2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@baharumutduru2018 canım nasıl gidiyor oğlun alışabildi mi kardeşe ayy benim kız ne yapacak çok merak ediyorum vallahi nasıl karşılayacak
Tesekkur ederim sen nasılsın yok yahu alısamadı ne yapsam olmadı. Oğlum huy değiştirdi meme istemeler yemegini zor yemeler, sürekli onunla oynamamı istemeler. Birde çok şımarık bir çocuk oldu. Ben duruyu kucağıma aliyorum diye sürekli kendini taşıtıyor.İyi olan tek tarafı kızımı sapik gibi sürekli yakalayınca öpüyor. Öpme denirse ona korkuyorum yer gibi öpüyor, bizi kandıriyor cünkü yâkalamasam ısıracak. Yakalayincada yüz üstü genç kız ağlaması yapıyor göz yaşı olmadan. Yani kısacası oğlum beni yedi. Aksama kadar 50 kere kiyafet giydiriyorum sürekli soyunuyor. Çok huy değiştirdi ne oldunu ben çözemiyorum.

Selam kızlar. Mesajları okuyamadım. Salı günü 10.30 da meleğim spinal sezeryanla dünyaya geldi. Çok şükür herşey yolunda. Rabbim bekleyen tüm annelerimin doğumunu kolaylaştırın inşallah
hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Parolun erkek kardeşi olan minoset Allah'a sığın dua et daha iyi işte de mecbur iciodum ben bugün 1 hafta oldum içemeye gayret ediyorum ilk kalkınca agrım oluyor sadece daha iyiyim binlerce şükür

ben ictim dayanamadim ya..bnm oglan bi yandan kiz bi yandan..oynatmaya az kaldi..bir de sadece eşim var.oglan kiskanclik krizi kiz da uyuyor surekli uyandir besle.mama yemek istemiyor.daha 3 gunluk ama cooook gazlı

bana basta dikloron verildi.sonra parola döndü.
sabretmeye çalisiyorum.1. sezaryene gore bi nebze iyi ama ayak bileklerimde ödem oldu bugün.cnm sıkıldı.nedendir? dr arayıp sorucam.buna canım cok sıkıldı.

Doktor 30 dedi bana 20 30 arası veriyorum bende
Kaç günlüktü senin cimcime canım az verdiğin iöin aralarda emzirebiliyorsundur eşim laf söz anlamıyor 60-90 veriyor bebek de uyuyor tok olduğundan bence. Haftaya aşımız var inşallah kilo yeterince alır da sadece emzirmeye geçerim artık. Eşimin dilinden kurtulup

Ödem anestezi den dolayı olabiliyor canım sen yine de sor tabi. Ben normal diye biliyorum

Merhaba kızlar . Yazdıklarınızı okumaya hiç vaktim olmadı biraz zor günler geçirdim ve hala o zor günlerdeyim. Dua bekliyorm sizden.
Kızımın ciğerinin zarında sıvı görünmüş o yüzden solunumu hızlıymış. Kızıma şuan çok iyi bakılıyor ama henüz beslenmeye geçemedi.
Doğduğunda verdiler kucağıma 2 saat sonrasında yoğun bakıma aldılar. Ve yoğun bakımdayken sadece 2 kez görebildim. Benden başka babası dahil hiç kimse göremedi kızımı..
Bulunduğu hastaneden farklı daha iyi bir hastaneye sevk edildi. Sevk edildiği gibi ciğerinin zarındaki sıvı için tüp takılıp hemen müdahale edilmiş. Bu sıvı yüzünden solunumu hızlı oluyormuş daha bugün farkedildi oradaki sıvı.

bu arada
kızım için süt sağıp biriktiriyorm inşallah beslenmeye geçtiğinde sütümle beslenecek.Sütüm daha 3. Günde damla damla geldi ilk günlerde yoktu hiç.
Her damlayı değerlendirmeye çalışıyorum.
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..

İnşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir
doğum yapmış olanlara sağlıkla büyütmelerini diliyorum
Henüz doğum yapmamış arkadaşlarıma da hayırlısıyla sağlıklı doğumlar diliyorum

ben ictim dayanamadim ya..bnm oglan bi yandan kiz bi yandan..oynatmaya az kaldi..bir de sadece eşim var.oglan kiskanclik krizi kiz da uyuyor surekli uyandir besle.mama yemek istemiyor.daha 3 gunluk ama cooook gazlı
Ayyy ben günde 4 tane faln ictim öyle dediğime bakma☺

Aaa çok fazla bebek gelmez sana evet meme için ☺ ben 3 saatte bir verdiğimde bile asla emmek istemedi memeyi zor zor emzirdim yani sen yine de çok aşırı bekleme annesi sonrası zor olmasın senin icin

Kuzummm çok üzüldüm senin için bol bol.dua edicem bebegin hemen toparlar insallah annesi süt biriktir kuzuna tabi en hızlı onla toparlanir sakin kendini çok üzüp kesilmesini saglama bak hemen gelecek bebegin sütünde şifa bulacak insallah

Ödem anestezi den dolayı olabiliyor canım sen yine de sor tabi. Ben normal diye biliyorum
canim gark gark ses cikariyor.bir de fazla emip kusuyor..sonra aliyor bizim kizi bir ogurme.kuru öğürüyor nazli nazli.hastanede amniyon yuttu diye hortum saldilar acaba ondan mi kaldi bu ogruntu?bi de uyandirnakta zorlandigim oluyor.emerken cok cabuk yoruluyor. agzina akitsam da yutmuyor.uyuyor bazen.hafif sari gelmeye basladi bana.herkes nornal diyoe.o kadarcik olurmus.ama daha 2 gunluk bebe sari mi olur.kafam cok karisik.cocuk doktoru kotu bisi olmadikca gelme dedi.gitsem mi beklesem mi bilemedim.
ödem.konusu da canimi cok sıktı.normal diyorlarmis ama ben 1. de yasamamistim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…