2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy ben günde 4 tane faln ictim öyle dediğime bakma☺
sezaryena planli girenlere amazon kadini dendigini duymuştum.yani bir evladin olsun diye bile bile kendini ortadan ayirmak fikri insani ürkütmüyor değil.ama yine de o gün icin gun sayip mutlu oluyoruz.ne icin evlat icin evlat

not:
haa bu arada keske normal dogum yapabilseydim.yapanlara helal olsun.tüm olumsuz düşüncelere kendilerini kapayip dogru olani yaptilar.

Çok geçmiş olsun canım neyse ki müdahelesi yapılmış çabucak toparlar da gelir evine inşallah bebişin

Kusması gazını çıkaramadığı için olabilir canım doyduğunun göstergesi değil. 2-3 saate bir uyandırıp beslendiğinden emin olmalısın ki sarılık ilerlemesin. Topuğuna vuruyordu hemşireler. Ben altını açıp soğuk suya batırılmış pamukla siliyordum kendine gelsin diye işe yarıyordu. Çok uyuması hayra alamet değil çünkü yeni doğanların. Benimki 24 günlük oldu artık kendi uyanıyor çok şükür ama yine de biz 3 saati geçirmiyoruz. Sabah 7 buçukta ıhh ıhhh kalktı gazı varmış çıkardı baya emdi iki memeyi de bir yandan uykusu geldi ama tam doyuramadı kendini. Geceden sağdığım sütüm vardı 30cc verdim uyudu şimdi. 30 cc memeden çekemezdi o uykulu haliyle minnoş. Takviye gerekiyor benimkine muhakkak nazlı emiyor çünkü

Kalppare
Canim okudumda aynı şeyleri yaşıyoruz ödem 2 güne geçti merak etme. Beninkide amniyib . yuttu migdesini yikadilarBenim bebek 10 gunluk olacak 3 defa ayrı zamanlarda fışkırtarak kustu birinde gazi vardi sanirim atamadı diğerinde uykuda hemen mamaya saldırdı bende fazla vermiştim yada miğdesini usuttu. Çok panik yapma koştuğunda bende paniklemiştim doktor takip et dedi surekli devam ederse ateş ishal varsa götür bence.
Insallah en kısa sürede düzene girer hersey

xiexie cok uzuldum.canim..Allah hemen sifasini versin bebeginin, size de sabir versin insallah..

Dua et bol bol, kendini cok mafetmemeye calis, ne denebilir ki..

Kucukler cok savasci oluyor. benim oglum 30gun diyaliz gordu olecek dendi ama yine de sonsuz sukurler olsun ki geldik eve... bana sut bile sagdirmazlardi, icemez diye... bak senin icin daha fazla umut var...

Allah evlatlarimizin sacinin teline bile zarar gelmesine izin vermesin insallah.. dermansiz dert olmasin..

Anliyorum seni cok eksiksin ama sabret hemen kavusacaksin saglikla bebegine inaniyorum...

Ah kuzum benim... Annesi merak etme sağlıkla gelecek kucağına, alıp götüreceksin evine. Sadece biraz sabretmen gerekiyor. Allahım tez zamanda şifasını versim, kavuştursun sizi

Günaydın kızlar aklımda yine sezeryanla yatmışım rüyamda gördüm. Güya uyuya kalmışız eşimle 8de sezeryan biz 7:40ta uyanıyoruz. Ben bir panik bir panik. Geç kaldık işte kesin yapmayacaklar bugün diye. Kendime alarm kurmayacaktım normalde eşim uyandırır diye ama bu rüyadan sonra kurucam

Canım bizler iyiz doğuran çok fazla oldu benim gibi bekleyen de var. Çok geçmiş olsun birçok arkadaşımız zorlu süreçler geçirdi. Allah hepinize güç kuvvet versin inşallah

Selam kızlar. Mesajları okuyamadım. Salı günü 10.30 da meleğim spinal sezeryanla dünyaya geldi. Çok şükür herşey yolunda. Rabbim bekleyen tüm annelerimin doğumunu kolaylaştırın inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun canım. Ne güzel sebebi bulunmuş müdahale edilmiş bundan sonrası kavuşma olur inşallah Allah yardımcın olsun

Rüyalara bile girmiş artık. Eee az kaldı tabii.
Sen dediğin gibi nolur nolmaz saatleri kur canım.

Oyy inşallah geçer canm ya minicik olsalar bile güçlü olur onlar. Inşallah en kısa zamanda herşey geçti evimize gidiyoruz yazacaksın buraya buna inanıyorum. Ümidini kaybetme üzme ki sütün etkilenmesin bebeğin için uğraş canm benim. Rabbim yardımcın olsun

Haklisin cnm bencede bebegin normal süresi tamamlaması daha iyi bizde bekleyeceğiz hanım efendi nezaman gelirse

Benim de 6 senem dolmak üzere, iyi ki diyorum ben de.. Onca acıya değdi. Benim hamilelikte çok büyüme olmadı ya... Bende meme dokusu yoktu erkek memesi gibiydi belki de ondan büyümedi. Çok hafif dolgunlaştı. Sarkma fark etmedim ama emzirince nasıl olacak bakalım.

canım sabret bende 20mart doğum yaptım.35 haftalık.bizimde ciğerin birisi sıkıntılıydı.solunum cihazına bağladılar 5 gün kadar o cihazda kaldı. Sonra o cihazdan çıkarıp fanusa aldilar.2 günde onun içinde oksijen desteği verildi.son 3 günde normal küveze aldılar kendi kendine solunumunu takip ettiler.tabi ben ilk günden itibaren sütümu sagip gönderdim.ilk zamanlar serumla ve mideye atılmış bir hortum varsı ağzında ordan mama ile besleme yapmislar.sonra ikinci aşama fanusa geçince benim sütümu biberonla vermeye başladılar.ilk 3 gün benimde sütüm gelmedi damla damla idi.4 gün geldi az az.son 3 gün emzirmek için çağırdılar 3 saate bir emzirdim sabahtan başlayip geceye kadar. Dua etmekten başka çarem yoktu.rabbime tevekkül ettim.cok şükür 10.gun sonunda evimize getirebildik yavrumuzu.

Insallah bir an once toparlanir minik kuzu saglicakla kucagina alir emzirirsin canim cok gecmis olsun

Yavrunuz bir an önce iyileşir hemen evinize dönersiniz inşallah.moralinizi yuksek tutun bebeginiz herşeyi hissediyor .stres süt miktarınızda etkiler rabbim yardimciniz olsun

Valla öyle ya. Direk kurucam alarmı

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyi olsun bebişin inşallah Allah şifa versin

Slm benimde öyle bir değer tam sınırda diğeri normal takip etmek gerekir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…