2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım geçmiş olsun merak etme bebekler çok güçlüler hemen toparlar kucağına alırsın yine dualarımız sen ve bebeğinle

çok geçmiş olsun canim. insallah çabucak iyileşir minigin. Allah sifa versin

Kızlar 10 dk önce uyandım son haftalar ters tepti bana bu Arada 40+2 ile rekoruma rekor katıyorum
40+3 le ben de hala aranızdayım :)takvim beni atınca gebelikten yeni tarih girdim ben de sürekli uyuyorum,uyumaktan fırsat bulup doğuramıyorum galiba :)bebek kaç kilo olmuş doktorun ne dedi bekleme konusunda

40+3 le ben de hala aranızdayım :)takvim beni atınca gebelikten yeni tarih girdim ben de sürekli uyuyorum,uyumaktan fırsat bulup doğuramıyorum galiba :)bebek kaç kilo olmuş doktorun ne dedi bekleme konusunda
Ayyy kız gel dertleşelim hemen benim bebek 2 hafta önce baktı doktor 2960 gramdı bu gidişlerimde kilo demedi bende sormayı unuttum salı günü gittim tam 40+0 da bebek kanalda dedi suyu iyi dedi cumartesi gel dedi pazartesi suni sancı deneriz olmazsa dedi bende çok geç olacağını söyledim cuma geliyim dedim Tamm dedi yani yarın gitçem artık ne olur bilmiyorum ama sancım hiç yok

S Semasin sana ne dedi benim kız bebeğim senin de mi kız ne kadar daha bekleyeceksin sancın var mi açılmama bakmadı hiç sende var mu açılma

Benim akşamları sancı oluyor ama devam edip sıklaşmıyor, yarın kontrolüm var,doktor ne derse ona uyucam artık.kilosu çok ideal senin inşallah kolaylıkla doğum yaparsın.

S Semasin sana ne dedi benim kız bebeğim senin de mi kız ne kadar daha bekleyeceksin sancın var mi açılmama bakmadı hiç sende var mu açılma
Benim erkek, parmak ucu kadar açıklık var çok az dedi, benim önceki sezeryan olduğu için artık bekletmez sanırım, bunda normal ihtimali varsa deneyecektik. Nasip işte senin nasılsa ilk stres yapma kilosu da ideal

Benim akşamları sancı oluyor ama devam edip sıklaşmıyor, yarın kontrolüm var,doktor ne derse ona uyucam artık.kilosu çok ideal senin inşallah kolaylıkla doğum yaparsın.
İnş canım doktor da sancın olursa doğum olur diyor ama haftalardır hiç sancı yok inş hayırlı doğumumuz olur sağlıkla gelir bebişler

Benim erkek, parmak ucu kadar açıklık var çok az dedi, benim önceki sezeryan olduğu için artık bekletmez sanırım, bunda normal ihtimali varsa deneyecektik. Nasip işte senin nasılsa ilk stres yapma kilosu da ideal
İnş canım hakkımızda hayırlısı olsun

Ya kurban olurum yazık ya napsın çocuğun üstüne kuma geldi şaka bir yana bu günlerde geçecek inşallah canım benim.alışma evreleri.benim hayret ettiğim sezeryanlı halinle ikisini birden kucağına Alman çok zorlama kendini.

Kızlar ben hiç iyi değilim,ya ne var bunda diyeceksiniz ama istemsizce çok korkuyorum.yarın sezeryana giricem nasipse.bu sabah hüzünle uyandım.normal doğum benim için travma idi.şimdi isteyerek sezeryan oluyorum ama inşallah bu kararımdan ötürü pişman olmam.çünkü nasıl bir ağrı acıyla karşılacağımı bilmiyorum maZur görün.ikinci doğum kolay mı olurdu acaba diyorum bi taraftan,ama makat hastalığı da çok korkutuyor.ağlayasım geliyor kısacası.kızımında bana ihtiyacı olacak bir an önce toparlanmak istiyorum

Selam kızlar, gece uyuyamayınca bugün de geç kalktım. Başım resmen çatladı tüm gece.. Parol içtim ama el açıp dua etsen Paroldan daha etkili malumunuz, Parol neden üretilmiş hala kafam almıyor. Başıma tülbent doladım sıktım, o bir nebze iyi geldi.

Mutfağı epeydir inceden temizlememiştim, aylardır hatta.. Ona giriştim kahvaltı sonrası, dolapları tezgahı, ocağı bitirdim. Şimdi tezgah üstündeki ıvır zıvırı tek tek temizlemek kaldı, tabi fırın da duruyor. Sonra da çöp kutusu, yerler, masa, sandalye.. Uzandım biraz şimdi çok yoruldum, doktor da sadece dinlen demişti güya ama işleri kim yapacak?

Burayı da günlük gibi kullanıyorum ama insan yazdıkça rahatlıyor valla.. Hepinizi öpüyorum

Canım ilki travmaysa bence doğru karar vermişsin. Neden strese giresin ki tekrardan.. Gönlünü ferah tut, vicdanen de rahat ol. Hemoroid belasını çok iyi biliyorum, gerçekten çok zor.. Sezaryen doğumları okudum dün gece, genelde 2 günde epey iyileşmiş çoğu kişi.. Tabi ki eninde sonunda ameliyat insanı zorlar ama gelip geçecek elbet..

İnş canım doktor da sancın olursa doğum olur diyor ama haftalardır hiç sancı yok inş hayırlı doğumumuz olur sağlıkla gelir bebişler

Canım yazdıysan bile kaçırmışım. Doğum başlasın diye bir şeyler yaptın mı?
Klasik öneriler var ya: ilişki, squat, merdiven inip çıkmak gibi. Zaten yarın kontrolün varmış ama bir gecede bile ne olacağı belli olmaz.

Canım seni anlıyorum ama ben olsam kalan günümü bunları düşünerek kötü geçirmezdim. Hakkında hayırlısı buymuş demek. Bak grubun çoğusu sezeryan oldu. Benimde normal sıkıntıya düşerse sezeryan olurum. İyileşme dersen her ikisininde kendine göre sıkıntıları var. Sonuçta ameliyat, kendine biraz zaman tanıyacaksın. Belki de bundan sonra gebelik düşünmeyeceksin. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalış. Yarın öyle ya da böyle mis kokulu bebişin kucağında olacak. Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım. Gebeliğin ilk zamanlarında ne çok çekmiştim baş ağrısını. 3 günlük geçmeyen ağrılara şaka gibi parol içer dururdum.

Temizlik gibisi yok ama kendini fazla yorma özellikle doktor dinlensin demişken. Benim doktor ilgisiz bir şey demediği için bende yapıyorum gerçi. Tutamıyorum kendimi nedense.

Teşekkür ederim canım,nolur bizde 2 güne toparlamış olalım bu günleri hemen unutmuş olalım,hem hemoroid hem çatlak rabbim düşmanımın başına vermesin çok ama çok zor

Allah razı olsun canım benim,bir an önce bitsin gitsin istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar suni sancı alıp normal doğum yapan var mı nasıl bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…