBilmiom ki kuzum ya bende bilemedim ki doktorun kanal dediği doğum yolu mu bilemedim valla bende
Enfeksiyon falan demedi bana, ben daha erken değil mi dediğimde açıklık başlamış ama dedi. Gerçi ben bu haftalara bile gelebileceğimizi düşünmüyordum 23-24 leri görsek razıydım. Şimdi 36 ya erken diyorum :)geçmiş olsun. bayağı kötü bir tecrübe olmuş. bebek için erken ama açıklık artınca enfeksiyon riski oluyormus. ben doktora eve gideyim dedigimde bu açıklıkla eve gidemezsin, artik bebegin enfeksiyon kapma riski var demisti. gerçi benim açıklık 6 cm di o zaman.
bir iki cm normal ilerlemezse bekler bence. hatta ikinci üçüncü gebeliklerde 3 4 bile normal. doğumdan bir önceki kontrolde 3 cm açıklık vardi benim. onu çok önemsememişti. inşallah hakkinda hayirlisi olur. Allah yardımcın olsun.
Oyyy maşallah annesiKızlar evimize geldik şükür oğluşum ellerinizden öper. Ben de hepinize duacı olurum. Ameliyat yeri ağrıyor onun dışında sıkıntı yok. Babamız bize yemek yapıyor Allah razı olsun. Ben de bebeğimizle ilgileniyorum
Cnm ozaman bakmasın sezeryan olcaksan ne gerek var.ben senin yerinde olsam hiç baktirmam çünkü normal.dogumda çok elliyorlar açılmaya bakıyorlar yani elliyorlar boş yere strese girme.Kızlar tek tek alıntılayamadım, şu an çok iyi değilim moral olarak..
İnşallah canım yarından sonra benim sezeryanım var inşallah sorunsuz geçer herşey.bu hamilelik burnumdan geldi bitsin artık bebeğimi kucağıma alayım,daha karnımdayken çok çektirdi şıpa,doğduktan sonra düşünemiyorumAyyy şu Mayıs gelsin hepimiz doğurmuş oalalımda sayfada rahat edelim artık
Maşallah subhanallahKızlar evimize geldik şükür oğluşum ellerinizden öper. Ben de hepinize duacı olurum. Ameliyat yeri ağrıyor onun dışında sıkıntı yok. Babamız bize yemek yapıyor Allah razı olsun. Ben de bebeğimizle ilgileniyorum
Aynn valla senin çok zordu gerçekten rabbim yardım etti çok şükür sana cuma mi senin sezeryan daİnşallah canım yarından sonra benim sezeryanım var inşallah sorunsuz geçer herşey.bu hamilelik burnumdan geldi bitsin artık bebeğimi kucağıma alayım,daha karnımdayken çok çektirdi şıpa,doğduktan sonra düşünemiyorum
Motiven için çok sağol koalam, iyi geldi. Benim bitmek bilmeyen bir vajinal ve idrar yolu enfeksiyonum da var, bugün yine testte pozitif çıktı. O da bebeğe zararlı mesela.. Hayırlısı olsun inşallah.. Az da olsa rahatladım biraz sizlerin yorumuyla.. Ama hala şu muayene edecek olması beni çok çok geriyor. Eşime dedim senle evde alıştırma yapalım diye ama sonuçta eşim olunca güven fazla oluyor sıkıntı olmuyor.Canım benim çok üzüldüm böyle geçmesine randevunun.Doktorun muhtemelen bebek kanala girmeden almak için demiştir. Bir yerde okumuştum çünkü sezeryan olacakların bebek kanala girmesin istiyorlarmış.
36+lar düşününce bize erken gibi geliyor ama doktorum bana 36.haftama girdiğimde bundan sonra gelmek isterse doğurturum engellemem demişti. Risk görse sana da 36+larda alalım demez zaten. Kilosu, gelişimi vs iyi. Bak benim ablam 35+3te doğurdu ikizlerini hiç bir sıkıntı olmadan aldık çıktık. Bence doktorunu dinle, burda karşılıklı güven çok önemli çünkü. Bebeğinde aşağı indiğine göre zaten gelmeye hazır demektir.Sen yat dinlen bir sonraki muayeneye kadar olabildiğince psikolojini hazırla muayene için. Hayırlı vakitte, sağlıkla kavuşacaksınız inşallah ben inanıyorum. ❤
Açılma arttıysa cumartesi alacak doğuma, artmadıysa diğer haftaya gün verecekmiş.Cnm ozaman bakmasın sezeryan olcaksan ne gerek var.ben senin yerinde olsam hiç baktirmam çünkü normal.dogumda çok elliyorlar açılmaya bakıyorlar yani elliyorlar boş yere strese girme.
Evet canım cuma çok yakınlaştık çokAynn valla senin çok zordu gerçekten rabbim yardım etti çok şükür sana cuma mi senin sezeryan da
Ohh maşallah cumaya çok bebiş var heyecanla yazmanızı bekleyecez belki bende sizlere dahil olurumEvet canım cuma çok yakınlaştık çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?