2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Nst de sancı çıktıysa bebekte aşağı inmişse erken gelebilir diye düşünerek öyle söylemiş olabilir. Şu durumda doktora güvenmek en iyisi galiba. Zaten birkaç sebepten normal doğumda zor gözüküyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum ya.

Oyy maşallah yerim o paşayı ben. Ne de güzel annesi.

Daha önce yaşanmışlıkların olunca zor tabi Allah kolaylık versin bu durumda normal doğum daha da zorlardı seni stres yapmamaya çalış günlerimiz yakın seninle benim doktorumda 2.5 kiloyu geçsin 37 haftayı tamamlasın yeterli dedi vardır doktorunun bildiği şu saatten sonra doktoruna güven ve dua et bolca sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza inş.

Senin de mi sezaryendi?

Tikkabilla canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına Bebeğinin kilosu falan uygunsa yapabiliyorlar. Senin haftalarında doğuran arkadaşlar oldu burada hatta kuveze falan da girmedi bebekleri. Endişelenmen çok normal ama. Rahatlamaya çalış stres yapmamaya çalış canım. Doktoruna da çekinmeden açık açık konuş gittiğinde. Biraz daha beklememizde sakınca var mı diye. Eğer beklenebilirse aşırı bir risk yoksa son zamanları oturarak geçirirsin mesela ama 38 veya 39 da sezaryen olursun. Doktorun işine karışıyor gibi düşünme. Kafanda soru işareti varsa içini rahatlatmak adına sor mutlaka.

Canım benim bebek kanalda sancı çıkmıyor doktor suniyi deniyecez olmazsa sezeryan diyor galiba dediğin gibi kanalda riskli mi ki Bana demedi öyle bir şey ama
Bilmiom ki kuzum ya bende bilemedim ki doktorun kanal dediği doğum yolu mu bilemedim valla bende

geçmiş olsun. bayağı kötü bir tecrübe olmuş. bebek için erken ama açıklık artınca enfeksiyon riski oluyormus. ben doktora eve gideyim dedigimde bu açıklıkla eve gidemezsin, artik bebegin enfeksiyon kapma riski var demisti. gerçi benim açıklık 6 cm di o zaman.

bir iki cm normal ilerlemezse bekler bence. hatta ikinci üçüncü gebeliklerde 3 4 bile normal. doğumdan bir önceki kontrolde 3 cm açıklık vardi benim. onu çok önemsememişti. inşallah hakkinda hayirlisi olur. Allah yardımcın olsun.

Canım benim çok üzüldüm böyle geçmesine randevunun. Doktorun muhtemelen bebek kanala girmeden almak için demiştir. Bir yerde okumuştum çünkü sezeryan olacakların bebek kanala girmesin istiyorlarmış.
36+lar düşününce bize erken gibi geliyor ama doktorum bana 36.haftama girdiğimde bundan sonra gelmek isterse doğurturum engellemem demişti. Risk görse sana da 36+larda alalım demez zaten. Kilosu, gelişimi vs iyi. Bak benim ablam 35+3te doğurdu ikizlerini hiç bir sıkıntı olmadan aldık çıktık. Bence doktorunu dinle, burda karşılıklı güven çok önemli çünkü. Bebeğinde aşağı indiğine göre zaten gelmeye hazır demektir. Sen yat dinlen bir sonraki muayeneye kadar olabildiğince psikolojini hazırla muayene için. Hayırlı vakitte, sağlıkla kavuşacaksınız inşallah ben inanıyorum.

Enfeksiyon falan demedi bana, ben daha erken değil mi dediğimde açıklık başlamış ama dedi. Gerçi ben bu haftalara bile gelebileceğimizi düşünmüyordum 23-24 leri görsek razıydım. Şimdi 36 ya erken diyorum :)

Oyyy maşallah annesi allah hepimize sağ salim eve getirmeyi nasip etsin böyle.

Cnm ozaman bakmasın sezeryan olcaksan ne gerek var.ben senin yerinde olsam hiç baktirmam çünkü normal.dogumda çok elliyorlar açılmaya bakıyorlar yani elliyorlar boş yere strese girme.

Ayyy şu Mayıs gelsin hepimiz doğurmuş oalalımda sayfada rahat edelim artık
İnşallah canım yarından sonra benim sezeryanım var inşallah sorunsuz geçer herşey.bu hamilelik burnumdan geldi bitsin artık bebeğimi kucağıma alayım,daha karnımdayken çok çektirdi şıpa,doğduktan sonra düşünemiyorum

Maşallah subhanallah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım gözün aydın

Aynn valla senin çok zordu gerçekten rabbim yardım etti çok şükür sana cuma mi senin sezeryan da

Motiven için çok sağol koalam, iyi geldi. Benim bitmek bilmeyen bir vajinal ve idrar yolu enfeksiyonum da var, bugün yine testte pozitif çıktı. O da bebeğe zararlı mesela.. Hayırlısı olsun inşallah.. Az da olsa rahatladım biraz sizlerin yorumuyla.. Ama hala şu muayene edecek olması beni çok çok geriyor. Eşime dedim senle evde alıştırma yapalım diye ama sonuçta eşim olunca güven fazla oluyor sıkıntı olmuyor.

Cnm ozaman bakmasın sezeryan olcaksan ne gerek var.ben senin yerinde olsam hiç baktirmam çünkü normal.dogumda çok elliyorlar açılmaya bakıyorlar yani elliyorlar boş yere strese girme.
Açılma arttıysa cumartesi alacak doğuma, artmadıysa diğer haftaya gün verecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…